Vind Tuinarchitecten in Voorthuizen

Op zoek naar Tuinarchitecten in Voorthuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinarchitecten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinarchitecten in Voorthuizen

 • Groener Buiten
  Groener Buiten
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Tuinarchitect in Voorthuizen

  Een doordacht tuinontwerp zorgt ervoor dat je je fijn voelt in je tuin, een zitje op de juiste plek, groen, vogels en insecten. Na het horen van jouw wensen maak ik een mooi compleet (ecologisch) tuinontwerp. Ook voor een beplantingsplan ben je bij mij aan het juiste adres. Note: Ik verzorg alleen het ontwerp, géén aanleg

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Sabine is heel behulpzaam, vriendelijk, reageert snel en weet heel veel van planten en bloemen! Ze heeft oog voor duurzaamheid en is erg creatief. Onze tuin ziet er door haar ontwerp super uit!
  Kom in contact
 • Hollandstuinen
  Hollandstuinen
  Beoordeling: 4.3 van 54.3511 reviews
  Tuinarchitect in Voorthuizen

  Wie zijn wij? Hollandstuin & Landschap is een onafhankelijk adviesbureau voor ontwerp en de vormgeving van binnen en buitenruimtes die deze wetenschap volledig benut. Of het nu om grootschalige landschaps-projecten en particuliere tuinen gaat of de groendecoratie in kantoor en horecagelegenheid. Hollandstuin & Landschap natuurlijke professionals Garden and Landscape designers voor de inrichting van buitenruimtes. Ons team wordt gevormd door ervaren professionals met uiteenlopende expertise in Tuin- en Landschaps vormgeving en hoveniers. Bij Hollandstuin & Landschap zijn wij een gedreven en bekroonde en prijswinnende groep van Garden and Landscape designers die het verbeteren van de schoonheid van de natuur als een grote verantwoordelijkheid ziet met meer dan 40 jaar ervaring als hoogstaande groen professionals.

  Laatste review:
  Tuinontwerp-
  Erg tevreden ook over Jeroen, hij is duidelijk in de communicatie en legt alles vast, dit is voor beide partijen prettig. Hij weet waar hij over praat door zijn ervaring. Jeroen doet echt moeite om wat moois van je tuin te maken en om je met een tevreden gevoel achter te laten.
  Kom in contact
 • Hoverniersbedrijf P.J. Verwaal
  Hoverniersbedrijf P.J. Verwaal
  Beoordeling: 4 van 54521 reviews
  Tuinarchitect in Voorthuizen

  P.J. Verwaal hoveniers heeft al ruim 15 jaar ervaring in het (her)aanleggen van tuinen, straatwerk en alles wat hierbij komt kijken en dat voor zowel particulieren en bedrijven. Van complete aanleg van uw tuin, tot aanpassingen binnen uw bestaande tuin. Wilt u een nieuwe oprit, pad, terras of sierbestrating? Wij verzorgen het gehele proces van afgraven tot het leggen van de bestrating. Daarnaast zijn wij gespecialiseer in het bouwen en plaatsen van veranda's en tuinhuizen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Prima ervaring met Pieter. Werk (grondwerk, klinker bestrating, metselwerk) is netjes uitgevoerd en er wordt goed meegedacht en gecommuniceerd. Zaken die ikzelf vergeten was werden tijdens het intake gesprek goed naar voren gebracht. De offerte was goed gedetailleerd en reflecteerde het gesprek. Gaf veel vertrouwen en na uitvoer is dat ook uitgekomen. Aanrader.
  Kom in contact
 • E-Keba Tuinen
  E-Keba Tuinen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8550 reviews
  Tuinarchitect in Voorthuizen

  E-kebatuinen,een bedrijf van Eelco Neumann,die zowel Uw aanspreekpunt,uitvoerende kracht en nazorgpersoon is. Hierdoor kan ik efficient werken,weet U wie U over de tuinvloer krijgt en is er geen miscommunicatie. Bij mij staat de klant centraal met al zijn kleine en grote wensen. Ik wil graag meedenken,maar weet door jarenlange ervaring dat elke klant zijn eigen smaak,visie en wensen heeft. U moet tenslotte het hele jaar van Uw eigen tuin genieten terwijl ik geniet van de vele verschillende tuinen die ik heb aangelegt en /of ik het onderhoud mag verzorgen.De aanleg van een tuin kan door mij van ''AtotY'' verzorgt worden. Hiermee is Uw tuin echter nog niet klaar,omdat een tuin tijd nodig heeft TUIN te worden. Hier dan toch de Z van Zorg. Een sterk punt van mijzelf. Met het juiste gereedschap en een kritisch ervaren oog een plezier om naar te kijken. Hoop U te ontmoeten in de toekomst. Tuingroet, Eelco E-kebaTuinen www.e-kebatuinen.nl 06 51446288

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  ik heb eindelijk een betrouwbare partner gevonden voor mijn tuinonderhoud. in de toekomst als ik zelf minder aanwezig ben, zou ik het hem toevertrouwen zonder toezicht. prettig persoon die hard werkt, prima in de omgang zonder gelijk hele verhalen te vertellen in plaats van te werken. de man kan ook prima klok kijken en rent niet direct weg voor een paar regendruppels. hij is zijn geld meer dan waard want hij werkt gestaag door.
  Kom in contact
 • Metaalbewerking de Wit 2017 B.V.

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Voorthuizen

  Metaalbewerking de Wit 2017 B.V. is je ideale partner als je een Hovenier, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig hebt in Voorthuizen en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier, Timmerman, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Kom in contact
 • M. van de Beek - Dienstverlening
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Tuinarchitect in Voorthuizen

  M. van de Beek - Dienstverlening is je ideale partner als je een Hovenier nodig hebt in Barneveld en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen... en nog veel meer diensten die wij als Hovenier voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Fijne en snelle communicatie. Snel beschikbaar en een prima resultaat. Prettig in omgaan. Dit is een nummer die gaan we onthouden. Bedankt Maarten!
  Kom in contact
 • MH Tuinen en Timmerwerk
  MH Tuinen en Timmerwerk
  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews
  Tuinarchitect in Voorthuizen

  Al jaren werkzaam in de hoveniersbranche, wij maken u graag blij met een nette en frisse tuin. Met vrijwel alle materialen/bouwkundige elementen, beplanting enzz... ervaring. Uw tuin strak?.. Ons vak!!

  Laatste review:
  Tuinaanleg-
  Wij kwamen met Marien in contact via werkspot omdat we plannen hadden om de tuin te verbouwen maar we wisten niet waar we moesten beginnen. Marien kwam op korte termijn langs en heeft vol enthousiasme prachtige ideeen op papier gezet. We hebben hem de vrijheid gegeven om een ontwerp te maken en het resultaat was echt boven verwachting. Binnen twee dagen hebben Marien en zijn collega Alex een verbluffend mooie tuin weten te maken. Zonder mokken keihard doorgewerkt, en tijdens het aanleggen van de tuin nog wat leuke ideeën toegevoegd/aangepast. Ik kan niks anders dan marien aanraden als je op zoek bent naar een geweldig mooie tuin!!
  Kom in contact
 • Blotenburg Infra & Grondwerken

  Nog geen reviews

  Tuinarchitect in Voorthuizen

  .

  Kom in contact
 • Bloemendal Grond en Straatwerk
  Bloemendal Grond en Straatwerk
  Beoordeling: 4.8 van 54.8510 reviews
  Tuinarchitect in Voorthuizen

  Ik ben Marco Bloemendal en eigenaar van mijn eigen bedrijf Bloemendal Grond en Straatwerk gevestigd in Kootwijkerbroek. Wij zijn gespecialiseerd in alle soorten bestratingen , tuinaanleg , vlonders , schuttingen , rioleringswerkzaamheden en keerwanden ( kantopsluitingen ) . Afspraak is afspraak. Wij komen langs om het project te bekijken en aan de hand daarvan een offerte te kunnen maken. Zodra we beginnen met de klus gaan we pas weg als de klus klaar is. De meeste projecten die ik heb mogen maken zijn vooral door mond op mond reclame. Dit is toch iets om heel trots op te zijn. PS: Mijn mooiste project is de nederlandse kaart in het straat werk afgebeeld. Dit heb ik in Hoogland bij een basis school mogen maken. Foto's staan in mijn portfolio.

  Laatste review:
  Bestrating aanleggen-
  Ze konden snel komen, hadden goede ideeeën. Werkten snel en goed en dat allemaal voor een redelijke prijs. Prima vakmensen.
  Kom in contact
 • Hortus Cura
  Hortus Cura
  Beoordeling: 5 van 55538 reviews
  Tuinarchitect in Voorthuizen

  Hoveniersbedrijf in Nijkerk. We staan voor kwaliteit en tevreden klanten.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heldere communicatie, snel een afspraak en alle heggen in een dag mooi strak gesnoeid. Wij zijn heel tevreden!
  Kom in contact

4.5

Top beoordelingen Tuinarchitecten

Onze Tuinarchitecten in Voorthuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 10 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinarchitecten in Voorthuizen

Andere vakmensen in Voorthuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt