Vind stratenmakers in Bunschoten-Spakenburg

Op zoek naar stratenmakers in Bunschoten-Spakenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Bunschoten-Spakenburg

 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45149 reviews
  Stratenmaker in Bunschoten-Spakenburg

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afspraak na gekomen, was op tijd bij ons en heeft de tuintegels mooi gelegd. Goed advies, goed werk.
 • Baas bestratingen
  Baas bestratingen
  Beoordeling: 4.5 van 54.5520 reviews
  Stratenmaker in Bunschoten-Spakenburg

  Baas bestratingen is gespecialiseerd in het aanleggen van (sier)bestrating. Met onze 16 jaar ervaring in deze branche kunnen wij uw tuin snel en voor een scherpe prijs compleet om toveren naar uw wens. Wij zijn gespecialiseerd in: - Sierbestrating - Herbestrating - Schuttingen - Overkappingen/Pergola's - Kunstgras/graszoden - Vlonders - Borders Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om uw tuin te bekijken. Wij zullen u op de juiste wijze adviseren en een passend voorstel maken. 20% korting maand november en december.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  18 m2 voortuin met keramische tegels laten zetten
 • Den Hartog - Buiten Gewoon Goed
  Den Hartog - Buiten Gewoon Goed
  Beoordeling: 4.1 van 54.1514 reviews
  Stratenmaker in Bunschoten-Spakenburg

  Beste lezer, Mijn naam is Sonny den Hartog en mijn hoveniersbedrijf heet den Hartog buiten gewoon goed. Wij zijn gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van u tuin een complete aanleg tuin, maar ook voor bestrating en het plaatsen van schuttingen of veranda's. Kortom een leuk bedrijf met al vele tevreden klanten!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  De schutting met poort is uiterst professioneel uitgevoerd. Vooraf duidelijke afspraken gemaakt en prijsopgave gekregen. Harde en prettige werkers. Bedankt, ik beveel dit bedrijf van harte aan.
 • M. Harkema Dienstverlening
  M. Harkema Dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Stratenmaker in Bunschoten-Spakenburg

  Bent u op zoek naar een betrouwbare en ervaren vakman om uw sierbestratings wensen kwalitatief hoogstaand te realiseren? Dan ben ik op zoek naar u en zie er dan ook naar uit om nader kennis te maken en de werkzaamheden vrijblijvend gezamenlijk te doorlopen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Matthijs was erg betrokken in de voorbereiding, hoe het zou moeten worden en welke materialen besteld zouden moeten worden. Reageerde steeds meteen en doeltreffend. Het werk was uiteindelijk veel sneller klaar dan dat we hadden ingeschat. Ook door de inzet van goede materialen en gereedschap waar Matthijs mee werkt. Dus ik was uiteindelijk goedkoper uit en ben meer dan tevreden met het resultaat.
 • Fvo Bestrating
  Fvo Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Stratenmaker in Bunschoten-Spakenburg

  Dat u nog jarenlang met plezier naar uw terras of straat wilt kijken begrijp ik maar al te goed, ik denk er net zo over. Voor deskundig straatwerk, desgewenst met drainage, tuinbakken, sierbestrating en het advies dat daarbij hoort bent u bij mij aan het juiste adres. Neem voor een vrijblijvende oriëntatie en aanbieding contact op met Frank van Ommen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ontzettend leuke en vakkundige mannen. Flexibel, hulpvaardig! Is echt een aanrader!
 • Petrera
  Petrera
  Beoordeling: 4.8 van 54.858 reviews
  Stratenmaker in Bunschoten-Spakenburg

  Als je op zoek bent naar een Hovenier, dan kan Petrera je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijn bedrijf om mee te werken!
 • Bouwbedrijf Gooi en Omstreken
  Bouwbedrijf Gooi en Omstreken
  Beoordeling: 4.4 van 54.455 reviews
  Stratenmaker in Bunschoten-Spakenburg

  Bouwbedrijf Gooi en Omstreken staat voor al uw klussen klaar van kleine klusjes tot grote verbouwingen zoals; elektra, loodgieterswerk en timmerwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Het kon hier en daar wat strakker maar een aardige man.
 • N.Kraaij Tuinbestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stratenmaker in Bunschoten-Spakenburg

  Wij helpen u graag met het betegelen van uw tuin, uithalen tegels, egaliseren of ander grondwerk kunnen wij u uithanden nemen. Wij helpen u graag aan een tegelpad naar uw zin :). U kunt veel met ons bespreken en alles gaat in overleg. Tevens hebben wij extra aanvullende ervaring met o.a. het in elkaar zetten van een tuinoverkapping of het neerzetten / herstellen van een schutting. Wilt u liever een heel nieuwe tuinplan met borders en planten, alles is bespreekbaar. Maar het belangrijkste , uw pad ligt er strak en netjes bij. Mvg, N.Kraaij Tuinbestrating & Dienstverlening

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede samenwerking, overleg en uitvoering. Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden van N. Kraaij.
 • Dringo
  Dringo

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Bunschoten-Spakenburg

  Dringo levert een brede service van bouwvergunningen t/m interieur. -Het maken van bouwkundige tekeningen in 2D en 3D (ook rendering). -Het verrichten van bouwkundige werkzaamheden. -Het verrichten van elektra werkzaamheden. -Het maken, renoveren en plaatsen van meubels. -Het aanleggen en bijhouden van tuinen. -Het plaatsen van vloeren tegels, laminaat en parket met renovatie. -Las werkzaamheden ook op locatie.

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55475 reviews
  Stratenmaker in Bunschoten-Spakenburg

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard is een topman.Hij kwam netjes op tijd.Hij is vriendelijke.Prijs is goed. Echte vakman

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Bunschoten-Spakenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 250 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Bunschoten-Spakenburg

Andere vakmensen in Bunschoten-Spakenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt