Vind ontwerpers in Elspeet

Op zoek naar ontwerpers in Elspeet? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Elspeet

 • Mijn Staal Constructie B.V.
  Mijn Staal Constructie B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9539 reviews
  Ontwerper in Elspeet

  Mijn staal Constructie B.V heeft als specialisatie sloop en staalconstructiewerkzaamheden. Wij verzorgen uw project van A tot Z. Onze gecertificeerde constructeurs dragen zorg voor een erkend constructierapport die wij in de meeste gevallen kunnen aanleveren binnen 48 uur. Onze sloop en constructieteams beschikken allemaal over de juiste expertise en papieren om ook gecompliceerd werk te kunnen uitvoeren. Niks is voor ons onmogelijk. Wij staan voor snelle/vriendelijke communicatie. Ook maken wij altijd duidelijke afspraken zodat de klant achteraf nooit voor verassingen komt te staan en streven iedere klus weer naar een perfect eindresultaat. Naast onze eigen expertise hebben wij een uitgebreid netwerk op het gebeid van afwerking zodat er gelijk doorgepakt kan worden in al uw overige bouwwerkzaamheden. Graag maken wij voor uw een vrijblijvende offerte. Tot snel. Team Mijn Staal Constructie B.V

  Laatste review:
  Bint plaatsen of vervangen-
  Prima werk geleverd, ook toen de puinbak niet op tijd werd geleverd meteen de volgende dag verder gegaan met de klus om deze af te ronden. Sloopwerk van een van de schouwen was een aardig klusje, maar binnen een dag was alles gesloopt. Afwerking van de bint (gips) had ik achteraf zelf kunnen doen.
  Kom in contact
 • Designed by Lans
  Designed by Lans
  Beoordeling: 5 van 55525 reviews
  Ontwerper in Elspeet

  Voor direct contact kunt u onze website www.designedbylans .com raadplegen of contact opnemen via info@designedbylans. nl. Als bouwkundig ingenieur en jurist Omgevingsrecht zijn wij beschikbaar voor het uitvoeren van opdrachten in heel Nederland. Onze werkzaamheden hebben betrekking op het opstellen van ontwerp/bouw- dan wel constructietekeningen (zowel 2D als 3D), advisering omtrent benodigde omgevingsvergunningen evenals planologische mogelijkheden, juridische advisering en ondersteuning en het aanvragen van omgevingsvergunningen dan wel concept-aanvragen. Tevens voeren wij opdrachten uit in het kader van interieur design. U kunt op ons profiel enkele voorbeelden van tekeningen terugvinden, maar u kunt hiervoor ook onze website raadplegen. Via de website kunt u rechtstreeks met ons in contact komen.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Onlangs tekening mogen ontvangen. De communicatie verloopt prettig en no-nonsense. Ook tevreden met het eindresultaat. Hoewel op dit moment nog een enkel puntje open staat o.b.v. feedback van de gemeente, durf ik toch al met 5-sterren te beoordelen. Wanneer ik op bouwkundig vlak weer een behoefte of opdracht heb, meld ik mij direct bij Timothy.
  Kom in contact
 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Ontwerper in Elspeet

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Hans denkt mee en zorgt ervoor dat het gewoon goed komt en dat het goed voelt! Hij reageert snel en de klus is klaar voor de deadline.
  Kom in contact
 • Tippe Multidiensten
  Tippe Multidiensten
  Beoordeling: 4.2 van 54.259 reviews
  Ontwerper in Elspeet

  Heb je een Hovenier nodig in Elspeet of omgeving? Tippe Multidiensten kan je helpen met alle klussen die een Hovenier voor je kan uitvoeren, zoals Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten. Zowel aanleg als onderhoud van uw tuin kan worden verzorgd. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Natuurlijk kan ik na telefonisch contact vrijblijvend even komen kijken. Stuur gerust een berichtje om in contact te komen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Slechte communicatie, werkt niet netjes en laat al het puin achter om vervolgens van de aardbodem te verdwijnen nadat er betaald is. Zeer ontevreden over de samenwerking en ik zal het niet aanraden om met Henk-Jan in zee te gaan.
  Kom in contact
 • Outside Hout en Tuin

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Elspeet

  Outside hout en tuin is gespecialiseerd in het bouwen van veranda's buiten verblijven, kapschuren etc, ook timmerwerk pakken we aan! daarnaast leggen we complete tuinen aan. aan vernieuwing toe? en je ziet het zelf niet zitten? Outside hout en tuin is het juiste bedrijf!

  Kom in contact
 • G. Boeve Timmerwerken
  G. Boeve Timmerwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Ontwerper in Elspeet

  Ik ben Gerrit Boeve en eigenaar van G.Boeve Timmerwerken. Na 16 jaar te hebben gewerkt bij een klein bouwbedrijf ben ik in januari 2014 begonnen met mijn bedrijf. Ik heb in al die jaren veel ervaring opgedaan in de bouw. Van klein timmerwerk tot complete verbouwing. Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel. Vandaar dat ik ook garantie geef op het werk dat wordt uitgevoerd.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Geen enkele aanmerking op. Goede communicatie, net werk afgeleverd. Denkt mee met de klant. Ik beveel hem graag aan.
  Kom in contact
 • Vos Interiors

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Elspeet

  Vos keukens en interieur is een keukenwinkel gevestigd in Nunspeet op de veluwe. Wij verkopen keukens, kasten en keukenapparatuur en plaatsen deze ook zelf naar wensen van de klant. Wij denken mee in het ontwerp en de eventuele uitvoering van de opdracht(en). U kunt ook altijd een kijkje nemen op onze website.

  Kom in contact
 • Revenberg Bouwadvies
  Revenberg Bouwadvies
  Beoordeling: 4.6 van 54.6594 reviews
  Ontwerper in Elspeet

  Revenberg Bouwadvies, Het juiste adres voor het maken van bouwtekeningen , bouwbegeleiding en constructieberekeningen voor uw : Nieuwbouw Aanbouw verbouw etc. Tevens voor advies .

  Laatste review:
  Bouw- en constructietekening-
  Erg blij met de tekeningen van Revenberg Bouwadvies. Kwam als één van de weinigen daadwerkelijk langs om het van binnen te bekijken en op te meten. Goede service voor een goede prijs!
  Kom in contact
 • Apperloo dienstverlening

  Nog geen reviews

  Ontwerper in Elspeet

  Apperloo dienstverlening kan je helpen met je Keukenmonteur, Vloerspecialist, Sloopbedrijf klus in Elspeet en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Keuken plaatsen of renoveren, Meubels (de)monteren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Sloopwerk algemeen, Keukenblad plaatsen of vervangen, Keuken gereedmaken voor plaatsing, Keukenkastjes repareren, Afzuigkap installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Apperloo dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Van den Brink Hovenier
  Van den Brink Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Ontwerper in Elspeet

  Groen genieten met een echte Van den Brink tuin. Bent u op zoek naar een 3D tuinontwerp? Zoekt u een hovenier om de tuin aan te leggen? Wilt u elk seizoen genieten van een goed onderhouden tuin? Waar we ook mogen beginnen, is het de voortuin of achtertuin, het is onze passie om van uw buitenruimte een prachtige buitenbeleving te maken en te houden. Persoonlijk contact is onze basis. Het geeft wederzijds vertrouwen om samen ultiem buitenleven mogelijk te maken. Elk seizoen geeft de tuin een eigen gezicht. Eentje om dagelijks van te genieten. Heeft u een concrete vraag? Kijk op onze website voor de recent opgeleverde projecten. Vandenbrinkhovenier. nl

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Zeer goed werk geleverd
  Kom in contact

4.7

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Elspeet, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 44 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale ontwerpers in Elspeet

Andere vakmensen in Elspeet

Vind vakmensen bij jou in de buurt