Vind Alarmsysteem installateurs in Doesburg

Op zoek naar Alarmsysteem installateurs in Doesburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Alarmsysteem installateurs zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde alarmsysteem installateurs in Doesburg

 • Caminada Techniek
  Caminada Techniek
  Beoordeling: 4.8 van 54.8579 reviews
  Alarmsysteem installateur in Doesburg

  Ik, Mike Caminada heb in 2018 mijn bedrijf Caminada Techniek opgericht. Ik ben sinds 1999 werkzaam in de Telecommunicatie en Beveiligingssector en heb ervaring op gedaan bij diverse bedrijven voordat ik gestart ben met Caminada Techniek, hierdoor kan ik u optimaal informeren over de mogelijkheden die het best bij uw persoonlijke en/of bedrijfswensen past. De prijs wordt altijd zo goed mogelijke afgestemd op uw wensen. Wat voor werkzaamheden verricht ik zoal? * Camerainstallatie * Netwerkinstallatie (internet, telefoon, televisie en wifi aansluitingen) * Schotelinstallatie * Inbraakbeveiliging * Toegangscontrolle * Geluidsinstallatie Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op via Werkspot.

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Caminada Techniek heeft bij ons een camerasysteem geïnstalleerd. Mike is een vriendelijke en kundige man. Hij heeft ons uitstekend geadviseerd over verschillende mogelijkheden, nette offertes gemaakt en is ook nog langsgekomen om het allemaal door te nemen. De installatie verliep goed en volgens afspraak en vervolgens werd er ruim de tijd genomen om alles toe te lichten en in te stellen. Ook was de prijsstelling concurrerend. Ik kan Caminada Techniek van harte aanbevelen.
 • Kippersluis Montage
  Kippersluis Montage
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Alarmsysteem installateur in Doesburg

  Kippersluis Montage is een bedrijf voor al uw elektrotechnische werkzaamheden. Mijn naam is Michael, ik ben in 1984 geboren en woon in Wijchen. Ik ben nu 16 jaar werkzaam in de elektro techniek Naast mijn werk als zzper ben ik werkzaam in loondienst als beveiligingsmonteur Voor al uw elektrotechnische werkzaamheden in en om het huis. Waaronder: - Aanleggen elektrische leidingen en aansluitpunten voor een keuken - Aanleggen wandcontactdozen en verlichting - Aanleg krachtgroepen - Vervangen en uitbreiden van de groepenkast - Leidingen in de muur frezen - Vervangen verlichting - Aanleggen netwerkbekabeling

  Laatste review:
  Alarmsysteem installeren of vervangen-
  Vakman 1ste klas! Werkt netjes en secuur, komt afspraken na, prijs/kwaliteit is prima en indien er naderhand dingen zijn, helpt hij je. Echte aanrader!
 • Te Kamp Elektro

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Doesburg

  Hallo, Mijn naam is Jimmy en ik ben 27 jaar. Ik ben gediplomeerd elektricien en heb nu 9 jaar werk ervaring. Ik ben naast werken voor een baas nu ook voor mij zelf begonnen. Ik werk dus al jaren als storings-monteur en installatie monteur. Ik beschik over nen1010, nen3140 en ben bezig met een opleiding voor "installatie verantwoordelijke" nen3840(hoogspanning) Dus mocht u een monteur zoeken, dan bent u aan het goede adres! Voor tarieven en vragen stuur gerust een bericht!

 • Shoppy Bouw
  Shoppy Bouw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Alarmsysteem installateur in Doesburg

  Wij van Shoppy bouw zijn al meer dan 20 jaar actief in de daken/airco/schilderen/timmerwerken branche en hebben onze sporen al ruim verdient. Wij proberen door scholing en het bij houden van de laatste ontwikkeling zo up to date mogelijk te blijven. Alleen zijn we er wel uit dat de klant alleen gaat voor een goed en betaalbaar resultaat waar ze de komende jaren geen kopzorgen van hebben. Daarom bent u bij Shoppy Bouw aan het juiste adres. Wij zijn erg concurrerend met onze prijs, dit komt mede omdat wij u ook de gelegenheid geven om zelf werkzaamheden uit te voeren die u dan vanzelfsprekend niet hoeft te betalen. Al onze materialen laten wij rechtstreek van af onze groothandel bij u voor de deur bezorgen op het door u aangegeven tijdstip, zo kan u de materialen laten komen wanneer het u uitkomt en dat u het op de afgesproken plaats op het klus heeft klaargezet voor onze vakman. Dit zijn enkele voorbeelden om geld te kunnen besparen. Natuurlijk kan u ook gewoon alle werkzaamheden door ons uit laten voeren en dan nog zal de prijs scherp zijn. Op al onze werkzaamheden krijgt u standaard tien(10)jaar garantie.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ons dak had een ernstige lekkage, ook de constructie eronder bleek aangetast. Andere dakdekkers schrokken ervoor terug of kwamen met offertes die ons budget ver overschreden. Alawi dacht met ons mee, kwam met opties waardoor het toch haalbaar werd de nodige reparaties uit te voeren en het underlayment te vervangen. Dankzij de enorme inzet van hem en zijn team  is de klus geklaard. Ze werkten tot in de late uurtjes, vaak zonder pauze door. Ze sprongen zelfs bij op hun vrije dag en verzetten afspraken toen het door regen versneld af moest. Dit alles zonder aan kwaliteit in te boeten  We hebben nu naast een stevig dak met nieuw bitumen, bovendien een dakraam wat voor meer lichtinval zorgt. Tevens is het dak geïsoleerd en voorzien van betere afwatering door afschot, waarmee het dubbel zo lang meegaat en we daarom zelfs 20 jaar garantie kregen. Alawi heel veel dank dat je ons zo bent bijgesprongen in tijden van nood en zulk goed werk hebt. afgeleverd. 
 • DeMeterkastMan.nl
  DeMeterkastMan.nl
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Alarmsysteem installateur in Doesburg

  Goedendag, Mag ik uw meterkast aanpassen of uitbreiden? *Even kennismaken* Mijn naam is François Span van DeMeterkastMan Nieuw op Werkspot en op zoek naar mooie en passende meterkastklussen. *Dagelijkse werkzaamheden* Die vind ik in uw meterkast. Groepenkasten vervangen en/of uitbreiden ter behoeven van een: • elektrische kookplaat; • warmtepomp; • zonnepaneleninstallatie; • Quooker; • renovatie. *De klus klaren* Dat doe ik graag met passie en kennis(delen). Ook houd ik mijn werk omgeving schoon en na afloop loop ik nog alles na. Hartelijke groet, François span

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Francois is een fijne jongeman die weet wat hij doet. Bij de werkzaamheden bleken er meer dingen niet goed te zijn maar die verholp hij eveneens zodat hij een werkende installatie kon afleveren bij mij die er ook keurig uitziet. Verder is hij goedlachs, verzorgd en komt representatief over. Al met al, een hele goede ervaring en ik zou hem graag willen inhuren voor een volgende klus.
 • Schaap-Tech
  Schaap-Tech
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Alarmsysteem installateur in Doesburg

  Schaap-Tech is een jong bedrijf welke werkzaam is in de automatisering voor de industrie en voor gebouwen. Dit omvat diverse disciplines, Schaap-Tech neemt hierin de elektrische en softwarematige werkzaamheden op zich om zo de besturing te bouwen. Deze werkzaamheden variëren in grote en détail dus het kan ook zo zijn dat Schaap-Tech slechts een deel van het project uitvoert of onderdeel is van een groter team en gezamenlijk een groot project bewerkstelligt. Schaap-Tech is bekend met PLC en microcontroller besturingen, domotica, elektrische werkzaamheden aan installaties, IP-camera systemen, toegangs controle en beheersing en keuringen van elektronische arbeidsmiddelen volgens de NEN3140.

  Laatste review:
  Alle werkzaamheden zijn goed uitgevoerd. Helemaal tevreden over! Voor mijn gevoel had het werk wellicht iets sneller gekund maar uiteindelijk blij met het resultaat. Alle afspraken zijn ook nagekomen en alles netjes in overleg.
 • D.M. Multidiensten

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Doesburg

  D.M. Multidiensten kan je helpen met je Elektricien klus in Didam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen, Alarmsysteem installeren of vervangen, Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren, Elektrisch hek of poort installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Groepenkast installeren of uitbreiden, TV-Satelliet aansluitingen installeren of repareren, Verlichting installeren of verplaatsen, Boiler plaatsen of vervangen, Elektrisch hek of poort repareren, Keukenapparatuur plaatsen of vervangen, Lamp ophangen, Afzuigkap installeren of vervangen, Laadpaal plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met D.M. Multidiensten om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Weijers Installatie & Service
  Weijers Installatie & Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.954 reviews
  Alarmsysteem installateur in Doesburg

  Aangenaam: Roy Weijers Ik ben sinds mei 2021 gestart met mijn eigen onderneming. Mijn passie voor techniek heeft mij doen besluiten hier graag wat in te willen betekenen. Dit voor zowel particulieren als kleine ondernemers. De techniek staat niet stil, en ik wil er voor zorgen dat de nieuwste technieken voor iedereen haalbaar zijn. Uw Specialist in zonnepanelen, laadpalen, Domotica ( Loxone ) CCTV, Netwerken en overige complexe elektrotechnische diensten. Heeft U een storing? Meld deze aan ons, en wij gaan zorgen dat dit probleem voor u word opgelost. Wij staan dan ook garant voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duidelijkheid. Wij komen onze afspraken na. We hopen u als klant te mogen verwelkomen.

  Laatste review:
  Groepenkast installeren of uitbreiden-
  Prima geholpen door Roy Weijers. Het contact verliep vlot. Roy dacht goed mee en hij heeft de klus (uitbreiden stoppenkast) naar tevredenheid uitgevoerd.
 • Rutjes installatiebedrijf
  Rutjes installatiebedrijf
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Alarmsysteem installateur in Doesburg

  Rutjes installatiebedrijf kan je helpen met je Elektricien en timmerken klus in Didam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, , Tuin- of buitenverlichting installeren, Deurbel of intercom installeren of repareren... te beantwoorden. Neem direct contact op met Rutjes installatiebedrijf om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Perimeter Link
  Perimeter Link

  Nog geen reviews

  Alarmsysteem installateur in Doesburg

  Installatietechniek

5

Top beoordelingen Alarmsysteem installateurs

Onze Alarmsysteem installateurs in Doesburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 2 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Alarmsysteem installateurs in Doesburg

Andere vakmensen in Doesburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt