Vind Interieur ontwerpers in Doesburg

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Doesburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Doesburg

 • Studio Lauranne van 't Zelfde
  Studio Lauranne van 't Zelfde

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doesburg

  Studio Lauranne van t Zelfde is een ontwerpbureau gespecialiseerd in het hoge segment, er worden volledige ontwerpen gerealiseerd en uitgewerkt, een plan van A tot Z. In de loop der jaren heeft het bedrijf veel ervaring opgedaan in de verschillende kanten van het vak: particulier, projectmatig bijv: hotel, kantoor en restaurants. Studio Lauranne van t Zelfde staat bekend om de persoonlijke aandacht voor de klant en de juiste kennis en creativiteit voor elk project.

 • SLIM bouwen en ontwerpen
  SLIM bouwen en ontwerpen

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doesburg

  Wij zijn - slimbouwenenontwerpen - traditionele vaklieden en ontwerpers. We bouwen op de 4 pijlers van slim bouwen: flexibiliteit, reductie van afvalstoffen, effectiviteit en duurzaamheid. We ontwerpen op de 4 uitgangspunten van slim ontwerpen: synergie, loyaal aan opdrachtgevers, innovatief en maatwerk. We kunnen alle vakdisciplines in de bouw in één team aansturen tegen betaalbare tarieven. We zijn tegelijk aannemer en architect op het werk en behartigen uw belang; we maken geen winst op materialen en bereiden ons werk goed voor. In een duidelijke opdrachtovereenkomst maken we met u afspraken over tijd, geld en het gewenste resultaat voordat we beginnen. Pas als al uw vragen en wensen helder zijn, hebben we een overeenkomst en beginnen we met het uitvoeren van het project. Onze referenties spreken voor zich, we laten u graag het lopende werk in de praktijk zien. Samenwerking met ons, betekent voor u vakkennis en uitvoeringstechniek in korte lijnen binnen uw bereik. We hebben een doorlopende CAR verzekering en staan 100 % garant voor ons werk. Bel of mail ons voor een vrijblijvende offerte.

 • Bouwonderneming Janse
  Bouwonderneming Janse
  Beoordeling: 4.1 van 54.155 reviews
  Interieur ontwerper in Doesburg

  Wie is Jansebouw Sinds 2014 is Jansebouw actief in de bouwbranche. Ons team bestaat uit jonge en gedreven mensen. Bij ieder bouw traject hebben alle facetten in eigen beheer. Één duidelijk aanspreekpunt vinden wij zeer belangrijk zodat er tijdens de bouw geen ruis ontstaat. Wij zijn Erkend Leerbedrijf en lid van Bouwend Nederland Wij voeren veelal kleine tot middelgrote verbouwingen uit. Denk aan badkamer en keuken renovaties, op, aan en uitbouwen van een bestaande woning.

  Laatste review:
  Balkon (ver)bouwen-
  De ervaring met Dhr. Janse was teleurstellend. Na een goed begin met heldere afspraken en een voortvarende start werden afspraken (ondanks vastlegging in mail en offerte) niet nagekomen en daarmee gemaakte fouten door dhr. Jansd niet hersteld. Volledige werkzaamheden zijn helaas niet afgerond door dhr. Janse. Wij raden dit bedrijf dan ook af.
 • Buro Bouwkunst B.V.
  Buro Bouwkunst B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doesburg

  Buro Bouwkunst B.V. Wij zijn een professioneel en dynamisch bedrijf. Uw bouwproject verzorgen wij van A tot Z. Vanaf ontwerp tot realisatie. Bouwen een kwestie van vertrouwen.

 • RB Interiors
  RB Interiors

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doesburg

  RB Interiors kan je helpen met je Ontwerper klus in Didam en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met RB Interiors om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Your Home Design
  Your Home Design
  Beoordeling: 4.2 van 54.251 review
  Interieur ontwerper in Doesburg

  Als je gaat verbouwen of gaat verhuizen dan kom je voor veel keuzes te staan. Welke vloer kies je? Welke kleur wil je op de wand? Of ga je toch voor een behangetje? En dan de meubels... Welke meubels blijven er en welke moeten er vervangen worden? Staan de meubels wel op een logische plek? Of valt er meer uit te halen? Zomaar wat vragen die naar boven kunnen komen. Een interieuradvies kan dus ook zo uitgebreid als je wilt. Zo sta ik voor je klaar met kleine & grote interieur vragen. Aan de hand van jouw wensen ga ik aan de slag om een passend interieur ontwerp te maken. Dit ontwerp kan bij jou thuis, op de werkvloer of digitaal worden besproken.

  Laatste review:
  Teunditta van Your Home Design heeft frisse en creatieve ideeën om van kleine ruimtes iets moois en praktisch te maken. Zij heeft mij advies gegeven om mijn chalet in te richten, met voor mij een paar ideeën waar ik zelf nooit op was opgekomen. Met het eindresultaat ben ik meer dan tevreden, dus nogmaals Teunditta bedankt voor je fijne en enthousiaste advies. Met vriendelijke groet, Henriette
 • Adriaensen Totaalbouw
  Adriaensen Totaalbouw
  Beoordeling: 4.3 van 54.3562 reviews
  Interieur ontwerper in Doesburg

  Adriaensen totaalbouw uw partner voor grote opdrachten zoals: Info@adriaensentotaalbouw nl verbouw renovatie sloopwerkzaamheden Maar ook voor kleine opdrachten zoals: het bouwen van meubels voor binnen en buiten boren, kitten en schuren Het ophangen van.. verleggen/aanbrengen elektra leidingwerk Overkapingen Tegel werk Schilderwerk Andre werkzaamheden kunt u een berichtje sturen Wij zijn van veel markten thuis. Leg ons uw uitdaging voor en wij voorzien in een passende oplossing!

  Laatste review:
  Sanitair plaatsen of vervangen-
  Wij zijn zeer tevreden hoe het is verlopen! Hij kwam eerst kijken hoe het huidige badkamermeubel in elkaar zat. Heeft vervolgens een inschatting gemaakt van tijd en kosten. Vervolgens de klus volgens afspraak uitgevoerd en we zijn zeer tevreden met het eind resultaat. Hij weet hoe hij te werk moet gaan en prijs kwaliteit verhouding is helemaal top!
 • Jack`s construction company
  Jack`s construction company
  Beoordeling: 3.5 van 53.552 reviews
  Interieur ontwerper in Doesburg

  Hallo mijn naam is Jack en ik heb dit bedrijf van mijn vader voortgezet, dus werk ik nu samen met mijn vader. Samen zijn we een goed team en weten wat we aan elkaar hebben. Als je jezelf afvraagt wat we allemaal doen, heb ik onderaan de pagina wat foto`s geplaatst voor een klein impressie ervan. We nemen veel werk aan in de verbouwing / renovatie voornamelijk bij de mensen thuis. Mijn vader heeft altijd als zelfstandige gewerkt vandaar dat we een hoop kennis in huis hebben, wat altijd handig is. Mochten wij uw interesse hebben gewekt, komen wij graag langs om de werkzaamheden te bespreken. Groetjes, Jack en Toon

 • Beuk&Vink

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doesburg

  Beuk&Vink kan je helpen met je Ontwerper klus in Brummen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Beuk&Vink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Dijkstra Werkt

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Doesburg

  Als je op zoek bent naar een Ontwerper in omgeving Arnhem, dan kan Dijkstra Werkt je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Bouw- en constructietekening, Binnenhuis ontwerp of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Doesburg

Andere vakmensen in Doesburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt