Vind domotica specialisten in Nijkerk

Op zoek naar domotica specialisten in Nijkerk? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Nijkerk

 • Glassmountain ICT
  Glassmountain ICT
  Beoordeling: 4.9 van 54.95100 reviews
  Domotica specialist in Nijkerk

  Maarten staat in dienst van uw ICT behoeften. Met 2000+ ICT installaties zit het werk gegezegd in de vingers en zijn uitdagingen gewoon "werk" geworden. Met name internet installaties voor thuis- en bedrijfsnetwerken (zowel bedraad als Wifi) sluiten aan op mijn expertise. Maar ook netwerkontwerp, PC (server) hardware, Windows én MAC configuraties of Wifi optimalisatie behoren tot het standaard aanbod. Als storingsmonteur voor glasvezelverbindingen én in-home stallaties heb ik verschillende certificeringen (KPN) en aanvullend een behoorlijke portie praktijkervaring en zelfstudie. Die combinatie brengt de juiste resultaten. Mijn gereedschapsuitrusting bestaat uit standaard ICT gereedschap voor boren, bekabeling en montage.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Maarten was snel is zijn communicatie. De werkzaamheden konden de volgende dag meteen plaatsvinden. Ook had hij de klus snel gedaan. Ik ben heel tevreden.
 • Tandata
  Tandata
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Domotica specialist in Nijkerk

  IT Professionals Wij zitten ruim 15 jaar in de sector. Computers Netwerken Camera beveiliging Domotica Coax / UTP (Netwerk) bekabeling Slimme deurbel Professioneel service tegen betaalbare prijzen en met minimaal 3 maanden garantie!

  Laatste review:

  Deurbel of intercom installeren of repareren -

  Vriendelijk en vakkundig! Super tevreden.
 • Connective Solutions
  Connective Solutions
  Beoordeling: 5 van 55569 reviews
  Domotica specialist in Nijkerk

  In september 2018 ben ik begonnen met Connective Solutions. Mijn doel is om mensen aan te sluiten op het netwerk, dit netwerk kan bestaan uit een coax netwerk voor uw televisie, een utp netwerk voor uw computer of draadloos internet. Ik zorg er graag voor dat u al uw apparatuur zorgeloos kunt gebruiken. Dit doe ik door vanuit de hoofdaansluiting in uw woning elke kabel op de juiste manier te monteren en te verbinden met uw apparatuur. Door een slechte montage, een oude/versleten connector, een versterker die een slecht signaal versterkt e.d. kan het zijn dat er storingen ontstaan. Mocht u last hebben van een dergelijke storing, dan wil ik u hierbij helpen. Als u contact met mij opneemt kom ik graag een keer langs om een analyse te maken van uw situatie en zo te komen tot een passende oplossing.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Wij hebben het werk wat Kevin heeft geleverd als heel prettig en professioneel ervaren. Op tijd aanwezig, snel en accuraat de klus geklaard. Op ons verzoek nog wat extra werk kunnen doen. Gaan hem zeker vaker vragen
 • BK elektro
  BK elektro
  Beoordeling: 4.7 van 54.7515 reviews
  Domotica specialist in Nijkerk

  Welkom bij BK Elektro BK Elektro gevestigd in Nijkerk (GLD) is hét adres voor de aanleg en het onderhoud van al uw elektrotechnische installaties. Voor o.a. Data, Elektro, Licht en kracht, Noodverlichting en alarminstallatie. Bent u een bedrijf, particulier, architekt of projectontwikkelaar dan vindt u in BK Elektro een geschikte partner. Door de kleinschalige maar professionele opzet van ons bedrijf kunnen wij zeer flexibel werken en tevens hoogwaardig werk afleveren . BK Elektro heeft meer dan 25 jaar ervaring in de aanleg en het onderhoud van alle soorten elektra en datanetwerken. Ook op het gebied van kantoor en woonhuis automatisering bent u bij ons aan het juiste adres. Neemt u eens contact met ons op voor een vrijblijvend afspraak of een offerte op maat. Met vriendelijke groet, BK elektro

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Was een echt vervelende klus - muurtje omhakken in een kruipruimte en kabel doortrekken , maar allemaal keurig gebeurd. Alle lof.
 • Flits Computer Service
  Flits Computer Service
  Beoordeling: 4.5 van 54.5517 reviews
  Domotica specialist in Nijkerk

  Ben gecertificeerde vakman in het gebied van data en coax kabel en Wifi. VCA in het bezit voor veiligheid. Heb gewerkt voor grootste Provider van Nederland als storings monteur voor internet en televisie, onder internet problemen zitten ook wifi problemen. ben expert in wifi en het aanleggen van utp internet kabels. Data en Coax kabel ervaring. daarbuiten ben ook goed in electra zoals stopcontacten en lampjes ophangen.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Hi
 • Caminada Techniek
  Caminada Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8575 reviews
  Domotica specialist in Nijkerk

  Ik, Mike Caminada heb in 2018 mijn bedrijf Caminada Techniek opgericht. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de Telecommunicatie en Beveiligingssector en heb ervaring op gedaan bij diverse bedrijven voordat ik gestart ben met Caminada Techniek, hierdoor kan ik u optimaal informeren over de mogelijkheden die het best bij uw persoonlijke en/of bedrijfswensen past. De prijs wordt altijd zo goed mogelijke afgestemd op uw wensen. Wat voor werkzaamheden verricht ik zoal? * Camerainstallatie * Netwerkinstallatie (internet, telefoon, televisie en wifi aansluitingen) * Schotelinstallatie * Inbraakbeveiliging * Toegangscontrolle * Geluidsinstallatie Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via Werkspot.

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Mike was snel beschikbaar en heeft de klus naar tevredenheid uitgevoerd voor een nette prijs.
 • Van der Meij Renovatie
  Van der Meij Renovatie

  Nog geen reviews

  Domotica specialist in Nijkerk
 • Aksoy Beveiliging
  Aksoy Beveiliging
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Domotica specialist in Nijkerk

  Al ruim 15 jaar leveren en installeren wij camerabewaking en alarm systemen. Door klanten meer dan alleen service te bieden voor een zeer scherpe prijs, hebben wij de afgelopen jaren een enorme groei kunnen doormaken. Aksoy Beveiliging is een bedrijf dat door passie gedreven is, de techniek maakt het dat we iedere dag met plezier naar ons werk gaan. Mond op mond reclame "Wie goed doet, goed ontmoet." Los van het feit dat wij als bedrijf natuurlijk goed werk willen afleveren, is het natuurlijk een enorm compliment te mogen horen dat een klant tevreden is. Dit merken wij veelal door de reacties van de klant, maar ook aan de doorverwijzingen van relaties naar ons bedrijf. Wij garanderen een hoog tevredenheidsgehalte. Klachten? Vertel het ons! Tevreden? Zeg het voort! Camera bewaking is onze passie Het leveren van camerabewaking (CCTV) producten, maar voornamelijk het installeren hiervan, moet een passie zijn wil je er echt goed in worden. De producten veranderen. Oftewel, de techniek wordt steeds ingewikkelder. Je moet dus goed weten waar je mee bezig bent, hierom worden onze medewerkers elke drie maanden bijgeschoold om up-to-date te blijven. Camerabewaking is onze passie. Of het nu gaat om een enkele camera of een project met 200 camera’s: wij zullen ons ten alle tijden voor 100% voor u inzetten. Zowel voor, tijdens en na de werkzaamheden zullen wij u full service bieden.

  Laatste review:

  prima werk geleverd. ik heb nog plezier van
 • RoDo Installaties
  RoDo Installaties
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Domotica specialist in Nijkerk

  Installatie hd apparatuur (Ziggo/KPN). Vervangen coax bekabeling, aanleg netwerkbekabeling. Overal in huis goede wifi en beeld!

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  Prima, alle problemen zijn opgelost.
 • van 't Klooster Electrotechniek
  van 't Klooster Electrotechniek
  Beoordeling: 4.3 van 54.359 reviews
  Domotica specialist in Nijkerk

  Van 't Klooster Elektrotechniek is een service gericht elektrotechnisch bedrijf! Wij denken graag mee met de wensen van de klant. - Wij maken goede afspraken en komen deze ook na. - Het bedrijf is opgericht in 2005. - Wij zijn een Erkend installatiebedrijf. - Erkend sei installateur. - monteren/leveren verlichting, wandcontactdozen, schakelaars, dimmers - zegel recht voor vervanging installatiekasten - Complete installatie woonhuis/kantoor/bedrijfsgebouw - draadloze beveiliging - bedraad camera systeem - auto laadpunten - zonnepanelen - Voor keukens Elektra Loodgieters werkzaamheden Stucen Tegelen Montage keuken Verzorgen wij allemaal Van t klooster elektrotechniek amersfoort

  Laatste review:

  Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

  We hadden een prijs afgesproken voor twee uurtjes werk. De klus bleek in 1 uur geklaard. Maar ik moest toch voor twee uur afrekenen.... beetje jammer

4.8

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Nijkerk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 40 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale domotica specialisten in Nijkerk

Andere vakmensen in Nijkerk

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur