Vind stratenmakers in Ermelo

Op zoek naar stratenmakers in Ermelo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Ermelo

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55464 reviews
  Stratenmaker in Ermelo

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Volgens afspraak goed uitgevoerd
 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45143 reviews
  Stratenmaker in Ermelo

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Snelle reactie en komt zijn belofte na ook het geleverde werk is meer dan goed👍👍 Andre.
 • J. Bosch. Tuinaanleg, Bestrating & Grondwerk
  J. Bosch. Tuinaanleg, Bestrating & Grondwerk
  Beoordeling: 4.6 van 54.6519 reviews
  Stratenmaker in Ermelo

  Hallo, mijn naam is Jan. Met meer als 5 jaar ervaring in het vak is niks meer te gek. Met eigen gebruik van een minigraver en containerbakken kunnen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. mocht u interesse hebben in mijn service dan hoor ik het graag, er is altijd een mogelijk om langs te komen en samen tot een akkoord te komen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakkundig en snel uitgevoerd, goed overleg tijdens de werkzaamheden voor tussentijdse aanpassingen.
 • Fvo Bestrating
  Fvo Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Stratenmaker in Ermelo

  Dat u nog jarenlang met plezier naar uw terras of straat wilt kijken begrijp ik maar al te goed, ik denk er net zo over. Voor deskundig straatwerk, desgewenst met drainage, tuinbakken, sierbestrating en het advies dat daarbij hoort bent u bij mij aan het juiste adres. Neem voor een vrijblijvende oriëntatie en aanbieding contact op met Frank van Ommen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ontzettend leuke en vakkundige mannen. Flexibel, hulpvaardig! Is echt een aanrader!
 • H.D. van de Beek
  H.D. van de Beek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8522 reviews
  Stratenmaker in Ermelo

  Welkom op het profiel van H.D. van de Beek! De specialist voor al uw tuinprojecten. Of het nu gaat om tuinaanleg, bestrating, houtwerk, vijveraanleg, grondwerk of metselwerk. Wij doen het voor u! De wensen die u heeft voor uw tuin verwerken wij graag in een tuinontwerp. Voordat er gestart kan worden met het ontwerp, maken wij een afspraak bij u thuis om de situatie op te nemen en de architectuur van de woning te bekijken. Met onze ervaring en rekening houdend met uw wensen gaan wij aan de slag. De tuin wordt door ons opgemeten en in overleg met u wordt er een ontwerp gemaakt. Het tuinontwerp wordt door ons gemaakt of door een geselecteerde tuinarchitect. Met een team van vakbekwame mensen kunnen wij uw tuinontwerp vakkundig uitvoeren. Onder het aanleggen van uw tuin verstaan wij alles; van grondwerk, bestrating, bemesting, verlichting, beregening tot de uiteindelijke aanplanting en het maken van vijvers en waterpartijen. Ook kunnen wij uw huidige tuin renoveren of u hiervoor met onze ideeën verder helpen.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Wij zijn hartstikke tevreden. Henk en zijn collega's waren snel beschikbaar, kundig, hardwerkend, vriendelijk en ze hebben een mooi resultaat afgeleverd. Alles was bespreekbaar (ook toen we tussentijds het plan iets hadden aangepast) en er werd goed meegedacht en overlegd. Voor iedere volgende tuinklus bellen wij Henk :-).
 • N.Kraaij Tuinbestrating
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Stratenmaker in Ermelo

  Wij helpen u graag met het betegelen van uw tuin, uithalen tegels, egaliseren of ander grondwerk kunnen wij u uithanden nemen. Wij helpen u graag aan een tegelpad naar uw zin :). U kunt veel met ons bespreken en alles gaat in overleg. Tevens hebben wij extra aanvullende ervaring met o.a. het in elkaar zetten van een tuinoverkapping of het neerzetten / herstellen van een schutting. Wilt u liever een heel nieuwe tuinplan met borders en planten, alles is bespreekbaar. Maar het belangrijkste , uw pad ligt er strak en netjes bij. Mvg, N.Kraaij Tuinbestrating & Dienstverlening

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Nick is zeer vakkundig en ook prettig in de communicatie, kwam vooraf langs om klus op te nemen en maakt goede afspraken over prijs
 • Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Beoordeling: 4.8 van 54.8520 reviews
  Stratenmaker in Ermelo

  Transparantie en eerlijkheid staan voor mij centraal. Duurzaamheid is voor mij geen vrijblijvendheid en werk daarom zoveel mogelijk met elektrische apparatuur en gereedschap (vrijwel alles op accu), dus geen overbodig lawaai of stinkende benzinedampen. Voor onkruidbestrijding maak ik geen gebruik van gif of middelen die schadelijk zijn. Bij nieuwe klussen kom ik graag persoonlijk kennis maken om de inhoud van de opdracht duidelijk te bespreken en meer te vertellen over mijn werkwijze. Wanneer u liever eerst telefonisch overlegd is dat uiteraard ook mogelijk. Met de informatie uit het kennismakingsgesprek zal ik een passende offerte uitbrengen. Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden en bied een breed scala aan diensten zoals: - Tuinonderhoud (eenmalig of periodiek) - Tuinontwerp - Buiten schilderwerk - Bomen snoeien en/of verwijderen - Aanplanten - Afvoer grond en oude bestrating - Gras zaaien/leggen - Grond afgraven/egaliseren - Plaatsen schutting of hek - Plaatsen overkappingen - Aanleggen terrassen/bestrating - Installatie tuin- en buitenverlichting - Tuinen "katproof" maken op een diervriendelijke manier. Uiteraard geef ik garantie op al mijn geleverde werk!

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Maarten reageerde zeer snel nadat ik mij klus op werkspot had gezet. Reageert ook snel op je vragen. Hij is heel vriendelijk en komt zn afspraken na...bereid om je te helpen en een oplossing te zoeken...haalde voor mij de nieuwe schutting op...en nam de oude schutting mee om af te voeren. Werkt heel secuur en netjes. Super blij met Maarten!
 • Van de Veen Grond & Straatwerk
  Van de Veen Grond & Straatwerk
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Stratenmaker in Ermelo

  Ik ben Hein van de Veen. Werkzaam in het grondverzet bij een loonbedrijf. Ik zit al een jaar of 15 in dit vak. werkzaam als Kraanmachinist, grondwerker, stratenmaker. Ik doe kleine klusjes in het straatwerk en grondwerk. Bijvoorbeeld een oprit aanleggen, riool leggen, straatwerk in achtertuinen, oprit eruit halen en opnieuw erin leggen etc. En vooral ook veel in het tegelwerk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Op 30 mei 2023 schreef ik je het volgende: Goedemorgen Hein, er zat nog een hele waas op de tegels en gisteren probeerde ik dat eraf te spuiten. Het water ging allemaal één kant op richting garage/ regenpijp. De tegels lopen niet goed af, het water komt zelfs terug en blijft daar staan. Ik stuur je zo twee klein filmpjes zodat je kunt zien wat er niet in orde is. Ik hoop dat jullie dit binnenkort kunnen herstellen de laatste tegels bij de pijp lopen op en de tegels daarvoor zijn te laag. Daar komt binnenkort zoals je weet een regenton te staan en die moet vlak staan. Graag hoor ik van je! Ik was zo tevreden over jullie werklust, maar als het geld binnen is en er mankeert wat aan je werk, reageer je niet meer. Je moet je verantwoordelijkheid nemen door 1) fatsoenlijk te reageren. 2) de fouten komen herstellen. Jammer, ik had nog meer tuin+tegelklussen voor jullie..
 • JB Grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Ermelo

  JB Grondwerk De volgende werkzaamheden voeren wij uit, Grondwerk, rioolwerk, straatwerk.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Super gedaan echt eerste klas.
 • Laurens' Tuinen en Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Ermelo

  Voor uw tuinaanleg en het onderhouden van uw tuin bent u op het goede adres. Na de nodige jaren ervaring kan alles gerealiseerd worden. Samen bespreken we de tuin en realiseren we het tot de wens van de klant.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Ermelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 184 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Ermelo

Andere vakmensen in Ermelo

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt