Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind hoveniers in Zeewolde

Op zoek naar hoveniers in Zeewolde? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Hovenier

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Zeewolde

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)

  Hovenier in Zeewolde

  Beoordeling: 4.9 van 54.95400 reviews

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 7 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Goede communicatie. Keurig op tijd. Netjes alles opgeruimd. Eind resultaat: super tevreden en goed werk geleverd.
 • Chris Flavell Timmerwerken

  Hovenier in Zeewolde

  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews

  Mijn naam is Chris Flavell, nadat ik in het Verenigd Koninkrijk mijn diploma als timmerman/meubelmaker heb behaald heb ik daar zo'n 10 jaar als zelfstandig timmerman gewerkt. Inmiddels ben ik samen met mijn (Nederlandse) vriendin verhuisd naar Nederland en zet ik ook hier mijn bedrijf voort. Onze focus ligt op buiten timmerwerk, dus voor schuttingen, vlonders of overkappingen bent u bij ons aan het juist adres. We besteden altijd veel aandacht aan kwaliteit en precisie en werken alleen met hoogwaardige materialen en ecologisch verantwoord hout. Wij helpen u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw droomtuin!

  Laatste review:

  Schutting of hek plaatsen -

  Heel erg goed. Enorm aardige mensen en heel goed werk afgeleverd tegen goede prijs. Een aanrader!
 • H.D. van de Beek

  Hovenier in Zeewolde

  Beoordeling: 4.8 van 54.8519 reviews

  Welkom op het profiel van H.D. van de Beek! De specialist voor al uw tuinprojecten. Of het nu gaat om tuinaanleg, bestrating, houtwerk, vijveraanleg, grondwerk of metselwerk. Wij doen het voor u! De wensen die u heeft voor uw tuin verwerken wij graag in een tuinontwerp. Voordat er gestart kan worden met het ontwerp, maken wij een afspraak bij u thuis om de situatie op te nemen en de architectuur van de woning te bekijken. Met onze ervaring en rekening houdend met uw wensen gaan wij aan de slag. De tuin wordt door ons opgemeten en in overleg met u wordt er een ontwerp gemaakt. Het tuinontwerp wordt door ons gemaakt of door een geselecteerde tuinarchitect. Met een team van vakbekwame mensen kunnen wij uw tuinontwerp vakkundig uitvoeren. Onder het aanleggen van uw tuin verstaan wij alles; van grondwerk, bestrating, bemesting, verlichting, beregening tot de uiteindelijke aanplanting en het maken van vijvers en waterpartijen. Ook kunnen wij uw huidige tuin renoveren of u hiervoor met onze ideeën verder helpen.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Zeer betrouwbaar, vriendelijk en kundig
 • Sultan bestrating

  Hovenier in Zeewolde

  Beoordeling: 4.8 van 54.8525 reviews

  WIJ BESTRATEN UW TUIN ! Wij gaan voor kwaliteit zodat u kan genieten van een prachtige tuin waar u jaren plezier aan gaat beleven. Wij hebben jarenlange ervaring in het bestraten en aanleggen van mooie en duurzame tuinen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Musa en zijn kornuiten hebben een mooi stukje werk geleverd! 110m2 tuinbestrating opnieuw gelegd (klinkers omdraaien en ophogen). De bestrating kent verschillende legpatronen, met veel schuine overgangen en verschillende niveaus. Na de deal al snel begonnen met het werk en aansluitend afgemaakt. Ik zou hem zo weer vragen.
 • Boonen Hoveniers

  Hovenier in Zeewolde

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  Boonen Hoveniers is éénmanszaak gevestigd Putten. Als startend ondernemer kan ik al uw kleine tuinwerkzaamheden van onderhoud en onkruid wieden tot verwijdering en snoeiing van hekken en takken. Daarnaast hebben wij en team van zzp'ers om eventuele grotere tuinprojecten op te pakken, dit kan ter aller tijden in overleg.

  Laatste review:

  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen -

  Naast het verwijderen van de bamboe en de laurus hebben wij ook gevraagd om de palen van onze schutting te vervangen. Er is gezorgd voor materiaal. Alles is keurig vervangen en erg netjes achtergelaten.
 • Geerts Waterbeheersing Systemen

  Hovenier in Zeewolde

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Mijn naam is Geert van den Hee. Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de chaletbouw, isolatietechniek en installatietechniek, ben ik aan de slag gegaan bij een technische groothandel waar ik mij heb gespecialiseerd in pompen, beregenings- en infiltratietechniek. Omdat ik de praktijk toch miste ben ik Geerts Waterbeheersing Systemen gestart, waar ik met veel plezier en toewijding u van dienst kan zijn in het ontwerpen en aanleggen van beregeningsprojecten. Ook voor oplossingen in regenwateropvang, infiltratie en hergebruik bent u bij ons aan het juiste adres.

  Laatste review:

  Tuin irrigatie -

  Geert heeft bij ons de volledige tuin (1500m2 gazon en 500m2 tuin) voorzien van irrigatie. Geert denkt goed mee met de wensen van ons en heeft alles netjes achter gelaten.
 • PM Bouw&Infra

  Hovenier in Zeewolde

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  wij zijn een jong bedrijf we zijn gespecialiseerd in straatwerk tuin aanleg/onderhoud glasvezeltechniek grondverzet maar ook voor kleinere klussen in en om uw huis kunt u bij ons terecht we zijn in bezit van verschillende diplomas en jaren lange ervaring in de utiliteitsbouw

 • Boom Tuinonderhoud

  Hovenier in Zeewolde

  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews

  Wilt u een van het volgende: - onderhoud van uw tuin, - renovatie van uw tuin, - beplanting, - gazon aanleg, - snoei bomen met een hoogte van ongeveer tot zes meter, - plaatsing van groen dak? Dan bent u bij Boom Tuinonderhoud aan het juiste adres! Mijn naam is Arie van den Boom en ik knap uw tuin met veel passie en plezier op. Met professioneel gereedschap ga ik te werk, daarnaast wordt ook alles netjes voor u afgevoerd. Met mijn hulp heeft u geen omkijken meer naar uw tuin. Graag verwijs ik u naar mijn reviews om de positieve ervaringen met Boom tuinonderhoud te ervaren. Ook geïnteresseerd in een mooie tuin? Ik kom graag bij u langs voor een eerste kennismaking, neem gerust contact met mij op! Groene groet, Arie van den Boom Boom Tuinonderhoud

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  Arie is een prettig persoon. Maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Denkt mee en geeft helder advies. Bovendien ligt ons gazon en de beplanting er netjes bij. Erg blij mee!
 • W-Design

  Hovenier in Zeewolde

  Beoordeling: 4.4 van 54.452 reviews

  Sinds 2010 pak ik met W-Design elke klus aan met veel enthousiasme en passie voor mijn werk en dat ziet u zeker terug in het eindresultaat. Door de kwaliteit, flexibiliteit en veelzijdigheid in mijn werk zorg ik ervoor dat mijn opdrachtgevers terugkijken op een goede samenwerking. Denken in oplossingen, in plaats van het benoemen van problemen en dat is waar W-Design voor staat. Ik werk zowel voor particulieren of zakelijke opdrachtgevers. De werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Hieronder kunt u precies lezen welke werkzaamheden W-design voor u kan verrichten. Keukens. Badkamers. Metalstutwanden. Systeemwanden. Systeemplafonds. Verlaagde plafonds. Timmerwerk. Vloeren leggen. Meubel montage. IKEA Keukens Mocht u klus hier niet tussen staan dan kunt u altijd vrijblijvend contact met mij opnemen.

  Laatste review:

  Timmerwerken overige -

  Zeer goed Werk afgeleverd en erg tevreden
 • Leeuwenkamp kunstgras

  Hovenier in Zeewolde

  Beoordeling: 5 van 55511 reviews

  Goedendag! Mijn naam is Mick Leeuwenkamp. Ik leg inmiddels meer dan 4 jaar kunstgras en sinds september 2019 voor mijzelf begonnen. Leeuwenkamp Kunstgras kan u voorzien van het leggen van kunstgras, straatwerk, tuinaanleg, het bouwen van schuttingen, overkappingen en veranda's. Leeuwenkamp Kunstgras is allround inzetbaar. Wij maken gebruik van hoogwaardig Nederlands kunstgras met uitstekende garantie voorwaarden!! U kunt altijd contact opnemen voor een vrijblijvende offerte, wij kijken uit naar een prettige samenwerking! Met vriendelijke groet, Mick Leeuwenkamp Leeuwenkamp kunstgras

  Laatste review:

  Gras leggen of zaaien -

  Leuke gasten en netjes

Populaire lokale hoveniers in Zeewolde

Andere vakmensen in Zeewolde

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur