Vind stratenmakers in Voorthuizen

Op zoek naar stratenmakers in Voorthuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele stratenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde stratenmakers in Voorthuizen

 • Mastenbroek Tuinen
  Mastenbroek Tuinen
  Beoordeling: 4.4 van 54.45149 reviews
  Stratenmaker in Voorthuizen

  Mastenbroek Tuinen heeft jaren ervaring in het straatwerk, van de grotere oppervlaktes voor aannemers tot aan het straatwerk bij particulieren in bijv. een voor- achtertuin, oprit, etc. We zijn flexibel in de zin dat we de tijd nemen in de offertefase om de beste keuzes te maken voor u als klant, snel kunnen starten indien gewenst, bij groteren klussen snel kunnen opschalen naar meer werkcapaciteit door ons beschikbare netwerk, erg gefocust zijn op kwaliteit. Daarnaast zijn we altijd bereid ruimte te bieden aan mensen om zelf mee te helpen als ze dit graag willen. Wilt u meer informatie over ons bedrijf of wenst u referenties, dan kunt u zich altijd tot ons wenden.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Afspraak na gekomen, was op tijd bij ons en heeft de tuintegels mooi gelegd. Goed advies, goed werk.
 • Van de Veen Grond & Straatwerk
  Van de Veen Grond & Straatwerk
  Beoordeling: 4.2 van 54.256 reviews
  Stratenmaker in Voorthuizen

  Ik ben Hein van de Veen. Werkzaam in het grondverzet bij een loonbedrijf. Ik zit al een jaar of 15 in dit vak. werkzaam als Kraanmachinist, grondwerker, stratenmaker. Ik doe kleine klusjes in het straatwerk en grondwerk. Bijvoorbeeld een oprit aanleggen, riool leggen, straatwerk in achtertuinen, oprit eruit halen en opnieuw erin leggen etc. En vooral ook veel in het tegelwerk.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Op 30 mei 2023 schreef ik je het volgende: Goedemorgen Hein, er zat nog een hele waas op de tegels en gisteren probeerde ik dat eraf te spuiten. Het water ging allemaal één kant op richting garage/ regenpijp. De tegels lopen niet goed af, het water komt zelfs terug en blijft daar staan. Ik stuur je zo twee klein filmpjes zodat je kunt zien wat er niet in orde is. Ik hoop dat jullie dit binnenkort kunnen herstellen de laatste tegels bij de pijp lopen op en de tegels daarvoor zijn te laag. Daar komt binnenkort zoals je weet een regenton te staan en die moet vlak staan. Graag hoor ik van je! Ik was zo tevreden over jullie werklust, maar als het geld binnen is en er mankeert wat aan je werk, reageer je niet meer. Je moet je verantwoordelijkheid nemen door 1) fatsoenlijk te reageren. 2) de fouten komen herstellen. Jammer, ik had nog meer tuin+tegelklussen voor jullie..
 • Geerts Bestratingen
  Geerts Bestratingen
  Beoordeling: 4.4 van 54.4512 reviews
  Stratenmaker in Voorthuizen

  Wij van Geerts Bestratingen zijn gespecialiseerd in de aanleg van straatwerk en tuinen. Door een goede samenwerking met andere vakmensen, nemen wij ook de beplanting, houtbouw etc. Mee. Niks is voor ons te gek. Wij gaan voor kwaliteit! Kijk ook eens op instagram @geertsbestratingen. neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Denkt goed mee. Prettig om mee samen te werken. Betrouwbaar en enthousiast.
 • Van Wanrooy straat/grondwerk
  Beoordeling: 4.5 van 54.55475 reviews
  Stratenmaker in Voorthuizen

  hallo wij zijn gespecialiseerd in straatwerk/grondwerk/tuinieren/timmerwerk en graszoden leggen in echt en kunstgras wij hebben 30 jaar ervaring in deze brance wij werken voor particulieren en bedrijven en aannemers wij kunnen ook voor zand/grond en bestrating leveren en enz en wij verhuren ook bestrating gereedschap zoals klein gereedschap/trilplaat/aanhangers

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Richard is een topman.Hij kwam netjes op tijd.Hij is vriendelijke.Prijs is goed. Echte vakman
 • GH Brouwer Dienstverlening
  GH Brouwer Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Voorthuizen

  wij zijn een jong omdernemend stratenmakers bedrijf uit barneveld en weten van aanpakken

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Dik tevreden.
 • Fvo Bestrating
  Fvo Bestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.8516 reviews
  Stratenmaker in Voorthuizen

  Dat u nog jarenlang met plezier naar uw terras of straat wilt kijken begrijp ik maar al te goed, ik denk er net zo over. Voor deskundig straatwerk, desgewenst met drainage, tuinbakken, sierbestrating en het advies dat daarbij hoort bent u bij mij aan het juiste adres. Neem voor een vrijblijvende oriëntatie en aanbieding contact op met Frank van Ommen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ontzettend leuke en vakkundige mannen. Flexibel, hulpvaardig! Is echt een aanrader!
 • N.Kraaij Tuinbestrating
  Beoordeling: 4.8 van 54.854 reviews
  Stratenmaker in Voorthuizen

  Wij helpen u graag met het betegelen van uw tuin, uithalen tegels, egaliseren of ander grondwerk kunnen wij u uithanden nemen. Wij helpen u graag aan een tegelpad naar uw zin :). U kunt veel met ons bespreken en alles gaat in overleg. Tevens hebben wij extra aanvullende ervaring met o.a. het in elkaar zetten van een tuinoverkapping of het neerzetten / herstellen van een schutting. Wilt u liever een heel nieuwe tuinplan met borders en planten, alles is bespreekbaar. Maar het belangrijkste , uw pad ligt er strak en netjes bij. Mvg, N.Kraaij Tuinbestrating & Dienstverlening

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Zeer goede samenwerking, overleg en uitvoering. Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden van N. Kraaij.
 • D. Moerman Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Stratenmaker in Voorthuizen

  D. Moerman Dienstverlening kan je helpen met je klussen in Barneveld en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over het bestraten van tuin of het afgraven/egaliseren van je tuin te beantwoorden. Neem direct contact op met D. Moerman Dienstverlening om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Prima lui. Klus snel geklaard.
 • Albert van Driesten
  Albert van Driesten
  Beoordeling: 4.9 van 54.9535 reviews
  Stratenmaker in Voorthuizen

  goedendag, wij zijn van Driesten Tuinaanleg wij zijn werkzaam voor bedrijf en particulier, hebben ervaring in straatwerk, grondwerk en tuinaanleg ook kunnen wij vakkundig schuttingen, verandas en vlonders voor uw realiseren. wij beschikken over de juiste machines en materieel. wij zijn u graag van dienst, u kunt ons bereiken via mail, Whatsapp en telefonisch:

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Communicatie helemaal top resultaat zal ook wel best goed komen. Mijn vertrouwen heeft hij.
 • Jasper Peelen Dienstverlening
  Jasper Peelen Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Stratenmaker in Voorthuizen

  Grondwerk - Sloopwerk - Dienstverlening

  Laatste review:
  Grond afgraven of egaliseren-
  Het was een rot klus voor de jongen, maar ze zetten zich er wel overheen. Klasse werk Jongens.

4.5

Top beoordelingen stratenmakers

Onze stratenmakers in Voorthuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 196 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale stratenmakers in Voorthuizen

Andere vakmensen in Voorthuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt