Vind tegelzetters in Nijkerk

Op zoek naar tegelzetters in Nijkerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele tegelzetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tegelzetters in Nijkerk

 • R. Mariasi
  R. Mariasi
  Beoordeling: 4.8 van 54.85116 reviews
  Tegelzetter in Nijkerk

  Het is ons werk en onze dagelijkse passie.Een fraaie badkamer,keuken tegelwerk is er in vele variaties. Waar u ook voor kiest, u krijgt in ieder geval kwaliteit,kennis, het juiste advies en een keurige uitvoering. U zoekt vakwerk in combinatie met een strakke en betrouwbare planning, met R.Mariasi kiest u voor een vakkundige partner voor uw Tegelwerk Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden van Tegelzetten. Nieuw in ons pakket steenstrips gemaakt van UltraLight EPS-piepschuim. Verschillende kleuren all-in prijs vanaf 10m2 500 euro Voor meer informatie en/of een vrijblijvende offerte, kunt u uiteraard contact met ons opnemen

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Rene is een echte vakman en heeft de achterwand van onze keuken prachtig betegeld met een dubbele visgraat patroon. Hij had snel tijd voor onze klus, afspraken duidelijk en snel gemaakt. Stond precies op de afgesproken tijd voor de deur en heeft tot laat doorgewerkt om het af te maken. Wij raden Rene zeker aan.
 • Cam Bouw B.V.
  Cam Bouw B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9555 reviews
  Tegelzetter in Nijkerk

  Renovatie UW WONING VERBOUWEN OF RENOVEREN? CAM BOUW BV ZORGT DAT HET GOED GEREGELD IS! CAM BOUW BV is een gerenommeerd afbouwbedrijf met een team van meer dan 39 vakkundige medewerkers. Heeft uw plannen om uw woning te verbouwen of te renoveren? Cam Bouw BV maakt dromen waar. Met onze succesvolle “Alles-in-één-aanpak” hebben wij, al meer dan 25 jaar, vele woonhuis verbouwingen en projecten uitgevoerd en naar volle tevredenheid opgeleverd. -Badkamer renovaties starten vanaf € 7.250,- exclusief btw -Zeer kleine badkamer renovatie zoals een wasbak en een douche, starten vanaf € 6.250,- exclusief btw -Nieuwbouw woningen badkamer installatie starten vanaf 6.250,- ex btw -Apart wc ruimte renovatie 2.250,- ex btw -badkamer renovatie Instagram: cam_bouwbedrijf Prijzen Sausklaar wanden+plafond inclusief materiaal is €15,- p/m2================= Sausen Airless Spuitwerk inclusief materiaal verf: € 12,- ===================== Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 23,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. 5 Jaar garantie op al ons schilder en stukadoor werkzaamheden -glad stucwerk -spachtelputz 5 Jaar garantie op al ons schilder werkzaamheden -sauswerk -spuitwerk -schilderwerk ( kozijnen,deuren,) 10 jaar Garantie op ons bouw werkzaamheden -vloerverwarming -aanbouw,opbouw -sloopwerk Sausklaar wanden Met materiaal is €15,- p/m2 Sausklaar plafonds € 15,- p/m2 Een muur of plafond die sausklaar wordt opgeleverd is glad en strak en u kunt direct beginnen met het aanbrengen van verflagen. Sierpleister/Spachtelputz € 22,- p/m2 Verzamelnaam van structuurafwerkingen Zoals spachtelputz, granool, spackspuit enz. Raapwerk € 18,- tot € 22,- per m2. Het vlak maken van kromme en getordeerde wanden en of plafonds. Goed schilderwerk beschermt, siert en verhoogt de economische waarde van het pand… Slecht schilderwerk zorgt voor schade, ontsiert en is een doorn in het oog… Vakwerk begint met aandacht. Aandacht voor klantvragen, het project, veiligheid en het eindresultaat. Met Cam staan we als schildersbedrijf voor vakmanschap en kwaliteit. Er wordt gewerkt met oog voor detail en met innoverende verven en materialen. Zo komen onze stuc- en schilderwerken, ongeacht of het gaat om buitenschilderwerk, schilderwerk voor binnen, of bijzonder schilderwerk zoals aan monumentale panden, altijd goed uit de verf. Maakt schilderwerk onderdeel uit van een verbouwing of renovatie? Bij CAM verzorgen we meer dan binnen- en buitenschilderwerk alleen. Ook stucwerk, tegelwerk, behangen en kleine timmerwerken pakken we voor je aan. CAM BOUW BV verzorgt én ontzorgt bij schilderwerken, gladstucwerk en sierstucwerken.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Werkzaamheden (en beetje extra) zijn goed en snel afgerond! Snelle communicatie en overleg indien nodig.
 • UwtegelzetterMH
  UwtegelzetterMH
  Beoordeling: 4.8 van 54.8560 reviews
  Tegelzetter in Nijkerk

  UwtegelzetterMH voor hoge kwaliteit en vakwerk. Is zeer gemotiveerd ingesteld en werkt hard om ervoor te zorgen dat de klus op tijd en naar tevredenheid van de klant word opgeleverd. WIJ LEVEREN KWALITEIT & VAKWERK. DAAROM GEEFT UWTEGELZETTERMH 2 JAAR GARANTIE OP DE UITGEVOERDE WERKZAAMHEDEN.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Wij zijn zeer tevreden. Niet alleen over het eindresultaat en het mooi geleverd werk, maar ook zeker de communicatie en het nakomen van gemaakte afspraken.
 • 4Home Construction
  4Home Construction
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Tegelzetter in Nijkerk

  We are 4Home Construction, a Netherlands-based team with 35 years of construction industry experience. Our focus is on building renovations, including tile installation and painting. We're here to introduce our expertise and quality work to enhance your projects. Our cost-effective pricing ensures top-notch services. For more info or project discussions, reach out anytime.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Hele nette en betrouwbare tegelzetters, ik raad ze zeker aan. George en Alexander (Engelssprekend) waren snel beschikbaar, ze waren op de afgesproken tijd aanwezig, hebben de tegels netjes gezet, goed advies gegeven over voeg- en kitkleur, en ze hebben alles opgeruimd achtergelaten. Goede prijs/kwaliteit, met factuur. Communicatie verliep ook goed. Wij zouden ze weer inhuren!
 • V. Bosman Exclusieve Tegelwerken
  V. Bosman Exclusieve Tegelwerken
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tegelzetter in Nijkerk

  Dag, Ik ben Vincent Bosman, Al meer dan 15 jaar tegelzetter, en 11 jaar als eigen ondernemer. Vloeren leggen in allerlei formaten doe ik graag! Een kleine voeg en waterpas, dat is wat u wilt! We kunnen dit verlijmen maar als de ondervloer niet vlak genoeg is doen we dit in de stelmortel egaliseren en krijg je een 100% strakke vloer. Badkamers is ook geen probleem we nemen het kitwerk voor u erbij. En kunnen u ook helpen en adviseren met het uitzoeken van tegels. Geen klus is te moeilijk, ook natuursteen en marmer werken wij mee. Door onze verhuizing naar Hoevelaken, zijn wij meer opzoek naar het werk in eigen regio i.p.v. door het hele land.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Vincent is een echte vakman, hij heeft bij ons een prachtige tegelvloer in de hal en toilet gemaakt. Samen zijn we tot het beste en mooiste eindresultaat gekomen. Wij zouden Vincent aan iedereen aanbevelen!
 • Klus en Vastgoedonderhoud Ram
  Klus en Vastgoedonderhoud Ram
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Tegelzetter in Nijkerk

  Klus en Vastgoed-onderhoud Ram. Gespecialiseerd in o.a. -tegelwerk -badkamer renovatie -stucwerk -Algemene schilderwerk -Traprenovatie -elektra -Sloopwerk Kijk voor meer foto’s en Reviews even op mijn website. 5 Jaar garantie op al ons klus en schilderwerkzaamheden.

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Zeer behulpzaam en meedenkend De klus is uitstekend uitgevoerd, professioneel met de juiste vakmensen. Goed resultaat mooie badkamer en toilet geheel gerenoveerd
 • Tegelzetbedrijf H. van Veldhuizen
  Tegelzetbedrijf H. van Veldhuizen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7579 reviews
  Tegelzetter in Nijkerk

  Ik ben 40 jaar zelfstandige tegelzetter en heb ruim.25 jaar vloeren gelegd en ben gespecialiseerd in marmer en groot formaat tegels zoals keramische parket. Tegels tot de grote van90x90natuursteen en heb nette prijzen ook vloerverwarming.egaliseren doe ik voor u vloer weer mooi strak te maken ook badkamers en het verdere tegelwerk. Prijzen zijn incl lijm ex btw

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  De beste en gezelligste tegelzetter in Nederland! Henk, we zijn je ontzettend dankbaar voor het prachtige tegelwerk dat je bij ons hebt gerealiseerd. Wij hadden een moeilijke tegel met verschillende patronen en een zeer ongelijke ondervloer. Nu ligt de tegel erin en vragen kennissen die naar de woning komen kijken allemaal het nummer van Henk omdat het zo strak is gelegd! We zijn er ontzettend blij mee. Henk is tijdens het gehele proces heel duidelijk, heeft goede communicatie, denkt mee en wilt zelf dat de klant echt tevreden is! Dat werkt erg fijn. Wij zijn tijdens het tegelen op vakantie geweest en hebben Henk de sleutel gegeven omdat we wisten dat het goed zou komen. Een dikke aanrader! Voor de volgende tegelklus bellen we Henk zeker weer! (Op de foto’s zit de voeg er nog niet in en missen er nog wat tegels, het was hier nog niet allemaal af) nu uiteraard wel :)
 • Tegelbedrijf Nieuwland
  Tegelbedrijf Nieuwland
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tegelzetter in Nijkerk

  Nieuw op werkspot!! Een team van ervaren vakmannen op het gebied van tegelen die graag uw klus tot op de puntjes afwerkt, wij garanderen strak en professioneele tegelwerk op schonen werkwijze en altijd met 5 jaar garantie! Geen klus is voor ons te klein of te groot. Bent u opzoek naar een tegelzettersbedrijf die uw klus met vakkundigheid uitvoert? Dan bent u bij ons op het juiste adress! Trekken wij uw aandacht ? App dan gelijk uw foto’s en afmetingen met een kleine omschrijving van de klus voor een vrijblijvende offerte binnen 30 min ! Telnummer: 15054092 Wat kunnen wij betegelen ? • Vloeren • wanden • Keukens • Badkamers • Toiletten • Spatwanden • Garages Gespecialiseerd in : • Banenverband • Blokverband • Volsteenverband • Molenwiekverband • Diagonaalverband • Hongaarse punt • Romaans verband • Visgraat Al onze offertes zijn inclusief voorstrijk, tegellijm, voegsel, levelsysteem, reiskosten (indien nodig) en 5 jaar garantie. Exclusief 21% btw

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Very happy with their work. All done as agreed and better. Higly recommended!
 • A.S.L. Tegelzetersbedrijf
  A.S.L. Tegelzetersbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6540 reviews
  Tegelzetter in Nijkerk

  Meer dan

  Laatste review:
  Wand- of vloertegels zetten-
  Mahmoud heeft in de keuken ongeveer 25 m2 tegels gelegd. De vloer was heel oneven dus hij heeft eerst ge-egaliseerd. De houtlook tegels liggen er mooi bij dus we zijn klaar voor keuken installatie. We hadden 4 weken van te voren de datum besproken en Mahmoud kwam netjes die week. Hij levert prima werk voor een eerlijke prijs. We laten hem na de keuken installatie de wand tegels en plinten nog doen en gaan ervan uit dat ook dat een mooi resultaat levert. Aanrader voor een tegelklus.
 • Klus- & installatiebedrijf Schakelaar
  Klus- & installatiebedrijf Schakelaar
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tegelzetter in Nijkerk

  Hulp bij klussen in en rondom het huis.

  Laatste review:
  Binnenwand plaatsen-
  Ze hebben uitstekend gewerkt en ons met spoed geholpen. Een echte aanrader. Zal ze zeker aanbevelen

4.7

Top beoordelingen tegelzetters

Onze tegelzetters in Nijkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 362 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale tegelzetters in Nijkerk

Andere vakmensen in Nijkerk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt