Vind hoveniers in Bunschoten-Spakenburg

Op zoek naar hoveniers in Bunschoten-Spakenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Bunschoten-Spakenburg

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95763 reviews
  Hovenier in Bunschoten-Spakenburg

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 10 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Sloopwerken -Transport - Afvoeren - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 4 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Goed werk verricht!
 • Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Hovenier in Bunschoten-Spakenburg

  Transparantie en eerlijkheid staan voor mij centraal. Duurzaamheid is voor mij geen vrijblijvendheid en werk daarom zoveel mogelijk met elektrische apparatuur en gereedschap (vrijwel alles op accu), dus geen overbodig lawaai of stinkende benzinedampen. Voor onkruidbestrijding maak ik geen gebruik van gif of middelen die schadelijk zijn. Bij nieuwe klussen kom ik graag persoonlijk kennis maken om de inhoud van de opdracht duidelijk te bespreken en meer te vertellen over mijn werkwijze. Wanneer u liever eerst telefonisch overlegd is dat uiteraard ook mogelijk. Met de informatie uit het kennismakingsgesprek zal ik een passende offerte uitbrengen. Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden en bied een breed scala aan diensten zoals: - Tuinonderhoud (eenmalig of periodiek) - Tuinontwerp - Buiten schilderwerk - Bomen snoeien en/of verwijderen - Aanplanten - Afvoer grond en oude bestrating - Gras zaaien/leggen - Grond afgraven/egaliseren - Plaatsen schutting of hek - Plaatsen overkappingen - Aanleggen terrassen/bestrating - Installatie tuin- en buitenverlichting - Tuinen "katproof" maken op een diervriendelijke manier. Uiteraard geef ik garantie op al mijn geleverde werk!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Top! Netjes werk geleverd erg blij mee!
 • Uw-tuinhulp.nl
  Uw-tuinhulp.nl
  Beoordeling: 4.9 van 54.9587 reviews
  Hovenier in Bunschoten-Spakenburg

  Heeft u iemand nodig om uw tuin te onderhouden? Ik kan voor u uw tuin onderhouden. Volgende werkzaamheden kan ik voor u onderandere doen: - Onkruid verwijderen - Grasmaaien - Struiken snoeien - Heggen snoeien - Terras/tegel schoonmaken - Schutting verwijderen en nieuw schutting plaatsen - Alle Aanvullende Tuinwerkzaamheden. Ik ben een gediplomeerd hovenier. Behalve tuinwerk doe ik ook huis en badkamer renovatie. Zie foto's op mijn profiel voor voorbeeld.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Komt op tijd, doet wat hij belooft.
 • Toksoy Vakman
  Toksoy Vakman
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Bunschoten-Spakenburg

  Onze bedrijf werkt met een klantgerichte benadering waarbij klanttevredenheid wordt nagestreefd. Er wordt een garantie van minimaal 2 jaar gegeven op de uitgevoerde werkzaamheden.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Toksoy Vakman heeft de opdracht goed uitgevoerd.
 • vd Born tuinaanleg
  vd Born tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 55522 reviews
  Hovenier in Bunschoten-Spakenburg

  Een hoveniers bedrijf die van alle markten thuis is

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Super snel geholpen met kappen en afvoer van 2 bomen in achtertuin. Duidelijk communicatie via mail/whatsapp
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35182 reviews
  Hovenier in Bunschoten-Spakenburg

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Aardige man, duidelijke communicatie, heeft bij ons netjes de struiken weggehaald en de boom verwijderd. Vervolgafspraak komt nog voor het verwijderen van de stomp.
 • De Grasspecialist
  De Grasspecialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Hovenier in Bunschoten-Spakenburg

  Wilt u uw gras laten verticuteren of bemesten? U kunt natuurlijk ook uw totale grasmat laten vervangen door ons. Ook voor graszoden kunt u bij ons terecht. We bezorgen door heel Nederland. Wij zijn professionals met meer dan 10 jaar ervaring in binnen- en buitenland die het werk voor een goede prijs kunnen verrichten. Schakel ons daarom vandaag nog in! Wij bieden een totaal pakket voor uw buitenruimte met regulier hoveniers, boomverzorging en bestratingswerk.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Goede en heldere communicatie. Het maken van afspraken ging bijzonder gemakkelijk
 • Hermsen Tuinen
  Hermsen Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Bunschoten-Spakenburg

  Jeroen werkt al ruim 15 jaar als hovenier, heeft een ruime ervaring en is sinds kort voor zichzelf begonnen. Jeroen is bij alles betrokken, van het eerste gesprek over uw tuinwensen, via het ontwerp tot de uitvoering van het werk. Door soms ook personeel in te huren kan ik heel flexibel allerlei soorten werk snel en doelmatig uitvoeren. Ik ben beschikbaar voor het aanleggen van tuinen en het onderhoud daarvan, alles wat met hout te maken heeft. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in boomverzorging. Ook ben ik sinds kort gecertificeerd voor aanleg elektra en verlichting. Kortom alles wat met een tuin te maken kan hebben, kan ik. U kunt voor foto´s altijd een kijken nemen op mijn website. Hartelijke groet, Jeroen Hermsen

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Jeroen is vakkundig, behulpzaam, denkt mee en is razendsnel en netjes!
 • Yaman W
  Yaman W
  Beoordeling: 4.3 van 54.3538 reviews
  Hovenier in Bunschoten-Spakenburg

  Yaman.w is je ideale partner als je een Hovenier, Stratenmaker nodig hebt in Hilversum en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Stratenmaker voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Top! Prachtig werk geleverd, en weet van aanpakken ("niet lullen maar poetsen"). Bovendien zeer voorkomend en vriendelijk. Wanneer ik nog weer eens een tuinklus heb, is Yaman W. de eerste die ik contacteer!
 • Texas Tree Solutions
  Texas Tree Solutions
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Hovenier in Bunschoten-Spakenburg

  Hello, My name is David and I'm from Texas, I've been living in the Netherlands for 8 years now. I can speak reasonably good Nederlandse. I have 8 years of training and experience with tree work here and almost 20 year of experience in total. I can do jobs on my own, if the wood and branches can stay on site( the cheapest option) or I can arrange a truck and chipper. I am a climber and I can take care of just about any situation safty and professionally. I take pride in my work and strive for only high quality pruning and removals.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Top! Goeie communicatie, goed advies, goed werk geleverd.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Bunschoten-Spakenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 741 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Bunschoten-Spakenburg

Andere vakmensen in Bunschoten-Spakenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt