Vind stratenmakers in Elspeet

Op zoek naar stratenmakers in Elspeet? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Elspeet

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55514 reviews
  Stratenmaker in Elspeet

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  vlot en goed geholpen
 • Tippe Multidiensten
  Tippe Multidiensten
  Beoordeling: 4.7 van 54.758 reviews
  Stratenmaker in Elspeet

  Heb je een Hovenier nodig in Elspeet of omgeving? Tippe Multidiensten kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten. Zowel aanleg als onderhoud van uw tuin kan worden verzorgd. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Natuurlijk kan ik na telefonisch contact vrijblijvend even komen kijken. Stuur gerust een berichtje om in contact te komen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Fijne communicatie, snel verkregen offerte voor 60 m2 bestraten voor bij de stacaravan
 • JB Grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Elspeet

  JB Grondwerk De volgende werkzaamheden voeren wij uit, Grondwerk, rioolwerk, straatwerk.

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Snel, vlekkeloos & professioneel. Hij is erg duidelijk in zijn contact.
 • N.Kraaij Tuinbestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Stratenmaker in Elspeet

  Wij helpen u graag met het betegelen van uw tuin, uithalen tegels, egaliseren of ander grondwerk kunnen wij u uithanden nemen. Wij helpen u graag aan een tegelpad naar uw zin :). U kunt veel met ons bespreken en alles gaat in overleg. Tevens hebben wij extra aanvullende ervaring met o.a. het in elkaar zetten van een tuinoverkapping of het neerzetten / herstellen van een schutting. Wilt u liever een heel nieuwe tuinplan met borders en planten, alles is bespreekbaar. Maar het belangrijkste , uw pad ligt er strak en netjes bij. Mvg, N.Kraaij Tuinbestrating & Dienstverlening

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Goeie communicatie, erg blij met het resultaat
 • H & B infra B.V.
  H & B infra B.V.
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Stratenmaker in Elspeet

  H & B infra B.V. kan je helpen met je Hovenier klus in Nunspeet en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... te beantwoorden. Neem direct contact op met H & B infra B.V. om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Danny is een eerlijk persoon die zijn afspraken nakomt. Hij neemt zijn werk goed serieus wat ik als klant uiteraard blij mee ben! Dank voor de advies Danny. Aanrader!!
 • Suidman Tuinen
  Suidman Tuinen
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Stratenmaker in Elspeet

  Als je op zoek bent naar een Hovenier in Putten, dan kan Suidman Tuinen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Vakmanschap, perfect werk geleverd en uitstekend bereikbaar.
 • Van Garderen dienstverlening
  Van Garderen dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Stratenmaker in Elspeet

  Met een werkstraal van 50 kilometer rondom Harderwijk, kunnen wij talloze klanten bedienen. Met intussen meer dan 4 jaar ervaring in de grote bosbouw, boom- en tuin onderhoud is geen klus te groot. Voor elke klus zetten wij het juiste materiaal in afhankelijk van de eisen, dit materiaal staat tot onze eigen beschikking of wij werken samen met bedrijven die hier ruime ervaring in hebben.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wij zijn erg tevreden over het rooien van een grote kastanjeboom door van Garderen. Hij kwam met een assistent op de afgesproken tijd langs en ze werkten stug door. De omvang van de klus was echter veel groter dan hij van een foto had beoordeeld en kwam daarom een paar dagen later terug om het werk af te maken. Hij hield zich desondanks aan de afgesproken prijs. Er zijn wel een paar omliggende struiken gesneuveld maar dat is bijna niet te voorkomen met zo’n grote boom. Collateral damage zou je dat kunnen noemen. Óf je moet de takken tak voor tak uit de boom takelen maar dan ben je een fortuin kwijt. De stobbe is grondig uitgefreesd en het tuinafval is allemaal meegenomen. De tuin werd na afloop aangeveegd. Al met al ben ik tevreden over de manier van werken en afspraak is afspraak.
 • Outside Hout en Tuin

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Elspeet

  Outside hout en tuin is gespecialiseerd in het bouwen van veranda's buiten verblijven, kapschuren etc, ook timmerwerk pakken we aan! daarnaast leggen we complete tuinen aan. aan vernieuwing toe? en je ziet het zelf niet zitten? Outside hout en tuin is het juiste bedrijf!

 • Boelehoutbouw
  Boelehoutbouw
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Stratenmaker in Elspeet

  Goedendag Wij zijn Boelehoutbouw. een houtbouwbedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw verbouw verandas carpoort schuren. wij staan voor kwaliteit en klantvriendelijkheid. dus heeft u een mooie klus in gedachten wij kunnen hem voor u realiseren. bel of mail gerust

 • INDI Techniek
  INDI Techniek

  Nog geen reviews

  Stratenmaker in Elspeet

  Klusjesman! Handig in elektra en timmerwerkzaamheden. Ook voor klusjes in de tuin mag er contact worden opgenomen

4.7

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Elspeet, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 295 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Elspeet

Andere vakmensen in Elspeet

Vind vakmensen bij jou in de buurt