Vind glaszetters in Ermelo

Op zoek naar glaszetters in Ermelo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Ermelo

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95129 reviews
  Glaszetter in Ermelo

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Snel en goed. Keurig op tijd.
 • Schilders- en Afwerkingsbedrijf G. Rebel
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Glaszetter in Ermelo

  Schilders- en Afwerkingsbedrijf G. Rebel is je ideale partner als je een Schilder, Glaszetter nodig hebt in Zeewolde en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer, Behang verwijderen... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Glaszetter voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Ervaring tot nu toe zeer positief.
 • Boschglaswercken
  Boschglaswercken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9520 reviews
  Glaszetter in Ermelo

  Mijn naam is Peter Bosch sinds 1993 ben ik werkzaam in het glas en heb al heel wat ervaring opgebouwd. Inmiddels al ruim 25 jaar. 1 Januari 2018 ben ik Boschglaswercken gestart en ik wil mijzelf dan ook wel glasspecialist noemen. Ik ben gespecialiseerd in restauratie en renovatie alsmede nieuwwerk. Hieronder vallen werkzaamheden zoals: uiteraard het glaszetten zelf van enkelglas tot aan HR++, kit werkzaamheden bv badkamers kitten, spiegels leveren en eventueel plaatsen. Eén van mijn specialiteiten is het ambachtelijk plaatsen van glas met stopverf. Ik ga voor kwaliteit en denk graag met u mee. Kortom Boschglaswercken voor iedere glasoplossing.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Professioneel, een vakman die houdt van zijn werk, heeft ons uitstekend geadviseerd bij het zetten van spreciaal geslepen glas.
 • De glaszetters
  De glaszetters
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Glaszetter in Ermelo

  Wij zijn een jonge frisse organisatie met een moderne manier van werken maar met een ouderwetse kwaliteit. De klant met zijn/haar wensen staat bij ons centraal. We houden van korte lijnen (één vast aanspreekpunt) en heldere communicatie met onze klanten. De werkzaamheden die wij hoofdzakelijk verrichten zijn het beglazen van woningen met isolatieglas, voor de particuliere en zakelijke markt zowel renovatie als nieuwbouw. Tevens plaatsen we ook kozijnen en verrichten we houtrotreperaties. Heeft u vragen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden/beschikbaarheid neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Dramatische communicatie. Eerst inmeten meerdere malen uitgesteld. Toen na 3 weken wachten eindelijk komen inmeten. daarna nooit meer wat gehoord. Bellen, appen, werkspot berichten…. Niets… Nu 6 weken verder moeten we weer helemaal opnieuw beginnen. Zeer onbetrouwbare partij, weg blijven
 • Filberenstal

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in Ermelo

  Op dit moment doe ik veel klussen voor Heijmans en en natuurlijk in de stadsverwarming maar wil graag wat meer variatie weer met me werk dus ook weer andere klussen oppakken zoals hovenier en schilderen.

 • Kleijer Bouwtechniek
  Kleijer Bouwtechniek

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Ermelo

  ZZP afbouwer Voor al uw: Installatie Renovatie.

 • Reijers multidiensten
  Reijers multidiensten

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Ermelo

  Heb je een Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Glaszetter nodig in Ermelo of omgeving? Reijers multidiensten kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Glaszetter voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Laminaat leggen, Behangen kamer... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Wildkats

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Ermelo

  Ben je op zoek naar een Schilder, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf? Dan kun je in Ermelo bij Wildkats terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Marco de Boer Montage & Techniek

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Ermelo

  Marco de Boer Montage & Techniek kan je helpen met je Klusbedrijf klus in Ermelo en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Schutting of hek plaatsen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Kattenluikje plaatsen of verwijderen, Binnenwand plaatsen, Lamp ophangen, Kitten, Lekkage verhelpen, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met Marco de Boer Montage & Techniek om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • K. van Dam Dienstverlening
  K. van Dam Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Ermelo

  Momenteel werkzaam in de renovatie bouw. Het opbouwen na compleet strippen van de woning is dagelijkse kost. Daarnaast word er regelmatig een uitbouw gerealiseerd.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Ermelo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 104 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Ermelo

Andere vakmensen in Ermelo

Vind vakmensen bij jou in de buurt