Vind Slotenmakers in Voorthuizen

Op zoek naar Slotenmakers in Voorthuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Slotenmakers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde slotenmakers in Voorthuizen

 • Totaalonderhoud de wit
  Totaalonderhoud de wit
  Beoordeling: 4.9 van 54.9564 reviews
  Slotenmaker in Voorthuizen

  Als u op zoek bent naar een Klusbedrijf in regio Voorthuizen en omstreken dan kan ik uw verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en een hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heeft uw hulp nodig met kit werkzaamheden, Timmerwerk, Het afstellen en goed sluitend maken van deuren,klein loodgieters werk, het plaatsen van keukens en of het verduurzamen van u woning denk hierbij aan het plaatsen van dubbel glas of hr ++ glas. Stuur mij dan een bericht, zodat ik uw kan helpen en uw van een offerte kan voorzien. De openingstijden zijn van : Maandag :07:30/17:00. Dinsdag :07:30/17:00. Woensdag :07:30/17:00. Donderdag :07:30/17:00. Vrijdag :07:30/17:00. ( weekend of Avond, Mogelijk Op Afspraak)

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Dion heeft er verstand van. Klus is snel geklaard voor een goede prijs. Goede vakman waar ik graag vaker een beroep op wil doen. Ook goede communicatie.
  Kom in contact
 • J.W Ganput Dienstverlening
  J.W Ganput Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 55596 reviews
  Slotenmaker in Voorthuizen

  Als je op zoek bent naar een Slotenmaker in Utrecht omgeving De Meern, Vleuten, Maarssen, Nieuwegein enz. dan kan Debesteslotenmaker je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Sloten plaatsen of repareren? Stuur ons dan een bericht, zodat we je snel kunnen helpen met de montage!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Snelle reactie, goed werk
  Kom in contact
 • Actief Beveiligingen
  Actief Beveiligingen
  Beoordeling: 5 van 55514 reviews
  Slotenmaker in Voorthuizen

  Veilig wonen zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar dat is het helaas niet. Elk jaar wordt er in Nederland zo’n 79000 keer ingebroken. Actief beveiligingen als PKVW erkend bedrijf is gespecialiseerd in de mechanische beveiliging van woningen en bedrijfspanden. Naast mechanische beveiliging, kunt u ook bij ons terecht als u problemen heeft met sloten,cilinders of als u buitengesloten staat. Actief beveiligingen weet precies welke sloten er bij uw woning of bedrijfspand passen. Uiteraard krijgt u deskundig en vooral een eerlijk advies bij het maken van de juiste keuze. Met meer dan 29 jaar ervaring bieden wij voor elke klus een passende oplossing. Wij bieden ook een flexibele 24-uurs service: De slotenmaker staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar! Heeft u inbraakschade en moeten uw sloten en of cilinders per direct worden vervangen is voor ons geen probleem wij staan voor u klaar!

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  Prima prijs, prima service. Ons slot goed vervangen door een vakman. Volgende keer weten we je meteen te vinden.
  Kom in contact
 • MSY Construction
  MSY Construction
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Slotenmaker in Voorthuizen

  MSY Construction is een klein bouwbedrijf dat voor iedere klus de passende oplossing heeft. We doen hoofdzakelijk aan/opbouwen en kleine nieuwbouw of renovatie. Maar niks is te gek of te klein. Neem gerust direct contact op met MSY Construction om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Conform afspraak, goede communicatie, vakkundig
  Kom in contact
 • De Bever Timmerwerk
  De Bever Timmerwerk

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Voorthuizen

  Ik ben Evert, 23 jaar oud en ben net gestart als zzp'er. Ik heb 7 jaar ervaring in de bouw en bij 2 bouwbedrijven gewerkt. Ik denk graag met u mee, zodat we als de klus geklaard is, beide tevreden zijn.

  Kom in contact
 • Klus Totaal Hartog
  Klus Totaal Hartog
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Slotenmaker in Voorthuizen

  50 jarige timmerman met veel ervaring in renoveren ,verbouwen ,restaureren van oude woningen en fundering herstel. Ook gewerkt als loodgieter dus het om- of aanleggen van riool ,water en gas leidingen behoord ook tot de mogelijk heden.

  Kom in contact
 • Aart van de Ruitenbeek Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Voorthuizen

  Heb je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf nodig in Voorthuizen of omgeving? Aart van de Ruitenbeek Dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Kom in contact
 • Klusbedrijf Cas&Co
  Klusbedrijf Cas&Co
  Beoordeling: 5 van 55511 reviews
  Slotenmaker in Voorthuizen

  Klusbedrijf Cas&Co. - Timmerman 🪚 7 Jaar Ervaring - Sloten specialist 🔐 3 Jaar Ervaring - Loodgieter 🛠️ 2 Jaar Ervaring - Elektrischien 💡 1 Jaar Ervaring - Heftruck/reachtruckcertificaten 🚨

  Laatste review:
  Sloten plaatsen of repareren-
  I have 2 doors need to be fixed, Jesse handled them very well. He's really an expert in his field, he know what he's doing, and gave me a very detail information regarding my problem. Definitely will call him if I have something related in the future. Well done Cas&Co!
  Kom in contact
 • han-dyman
  han-dyman

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Voorthuizen

  Houtbewerking, schuren, overkapping herstelwerk hout, tafels, schuttingen , kluswerk binnenshuis

  Kom in contact
 • Bouwservice de Klerk

  Nog geen reviews

  Slotenmaker in Voorthuizen

  met 25 jaar ervaring als timmerman weet ik de oplossing voor elk probleem te vinden. het onmogelijke is mogelijk en wonderen duren iets langer.

  Kom in contact

4.9

Top beoordelingen Slotenmakers

Onze Slotenmakers in Voorthuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 114 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Slotenmakers in Voorthuizen

Andere vakmensen in Voorthuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt