Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Harderwijk

 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45425 reviews
  Kozijnspecialist in Harderwijk

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Hij is goed in contact, levert zijn werk netjes op en geeft goed advies!
 • CM Bouwservice
  CM Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Kozijnspecialist in Harderwijk

  CM Bouwservice kan je helpen met je Schilderwerk, Kozijnwerk, Laminaatwerk, klein Electrawerk, Kluswerk, Timmerwerk, Loodgieterswerk, Tegelwerk(geen vloeren), Sloop-en afvoer klus in Ermelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met CM Bouwservice om je klus te bespreken, ecn een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Charles heeft bij ons 2 stalen binnendeuren geplaatst. We zijn heel erg tevreden over het harde werk, het mooie resultaat en het goed meedenken!
 • TOF Enterprise
  Beoordeling: 4.5 van 54.552 reviews
  Kozijnspecialist in Harderwijk

  Ik ga voor kwaliteit, ben een perfectionist en als dingen moeilijk worden is het voor mij juist interessant. Met logisch nadenken kom je een heel eind, heb je daarnaast gedrevenheid en de juiste instelling, klaar je iedere klus! Gegarandeerd.

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Fantastische hulp gehad met een lastige montage Enorm bedankt voor de goede hulp! Ik raad de heren van harte aan bij iedere volgende klus
 • Renovil
  Beoordeling: 4.3 van 54.3562 reviews
  Kozijnspecialist in Harderwijk

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Prima werk geleverd. Aanvegen en opruimen kon beter. Verder tevreden
 • Boschglaswercken
  Boschglaswercken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Kozijnspecialist in Harderwijk

  Mijn naam is Peter Bosch sinds 1993 ben ik werkzaam in het glas en heb al heel wat ervaring opgebouwd. Inmiddels al ruim 25 jaar. 1 Januari 2018 ben ik Boschglaswercken gestart en ik wil mijzelf dan ook wel glasspecialist noemen. Ik ben gespecialiseerd in restauratie en renovatie alsmede nieuwwerk. Hieronder vallen werkzaamheden zoals: uiteraard het glaszetten zelf van enkelglas tot aan HR++, kit werkzaamheden bv badkamers kitten, spiegels leveren en eventueel plaatsen. Eén van mijn specialiteiten is het ambachtelijk plaatsen van glas met stopverf. Ik ga voor kwaliteit en denk graag met u mee. Kortom Boschglaswercken voor iedere glasoplossing.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Professioneel, een vakman die houdt van zijn werk, heeft ons uitstekend geadviseerd bij het zetten van spreciaal geslepen glas.
 • Schilders- en Afwerkingsbedrijf G. Rebel
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Kozijnspecialist in Harderwijk

  Schilders- en Afwerkingsbedrijf G. Rebel is je ideale partner als je een Schilder, Glaszetter nodig hebt in Zeewolde en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer, Behang verwijderen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Glaszetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snelle afhandeling van de klus. Prima werk geleverd
 • Project Plus+
  Project Plus+
  Beoordeling: 4.6 van 54.6512 reviews
  Kozijnspecialist in Harderwijk

  Als je op zoek bent naar een Keukenmonteur in Zeewolde, Flevoland, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Keuken plaatsen of renoveren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Keukenblad plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Slechte klus man, geeft extra verborgen kosten, maakt zijn klus niet snel af, komt en gaat wanneer hij wil en werkt niet netjes. Als je niet snel betaalt, dan stuurt hij een incassobureau.
 • Bouwer Bouw&timmerwerk
  Bouwer Bouw&timmerwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Kozijnspecialist in Harderwijk

  Timmerman | Hout&Gips | Huis&Tuin | Kozijnen&Dakramen | Hang-&Sluitwerk | Renoveren&NieuwBouwen | Binnen@ &Buiten | Maatwerk | Kluscoach | Vakman |

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Een aanrader deze vakman is een topper werk netjes en verstaat z'n vak
 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85179 reviews
  Kozijnspecialist in Harderwijk

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Prima werk verricht. 2 rolluiken verwijderd. Op kort termijn beschikbaar.
 • Finestra Lux
  Finestra Lux
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Harderwijk

  Welkom op het profiel van Finestra Lux, Mogen wij ook uw klus uitvoeren ? Dan streven wij naar een mooi resultaat waarvan u uiteindelijk kunt van genieten. Kwaliteit en service is waar wij voor gaan! Onderhouden en goed contact met de klant gedurende klus is voor ons uiteraard van belang! Met ruim 8 jaren ervaring. Kunt u bij mij terecht voor de volgende klussen in de woning: - Kozijnspecialist - Keuken ( maatwerk mogelijk ) - Schilder verfspuit (wanden/muren) - Stucwerk (wanden/muren) - Verlaagd plafonds met of zonder verlichting - Plaatsen van wanden/muren dmv gipsplaten - Electrawerk - Sanitaire, badkamer/toilet plaatsen/renoveren - Kitten - Woning renovatie, Nieuwbouw volledig huis - Laminaat leggen Neem je een kijkje in ons portofolie.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Een super betrouwbare vakman die zijn afspraken na komt.

4.7

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Harderwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 576 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Harderwijk

Populaire diensten

Andere vakmensen in Harderwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt