Vind Dakkapel specialisten in Voorthuizen

Op zoek naar Dakkapel specialisten in Voorthuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Dakkapel specialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde dakkapel specialisten in Voorthuizen

 • Totaalonderhoud de wit
  Totaalonderhoud de wit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Dakkapel specialist in Voorthuizen

  Als u op zoek bent naar een Klusbedrijf in regio Voorthuizen en omstreken dan kan ik uw verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en een hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft uw hulp nodig met kit werkzaamheden, Timmerwerk, Het afstellen en goed sluitend maken van deuren,klein loodgieters werk, het plaatsen van keukens en of het verduurzamen van u woning denk hierbij aan het plaatsen van dubbel glas of hr ++ glas. Stuur mij dan een bericht, zodat ik uw kan helpen en uw van een offerte kan voorzien. De openingstijden zijn van : Maandag :07:30/17:00. Dinsdag :07:30/17:00. Woensdag :07:30/17:00. Donderdag :07:30/17:00. Vrijdag :07:30/17:00. ( weekend of Avond, Mogelijk Op Afspraak)

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Zeer goede ervring, alles keurig gedaan.
  Kom in contact
 • herodakkapellen
  herodakkapellen
  Beoordeling: 4.7 van 54.7568 reviews
  Dakkapel specialist in Voorthuizen

  Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen en plaatsen van dakkapellen, kozijnen en velux dakramen. Rolluiken en /of screens kunnen door ons worden geleverd en geplaatst. Bij de dakkapel kunnen deze gelijktijdig en uit zicht worden aangebracht. Tevens bieden wij de mogelijkheid om de binnenzijde van uw dakkapel of de gehele zolder door ons te laten aftimmeren. Dit met al meer dan 20 jaar ervaring. Wat kunt u van ons verwachten: - Wij komen persoonlijk bij u langs om de dakkapel in te meten. - Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. - Wij kunnen u voorzien van advies. - U ontvangt van ons een geheel vrijblijvende offerte. - Vergunning aanvraag. - De dakkapellen kunnen worden uitgevoerd in de materialen naar uw keuze. - De plaatsing van uw dakkapel gebeurt in 1 werkdag. ( Prefab) - Het afval kan worden afgevoerd. - De dakkapel zal netjes samen met u worden opgeleverd. - U hoeft geen aanbetaling te doen. - Betaling vind plaats op de dag van plaatsing. - U heeft 10 jaar garantie op de constructie, bij deugdelijk onderhoud. Op al onze aanbiedingen, leveringen en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  zeer fraaie dakkapel prefab netjes afgewerkt goed resultaat
  Kom in contact
 • Methorst Totaalbouw
  Methorst Totaalbouw
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakkapel specialist in Voorthuizen

  Jong gemotiveerd aannemers bedrijf Werk al bijna 10 jaar voor mezelf. Wij steken de handen uit de mouwen, voor nieuwbouw, verbouw, en renovatie projecten van klein naar groot. Door heel Nederland zitten we, woon zelf in Barneveld. Hoogwaardig bouwen is ons motto! En tevens het visite kaartje voor het bedrijf.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Snel en vakkundig uitgevoerd
  Kom in contact
 • All-in roofing
  All-in roofing
  Beoordeling: 4.1 van 54.1532 reviews
  Dakkapel specialist in Voorthuizen

  Denkt u aan een verbouwing van uw dak of wilt u uw dak gerenoveerd hebben? Maak kennis met het veelzijdige en ervaren dakdekkersbedrijf All-In Roofing. Grote of kleine klus? Huur ons in voor al uw brandwerk, puntdaken en alle andere werkzaamheden tegen een nette tarief. - Wij helpen u graag bij reparaties, renovaties onderhoud van: • Bitumen dak / EPDM • Pannendak • Dakgoot • Zinken dak • en nog veel meer! (vragen is weten) ;) Heldere afspraken Weten waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komen te staan? Wij maken vooraf duidelijke afspraken over de planning, uitvoering en oplevering. + Kwaliteit en vakmanschap + Heldere offertes + Vakwerk op maat + Keurmerk Vakmanschap + Buiten kantooruren bereikbaar + Supersnelle spoedservice zonder extra spoedkosten

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Helaas ging het allemaal niet zo goed. Na de eerste werkdag hadden we meerdere lekkages. De klus is niet geklaard, en de tijdelijke afdekkingen waren niet correct geplaatst. Helaas regende het... Het team werkte heel hard en maakte de volgende dag heel lange uren om de klus te klaren. Dat heb ik zeer gewaardeerd. Helaas ging het weer mis en moesten er nog meer dingen gerepareerd worden omdat het water niet goed van het dak wegliep. Na deze reparaties heb ik de factuur betaald in de hoop dat alles opgelost is, maar helaas is dit niet het geval. Als ik deze problemen nu meld, krijg ik niet meer de snelle en beleefde reacties die ik eerder kreeg. De jongens waren erg aardig en hebben veel moeite gedaan, maar qua eindresultaat is het minder dan ik had verwacht van professionele dakdekkers.
  Kom in contact
 • Centraal Dakservice
  Centraal Dakservice
  Beoordeling: 4.3 van 54.3532 reviews
  Dakkapel specialist in Voorthuizen

  Wij voeren altijd vrijblijvend en gratis een dakinspectie uit, zodat we u precies kunnen informeren door middel van een duidelijke vrijblijvende offerte over de conditie van uw dak. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met alleen hoogwaardige materialen van uitstekende kwaliteit. Garantievoorwaarden Op de door ons geleverde en aangebrachte materialen bent u verzekerd van 10 jaar garantie met de beste garantievoorwaarden. Zoals een lekkage of door ons verkeerd aangebrachte materialen. Onder de garantie vallen niet de volgende punten: Door andere partijen uitgevoerde werkzaamheden Stormschade Scheefliggende dakpannen Brand en/of explosie Het onjuist behandelen van het dak denk dan aan het plaatsen van scherpe objecten op het dak en er overheen lopen met hoge temperaturen

  Laatste review:
  Dakkapel of dakraam repareren-
  Uitstekend, snel, goede service en werk. Prijs en kwaliteit zijn perfect.
  Kom in contact
 • Mol verbouw - renovatie - onderhoud
  Mol verbouw - renovatie - onderhoud
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Dakkapel specialist in Voorthuizen

  Totaaloplossingen die écht goed voelen. Een verbouwing en of renovatie begint meestal met een droom of een idee. Dit idee is vaak persoonlijk en erg globaal. Bij Mol verbouw, renovatie en onderhoud staat de klant écht centraal. De focus ligt bij ons op het in kaart brengen van uw wensen en vervolgens deze zo goed mogelijk uit te werken. Mol verbouw, renovatie en onderhoud denkt out-of-the box en gaat in op de details. Bij het eerste contact luisteren we goed en denken we met u mee naar een gepaste oplossing. “Natuurlijk leiden er meerdere wegen naar Rome.” Vanuit dit oogpunt ontvangt u een vrijblijvende prijs op maat die naadloos aansluit op uw wensen. Voordat we aan de slag gaan, maken we duidelijke afspraken en gaan we met de grootste glimlach voor u aan de slag!

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Eerste klus was alle (rotte) dakgoten en boeidelen laten vervangen. Perfect werk. Nu rotte voegen en kit laten repareren van het huis. Echt mooi werk. Een vakman die rustig en super netjes (af)werkt. Helemaal blij mee.
  Kom in contact
 • Stok dakkapellen
  Stok dakkapellen
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Dakkapel specialist in Voorthuizen

  Stok Dakkapellen is gespecialiseerd in het bouwen van kunststof dakkapellen en nokverhogingen. Dankzij onze onderhoudsarme, van hoog kwaliteit dakkapellen kan u van uw zolder een grote ruimte maken.

  Laatste review:
  Dakkapel plaatsen of vervangen-
  Excellent work by Gerben and colleagues! Very patient and take customer’s wishes into account. Placed dakkapel of 430cm wide, across 2 rooms and afterwards finishing from inside was very good. The timing was also not that long between order and placement. Price quality ratio is very good. Highly recommended!!
  Kom in contact
 • MSY Construction
  MSY Construction
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Dakkapel specialist in Voorthuizen

  MSY Construction is een klein bouwbedrijf dat voor iedere klus de passende oplossing heeft. We doen hoofdzakelijk aan/opbouwen en kleine nieuwbouw of renovatie. Maar niks is te gek of te klein. Neem gerust direct contact op met MSY Construction om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Conform afspraak, goede communicatie, vakkundig
  Kom in contact
 • De Bever Timmerwerk
  De Bever Timmerwerk

  Nog geen reviews

  Dakkapel specialist in Voorthuizen

  Ik ben Evert, 23 jaar oud en ben net gestart als zzp'er. Ik heb 7 jaar ervaring in de bouw en bij 2 bouwbedrijven gewerkt. Ik denk graag met u mee, zodat we als de klus geklaard is, beide tevreden zijn.

  Kom in contact
 • Bouw- en onderhoudsbedrijf Toonen
  Bouw- en onderhoudsbedrijf Toonen
  Beoordeling: 4.5 van 54.555 reviews
  Dakkapel specialist in Voorthuizen

  Even Voorstellen wie wij zijn. Wij zijn Toonen Bouwbedrijf en hebben jaren ervaring en zijn met name gespecialiseerd in het bouwen en verbouwen van woningen van dakraam tot complete woning. Wij zijn gespecialiseerd in metsel en timmerwerkzaamheden en bouwen van kelders onder bestaande woningen . Verder kunt u voor bijna alle voorkomende werkzaamheden wel bij ons terecht.

  Laatste review:
  Aanbouw en opbouw overige-
  Vakkundige man die moeite heeft met planning. Werk ziet er mooi uit. Vriendelijk persoon.
  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen Dakkapel specialisten

Onze Dakkapel specialisten in Voorthuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 34 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Dakkapel specialisten in Voorthuizen

Andere vakmensen in Voorthuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt