Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Elspeet

 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55487 reviews
  Hovenier in Elspeet

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Die mag weer komen
 • Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Hoveniersbedrijf Maarten Dirkze
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Hovenier in Elspeet

  Transparantie en eerlijkheid staan voor mij centraal. Duurzaamheid is voor mij geen vrijblijvendheid en werk daarom zoveel mogelijk met elektrische apparatuur en gereedschap (vrijwel alles op accu), dus geen overbodig lawaai of stinkende benzinedampen. Voor onkruidbestrijding maak ik geen gebruik van gif of middelen die schadelijk zijn. Bij nieuwe klussen kom ik graag persoonlijk kennis maken om de inhoud van de opdracht duidelijk te bespreken en meer te vertellen over mijn werkwijze. Wanneer u liever eerst telefonisch overlegd is dat uiteraard ook mogelijk. Met de informatie uit het kennismakingsgesprek zal ik een passende offerte uitbrengen. Ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden en bied een breed scala aan diensten zoals: - Tuinonderhoud (eenmalig of periodiek) - Tuinontwerp - Buiten schilderwerk - Bomen snoeien en/of verwijderen - Aanplanten - Afvoer grond en oude bestrating - Gras zaaien/leggen - Grond afgraven/egaliseren - Plaatsen schutting of hek - Plaatsen overkappingen - Aanleggen terrassen/bestrating - Installatie tuin- en buitenverlichting - Tuinen "katproof" maken op een diervriendelijke manier. Uiteraard geef ik garantie op al mijn geleverde werk!

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Top! Netjes werk geleverd erg blij mee!
 • Renovil
  Beoordeling: 4.3 van 54.3560 reviews
  Hovenier in Elspeet

  Renovil kan je helpen met je Schilder, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Hovenier, Timmerman, Sloopbedrijf klus in Harderwijk en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Buitenschilderwerk, Binnendeur plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie... te beantwoorden. Neem direct contact op met Renovil om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Raamkozijnen plaatsen of vervangen-
  DON'T HIRE THIS PROVIDER! HE IS A LIAR! I was SCAMMED by this provider. He came to get a quote and we agreed to do this service, which was paid for. But the windows still have the same problem, leaking and retaining water. The supplier disappeared and no longer responds to my messages.
 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35182 reviews
  Hovenier in Elspeet

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Aardige man, duidelijke communicatie, heeft bij ons netjes de struiken weggehaald en de boom verwijderd. Vervolgafspraak komt nog voor het verwijderen van de stomp.
 • Ten Voorde Hovenier
  Ten Voorde Hovenier
  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews
  Hovenier in Elspeet

  ten Voorde hovenier is een jong bedrijf, Ik heb 5 jaar ervaring als hovenier. En ben in 2013 voor me zelf begonnen. Ik kan al uw wensen vervullen op het gebied van uw tuin, Ik doe alles wat met de tuin te maken heeft. Tuinontwerp Tuinaanleg Tuinonderhoud

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Half november schutting en poort rondom de tuin laten plaatsen. Aan beide zijden behoorlijke hoogteverschillen. Goed opgelost door André ten Voorde. Ik ben zeer tevreden en mijn buren ook. Nette, vriendelijke en hard werkende mannen. Ze komen op tijd en ruimen alles op. Toppers.
 • JB Grondwerk
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Elspeet

  JB Grondwerk De volgende werkzaamheden voeren wij uit, Grondwerk, rioolwerk, straatwerk.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Super gedaan echt eerste klas.
 • G barten dienstverlening
  G barten dienstverlening
  Beoordeling: 4 van 5453 reviews
  Hovenier in Elspeet

  Werkzaamheden Straten en tuinaanleg

  Laatste review:
  Hij was samen met zijn vader maar ik heb nog nooit zulke stratenmakers gezien,zeer gezellig en serieus in hun vak soms eritant om naar te kijken het moet niet 100% zijn maar duizend % ik raard deze mensen aan bij ieder die een goed voetpad wil.
 • VDW Bos en Groen
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Hovenier in Elspeet

  VdW Bos en Groen is een jong bedrijf die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan, tevens hebben we de nodige kennis in huis die we in de afgelopen 13 jaar hebben opgedaan. Wij hopen u dan ook te kunnen ontlasten op de volgende punten. Maaien en verticuteren gazons. Het snoeien en verwijderen van struiken en hagen. Bomen snoeien of verwijderen, Onderhoud bestratingen en het verwijderen hiervan. Denkt u dat wij u kunnen helpen stuur ons dan vrijblijvend een bericht, zodat we een passende oplossing voor u kunnen verzinnen. Met vriendelijke groet, VdW Bos en Groen

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Jan heeft de klus super netjes uitgevoerd en met een glimlach. Wij zijn erg tevreden en gaan in toekomst graag verder een samenwerking met Jan om onze tuin en onze coniferen netjes te houden. Kortom super tevreden!!!
 • Bultie multidiensten
  Bultie multidiensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9513 reviews
  Hovenier in Elspeet

  Diverse werkzaamheden Tuinaanleg,straatwerk grondwerk en rioolwerk Ook gras en kunstgras Hekwerk en houtwerk Snoeiwerk en sloopwerk Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Echte vakmensen. We hebben onze oprit laten vervangen. De oprit is prachtig geworden. De tegels liggen er strak in en ze hebben zeer prettig met ons meegedacht.
 • J J Vlijm multidiensten
  J J Vlijm multidiensten
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Hovenier in Elspeet

  J J Vlijm multidiensten kan je helpen met je Hovenier, Timmerman klus in Nunspeet en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Meubel(s) maken, Vlonders plaatsen of vervangen, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met J J Vlijm multidiensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Verliep prima, jongens hadden veel geduld, dachten goed mee in oplossingen, gezellige en eerlijke jongen mannen. Communicatie ook duidelijk. Goede ervaring overall

4.6

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Elspeet, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 429 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale hoveniers in Elspeet

Andere vakmensen in Elspeet

Vind vakmensen bij jou in de buurt