Vind behangers in Doesburg

Op zoek naar behangers in Doesburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele behangers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde behangers in Doesburg

 • DM Schildersbedrijf
  DM Schildersbedrijf
  Beoordeling: 4.8 van 54.8532 reviews
  Behanger in Doesburg

  DM de oprichter van DM schildersbedrijf en DM Glasvezelbehanger heeft al meer dan 28 jaar ervaring in onderhoud, renovatie- & behangwerk. Wij leveren prima schilder- & behangwerk, kwalitatief op hoog niveau en uiteraard met garantie. De kwaliteit van het geleverde vakmanschap begint bij ons al bij de werkvoorbereiding. Elk project begint met een inventarisatie van uw eisen en wensen, die vervolgens worden vertaald in een planmatige aanpak en duidelijke afspraken ten aanzien van planning en budget. Kostenbeheersing en een scherpe prijsstelling zijn uiteraard van het grootste belang.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Goed en snel een afspraak gemaakt en het werk netjes verzorgd. Zeer tevreden
 • Schilderwerken Armin
  Schilderwerken Armin
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Behanger in Doesburg

  Als je op zoek bent naar een Schilder, Behanger, Sloopbedrijf , dan kan Schilderwerken Armin je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Behangen kamer, Behang verwijderen, Sloopwerk algemeen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Renovlies- of glasvezelbehang aanbrengen-
  Na het contact via de site te hebben gelegd een telefonisch consult gehad. je wordt vriendelijk te woord gestaan en ze denken keurig met je mee. Op de desbetreffende dag zijn ze keurig op tijd en leg je de situatie uit en wordt er keurig gewerkt en ze leveren uitstekende kwaliteit, de communicatie is goed en duidelijk en stel jij je goed op dan krijg je ook goede gesprekken erbij. een zekere aanrader.
 • Chris Peters Schilderwerken
  Chris Peters Schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6527 reviews
  Behanger in Doesburg

  Wij zijn Chris Peters (43 jaar) en Michelle Grishaver (33jaar). Chris is een aantal jaren werkzaam geweest bij een vriend die een schildersbedrijf heeft. Hij heeft daar de kneepjes van het vak geleerd. In 2016 vonden wij het tijd om ons eigen bedrijf te starten. Inmiddels heeft hij ook al een aantal cursussen afgerond, waaronder: houtrot herstel cursus, spuiten, maar ook kleinere specialistische cursussen. Onze werkwijze is als volgt: eerst komt Chris bij u langs om de werkzaamheden te inventariseren en uw wensen en verwachtingen te bespreken. Aan de hand hiervan krijgt u vrijblijvend een offerte van Michelle. Ons motto is haastige spoed is zelden goed! Kwaliteit zit hem namelijk niet in het snel verven of sauzen van een wandje, maar wordt bereikt door goede preparatie zoals, schuren, gronden, plamuren en het gebruik van de juiste producten. Mocht u toch onverhoopt niet tevreden zijn over het geleverde werk, dan kunt u ten alle tijden bij mij (Michelle) terecht om het probleem te bespreken en ook op te lossen. Dit is de service die Chris Peters Schilderwerken u garandeert. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Vakkundig en snel
 • All 4 Colours
  All 4 Colours
  Beoordeling: 4.8 van 54.85103 reviews
  Behanger in Doesburg

  All 4 Colours is sinds 1997 actief op het gebied van schilderen , behangen, dit zowel in de particuliere sector alswel voor vele bedrijven. Mijn naam is Hans Wessels en na mijn opleiding aan de Nationale Schildersschool te Utrecht , heb ik nog diverse cursussen gedaan op het schilders vakgebied. Ik streef ernaar om - samen met mijn klanten - het best mogelijke resultaat te behalen , waarbij flexibiliteit , meedenken en prijs-kwaliteit verhouding -altijd de uitgangspunten zijn. Indien u dat wenst kan ik altijd - vrijblijvend - ter plaatse h.e.e.a. bezien om zo tot een gedegen en juist advies te komen. Ik werk alleen met hoogwaardige materialen , waaronder de merken Sikkens en Veveo Graag tot ziens , referenties zijn ten alle tijde door mij aan u te verstrekken. Hans Wessels.

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Snelle reactie. Mooi werk afgeleverd. Ben er heel blij mee!
 • H.B. Projectservice

  Nog geen reviews

  Behanger in Doesburg

  Zzper doe veel schilders klussen,werkgebied straal van 50km ..

 • HADO Trading
  HADO Trading

  Nog geen reviews

  Behanger in Doesburg

  Klusser Regio Liemers, Arnhem , Doetinchem, Zutphen en omstreken. Voor - uw (binnen)schilderwerk - auto-detailing - tuinwerkzaamheden - etc.

 • Bouwbedrijf R.K.O.B.

  Nog geen reviews

  Behanger in Doesburg

  Bouwbedrijf R.K.O.B. is je ideale partner als je een Schilder, Stukadoor, Vloerspecialist, Klusbedrijf, Tegelzetter, Badkamer specialist, Glaszetter nodig hebt in Angerlo en omgeving. We zijn gespecialiseerd woningbouw nieuwbouw en renovatie in Warmte isolatie... en nog veel meer diensten die wij voor je kunnen uitvoeren. Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen en een offerte kunnen opstellen.

 • Elissen Schilderwerken
  Elissen Schilderwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.651 review
  Behanger in Doesburg

  Schilderwerk is en blijft in de eerste plaats: mensenwerk. Ook al wordt de techniek steeds slimmer en de verf steeds duurzamer. Geen enkel ambacht is nog steeds zo sterk afhankelijk van puur handwerk. Wij bieden: • Binnen en buitenschilderwerk • Plaatsen glas • Aanbrengen van decoratieve verven • Vergulden en letterzetten • Wandafwerking • Houtrotreparaties • Kleuradviezen • Technische adviezen • Planmatig onderhoud

  Laatste review:
  Richard is een betrouwbare en goede schilder. Hij zet net dat stapje meer. Ik vond het zo fijn dat hij alles zo opgeruimd achter liet en mijn huis is prachtig geschilderd. Het kan er weer jaren tegenaan.
 • Behangersbedrijf H.Wessel
  Behangersbedrijf H.Wessel
  Beoordeling: 4.7 van 54.75204 reviews
  Behanger in Doesburg

  Specialist voor alle soorten behang. Meer dan 50 jaar ervaring. Ben nu 73, maar nog steeds actief. Heb alle diploma's op behanggebied en mag mij meester behanger noemen. Dus geen vaag klusbedrijf. M.v.g. Hans Wessel

  Laatste review:
  Behangen kamer-
  Onwijs vriendelijke man met veel kennis en ervaring. Prachtig resultaat!
 • SIMS Techniek
  SIMS Techniek
  Beoordeling: 5 van 55527 reviews
  Behanger in Doesburg

  Gevestigd in Dieren Gediplomeerd elektromonteur, ook ervaren installateur van alle (keuken) apparatuur. Allround klusbedrijf Pvc/dumawall . Montage service (badkamer)meubels Technische dienst ondersteuning regio Arnhem/Nijmegen

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Snelle reacties en prima afspraken gemaakt. Snelle uitvoering en heldere uitleg!

4.7

Top beoordelingen behangers

Onze behangers in Doesburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 96 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale behangers in Doesburg

Andere vakmensen in Doesburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt