Vind sloopbedrijven in Elspeet

Op zoek naar sloopbedrijven in Elspeet? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele sloopbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde sloopbedrijven in Elspeet

 • Mijn Staal Constructie B.V.
  Mijn Staal Constructie B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Sloopbedrijf in Elspeet

  Mijn staal Constructie B.V heeft als specialisatie sloop en staalconstructiewerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Onze gecertificeerde constructeurs dragen zorg voor een erkend constructierapport die wij in de meeste gevallen kunnen aanleveren binnen 48 uur. Onze sloop en constructieteams beschikken allemaal over de juiste expertise en papieren om ook gecompliceerd werk te kunnen uitvoeren. Niks is voor ons onmogelijk. Wij staan voor snelle/vriendelijke communicatie. Ook maken wij altijd duidelijke afspraken zodat de klant achteraf nooit voor verassingen komt te staan en streven iedere klus weer naar een perfect eindresultaat. Naast onze eigen expertise hebben wij een uitgebreid netwerk op het gebeid van afwerking zodat er gelijk doorgepakt kan worden in al uw overige bouwwerkzaamheden. Graag maken wij voor uw een vrijblijvende offerte. Tot snel. Team Mijn Staal Constructie B.V

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Tijdens het sloopwerk kwamen we wat onverwachte dingen tegen. Hier is goed op gehandeld en de klus is gewoon gelukt.
 • Budget Sloop
  Budget Sloop
  Beoordeling: 4.7 van 54.7548 reviews
  Sloopbedrijf in Elspeet

  Budget Sloop is gespecialiseerd in kleine sloopwerken, zoals muren, keukens, badkamers, etc. We hebben een groot scala aan professionals in dienst, zoals: stukadoor, tegelzetter, schilder, elektricien, loodgieter, asbest specialist. We plaatsen ook muren, leggen vloeren en maken tv ombouwen. We werken snel en efficient en hechten veel waarde aan klant tevredenheid en het schoon opleveren van de klus.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De afspraken zijn stipt nagekomen. Positieve en opgewekte werklui. Prijs / kwaliteit verhouding klopt naar mijn oordeel.
 • Diamantboorservice
  Diamantboorservice
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Sloopbedrijf in Elspeet

  Diamantboorservice werkt vanuit een passie voor techniek en werken met sterke machines. U kan verwachten dat wij onze werkzaamheden met precisie uitvoeren en graag werken met een schone werkplaats. De werknemers hebben minimaal VCA basis en bij zelfstandige werkzaamheden komt er een medewerker met VCA Vol-leidinggevende. Wij hebben binnen ons team diverse certificaten zoals VP 3140, Keurmeester Nen 3140 1010, keurmeester klimmateriaal, BHV en veilig werken met een rolsteiger. Wij zijn gevestigd in Rhenen, provincie Utrecht. U kunt ons ook op Instagram vinden @diamantboorservice voor meer foto’s van ons werk en een aanvraag doen.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Vakman, denkt goed mee, vriendelijk.
 • Klusbedrijf SteBo
  Klusbedrijf SteBo
  Beoordeling: 5 van 5556 reviews
  Sloopbedrijf in Elspeet

  Klusbedrijf voor alle klussen in en rond uw huis.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Al snel direct en prettig contact! Uitstekend kunnen overleggen over wat, hoe en wanneer de klus ( kit- en voegwerk in doucheruimte) gedaan kon worden en dat kon al op heel korte termijn. Bijzonder prettige communicatie en samenwerking met Stephan. Zou Stebo zeker aanraden!
 • Totaal Sloopwerken
  Totaal Sloopwerken
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Sloopbedrijf in Elspeet

  Als je op zoek bent naar een prof sloop diensten, Sloopbedrijf in hele Nederland, dan kan Totaal Sloopwerken je verder helpen. Wij leveren bij elke klus en grote opdracht, een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Vloer verwijderen, Sloopwerk algemeen, Puin of meubilair afvoeren, Puinruimen & industriële reiniging, Afvoer van graaf- of tuinafval of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  Prima! Reageerde snel en netjes, kwam binnen een paar dagen al. Vlot en goed werk. Blij mee.
 • SKG Bouw
  SKG Bouw
  Beoordeling: 5 van 55512 reviews
  Sloopbedrijf in Elspeet

  .

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De klus liep vlekkeloos, afspraken werden nagekomen en de communicatie was goed. Zeer tevreden klant hier.
 • Bouwbedrijf Mulder Elspeet B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Sloopbedrijf in Elspeet

  Ben je op zoek naar een Aannemer? Dan kun je in Elspeet bij Bouwbedrijf Mulder Elspeet B.V. terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Renovatie huis, Nieuwbouw volledig huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Gevelrenovatie... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • M.L.B. Cleaning
  M.L.B. Cleaning
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Sloopbedrijf in Elspeet

  Hallo, ben zelf en jonge ondernemer met een klein groepje. Wij zijn the big allrounder die jij nodig hebt! Spullen die nodig zullen zijn voor uw klus hebben wij allemaal al klaar staan. Heb jij hulp nodig? Dan helpen wij je graag met alles! Met vriendelijke groet, The.Big.Allrounder

  Laatste review:
  Afvoer van graaf- of tuinafval-
  Netjes geholpen met het afvoeren van de grond en wat stenen. Het feit dat iemand meteen de bezem meeneemt om na afloop de boel netjes achter te laten is veelzeggend...
 • Van Garderen dienstverlening
  Van Garderen dienstverlening
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Sloopbedrijf in Elspeet

  Met een werkstraal van 50 kilometer rondom Harderwijk, kunnen wij talloze klanten bedienen. Met intussen meer dan 4 jaar ervaring in de grote bosbouw, boom- en tuin onderhoud is geen klus te groot. Voor elke klus zetten wij het juiste materiaal in afhankelijk van de eisen, dit materiaal staat tot onze eigen beschikking of wij werken samen met bedrijven die hier ruime ervaring in hebben.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Wij zijn erg tevreden over het rooien van een grote kastanjeboom door van Garderen. Hij kwam met een assistent op de afgesproken tijd langs en ze werkten stug door. De omvang van de klus was echter veel groter dan hij van een foto had beoordeeld en kwam daarom een paar dagen later terug om het werk af te maken. Hij hield zich desondanks aan de afgesproken prijs. Er zijn wel een paar omliggende struiken gesneuveld maar dat is bijna niet te voorkomen met zo’n grote boom. Collateral damage zou je dat kunnen noemen. Óf je moet de takken tak voor tak uit de boom takelen maar dan ben je een fortuin kwijt. De stobbe is grondig uitgefreesd en het tuinafval is allemaal meegenomen. De tuin werd na afloop aangeveegd. Al met al ben ik tevreden over de manier van werken en afspraak is afspraak.
 • Outside Hout en Tuin

  Nog geen reviews

  Sloopbedrijf in Elspeet

  Outside hout en tuin is gespecialiseerd in het bouwen van veranda's buiten verblijven, kapschuren etc, ook timmerwerk pakken we aan! daarnaast leggen we complete tuinen aan. aan vernieuwing toe? en je ziet het zelf niet zitten? Outside hout en tuin is het juiste bedrijf!

4.8

Top beoordelingen sloopbedrijven

Onze sloopbedrijven in Elspeet, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 283 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale sloopbedrijven in Elspeet

Andere vakmensen in Elspeet

Vind vakmensen bij jou in de buurt