Vind keukenmonteurs in Elspeet

Op zoek naar keukenmonteurs in Elspeet? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele keukenmonteurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde keukenmonteurs in Elspeet

 • Arga
  Arga
  Beoordeling: 4.9 van 54.95118 reviews
  Keukenmonteur in Elspeet

  Hoi ik ben Turgay Altuntas, Mijn Werkzaamheden zijn sloopwerk, op maat meubels maken zowel binnen als buiten. Meubels montage zoals Ikea meubels pax kasten, tafels, zitbanken kantoor meubels enzo. En ook huishoudelijk hulp zoals gaten boren lampen op hangen planken, schilderijen aan muur hangen, deuren en kozijnen van binnen spuiten. Kom in contact en bespreek met mij uw klus. Los van alle klus werk begin ik binnenkort met verkopen van kantoor meubelen zoals directie bureaus, kantoor zit groepen en stoelen etc. Heel erg bedankt voor het bekijken van mijn profile. Met vriendelijke groet, Turgay Altuntas

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Turgay was friendly, fast, and did good quality work at a fair price.
 • Vissers Keukenmontage
  Vissers Keukenmontage
  Beoordeling: 4.9 van 54.95327 reviews
  Keukenmonteur in Elspeet

  Ik ben een zelfstandige ondernemer en heb meer dan 30 jaar keukens geplaatst van vele merken. Ook Ikea keukens zijn mij niet vreemd. Ik ben inmiddels met pensioen en zet ik geen keukens meer, maar ik doe nog wel kleine werkzaamheden in keukens zoals het ombouwen van gas naar Inductie inclusief de meterkast aanpassen. Graniet of composiet slijpen + sparingen voor kookplaten groter slijpen. Het vervangen van de waterkraan voor een Quooker kraan inclusief het plaatsen en aansluiten van Quookers Apparatuur vervangen/plaatsen, kapotte scharnieren vervangen, Carrouselkasten repareren, enz. Voor dit soort werkzaamheden sta ik geheel tot uw beschikking. Met vriendelijke groet, Frans. Vissers Keukenmontage Druten

  Laatste review:
  Keukenkastjes repareren-
  Vriendelijke man, keurig geholpen. We zijn dik tevreden.
 • logtenberg bouw- en timmerwerken

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Elspeet

  Heb je een Isolatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter nodig in Elspeet of omgeving? logtenberg bouw- en timmerwerken kan je helpen met alle klussen die een Isolatiebedrijf, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Tegelzetter voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Groeneveld dak en gevelsystemen
  Groeneveld dak en gevelsystemen

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Elspeet

  Groeneveld dak en gevelsystemen is je ideale partner als je een Gevelspecialist nodig hebt in Elspeet en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gevelrenovatie, Schoorsteen metselen of repareren, Gevel of tegels voegen, Gevel reparatie of behandeling en nog veel meer diensten die wij als Gevelspecialist voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • DM multi service
  DM multi service
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Keukenmonteur in Elspeet

  Nederlands bedrijf Ruime ervaring in de bouw en verbouw Kwaliteit hoog in het vaandel Keukens Aanbouwen Etc

  Laatste review:
  Keuken (de)monteren en plaatsen-
  Keurig gedaan, ben er tevreden mee, en aardige man.
 • G. Boeve Timmerwerken
  G. Boeve Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Keukenmonteur in Elspeet

  Ik ben Gerrit Boeve en eigenaar van G.Boeve Timmerwerken. Na 16 jaar te hebben gewerkt bij een klein bouwbedrijf ben ik in januari 2014 begonnen met mijn bedrijf. Ik heb in al die jaren veel ervaring opgedaan in de bouw. Van klein timmerwerk tot complete verbouwing. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Vandaar dat ik ook garantie geef op het werk dat wordt uitgevoerd.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Geen enkele aanmerking op. Goede communicatie, net werk afgeleverd. Denkt mee met de klant. Ik beveel hem graag aan.
 • Boele Houtbouw

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Elspeet

  Ben je op zoek naar een Timmerman? Dan kun je in Elspeet bij Boele Houtbouw terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Vos Interiors

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Elspeet

  Vos keukens en interieur is een keukenwinkel gevestigd in Nunspeet op de veluwe. Wij verkopen keukens, kasten en keukenapparatuur en plaatsen deze ook zelf naar wensen van de klant. Wij denken mee in het ontwerp en de eventuele uitvoering van de opdracht(en). U kunt ook altijd een kijkje nemen op onze website.

 • Klus & Onderhoud van den Akker
  Klus & Onderhoud van den Akker

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Elspeet

  Werk gebied van Klus&onderhoud is groot, van Amsterdam tot de achterhoek en daar buiten. Wij zijn een net bedrijf dat zig veel bezig houd met hout skaletbouw, chaletbouw. Daar buiten proberen we zoveel mogelijk mensen te helpen en hun klus na tevredenheid af te ronden. Denk hierbij aan vloeren, dakramen, keukens, toiletten, enz opleiding is timmerman/machinale houtbewerking. Materialen: hout, kunststof, epdm dakbedekking.

 • Apperloo dienstverlening

  Nog geen reviews

  Keukenmonteur in Elspeet

  Apperloo dienstverlening kan je helpen met je Keukenmonteur, Vloerspecialist, Sloopbedrijf klus in Elspeet en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Keuken plaatsen of renoveren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Keukenblad plaatsen of vervangen, Keuken gereedmaken voor plaatsing, Keukenkastjes repareren, Afzuigkap installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Apperloo dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.8

Top beoordelingen keukenmonteurs

Onze keukenmonteurs in Elspeet, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 230 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale keukenmonteurs in Elspeet

Andere vakmensen in Elspeet

Vind vakmensen bij jou in de buurt