Vind stratenmakers in Nijkerk

Op zoek naar stratenmakers in Nijkerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Nijkerk

 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45168 reviews
  Stratenmaker in Nijkerk

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie, goede communicatie, denkt mee in oplossingen en uiteindelijk een snelle en goede uitvoering van het werk.
 • Loonwerker Arie van de Beek
  Loonwerker Arie van de Beek
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Stratenmaker in Nijkerk

  Mijn naam is Arie van de Beek en ik ben eigenaar van het bedrijf Loonwerker Arie van de Beek. Loonwerker Arie van de Beek is een flexibel en veelzijdig bedrijf. Wij verlenen al een aantal jaar aan particulieren en bedrijven bouw werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit: Zie mijn Werkspot profiel voor alle werkzaamheden die wij doen: - Hoveniers werkzaamheden - Sloopwerkzaamheden - Bestrating aanleggen Wij geven garantie op ons werk. De garantie kan verschillen per opdracht. Dit wordt van tevoren goed afgesproken in overleg met de klant en Klustech over de voorwaarden. Hopelijk tot ziens! Met vriendelijke groet, Arie van de Beek

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Alles volledig naar tevredenheid uitgevoerd. Top.!
 • De Grasspecialist
  De Grasspecialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  Stratenmaker in Nijkerk

  Wilt u uw gras laten verticuteren of bemesten? U kunt natuurlijk ook uw totale grasmat laten vervangen door ons. Ook voor graszoden kunt u bij ons terecht. We bezorgen door heel Nederland. Wij zijn professionals met meer dan 10 jaar ervaring in binnen- en buitenland die het werk voor een goede prijs kunnen verrichten. Schakel ons daarom vandaag nog in! Wij bieden een totaal pakket voor uw buitenruimte met regulier hoveniers, boomverzorging en bestratingswerk.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Christiaan heeft fantastisch werk geleverd bij het transformeren van mijn tuin. Het verwijderen van het terras en het aanleggen van gras verliep vlekkeloos, en het nieuwe terrasje is een perfecte toevoeging. Zijn professionaliteit, toegankelijkheid voor tips en nette afwerking maken hem een absolute aanrader. Zeer tevreden klant hier!
 • D. Moerman Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Stratenmaker in Nijkerk

  D. Moerman Dienstverlening kan je helpen met je klussen in Barneveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over het bestraten van tuin of het afgraven/egaliseren van je tuin te beantwoorden. Neem direct contact op met D. Moerman Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Vakmensen, super communicatie, snel schakelen en vakwerk geleverd! Heel blij met het resultaat!
 • AV Buitenwerk & Dienstverlening
  AV Buitenwerk & Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Nijkerk

  Een erkent bedrijf bij het helpen van uw wensen in de tuin. Onze werkzaamheden, - Bestrating aanleg/afvoer - Het maken van groen vakken - egaliseren van zand/grond - afgraven van de tuin - hemelwater afvoer installeren - aanbrengen van mantelbuizen - trap treden maken met beton blokken - verwijderen van groen (bouwrijp maken)

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Great job on my small garden adding a lawn, plant beds and what not. Would recommend. Thank you lads.
 • Groenhart Dienstverlening
  Groenhart Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9578 reviews
  Stratenmaker in Nijkerk

  Non actief

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Heeft verwachting overtroffen en is zeer klantvriendelijk. Een team die alle lof van ons krijgt.
 • vd Born tuinaanleg
  vd Born tuinaanleg
  Beoordeling: 5 van 55529 reviews
  Stratenmaker in Nijkerk

  Een hoveniers bedrijf die van alle markten thuis is

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  De communicatie vooraf verliep prettig, snelle offerte en de klus was vlug geklaard.
 • N.Kraaij Tuinbestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Stratenmaker in Nijkerk

  Wij helpen u graag met het betegelen van uw tuin, uithalen tegels, egaliseren of ander grondwerk kunnen wij u uithanden nemen. Wij helpen u graag aan een tegelpad naar uw zin :). U kunt veel met ons bespreken en alles gaat in overleg. Tevens hebben wij extra aanvullende ervaring met o.a. het in elkaar zetten van een tuinoverkapping of het neerzetten / herstellen van een schutting. Wilt u liever een heel nieuwe tuinplan met borders en planten, alles is bespreekbaar. Maar het belangrijkste , uw pad ligt er strak en netjes bij. Mvg, N.Kraaij Tuinbestrating & Dienstverlening

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goeie communicatie, erg blij met het resultaat
 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55508 reviews
  Stratenmaker in Nijkerk

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vandaag is de voortuin belegd met tegels. Netjes uitgevoerd. Goede communicatie en blij met het resultaat.
 • Den Hartog - Buiten Gewoon Goed
  Den Hartog - Buiten Gewoon Goed
  Beoordeling: 4.2 van 54.2515 reviews
  Stratenmaker in Nijkerk

  Beste lezer, Mijn naam is Sonny den Hartog en mijn hoveniersbedrijf heet den Hartog buiten gewoon goed. Wij zijn gevestigd in Bunschoten-Spakenburg. U kunt bij ons terecht voor het onderhoud van u tuin een complete aanleg tuin, maar ook voor bestrating en het plaatsen van schuttingen of veranda's. Kortom een leuk bedrijf met al vele tevreden klanten!

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Zeer aardige en professionele vakman.

4.6

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Nijkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 300 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Nijkerk

Andere vakmensen in Nijkerk

Vind vakmensen bij jou in de buurt