Vind Interieur ontwerpers in Brummen

Op zoek naar Interieur ontwerpers in Brummen? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Interieur ontwerpers zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde interieur ontwerpers in Brummen

 • Hans Schat
  Hans Schat
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Interieur ontwerper in Brummen

  Ontwerpstudio Hans Schat Sinds 2019 transformeert mijn ontwerpstudio ruimtes in lichte, ruime leefomgevingen waar tijdloze esthetiek en moderne functionaliteit elkaar ontmoeten, met een specialisatie in interieurontwerp, meubilair, en complete verbouwingen. Ook verzorg ik uw tuininrichtingen geheel afgestemd op uw woning en stijl. Mijn aanpak benadrukt ecologisch verantwoord bouwen, gesteund door mijn achtergrond in HTS bouwkunde en een professionele opleiding tot interieurontwerper. Ik onderscheid me door mijn passie voor het gehele traject, van concept tot realisatie, met bij voorkeur een focus op natuurlijke en ecologische materialen. Mijn werkwijze is gestructureerd en transparant, van het intakegesprek tot de uiteindelijke realisatie, inclusief 3D visualisaties en bouwbegeleiding. Mijn expertise omvat het maken van bouwtekeningen voor vergunningen en het bieden van unieke oplossingen voor uitdagende situaties. Mijn ontwerpstijl is tijdloos en modern met natuurlijke elementen. Ik nodig je uit voor een vrijblijvend intakegesprek om samen jouw droomproject te realiseren.

  Laatste review:
  Binnenhuis ontwerp-
  Vlot in reactie en snel met uitvoering. Dacht goed mee.
  Kom in contact
 • Beuk&Vink

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Brummen

  Beuk&Vink kan je helpen met je Ontwerper klus in Brummen en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Binnenhuis ontwerp te beantwoorden. Neem direct contact op met Beuk&Vink om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Kom in contact
 • Rougoor Metselwerken
  Beoordeling: 5 van 5557 reviews
  Interieur ontwerper in Brummen

  Rougoor Metselwerken, voor metselwerken,voegen, stucken,stuckwerken,pleisterwerk,machinaal gipsspuiten en cementgebonden zowel binnen als buitenwerk,exclusieve/ decoratieve wandafwerkingen , exclusive paint,tegelwerk, aanbouw,verbouw,betonwerk,cementdekvloer, Jaren voor grote bedrijven gewerkt.Op kleine en grote bouwen en ook bij particulieren thuis. Alle relevante opleidingen behaalt en cursussen gevolgd om nieuwe technieken te leren. Alles netjes geregeld door ons.. Werkgebied Zutphen, Apeldoorn, Arnhem, Deventer, eo.

  Laatste review:
  Stucwerk binnen-
  Werkt uitstekend en duidelijk in de communicatie
  Kom in contact
 • Carly Beke Interieuradvies

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Brummen

  Startende ondernemer met een passie voor interieur en creativiteit!

  Kom in contact
 • Filippini Interieur Architekten
  Filippini Interieur Architekten

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Brummen

  FILIPPINI interieurarchitecten. 20 jaar werkzaam als interieur architect voor particulieren, bedrijven en horeca. Ingeschreven bij het architectenregister. Werkzaam in Nederland en het buitenland. Duurzaam, aandacht en creëren van een fijne werk en leefomgeving die aansluit op de wensen van de opdrachtgever staan voor mij centraal. Met vriendelijke groet, Birgit Filippini

  Kom in contact
 • Buro Bouwkunst B.V.
  Buro Bouwkunst B.V.

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Brummen

  Buro Bouwkunst B.V. Wij zijn een professioneel en dynamisch bedrijf. Uw bouwproject verzorgen wij van A tot Z. Vanaf ontwerp tot realisatie. Bouwen een kwestie van vertrouwen.

  Kom in contact
 • GarantieGids.nl
  GarantieGids.nl

  Nieuw op Werkspot

  Interieur ontwerper in Brummen

  Garantiegids uw partner voor inspecties bij de aankoop van bestaande en nieuwbouwwoningen. Maar dat is nog niet alles! We zijn er ook voor u om de verbouwing of renovatie te organiseren en begeleiden.

  Kom in contact
 • Scholman klusservice
  Scholman klusservice
  Beoordeling: 3.8 van 53.8511 reviews
  Interieur ontwerper in Brummen

  ..

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Klus begint as maandag Mannen hebben vakwerk geleverd, diversen reparatie uitgevoerd aan pannendak, reparatie uitgevoerd die beunhaas verprutst had, Zou Schotman zo weer bellen Jaap dijkhuizen
  Kom in contact
 • Hartvoorinterieur
  Hartvoorinterieur

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Brummen

  HartVoorInterieur is een ontwerpstudio en levert diensten op het gebied van interieurontwerp en styling. Met mijn kennis en creativiteit kan ik je verder helpen waar jij vast loopt. Wellicht mist je woning sfeer, een praktische of originele indeling. Dan ben je hier aan het juiste vakkundige adres. Een onafhankelijke kijk op je interieur is erg waardevol en maakt keuzes maken makkelijker. Het sfeervol inrichten van je huis is niet zo eenvoudig. Soms is het interieur iets wat in de loop van de tijd ontstaan is, een combinatie van twee huishoudens of je start met een leeg en kaal huis. Een huis inrichten is iets wat je zorgvuldig wilt doen om een fijn thuis te creëren. Wil je interieuradvies? Neem dan even een kijkje bij de prijzen om een beeld te krijgen van de mogelijkheden en tarieven. Deze tarieven zijn gebaseerd op een ruimte als: woonkamer met keuken van een gemiddelde eengezinswoning. Het advies kan helemaal naar wens worden samengesteld. Ik werk voornamelijk aan totaal projecten, dat wil zeggen dat ik van begin tot het eind betrokken ben. Stap voor stap werken we toe naar de uitvoering en de puntjes op de i zodat het af is en je straks heerlijk van je huis kunt gaan genieten. Staat je wens er niet bij of wil je toelichting? Neem dan even contact op om de mogelijkheden te bespreken.

  Kom in contact
 • Studio Lauranne van 't Zelfde
  Studio Lauranne van 't Zelfde

  Nog geen reviews

  Interieur ontwerper in Brummen

  Studio Lauranne van t Zelfde is een ontwerpbureau gespecialiseerd in het hoge segment, er worden volledige ontwerpen gerealiseerd en uitgewerkt, een plan van A tot Z. In de loop der jaren heeft het bedrijf veel ervaring opgedaan in de verschillende kanten van het vak: particulier, projectmatig bijv: hotel, kantoor en restaurants. Studio Lauranne van t Zelfde staat bekend om de persoonlijke aandacht voor de klant en de juiste kennis en creativiteit voor elk project.

  Kom in contact

5

Top beoordelingen Interieur ontwerpers

Onze Interieur ontwerpers in Brummen, hebben een gemiddelde reviewscore van 5 op 5 op basis van 1 review van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Interieur ontwerpers in Brummen

Andere vakmensen in Brummen

Vind vakmensen bij jou in de buurt