Vind stukadoors in Bunschoten-Spakenburg

Op zoek naar stukadoors in Bunschoten-Spakenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stukadoors zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stukadoors in Bunschoten-Spakenburg

 • Piramideklusbedrijf
  Piramideklusbedrijf
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Stukadoor in Bunschoten-Spakenburg

  Als Piramide wij voor ons stucwerk. Waar wij gelukkig van worden is het waarmaken van uw dromen door het creëren van de perfect gestucte leefomgeving. Piramide blaast uw gehele huis nieuw leven in en biedt een transformatie van uw woning. Vanuit passie vereeuwigen wij het gevoel dat u in uw ruimtes wilt creëren.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Sam is super.... Goede prijs. Ook bij tegenvallende werkzaamheden geen discussie over de prijs. Super netjes gewerkt en snel. Heel erg tevreden met het resultaat. Bij een volgende klus ga ik niet eens meer kijken voor andere aanbieders.
 • Stucadoorsbedrijf Eny
  Stucadoorsbedrijf Eny
  Beoordeling: 4.8 van 54.8599 reviews
  Stukadoor in Bunschoten-Spakenburg

  Ik ben Eny en eigenaar van Stucadoorsbedrijf Eny.Samen met mijn compagnon vorm ik het perfecte duo om uw stucadoors werk uit te voeren. Sinds 2014 voeren wij voor particulieren en zakelijke opdrachtgevers aan- en stucadoors werk uit. Een greep uit onze projecten: > Gratis offerte > Goed advies en informatie > Goede afspraken > Renovatie gebouw Stucen. >Nieuwbouw woning Stucen. > Stucadoors werk Binnen. > Stucadoors werk Buiten. > Plafonds Stucen. > Muren Stucen. >Vochtige ruimtes Aqau Stuc. > Spachtelputz. > Spachtelputz op kleur. > Reparatie Stucwerk. > joodse plinten. > Garantie. > Mooie strak en glad > Schoon en netjes werk afleveren. Wij zijn gewend om met het beste materiaal en gereedschap te werken, maar stemmen dit ook graag af op de behoefte van de klant. Graag komen wij voor advies vrijblijvend bij u langs. Lees onze reviews en u bent overtuigd. Telefoon nr. Nul zes vijf vier negen nul vier zes zeven vijf

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Mehmet en zijn collega hebben een slaapkamer gestuukt. Ze hebben heel netjes gewerkt en de muren zijn superglad opgeleverd. Deze twee vriendelijke heren zijn zeker een aanrader.
 • Toksoy Vakman
  Toksoy Vakman
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stukadoor in Bunschoten-Spakenburg

  Onze bedrijf werkt met een klantgerichte benadering waarbij klanttevredenheid wordt nagestreefd. Er wordt een garantie van minimaal 2 jaar gegeven op de uitgevoerde werkzaamheden.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Fijne man! Heeft goed, strak stuucwerk geleverd voor een scherpe prijs. Zeer, zeer tevreden!
 • Emre Plaster & Paint
  Emre Plaster & Paint
  Beoordeling: 4.9 van 54.9592 reviews
  Stukadoor in Bunschoten-Spakenburg

  Welkom op het profiel Emre Plaster & Paint klussenbedrijf Uw specialist op gebied van stuccen, sauzen en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden. Wij zijn gespecialeerd in: -stucwerk binnen (behangklaar en sausklaar) -sauzen(verven) -spachtelputz  - onderhoudswerkzaamheden verrichten Wij gaan zorgvuldig in op de behoefte en wensen van de opdrachtgever. We werken secuur, netjes en leveren kwalitatief werk af.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Super werk opgeleverd. Gaat snel en heel secuur te werk. Mega scheve en afgebrokkelde muren heeft Emre weer helemaal mooi strak en spiegelglad gekregen. Heel erg tevreden mee!!
 • Cam Bouw B.V.
  Cam Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9562 reviews
  Stukadoor in Bunschoten-Spakenburg

  Renovatie UWE BADKAMER / STUKADOOR /KOZIJNEN/SLOOP SPECIALIST CAM BOUW BV UW WONING VERBOUWEN OF RENOVEREN? CAM BOUW BV ZORGT DAT HET GOED GEREGELD IS! CAM BOUW BV is een gerenommeerd afbouwbedrijf met een team van meer dan 48 vakkundige medewerkers. Heeft uw plannen om uw woning te verbouwen of te renoveren? Cam Bouw BV maakt dromen waar. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” hebben wij, al meer dan 25 jaar, vele woonhuis verbouwingen en projecten uitgevoerd en naar volle tevredenheid opgeleverd. -Badkamer renovaties starten vanaf € 7.450,- exclusief btw -Zeer kleine badkamer renovatie zoals een wasbak en een douche, starten vanaf € 6.550,- exclusief btw -Nieuwbouw woningen badkamer installatie starten vanaf 7.250,- ex btw -Apart wc ruimte renovatie 2.350,- ex btw -badkamer renovatie Instagram: cam_bouwbedrijf Prijzen Sausklaar wanden+plafond inclusief materiaal is €15,- p/m2================= Sausen Airless Spuitwerk inclusief materiaal verf: € 12,- ===================== Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 23,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. 5 Jaar garantie op al ons schilder en stukadoor werkzaamheden -glad stucwerk -spachtelputz 5 Jaar garantie op al ons schilder werkzaamheden -sauswerk -spuitwerk -schilderwerk ( kozijnen,deuren,) 10 jaar Garantie op ons bouw werkzaamheden -vloerverwarming -aanbouw,opbouw -sloopwerk Sausklaar wanden Met materiaal is €15,- p/m2 Sausklaar plafonds € 15,- p/m2 Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 22,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. Goed schilderwerk beschermt, siert en verhoogt de economische waarde van het pand… Slecht schilderwerk zorgt voor schade, ontsiert en is een doorn in het oog… Vakwerk begint met aandacht. Aandacht voor klantvragen, het project, veiligheid en het eindresultaat. Met Cam staan we als schildersbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Er wordt gewerkt met oog voor detail en met innoverende verven en materialen. Zo komen onze stuc- en schilderwerken, ongeacht of het gaat om buitenschilderwerk, schilderwerk voor binnen, of bijzonder schilderwerk zoals aan monumentale panden, altijd goed uit de verf. Maakt schilderwerk onderdeel uit van een verbouwing of renovatie? Bij CAM verzorgen we meer dan binnen- en buitenschilderwerk alleen. Ook stucwerk, tegelwerk, behangen en kleine timmerwerken pakken we voor je aan. CAM BOUW BV verzorgt én ontzorgt bij schilderwerken, gladstucwerk en sierstucwerken.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Wat een topbedrijf is het! Werk is erg mooi afgewerkt en prachtig stucwerk. Alles netjes op tijd afgemaakt en steeds in overleg met mij. Ons huis was ook opgeruimd en schoon achtergelaten. Zeker een aanrader en 5 sterren waard!
 • Klussenbedrijf Bedel58
  Klussenbedrijf Bedel58
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Stukadoor in Bunschoten-Spakenburg

  Beste Lezer, Al 12 jaar ben ik een ervaren stucadoor die op verschillende locaties werkt. Sinds kort ben ik begonnen om voor mezelf te werken. In mijn omgeving hoor ik dat er tegenwoordig heel veel stucadoors (onervaren) zijn die klussen, omdat er veel vraag naar is. Het enige wat ik daarop kan zeggen is dat ik u kan garanderen op veel beter werk/resultaat. U zult geen spijt hebben van de gemaakte keuze wanneer u voor ons kiest. Wat Messi betekend voor voetbal, ben ik voor al uw stucwerk! Update: Sinds begin 2022 zijn wij gegroeid in de team. Wij werken op dit moment met 6 man. Hierdoor is het mogelijk om eventuele grote/meerdere opdrachten tegelijk aan te nemen. Onze klussers werken flexibel. Dit betekend voor u dat wij buitenom stucwerk ook tegelzetters hebben in de team die ons versterkt, maar ook verven en ongewenste dingen slopen doen we graag voor u! Vriendelijke groeten, Klussenbedrijf Bedel

  Laatste review:
  Stucwerk buiten-
  Netjes gewerkt, we zijn blij met het resultaat.
 • Renovlies-behang service
  Renovlies-behang service
  Beoordeling: 5 van 55531 reviews
  Stukadoor in Bunschoten-Spakenburg

  Renovlies-behangservice, het juiste adres voor strakke, gladde, naadloze wanden. Alleen gebruik van A kwaliteit materialen. (Schrobklasse 1 latex) All-in pakket voor 14,95 ex btw per m2 Dit pakket houd in, wanden egaliseren en machinaal schuren. Aanbrengen van renovlies (150gr) door middel van een verlijmmachine(tapofix) voor evenredige verdeling van de lijm. Plafond, hoeken, kozijnen kitten en sauzen.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  De jongens van RBS top werk geleverd 220m2 laten doen binnen de afgesproken tijd klaar.
 • Liyam's Klussenbedrijf
  Liyam's Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Stukadoor in Bunschoten-Spakenburg

  Liyam’s klussenbedrijf zorgt er voor dat uw muren gestuukt worden. In de afgelopen 5 jaar zijn de klanten zeer tevreden met het resultaat wat geboekt is , wij werken zeer nauwkeurig en netjes. Heeft u een stukadoor nodig dan ben je bij mij in goede handen. Ik doe dus echt alleen stucwerk

  Laatste review:
  Stucwerk repareren-
  Heel snel gereageerd, flexibel, netjes in de communicatie een vakman die je een klus kan toevertrouwen. Ik wet zeker dat ik hem een volgende keer weer benader als dit nodig is
 • Bergen Bouwbedrijf
  Bergen Bouwbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.9521 reviews
  Stukadoor in Bunschoten-Spakenburg

  Welkom op onze profiel! Als eerst wil ik even vertellen over ons. İk ben een ervaren klusser die al ruim 15 jaar werkervaring heeft in de bouw. Wij doen de volgende werkzaamheden; - stucwerk (binnen en buiten) - timmerwerk (binnenmuur plaatsen, deuropening, etc) - schilderwerk ( binnen en buiten) - laminaat werk - elektriciteit Wij doen onze werk met structuur, proffessioneliteit en netheid. Natuurlijk bieden wij ook garantie op ons werk. Onze prioriteit en voorkeur is klanttevredenheid.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Geweldig strak werk, prachtig stucwerk en heel hard gewerkt aan het schilderwerk. Het resultaat is echt prachtig. Bergen bouwbedrijf is een grote aanrader! Je mag blij zijn als ze plek hebben voor je klus want het resultaat is super! Volgende week plaatsen ze ook nog het laminaat in ons kantoorpand. Ze zijn dus van alle markten thuis.
 • De Klus Concurrent
  Beoordeling: 4.6 van 54.6557 reviews
  Stukadoor in Bunschoten-Spakenburg

  De Klusconcurrent is het bedrijf voor het zorgvuldig uitvoeren van u klus. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Voor de volgende klussen kunt u bij ons terecht: -laminaat leggen -Stucwerk -Toiletrenovaties -Airless spuiten -keukens -badkamerrenonvatie -aircomontage -isolatie woning Dit is een kleine greep uit de mogelijkheden bij ons. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Fijn bedrijf om mee samen te werken. Nette prijs en fijne comunicatie. Komen de gemaakte afspraken netjes na en leveren net werk af. Dennis en Peter bedankt en wie weet tot de volgende klus!

4.8

Top beoordelingen stukadoors

Onze stukadoors in Bunschoten-Spakenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 789 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stukadoors in Bunschoten-Spakenburg

Andere vakmensen in Bunschoten-Spakenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt