Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Zeewolde

 • eMKa (ver)bouw en onderhoud
  eMKa (ver)bouw en onderhoud
  Beoordeling: 4.4 van 54.45433 reviews
  Kozijnspecialist in Zeewolde

  eMKa (ver)bouw en onderhoud is bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd en de kleinere verbouwingen en onderhoudswerkzaamheden in en om het huis. Een aantal jaar heb ik meerdere bouwwerkzaamheden en verbouwingen gedaan en ben erachter dat de kleine werkzaamheden mij het beste liggen en ik hier de meeste voldoening uithaal. Met als resultaat tevreden en gelukkige klanten!

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Super snel en professioneel een oud dakraam laten verwijderen.
  Kom in contact
 • Project Plus+
  Project Plus+
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Kozijnspecialist in Zeewolde

  Als je op zoek bent naar een Keukenmonteur in Zeewolde, Flevoland, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Keuken plaatsen of renoveren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Keukenblad plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Hele vriendelijke man ,eerlijk en oprecht komt afspraken na en komt op tijd en heeft een mooie energie. Hij heeft de klus fantastisch en netjes opgeleverd. Fijn en vertrouwd gevoel een echte professioneel. Die zou ik iedereen aanraden. Heel erg bedankt meneer heeft mijn dag hartstikke goed gemaakt. 🫶✌️🌞🙏
  Kom in contact
 • Finestra Lux
  Finestra Lux
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Zeewolde

  Welkom op het profiel van Finestra Lux, Mogen wij ook uw klus uitvoeren ? Dan streven wij naar een mooi resultaat waarvan u uiteindelijk kunt van genieten. Kwaliteit en service is waar wij voor gaan! Onderhouden en goed contact met de klant gedurende klus is voor ons uiteraard van belang! Met ruim 8 jaren ervaring. Kunt u bij mij terecht voor de volgende klussen in de woning: - Kozijnspecialist - Keuken ( maatwerk mogelijk ) - Schilder verfspuit (wanden/muren) - Stucwerk (wanden/muren) - Verlaagd plafonds met of zonder verlichting - Plaatsen van wanden/muren dmv gipsplaten - Electrawerk - Sanitaire, badkamer/toilet plaatsen/renoveren - Kitten - Woning renovatie, Nieuwbouw volledig huis - Laminaat leggen Neem je een kijkje in ons portofolie.

  Laatste review:
  Schuifpui of openslaande deuren plaatsen of vervangen-
  Een super betrouwbare vakman die zijn afspraken na komt.
  Kom in contact
 • FitRolls the Company
  FitRolls the Company
  Beoordeling: 4 van 54517 reviews
  Kozijnspecialist in Zeewolde

  Mijn bedrijf is nog maar net uit de verpakking ik heb altijd met mijn handen gewerkt en dit is ook wat ik altijd zal blijven doen ik heb 5jaar in de Rolluiken en zonwering gewerkt en momenteel werk ik in de jaloezieën en andere raamdecoratie en mijn doel is om volledig zelfstandig vanuit me eigen bedrijf opdrachten en klussen aan te nemen ik woon zelf in Zeewolde maar ik ga door heel Nederland voor mezelf haal ik heel veel voldoening uit tevreden klanten ik vind het belangrijk om kwalitatief goed werk af te leveren als ik ergens mijn naam aan hang dan moet het ook goed zijn!

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Nadat ik de klus geplaatst had op Werskpot kreeg ik snel een reactie van dit bedrijf. Vriendelijk geholpen en de klus was snel gedaan. Ook een realistische prijs. Ik ben er blij mee. Veel dank.
  Kom in contact
 • Adrie van Heemskerk-Timmerwerk
  Adrie van Heemskerk-Timmerwerk
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Kozijnspecialist in Zeewolde

  Van Heemskerk- Timmerwerk is sinds 1 september 2017 actief als specialist in verkoop, montage en service van deuren. Ervaring in dit werk heb ik opgedaan door jarenlang gewerkt te hebben voor verschillende deurenfabrikanten als monteur , maatvoerder en projectleider . De door ons geleverde deuren worden vooraf digitaal ingemeten, wat garant staat voor een perfecte passing van de deur. Deuren kunnen desgewenst in alle kleuren afgelakt worden geleverd. Wij leveren uitsluitend houten deuren.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  prettig zaken doen met Adrie. Het is een vakman, komt zijn afspraken na en houdt je op de hoogte van leverdatum. Toen geleverde (verf-)kwaliteitvan fabriek niet voldeed aan zijn standaard, werd het netj4es opgelost. ondanks dat ik het niet gevraagd had, kreeg ik nieuw deurbeslag; waarvoor dank. gelijk ook voor de achterdeur aan laten brengen
  Kom in contact
 • Henkey slot- en sleutelservice
  Henkey slot- en sleutelservice
  Beoordeling: 4.7 van 54.75805 reviews
  Kozijnspecialist in Zeewolde

  Mijn naam is Henk Lieftink, eigenaar van Henkey slot en sleutelservice. Ik heb ruim 30 jaar ervaring als allround klusser. De laatste 14 jaar ben ik voornamelijk ingehuurd door een grote woningbouw vereniging in Amsterdam. De werkzaamheden die ik daarvoor uitvoerde waren: - hang en sluitwerk - inbraakbeveiliging - elektra - timmerwerk Sinds dit jaar heb ik meer tijd om klussen voor particulieren te doen. Neem gerust contact met mij op voor al uw allround klussen in en om het huis. Ik kom graag bij u langs om uw wensen te bespreken zodat ik een gedegen prijs kan afgeven.

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Very quick reply and efficient. He fixed our window system which was broken. Thanks
  Kom in contact
 • CM Bouwservice
  CM Bouwservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Kozijnspecialist in Zeewolde

  CM Bouwservice kan je helpen met je Schilderwerk, Kozijnwerk, Laminaatwerk, klein Electrawerk, Kluswerk, Timmerwerk, Loodgieterswerk, Tegelwerk(geen vloeren), Sloop-en afvoer klus in Ermelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met CM Bouwservice om je klus te bespreken, ecn een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Charles heeft bij ons 2 stalen binnendeuren geplaatst. We zijn heel erg tevreden over het harde werk, het mooie resultaat en het goed meedenken!
  Kom in contact
 • TOF Enterprise
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Kozijnspecialist in Zeewolde

  Ik ga voor kwaliteit, ben een perfectionist en als dingen moeilijk worden is het voor mij juist interessant. Met logisch nadenken kom je een heel eind, heb je daarnaast gedrevenheid en de juiste instelling, klaar je iedere klus! Gegarandeerd.

  Laatste review:
  Houten vloer of parketvloer leggen-
  Keurig, voorzichtig, meedenkend, we zijn heel tevreden!
  Kom in contact
 • Mike Zonwering
  Mike Zonwering
  Beoordeling: 4.9 van 54.95205 reviews
  Kozijnspecialist in Zeewolde

  Voor al uw binnen en buitenzonwering reparaties, vervangen en nieuw. Neem direct contact op met Mike Zonwering om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Vrij snel met reacties. Eerlijke prijs. Snelle uitvoering zonder in te leveren op kwaliteit.
  Kom in contact
 • Boschglaswercken
  Boschglaswercken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Kozijnspecialist in Zeewolde

  Mijn naam is Peter Bosch sinds 1993 ben ik werkzaam in het glas en heb al heel wat ervaring opgebouwd. Inmiddels al ruim 25 jaar. 1 Januari 2018 ben ik Boschglaswercken gestart en ik wil mijzelf dan ook wel glasspecialist noemen. Ik ben gespecialiseerd in restauratie en renovatie alsmede nieuwwerk. Hieronder vallen werkzaamheden zoals: uiteraard het glaszetten zelf van enkelglas tot aan HR++, kit werkzaamheden bv badkamers kitten, spiegels leveren en eventueel plaatsen. Eén van mijn specialiteiten is het ambachtelijk plaatsen van glas met stopverf. Ik ga voor kwaliteit en denk graag met u mee. Kortom Boschglaswercken voor iedere glasoplossing.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Professioneel, een vakman die houdt van zijn werk, heeft ons uitstekend geadviseerd bij het zetten van spreciaal geslepen glas.
  Kom in contact

4.8

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Zeewolde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 760 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Zeewolde

Populaire diensten

Andere vakmensen in Zeewolde

Vind vakmensen bij jou in de buurt