Sloopbedrijven in Zeewolde

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde sloopbedrijven in Zeewolde. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de sloopbedrijven van Werkspot in Zeewolde

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Zeewolde

 • Mijn Staal Constructie B.V.
  Mijn Staal Constructie B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9538 reviews
  Sloopbedrijf in Zeewolde

  Mijn staal Constructie B.V heeft als specialisatie sloop en staalconstructiewerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Onze gecertificeerde constructeurs dragen zorg voor een erkend constructierapport die wij in de meeste gevallen kunnen aanleveren binnen 48 uur. Onze sloop en constructieteams beschikken allemaal over de juiste expertise en papieren om ook gecompliceerd werk te kunnen uitvoeren. Niks is voor ons onmogelijk. Wij staan voor snelle/vriendelijke communicatie. Ook maken wij altijd duidelijke afspraken zodat de klant achteraf nooit voor verassingen komt te staan en streven iedere klus weer naar een perfect eindresultaat. Naast onze eigen expertise hebben wij een uitgebreid netwerk op het gebeid van afwerking zodat er gelijk doorgepakt kan worden in al uw overige bouwwerkzaamheden. Graag maken wij voor uw een vrijblijvende offerte. Tot snel. Team Mijn Staal Constructie B.V

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Snel, correct en pragmatisch. Tussen opdracht en afronding zat bijzonder weinig tijd. Bovendien: Prettige samenwerking met de mannen die het werk uitvoerden. Dik tevreden.
  Kom in contact
 • RS Multimovers
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Sloopbedrijf in Zeewolde

  Gemotiveerd en ervaren! We werken met de juiste materialen en juiste mensen. Verschillende diploma's / certificaten aanwezig! Werkzaam in meerdere gebieden in NL.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  De opdracht was een paar uur na plaatsing op werkspot al uitgevoerd. Snel en duidelijk, en ook niet moeilijk gedaan een extra handje te helpen met het demonteren van iets. Bedankt!
  Kom in contact
 • Totaal Sloopwerken
  Totaal Sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Sloopbedrijf in Zeewolde

  Als je op zoek bent naar een prof sloop diensten, Sloopbedrijf in hele Nederland, dan kan Totaal Sloopwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus en grote opdracht, een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Puinruimen & industriële reiniging, Afvoer van graaf- of tuinafval of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Goed werk
  Kom in contact
 • Mess More
  Mess More
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Sloopbedrijf in Zeewolde

  Mess More kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Utrecht en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Schutting of hek plaatsen... te beantwoorden. Neem direct contact op met Mess More om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gordijnrails ophangen-
  Vriendelijk, punctueel en ook nog goed werk geleverd. Sem komt afspraken na en denkt graag mee om tot de beste oplossing te komen. Ik ben heel tevreden!
  Kom in contact
 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55543 reviews
  Sloopbedrijf in Zeewolde

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Klus is super gedaan! Wilco werkt nauwkeurig en denkt goed mee en alles gaat in overleg. Hij heeft ons ook nog gewezen op een mankement aan de buitenmuur, wat wij zelf niet hebben gezien maar wat wel aangepakt moest worden. Wij bevelen Wilco van harte aan.
  Kom in contact
 • E.B. Schoonmaak & Dienstverlening
  E.B. Schoonmaak & Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9566 reviews
  Sloopbedrijf in Zeewolde

  Wij bij EB Dienstverlening staan voor een fijne en duidelijke samenwerking met de klant. Wij maken vooraf altijd een duidelijke offerte met prijsopgave van uw klus zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten. Mochten er onvoorziene werkzaamheden bij komen zal dit vooraf altijd overlegd worden met de klant. Wij werken met een dynamisch en flexibel team met veel ervaring en kennis op het gebied van veilig en verantwoord slopen. Ook voor verschillende kluswerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zetten de klant altijd op één en denken graag met u mee over de slimste en beste plan van aanpak voor uw klus. Wij helpen u graag verder met uw klus en kijken uit naar een fijne samenwerking. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Afspraak=Afspraak Meedenkend gepassioneerd Milieubewust Flexibel Ebdienstverlening .nl

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Jongens werken hard door en hebben goed werk geleverd, maar het blijft een hoop geld voor 6 uurtjes werk, de gemiddelde advocaat verdient minder :-). Maarja zelf doe je het niet zo snel, dus had het er zeker wel voor over! Jongens zijn aardig en beleeft en communicatie vooraf was perfect. Er bleven na het verwijderen van de badkamer wat lijmresten achter van de tegels, die de heren netjes op verzoek nog deels weg gehaald hebben. Achteraf bleek er wel nog veel meer los lijmwerk aanwezig waar niet op gestukt kan worden, dus helaas toch zelf ook nog de nodige uurtjes bezig geweest om tegellijm te verwijderen. (Verzoek vooraf was om tegel- en stuuk klaar op te leveren). Desondanks toch tevreden, verder was alles keuring uitgevoerd en netjes opgeruimd.
  Kom in contact
 • EB Tuin allrounder
  EB Tuin allrounder
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Zeewolde

  Ben je op zoek naar een Schilder, Hovenier, Sloopbedrijf? Dan kun je in Harderwijk bij EB Tuin allrounder terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Buitenschilderwerk, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Vriendelijk en komt afspreken na. Snel en netjes een flinke boomstronk uit onze tuin verwijderd.
  Kom in contact
 • De Veluwse aannemer
  De Veluwse aannemer
  Beoordeling: 5 van 55524 reviews
  Sloopbedrijf in Zeewolde

  Als aannemer ben ik breed inzetbaar. binnen buiten schilderwerk. stukwerk, waterleidingen en verleggen, timmerwer zoals deuren, kozijnen, wanden plaatsen laminaat leggen etc. Ik ben eerlijk, vakkundig en vriendelijk. Ik werk zowel op uur tarief als werk aannemen. Eerlijkheid voor altijd. Graag tot ziens

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Ahmet is een topaannemer. Hij is punctueel, vriendelijk, oprecht en bevlogen. Hij voorziet je van advies en denkt met je mee. In zijn werk zorgt hij altijd voor uitstekende kwaliteit. Hierbij stuurt hij andere onderaannemers goed aan en overziet de werkzaamheden die zij uitvoeren en borgt ook daar de kwaliteit. Achmed communiceert duidelijk en correct. Wij zijn ontzettend blij om een goede aannemer gevonden te hebben. Achmed staat bovenaan onze lijst voor geplande werkzaamheden in de toekomst. Bedankt!
  Kom in contact
 • CM Bouwservice
  CM Bouwservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Sloopbedrijf in Zeewolde

  CM Bouwservice kan je helpen met je Schilderwerk, Kozijnwerk, Laminaatwerk, klein Electrawerk, Kluswerk, Timmerwerk, Loodgieterswerk, Tegelwerk(geen vloeren), Sloop-en afvoer klus in Ermelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met CM Bouwservice om je klus te bespreken, ecn een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Charles heeft bij ons 2 stalen binnendeuren geplaatst. We zijn heel erg tevreden over het harde werk, het mooie resultaat en het goed meedenken!
  Kom in contact
 • M.L.B. Cleaning
  M.L.B. Cleaning
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Sloopbedrijf in Zeewolde

  Hallo, ben zelf en jonge ondernemer met een klein groepje. Wij zijn the big allrounder die jij nodig hebt! Spullen die nodig zullen zijn voor uw klus hebben wij allemaal al klaar staan. Heb jij hulp nodig? Dan helpen wij je graag met alles! Met vriendelijke groet, The.Big.Allrounder

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Netjes geholpen met het afvoeren van de grond en wat stenen. Het feit dat iemand meteen de bezem meeneemt om na afloop de boel netjes achter te laten is veelzeggend...
  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Zeewolde, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 391 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Zeewolde

Andere vakmensen in Zeewolde

Vind vakmensen bij jou in de buurt