Vind behangers in Doetinchem

Op zoek naar behangers in Doetinchem? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Doetinchem

 • GoEds
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Behanger in Doetinchem

  Beste klant, Mijn naam is Edwin , positief en een echte vakman. Punctueel en perfectionisme zijn eigenschappen waarover ik beschik. Ik denk graag met de klant mee en sociaal aangelegd, ik ga pas de deur uit wanneer de klant tevreden is! Met vriendelijke groet, Edwin

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snel geregeld, goede kwaliteit en goede prijs. Aarde jongen.
 • A&S Klussenbedrijf
  Beoordeling: 4 van 5454 reviews
  Behanger in Doetinchem

  kan je helpen met je Schilder, Stukadoor, Glaszetter klus in Doetinchem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Stucwerk binnen, Plinten plaatsen of vervangen, Vloer reparatie... Geen tuinwerkzaamheden en geen lekkages. Neem direct contact op met om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Geen aanrader, onprofessioneel. A&S stuurt een offerte en gaat vanzelfsprekend vanuit dat zij al opdracht krijgen. Wij hebben immers bij meerdere partijen een offerte aangevraagd. Ze willen kosten inrekening brengen voor het maken van een offerte, rekenen voorrijkosten en dreigen om politie te bellen als factuur niet betaald wordt. Let hier op bij het aanvragen van een offerte bij dit bedrijf, want blijkbaar ben je verplicht om opdracht te verstrekken na ontvangst offerte.
 • Ap Eggink Schilderwerken
  Ap Eggink Schilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.7525 reviews
  Behanger in Doetinchem

  Voor grote en kleine opdrachten het juiste adres. Heeft u een woning ouder dan 2 jaar is het btw percentage 9% i.p.v.21%. Ons bedrijf houd zich bezig met behang en schilder werkzaamheden bij particulier en bedrijf in de regio Doetinchem,Zutphen.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Behang zit er keurig op. Komt afspraak na. Prettig in communicatie. Goede prijs.
 • Jordy Lobeek Schilderwerken
  Jordy Lobeek Schilderwerken

  Nog geen reviews

  Behanger in Doetinchem

  Ik werk als ZZP schilder (Parttime) naast mijn baan (Full-time) in de Jeugdzorg. Ik schilder al ongeveer 15 jaar en nu sinds 2 jaar zelfstandig. Mijn werkdagen verschillen en hangen veel al van mijn fulltime baan. Hierdoor doe ik veel (kleine) klussen. Kwaliteit staat voorop en in overleg met de klant is vaak alles mogelijk. Mijn klussen zijn veelal in een straat van 20 KM rondom Doetinchem

 • Kleurzone

  Nieuw op Werkspot

  Behanger in Doetinchem

  Ben je op zoek naar een Schilder? Dan kun je in Doetinchem bij Kleurzone terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behangen kamer, Behang verwijderen en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Rodwell

  Nog geen reviews

  Behanger in Doetinchem

  Rodwell is je ideale partner als je een Schilder, Stukadoor, Behanger nodig hebt in Doetinchem en omgeving. We zijn gespecialiseerd in Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Gevelrenovatie, Behangen kamer... en nog veel meer diensten die wij als Schilder, Stukadoor, Behanger voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Rodeko
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Behanger in Doetinchem

  Rodeko kan je helpen met je Schilder klus in Doetinchem en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Behang verwijderen te beantwoorden. Neem direct contact op met Rodeko om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  Een vakman die de tijd neemt om de klus te klaren. Nette afwerking/laat alles schoon achter. Zeker een vakman die aan te raden is.
 • krautsschilderwerken
  krautsschilderwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.754 reviews
  Behanger in Doetinchem

  Welkom op mijn Werkspot pagina.

  Laatste review:
  Levert uitstekend werk en kwaliteit. Werkt hard en is prettig in de omgang. Tevens ook zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.
 • Teunissen Klus en onderhoud

  Nog geen reviews

  Behanger in Doetinchem

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Timmerman, Sloopbedrijf in Doetinchem, dan kan Teunissen Klus en onderhoud je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Vernissen of lakken (kozijnen, meubels), Laminaat leggen, Behangen kamer... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Spraykend!

  Nog geen reviews

  Behanger in Doetinchem

  Ik ben Marieke van Cauwenberghe van Spraykend! In Doetinchem. In het voorjaar van 2023 ben ik voor mezelf begonnen in verfspuiten en schilderen. Vliesbehangen doe ik ook. Ik voorzie bedrijfshallen van (een andere) kleur, buitengevels en kozijnen van panden en woonhuizen, en heb veel binnenschilder- en spuitwerk verricht. Mijn uurtarief is € 42,50 excl. btw. Ook neem ik klussen aan. Doordat mijn klantenbestand nog niet zo groot is, ben ik in overleg op korte termijn beschikbaar. Door omstandigheden is mijn website nog niet actief maar daar wordt aan gewerkt. Wanneer u contact met mij opneemt kan ik u voorbeelden laten zien van wat ik zoal gedaan heb. Omdat het mij geld kost als u mijn contactgegevens vraagt, verzoek ik u dat alleen te doen bij serieuze interesse.

4.6

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Doetinchem, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 53 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Doetinchem

Andere vakmensen in Doetinchem

Vind vakmensen bij jou in de buurt