Vind verhuisbedrijven in Voorthuizen

Op zoek naar verhuisbedrijven in Voorthuizen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Voorthuizen

 • vomtechniek
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorthuizen

  Vomtechniek Een bedrijf voor de mensen die net die extra vragen hebben of die kus waar de ander van zegt dat kunnen we niet.

  Laatste review:
  Metaalbewerking-
  Knap staaltje werk, beugel erg mooi gemonteerd. 5/5 sterren
 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.7 van 54.7539 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorthuizen

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  80 kilometer ver weg....waarom reageren??? Ik geef duidelijk aan dat het een klein klusje is in Arnhem van noord naar zuid. Heeft totaal geen zin om op te reageren als je zover weg bent, dan wil je duidelijk alleen je autokosten opstrijken. Heel vreemd........
 • MSY Construction
  MSY Construction
  Beoordeling: 4.7 van 54.753 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorthuizen

  MSY Construction is een klein bouwbedrijf dat voor iedere klus de passende oplossing heeft. We doen hoofdzakelijk aan/opbouwen en kleine nieuwbouw of renovatie. Maar niks is te gek of te klein. Neem gerust direct contact op met MSY Construction om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Lekkage verhelpen-
  Conform afspraak, goede communicatie, vakkundig
 • Klus Totaal Hartog
  Klus Totaal Hartog
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Voorthuizen

  50 jarige timmerman met veel ervaring in renoveren ,verbouwen ,restaureren van oude woningen en fundering herstel. Ook gewerkt als loodgieter dus het om- of aanleggen van riool ,water en gas leidingen behoord ook tot de mogelijk heden.

 • Aart van de Ruitenbeek Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Voorthuizen

  Heb je een Klusbedrijf, Sloopbedrijf nodig in Voorthuizen of omgeving? Aart van de Ruitenbeek Dienstverlening kan je helpen met alle klussen die een Klusbedrijf, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuinonderhoud, Meubels (de)monteren, Sloopwerk algemeen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • han-dyman
  han-dyman

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Voorthuizen

  Houtbewerking, schuren, overkapping herstelwerk hout, tafels, schuttingen , kluswerk binnenshuis

 • Wilcovandepolbouwwerkzaamheden

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Voorthuizen

  hoi ik heet wilco van de pol, vanaf mijn 16e werkzaam in de bouw als timmerman. ik heb 4 jaar een dag in de week een opleiding gevolgd voor timmerman en ben daarna nog 3 jaar 2 avonden in de week naar school geweest en heb uiteindelijk mijn mbo assistent uitvoerders papieren gehaald. op mijn 24e ben ik voor mezelf begonnen als zzp'er de extra uitdagingen die hierbij komen kijken bevallen goed. ik ben nu 32 jaar oud dus heb inmiddels een jaar of 16 werkervaring. ik heb verschillende projecten uitgevoerd voor mezelf en voor bouwbedrijven waar ik mezelf aan verhuur. uitbouwen, verbouwingen, dakkapellen, huizen en schuren bouwen zijn allemaal dingen die ik meegekregen heb.

 • Sunce Klussenbedrijf
  Sunce Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6514 reviews
  Verhuisbedrijf in Voorthuizen

  Sunce klusbedrijf is een veelzijdig bedrijf dat met enthousiasme en vakmanschap uw verbouwing en renovatie realiseert.Wij zijn gespecialiseerd in de volgende werkzaamheden:renovatie,verbouwingen, binnen en buiten schilderswerk,timmerwerk en nog meer klussen. U als klant ontvangt altijd een vrijblijvende offerte en wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Voor het maken van offertes i.v.m verzekerings werk berekenen wij € 60 incl. btw. Deze bedrag wordt verekend als de offerte wordt gegund. Ingeschreven bij KVK en in bezit van VCA diploma.

  Laatste review:
  Trap plaatsen of renoveren-
  Aardige man. Luistert goed naar de klant en denkt goed mee over de klus. Doet eigen suggesties en communiceert open over de mogelijkheden en verwachte duur.
 • Hakevo Handel en Dienstverlening

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Voorthuizen

  Hakevo Wij zijn gespecialiseerd in het ontruimen van tuinen, huizen, appartementen en garageboxen. U vraagt, wij draaien. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte en vrijblijvende offerte.

 • van Hoef bouw&montage
  van Hoef bouw&montage

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Voorthuizen

  Heb je een Timmerman nodig in Barneveld of omgeving? van Hoef bouw&montage kan je helpen met alle klussen die een Timmerman voor je kan uitvoeren, zoals renovatie klussen,veranda,tuinhuizen wanden vloeren en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Voorthuizen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 99 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Voorthuizen

Andere vakmensen in Voorthuizen

Vind vakmensen bij jou in de buurt