Vind sloopbedrijven in Nunspeet

Op zoek naar sloopbedrijven in Nunspeet? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Nunspeet

 • Horvath handslooptechnic
  Horvath handslooptechnic
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Nieuwe sloop bedrijf, geregistreerd 2021 .VCA Erkend Badkamer en Toilet en keuken slopen dus Renovatie Sloop altijd welkom ,Plafond Slopen, Behang verwijderen ,Betonvloer Uit breken, muur slopen ,material afvoren bouw sloop en hout puin ook, laminaalt verwijderen ,tapijt verwijderen.Glas verwijderen afvoeren, beetjen boor Werk ervaring doze boren ,sleuven frezen.Door beton en metselwerk boren ook . Garantie in overleg .Precies en hardwerken ook netjes achterlaten.

  Laatste review:
  Puin of meubilair afvoeren-
  keurig gewerkt, communiceert prima, neemt elke app en telefoon serieus, houdt zich aan afspraken, vriendelijke mensen,
 • Sloop- en Boorwerken Dronten B.V.
  Sloop- en Boorwerken Dronten B.V.
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Sloop- en Boorwerken Dronten B.V. is uw ideale partner als u een gespecialiseerd bedrijf nodig hebt voor al uw sloop, boor en zaagwerkzaamheden in de bouw of bij u thuis. We zijn gespecialiseerd in: Overige klussen, Lekkage verhelpen (in de vloer of wand), Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren (beton, steen en asfalt), sloopwerkzaamheden, koppensnellen (heipalen en boorpalen), zaagwerkzaamheden, chemisch verankeren, freeswerk elektra/water en nog veel meer diensten die wij voor u kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Snelle reactie, prettige communicatie en snel uitgevoerd. Een goede aanrader!
 • WW Tammer
  WW Tammer
  Beoordeling: 4.8 van 54.851.331 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Maandag tot en met vrijdag van 7.00 t/m 17.00 Soms zijn we Zaterdag van 9.00 t/m 12.00 te bereiken,en op Zon en feestdagen zijn wij gesloten. Wij werken ook op zaterdag, maar alleen als het niet anders kan. Mocht u mijn bod willen accepteren, neem dan eerst even contact met ons op, dan kan ik kijken of we wel kunnen op de datum die u wilt. Als u mijn bod aan de te hoge kant vindt, neem dan ook contact met ons op misschien dat we wat kunnen doen aan de prijs. Mvg Wim Tammer

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Meneer Tammer, Een hele fijn kerel om mee te werken. Weet werkelijk overal wat van. Wij waren toen hij aan het werk was zelf ook aanwezig en konden daardoor makkelijk overleg uitvoeren. We hadden aardig wat meerwerk waar we achter kwamen en hij heeft alles kunnen doen. Werk lekker snel en komst vaak samen met een collega. Wij raden hem een ieder aan.
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7516 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist, dakpanelen specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en zo kunnen wij u een laagste prijs garantie aanbieden. We hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Hard werkende mannen die goed werk hebben geleverd. Ruimte netjes achter gelaten. Vriendelijk en beleefd in contact. Als ik nog eens een klus heb vraag ze zéker weer.
 • Simon Techniek
  Simon Techniek
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Een paar dingen over mij als eigenaar van Simontechniek: Simontechniek een bedrijf die veelzijdig inzetbaar is. Van installatiewerk keukens of wanden zetten tot transport. Mijn voorkeur gaat uit naar duurzame/hoge kwaliteit producten. Ik heb veel ervaring in het zetten van wanden maar ook in elektra.

  Laatste review:
  Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen-
  Klus perfect uitgevoerd. Simon is een vakman, fijn in de omgang en denkt goed mee. Volgende keer huur ik Simon zeker weer in.
 • E.B. Schoonmaak & Dienstverlening
  E.B. Schoonmaak & Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Wij bij EB Dienstverlening staan voor een fijne en duidelijke samenwerking met de klant. Wij maken vooraf altijd een duidelijke offerte met prijsopgave van uw klus zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat u van ons kan verwachten. Mochten er onvoorziene werkzaamheden bij komen zal dit vooraf altijd overlegd worden met de klant. Wij werken met een dynamisch en flexibel team met veel ervaring en kennis over de vakgebieden die we op onze website aanbieden. Wij zetten de klant altijd op één en denken graag met u mee over de slimste en beste plan van aanpak voor uw klus. Wij helpen u heel graag verder met uw klus en kijken uit naar een fijne samenwerking. Wij gaan voor 100% klanttevredenheid! Afspraak=Afspraak Meedenkend gepassioneerd Milieubewust Flexibel Ebdienstverlening .nl

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Goed
 • EB Tuin allrounder
  EB Tuin allrounder
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Ben je op zoek naar een Schilder, Hovenier, Sloopbedrijf? Dan kun je in Harderwijk bij EB Tuin allrounder terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Buitenschilderwerk, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Klussenbedrijf IZON
  Klussenbedrijf IZON
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  De badkamer is misschien niet de hoofdruimte, maar veel hangt af van het comfort. Ik kan uw badkamer naar elke smaak maken. Kwalitatief . Ik schilder ook😉

 • Rufus Kardol

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Heb je een Hovenier, Sloopbedrijf nodig in Nunspeet of omgeving? Rufus Kardol kan je helpen met alle klussen die een Hovenier, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • SKG Bouw
  SKG Bouw
  Beoordeling: 5 van 55510 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  .

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Klus werd netjes op tijd en vlot uitgevoerd. De communicatie verliep soepel. Heel tevreden.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Nunspeet, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 128 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Nunspeet

Andere vakmensen in Nunspeet

Vind vakmensen bij jou in de buurt