Vind sloopbedrijven in Nunspeet

Op zoek naar sloopbedrijven in Nunspeet? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Nunspeet, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 63 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Nunspeet

 • WW Tammer
  WW Tammer
  Beoordeling: 4.7 van 54.751.283 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Maandag tot en met vrijdag van 7.00 t/m 17.00 Soms zijn we Zaterdag van 9.00 t/m 12.00 te bereiken,en op Zon en feestdagen zijn wij gesloten. Wij werken ook op zaterdag, maar alleen als het niet anders kan. Mocht u mijn bod willen accepteren, neem dan eerst even contact met ons op, dan kan ik kijken of we wel kunnen op de datum die u wilt. Als u mijn bod aan de te hoge kant vindt, neem dan ook contact met ons op misschien dat we wat kunnen doen aan de prijs. Mvg Wim Tammer

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Wat een stel hard werkende mannen! Goed werk hebben ze geleverd in een korte tijd. Netjes afgewerkt en ons zelfs nog een beetje materiaal achtergelaten. We zijn zeer onder de indruk en hebben alleen maar positieve woorden voor. Onze complimenten naar Wim en z’n vakmannen. Wij zijn jullie ontzettend dankbaar
 • L.G service
  L.G service
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Zonweringen raamdecoratie gordijn rails Hovenierswerk, licht en elektra, kit werken, montage werkzaamheden

  Laatste review:

  Gaten boren -

  Prima werk geleverd. Wist direct wat er moest gebeuren. Betrouwbaar. Vriendelijk persoon. Ik ben helemaal tevreden
 • B.d.R. Koerier
  B.d.R. Koerier
  Beoordeling: 4.6 van 54.65409 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW EN VERVOER SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  Bennie en zijn collega waren keurig op tijd, hebben hard en vooral netjes gewerkt en alles keurig achtergelaten. In één woord: top!
 • Klussenbedrijf IZON
  Klussenbedrijf IZON

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Nunspeet

  A team of professional craftsmen offers you services for painting facades, painting walls inside your home, replacing laminate flooring and other renovation services. We work in the following states: Flevoland, Overijssel, Utrecht, Gelderland. We cooperate only with trusted suppliers of materials (paints sigma). For all works performed by us we provide a guarantee - 2 years! Contact us and get an offer within 1 day! Our goal is customer satisfaction, because the recommendation is the best advertising!

 • Klussenbedrijf Schild

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Nunspeet

  wij zijn een klussen bedrijf, en wij zijn met 2 personen. Wij komen uit Nunspeet (Gelderland) wij zoeken werk tot maximaal 100 km bij ons vandaan. Wij zijn altijd eerlijk en oprecht, en doen ons werk goed. We hebben voorheen altijd in de bouw gewerkt van timmerwerk tot schilderwerk, en hebben ook ervaring met groenvoorziening, denk dan aan schuttingen plaatsen, snoeiwerk, het weghalen van bomen etc. Zoekt u een betrouwbaar en eerlijk bedrijf neem dan contact met ons op, en wij komen vrijblijvend bij u langs.

 • Van Garderen dienstverlening
  Van Garderen dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Met een werkstraal van 50 kilometer rondom Harderwijk, kunnen wij talloze klanten bedienen. Met intussen meer dan 4 jaar ervaring in de grote bosbouw, boom- en tuin onderhoud is geen klus te groot. Voor elke klus zetten wij het juiste materiaal in afhankelijk van de eisen, dit materiaal staat tot onze eigen beschikking of wij werken samen met bedrijven die hier ruime ervaring in hebben.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Wij zijn erg tevreden over het rooien van een grote kastanjeboom door van Garderen. Hij kwam met een assistent op de afgesproken tijd langs en ze werkten stug door. De omvang van de klus was echter veel groter dan hij van een foto had beoordeeld en kwam daarom een paar dagen later terug om het werk af te maken. Hij hield zich desondanks aan de afgesproken prijs. Er zijn wel een paar omliggende struiken gesneuveld maar dat is bijna niet te voorkomen met zo’n grote boom. Collateral damage zou je dat kunnen noemen. Óf je moet de takken tak voor tak uit de boom takelen maar dan ben je een fortuin kwijt. De stobbe is grondig uitgefreesd en het tuinafval is allemaal meegenomen. De tuin werd na afloop aangeveegd. Al met al ben ik tevreden over de manier van werken en afspraak is afspraak.
 • DSL spuitwerken & verhuur
  DSL spuitwerken & verhuur
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  ***uitleg & prijzen*** Specialist in spuitwerken Airless spuitwerk is de nieuwste verftechniek voor een superstrak eindresultaat. U kunt airless spuitwerk toepassen op verschillende oppervlakten: op stucadoorswerk, maar ook over spackspuitwerk, spachtelputz, systeemplafonds en zelfs over bestaand schilderwerk. Een bijkomend voordeel is dat de structuur van het oppervlak, bijvoorbeeld bij schuurwerk, behouden blijft. Met het zo egaal en gelijkmatig aanbrengen van de latexverf met de Airless verfspuit voorkomt u enig structuurverschil wat zichtbaar is. Dit te bedenken dat het rollen van wanden en plafonds met een vachtroller bijna altijd sporen en een vreemde structuur achter laat. Het spuiten van airless verf geeft een gladder resultaat. Dankzij de airless techniek wordt de oppervlakte mooi en egaal en zijn er geen strepen of oneffenheden zichtbaar. Verder kun je sneller werken met een Airless spuiter, waardoor de klus eerder geklaard is. is geen of weinig verdunning nodig, dus er kan een veel grotere laagdikte bereikt worden. Het strakke resultaat van airless spuiten is bovendien is elke gewenste kleur Prijzen 2019/2020 excl. Btw 1 tot 100m2 € 7,- 100 tot 200m2 € 6,25 200 tot 300m2 € 5,75 300 tot 500m2 € 5,25 Groter dan 500m2 € 5,- Prijs is inclusief schrobvaste latex verf ( afneembaar) Prijs is inclusief lichte kleuren, u kunt van ongemengd wit tot lichtgrijs kiezen. Prijs is exclusief afplakken, voor afplakken vragen wij per m2 spuitwerk + € 1,- Prijs is exclusief voorstrijk op nieuwe wanden + € 1,50 per m2 ( stucwerk ,gipsplaten en nieuwbouwmuren ( tevens hebben wij nu een actie dat , als u nog in 2019 nog een getekende offerte afsluit , hierbij een van 100% korting op het afplakken of voorstrijk afgaat ) *Schuren van wanden en plafonds* Heeft u wanden of plafonds die niet helemaal mooi strak of glad zijn, geen probleem wij schuren deze professioneel en stofloos voor u. Het schuren van wanden/plafonds is de belangrijkste stap voordat er gespoten, gesaust of geverfd kan worden. Om een strak resultaat te krijgen is deze stap dus van cruciaal belang. Doordat je met schuurwerk alle oneffenheden weg schuurt krijg je het optimale strakke ondergrond, uw ondergrond is tenslotte de basis van het eindresultaat. Wij werken met een professionele wand-, en plafondschuurmachine met bijbehorend goede, zware afzuiging zodat er stofloos geschuurd wordt. Prijzen excl. BTW Schuren van wanden € 3,- m2 Schuren van plafonds. € 5,- m2 Schuren + herstellen € 3,50 m2 Wanden volledig vlak. € 9,- m2 licht stucwerk Naden /schroeven gipsplaat. € 4,-m2 Stucen plafonds €17,50 m2 Stucen wanden 12,5 m2 Voorstrijk €3,50 m2 Geschikt voor wanden en plafonds met: * Nieuwbouw* Renovatie * Stucwerk* Gipsplaat naden/schroeven * Wanden waar behang verwijderd is* Structuur wanden die glad gemaakt worden* Prefab betonwanden * Houtwerk

  Laatste review:

  Stucwerk binnen -

  Een goeie vent die open staat voor de ideeën van de klant. En uitleg geeft wat hij doet en waarom hij iets doet. Gewoon goed .
 • Juffers klusbedrijf
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Klusjesman voor allround kluswerkzaamheden in de omgeving Nunspeet Ervaring in tuinwerkzaamheden, onderhoud, zaag en snoeiwerk, klein grondverzet en de bouw van kleine tuinobjecten. Klus ervaring binnenshuis is allround. Denk aan dakisolatie aanbrengen, reparatiewerk na een lekkage, klein tegelwerk, klein timmerwerk, laswerkzaamheden (Mig/ tig) enz.

  Laatste review:

  Diverse kleine klussen -

  Goede communicatie vooraf / achteraf. Komt afspraken na. Klus naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Meewis Multiservice
  Meewis Multiservice

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Nunspeet

  wij zij werkzaam in onder anderen: sloopwerk , grondwerk het leeg halen van tuinen en gebouwen diverse montage en demontage klussen en nog veel meer

 • Bouw Service Schoonhoven

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Nunspeet

  Bouw Service Schoonhoven is een bedrijf waar service voorop staat. door onze ruime ervaring in verschillende sectoren leveren wij kwaliteit op maat. U kunt bij ons terecht voor al het dagelijkse kluswerk. Ook voor grotere projecten kunnen wij u de gewenste diensten leveren. Bouw Service Schoonhoven levert kwaliteit en geeft ten alle tijden garantie op eigen werk. Mocht u een offerte aan willen vragen dan kan dit geheel vrijblijvend. Ook voor advies op maat staan wij voor u klaar.

Populaire lokale sloopbedrijven in Nunspeet

Andere vakmensen in Nunspeet

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur