Vind verhuisbedrijven in Doetinchem

Op zoek naar verhuisbedrijven in Doetinchem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Doetinchem

 • K & O Handelsonderneming B.V.
  K & O Handelsonderneming B.V.
  Beoordeling: 4.9 van 54.9595 reviews
  Verhuisbedrijf in Doetinchem

  Vakkundige verhuizing door heel Nederland!

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Kledingkast van de leen bakker laten monteren. De medewerker was zeer bekwaam en had de kast netjes en vrij snel in elkaar gezet. Daarnaast had de medewerker een zeer beleefde en nette benadering wat de samenwerking prettig maakte. Mocht ik nog een klus hebben zal ik ze zeker weer inhuren.
 • eindweek

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Doetinchem

  ik bied mijn diensten aan voor hulp bij ontruimen of verhuizen. dit doe ik in het weekend van vrijdagochtend t/m zondagavond. ontruimen of hulp bij opruimen van b.v. garage, schuur of zolder. verhuizen vanaf inpakken tot op de plek zetten in andere woning en alles wat er bij komt kijken. u beslist zelf wat er gedaan moet worden. daarnaast verzorg ik ook afvoer van de ongewenste spullen. goede spullen gaan naar kringloop en de rest probeer ik zo goed mogelijk gescheiden te verwerken voor een goede recycling.

 • Schlechter Transport en verhuizingen
  Schlechter Transport en verhuizingen
  Beoordeling: 4.6 van 54.655 reviews
  Verhuisbedrijf in Doetinchem

  Verhuizen doet u professioneel en altijd een gecertificeerd bedrijf. Goede verzekeringen, eigen personeel, en een bewezen staat van dienst. Schlechter transport en verhuizingen uit Wehl. Dé Erkende Verhuizer uit de regio. Een verhuizer die zich houd aan diverse wettelijke spelregels. Onze tarieven zijn helder, incl. btw en u betaald nooit te veel. Sinds 2008 verzorgen wij gemiddeld 700 verhuizingen per jaar! Neem vrijblijvend contact met ons op.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Wij zijn zeer tevreden met de verhuizing uitgevoerd door Jeroen Slechter Transport. Hij en zijn collega waren mooi op tijd en zij hebben de inhoud van onze complete woning snel en netjes verzorgd bij het nieuwe adres. Aanrader!
 • R. van Baren Installatiebedrijf
  R. van Baren Installatiebedrijf
  Beoordeling: 4.5 van 54.5558 reviews
  Verhuisbedrijf in Doetinchem

  Installatiebedrijf R van Baren is een jong en meedenkend installatiebedrijf uit Doetinchem. R van Baren is in november 2009 gestart als een eenmanszaak na 5 jaar te hebben gewerkt voor een plaatselijke installateur, en is werkzaam met diverse aannemers en onderaannemers. Ook zijn wij werkzaam bij particulieren, denk hierbij aan woningverbouwingen of nieuwbouw, badkamers en toiletten, keukens en buiten installatie's. Heeft u vragen of opmerkingen..?? Blijf er niet mee zitten en mail / bel ons..!!

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Prima, ging net zo lang door tot het probleem goed was opgelost.
 • A. Heitkönig Transportbedrijf, Zand en Grindhandel

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Doetinchem

  Manusje van alles

 • Help to go
  Help to go

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Doetinchem

  Waar kunnen we je mee helpen? - vervoer van je spullen - het uit elkaar halen en monteren van je meubels - het leggen van laminaatvloeren, vloerbedekking en vinyl - het uithalen en opnieuw leggen van bestaande vloerbedekking - het hangen van gordijnen en andere raambekleding - monteren van je Ikea of andere keuken - installeren van je Ikea of ander merk badkamer - het hangen en bevestigen van lampen.

 • Verhuisbedrijf Gelderland
  Verhuisbedrijf Gelderland
  Beoordeling: 4.6 van 54.652 reviews
  Verhuisbedrijf in Doetinchem

  Uw wensen staan centraal Gaat u binnenkort verhuizen? Dan wilt u natuurlijk dat uw spullen met de grootste zorg naar uw nieuwe woning vervoerd worden. En u wilt vanzelfsprekend niet teveel betalen, want verhuizen kost al zoveel geld. Bent u op zoek naar een betrouwbaar én goedkoop verhuisbedrijf? Dan bent u bij Verhuisbedrijf Gelderland aan het juiste adres. Wij verhuizen niet alleen, maar helpen u desgewenst ook met het inpakken van uw spullen en het (gedeeltelijk) ontruimen van uw woning. En natuurlijk zetten wij uw spullen in uw nieuwe huis weer netjes op hun plek. En kunt u wat hulp gebruiken bij het schoonmaken, het schilderen van een wandje, het aansluiten van uw wasmachine of het weer in elkaar zetten van uw kledingkast? Dat helpen wij u daar toch ook mee. En wilt u écht goedkoop verhuizen? Dan komt er gewoon één verhuizer en helpt u zelf gezellig mee. Bij Verhuisbedrijf Gelderland is alles mogelijk en niets te gek. Uw wensen staan centraal.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Vakkundige werklui. Weten hoe ze moeten aanpakken en zijn vooral NIET lui. Werkenecht door en binnen 1 dag was alles van mijn appartement verhuisd naar mijn nieuwe hoekwoning. Top!
 • Banning Bouwservice
  Banning Bouwservice
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Verhuisbedrijf in Doetinchem

  Banning Bouwservice; De vakman voor al uw timmerwerkzaamheden! Ruime ervaring als ZZP-er in; - Nieuwbouw - Renovatie - Interieurbouw Tevens voor de kleinere en ook grotere klussen zoals o.a. laminaat vloeren leggen, gipsplafonds/gipswanden plaatsen, deuren afhangen etc bent u bij Banning Bouwservice aan het juiste adres!

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Vakkundig en snel gedaan. Betrouwbaar en betaalbaar!
 • De Groot werk
  De Groot werk
  Beoordeling: 4.2 van 54.2515 reviews
  Verhuisbedrijf in Doetinchem

  Mijn naam is Angelique de Groot. Samen met een aantal klussers zijn we De Groot Werk gestart. Professionals met ervaring op verschillende gebieden van klussen. Hieronder staat een greep uit onze projecten; x Badkamers plaatsen en keukens installeren. × Verbouwing woning ( van schilderen, breken muren en een nieuwe muur maken tot het leggen van laminaat. × Wand- en plafond decoratie. × Schilderen woning zowel binnen- als buitenshuis. x Aanleggen van elektriciteit. × Verhuizing en ontruiming woningen. Wij werken naar de behoeften van de klant. Zo zijn wij flexibel in onze tijden en indien nodig werken wij in de avond en weekenden. De materialen worden in overleg met de klant aangeschaft.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Ik was blij dat ik snel terecht kom. De muren zijn netjes geverfd. Ik ben tevreden met het resultaat!
 • De Handige Jongens
  De Handige Jongens
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Doetinchem

  Denk je aan de handige jongens, dan denk je aan een gepassioneerde professionele organisatie, gespecialiseerd in afbouw, montage, interieurbouw en verhuizingen. Met een netwerk aan handige jongens. Flexibel en snel inzetbaar. Van kleine tot grote klussen in binnen en buitenland. Ervaren vakmensen die iedere klus met volle tevredenheid van de klant afrondt.

  Laatste review:
  Mark komt zijn afspraken na. Hij kan je nog andere inputs geven en komt met mooie ideeën die hij dan voor je kan uitvoeren.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Doetinchem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 19 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Doetinchem

Andere vakmensen in Doetinchem

Vind vakmensen bij jou in de buurt