Vind ontwerpers in Bunschoten-Spakenburg

Op zoek naar ontwerpers in Bunschoten-Spakenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele ontwerpers zonder enige verplichting.

4.8

Top beoordelingen ontwerpers

Onze ontwerpers in Bunschoten-Spakenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 20 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde ontwerpers in Bunschoten-Spakenburg

 • Designia Soest

  Ontwerper in Bunschoten-Spakenburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews

  WE LEVEN IN EEN VISUEEL GEDREVEN WERELD. BEELD ZEGT MEER DAN DUIZEND WOORDEN. WIJ BRENGEN JE IDEEËN, PRODUCTEN EN DIENSTEN TOT LEVEN MET DE ALLERNIEUWSTE TECHNIEKEN. We creëren digitale oplossingen waarmee onze opdrachtgevers hun producten en diensten beter kunnen vermarkten en servicen. Voor al uw bouwkundige oplossingen staan we u graag bij ! Werkzaamheden zijn o.a. het verzorgen van Bouwtekeningen, Interieurontwerp en advies, Artist Impressions, sfeerplattegronden, keuken- en badkamertekeningen, woonclips, meubel design en vergunningen. Dit geldt zowel voor de nieuwbouw als voor renovatie projecten. Wilt u meer weten over Designia Soest of wilt u een afspraak maken om te kijken wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  De opdracht was perfect en zeer snel uitgevoerd. Ik ben erg blij met het resultaat
 • Schoonderbeek Bouwkundig Adviesbureau

  Ontwerper in Bunschoten-Spakenburg

  Beoordeling: 4.6 van 54.6520 reviews

  NIEUWBOUW , VERBOUW en RENOVATIE. 39 jaar ervaring en veelzijdig werkzaam in de Bouw en Interieurbouw. Ontwerp....2D tekenen....3D tekenen.....Advies.... Omgevingsvergunningen........Constructieberekeningen.....Herbesteming bestaande gebouw..........EPC berekeningen.... Bouwbegeleiding.... Bouwtoezicht ....Opleveren....Woningkeuring enz..enz. Overige: Opleidingen: HBO-bouwkunde, Bouwkundig opzichter. Erkend deskundige energielabel woningbouw. Nijkerk

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Meneer Schoonderbeek reageerde erg snel op onze klus. Ook daarna werden wij iedere keer snel terug gemaild. Hij is bij ons langs geweest om te kijken wat we wilden en heeft ons ook enkele tips gegeven. De tekeningen waren ook snel binnen en zien er goed uit. Wat ook erg netjes was is dat we pas de factuur kregen toen wij de vergunning rond hadden. Echt een aanrader!
 • Bouwadvies Betuwe

  Ontwerper in Bunschoten-Spakenburg

  Beoordeling: 4.3 van 54.35109 reviews

  Uw huisvestingswensen tot realiteit maken, dat is waar Bouwadvies Betuwe voor staat. Met bouwkundig advies, technische berekeningen en vergunningsaanvragen zorgt Bouwadvies Betuwe dat u wensen vorm krijgen. Bouwadvies Betuwe in Beesd is in 2004 opgericht door Sebastiaan van Doorn. Sindsdien biedt hij met zijn prettige en flexibele aanpak, ondersteuning aan zowel de particuliere markt als voor het midden- en kleinbedrijf. Met Bouwadvies Betuwe heeft u de zekerheid dat de bouwkundige werkzaamheden ook daadwerkelijk technisch uitvoerbaar zijn. Met oog voor kwaliteit en technisch detail in het werk, zorgt hij dat de vergunningverlening vlekkeloos verloopt zodat de bouw van uw project kan starten! Natuurlijk zorgt Bouwadvies Betuwe ook voor gedegen bouwbegeleiding tijdens de bouw. Kwaliteit Zekerheid hebben dat wat je bouwt ook blijft staan, wat je berekent ook daadwerkelijk de constructie kan dragen. Daarom heeft Bouwadvies Betuwe de licenties voor het gebruik van de specialistische tekenprogrammatuur AutoCAD LT 2012 en het rekenprogramma Matrix Frame. Bovendien heeft Bouwadvies Betuwe een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, zodat risico’s zijn gedekt. Oog voor detail ‘It’s all about details’, dat geldt zeker ook voor constructies. Juist de kleine fouten, kunnen grote gevolgen hebben voor het bouwwerk. Niet alleen in het reken- en tekenwerk, ook tijdens de bouw zelf biedt Bouwadvies Betuwe een paar vakinhoudelijke ogen. Makkelijk maken Bouwadvies Betuwe kent de vaak ondoorzichtige wereld van vergunningen en bouweisen als geen ander. Dat is handig en maakt dat u eenvoudig door de procedurestroom heen komt. Ook als schakel tussen particulier en aannemer zorgt Bouwadvies Betuwe voor een gestroomlijnde uitvoering.

  Laatste review:

  Constructieberekeningen -

  Snel reactie, snel uitgevoerd, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • 3D Ontwerp Visualisatie

  Ontwerper in Bunschoten-Spakenburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews

  Van elk idee tot ontwerp, van particulier tot architect, wij maken er een visualisatie voor. Korte lijnen en goede communicatie zorgen ervoor dat de visualisatie die u voor ogen heeft tot leven komt. Inperfectie in een visualisatie maakt een visualisatie perfect. Het komt meer tot leven aangezien in het dagelijks leven ook niets precies recht staat. Wij streven ernaar om zoveel mogelijk een reeël beeld te creëren naar uw wensen. De diensten die wij aanbieden, van modelleren tot aan visualisatie. Wij zijn circa 30-50% goedkoper dan onze concullega’s! Bekijk ook onze referenties online '3D ontwerp visualisatie' Tevens kunnen wij uiteraard ook ideeën en ontwerpen realiseren van schets tot werktekening van product, interieur ontwerp tot werktekeningen van een gebouw. ‐------------- NOTE: Wij maken GEEN constructieve berekeningen of meubels. Wij maken alleen ontwerpen/adviezen etc Kijk gerust verder op deze pagina. Of via sociale media wat onze kwaliteiten en diensten zijn. Wij hopen u gauw te kunnen helpen om u opdracht te verwezenlijken.

  Laatste review:

  Binnenhuis ontwerp -

  Guillaume heeft ons goed geholpen en waar nodig een extra stap gezet. Er waren veel zaken waar rekening mee moest worden gehouden, hij is hier creatief mee omgegaan en heeft de (on) mogelijkheden goed in het ontwerp gezet. Samenwerking was prettig, communicatie verliep soepel en met het eindresultaat zijn wij tevreden. Kortom een project zoals je dat wil als “opdrachtgever”.
 • HEENCK bouwkundige vormgeving

  Ontwerper in Bunschoten-Spakenburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.757 reviews

  Heeft u bouwplannen voor een bestaande woning of op een kavel? Wij denken graag met u mee. Profiteer van onze kennis en creatieve inzichten! Wij beluisteren uw wensen en voegen dat samen in een uniek ontwerp en een realistisch uitvoerbaar bouwplan. Een doordacht plan, zodat u kunt bouwen zonder zorgen! Bouwen zonder zorgen? Dat kan! Door eerst uw wensen goed in beeld te brengen. De meerwaarde voor u als opdrachtgever -want daar gaat het uiteindelijk om- is de mogelijkheid om ons in te zetten voor ontwerp en begeleiding. Wij staan al in een vroeg stadium naast u in een adviserende rol! Vanaf de eerste plannen tot en met de oplevering één contactpersoon die alle disciplines in ontwerp en uitvoering beheerst en voor zijn rekening neemt. Ontwerpen is meer dan een mooi plaatje maken. Wij denken samen met u na over de inpassing in de omgeving en het buitenleven, praktische indeling die past bij de gebruikers, toepassen van materialen en kleuren die mede de bouwstijl bepalen. Daarna werken wij het ontwerp technisch verder uit, zodat alle bouwkundige en installatietechnische aspecten duidelijk zijn. Bouwen is meer dan vakwerk maken. Wij weten als geen ander hoe het bouwproces in de praktijk verloopt. Wij zorgen dat alle werkzaamheden gecoördineerd zijn. De juiste vakman op de juiste plaats. Heeft u uw oog laten vallen op de aankoop van een woning? Vraag ons dan mee voor een vakkundige blik op uw potentiële droomplek. Hiermee voorkomt u teleurstelling achteraf door onvoorziene kosten en gebreken.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Een architect die met je meedenkt, met initiatieven komt en goede argumenten aandraagt bij afwegingen op design vs functionaliteit. Pieter is daarnaast enthousiast en daardoor leuk om mee te werken. Kan hem van harte aanbevelen.
 • 3iDea

  Ontwerper in Bunschoten-Spakenburg

  Beoordeling: 4.7 van 54.752 reviews

  WIE ZIJN WIJ 3IDEA is een jong en flexibel bouwkundig Ontwerp -en Visualisatie bureau. Wij begeleiden de klant in het totale bouwproces . Dit begint van een eerste idee naar ontwerp, vergunningen en natuurlijk de uiteindelijke realisatie van de plannen. Daarnaast verzorgen wij professionele 3D visualisaties & Virtual Reality (VR). ONZE DIENSTEN - ontwerp - omgevingsvergunningen - uitvoeringstekeningen - bouwbegeleiding - visualisatie

  Laatste review:

  3Idea is een klein maar dynamisch architectenbureau met zeer uiteenlopende projecten. Er word goed geluisterd naar je wensen en ook wanneer het lijkt dat er geen mogelijkheden meer zijn, komen ze met creatieve oplossingen die enorm aanspreken, een absolute aanrader wanneer je wilt gaan verbouwen. Het resultaat mag er ook dan zijn.
 • New Gen Architecture

  Ontwerper in Bunschoten-Spakenburg

  Beoordeling: 4.8 van 54.857 reviews

  Over New Gen Architecture New Gen Architecture is gespecialiseerd in het ontwerp en bouwkundig technisch uitwerking maken voor zowel de particuliere als zakelijke klant. Wij bieden u ontwerp, bouwkundig technisch tekenwerk, bouwadvies en bouwbegeleiding aan. Omdat u tijdens uw nieuw- of verbouwplan één aanspreekpunt heeft van het begin tot en met de oplevering met ervaring van alle aspecten van het bouwproject zijn de ‘lijntjes’ altijd kort en is de communicatie duidelijk, transparant, flexibel en klantgericht.

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  We zijn super blij met Enes als onze tekenaar. Hij reageerde snel en we zaten binnen de kortste keer aan tafel om alle plannen te bespreken. Hij heeft ons ook enorm geholpen met zijn ideëen en voorstellen. Afgeleverde kwaliteit was helemaal top. Door zijn snelle handelen kon onze aannemer ook eerder beginnen met de verbouwing. Tussendoor is Enes altijd bereikbaar voor je. Topgozer, professioneel en vakbekwaam.
 • StudioAR bouwkundig ontwerpbureau

  Ontwerper in Bunschoten-Spakenburg

  Beoordeling: 5 van 5558 reviews

  Studio AR geeft uw dromen vorm Een bouwproject is spannend en uitdagend, zeker als dit nieuw voor u is. Bouwkundig ontwerpbureau Studio AR maakt dit proces overzichtelijk en helpt u de juiste beslissingen te nemen. Altijd met uw dromen als uitgangspunt. Wij starten met een wit vel papier voor ons op tafel. Samen met u tekenen we uw wensen, ideeën en plannen steeds meer uit. Onze ambitie is om het beste resultaat voor u te creëren. U focust zich op wat voor u belangrijk is: de inrichting van uw woning of bedrijfspand… Wij regelen alle andere aspecten voor u, zoals ontwerp, techniek, kwaliteit, budget, planning, vergunning en desgewenst ook de aannemer. Studio AR is een bouwkundig ontwerpbureau dat zich vol passie inzet voor zowel de particuliere als de professionele markt. Graag ontdekken wij wat we voor u kunnen betekenen!

  Laatste review:

  Bouw- en constructietekening -

  Andries heeft de bouwtekening van onze aanbouw gemaakt. Zeer goed werk, betrouwbaar in afspraken, prettige communicatie en een goede prijs kwaliteit. Absoluut tevreden.
 • JT interieurprojecten

  Ontwerper in Bunschoten-Spakenburg

  Beoordeling: 5 van 5551 review

  Zijn jeugd bracht hij door op het platte land, daar leerde hij te genieten en respecteren van de natuur aan de hand van zijn vader. Vraag Joop naar elke willekeurige weide vogel en hij weet ze feilloos te herkennen. Hij leerde het tekenen van zijn creatieve moeder, op school hingen zijn tekeningen altijd op het bord, tekenen was zijn lust en leven. Via technische en middelbare technische school kwam hij bij Schuitema vastgoed terecht, waar hij 5 jaar lang de inrichting van supermarkten ontwierp en bouwkundig uitwerkte. Schuitema is een levensmiddelen groothandel de organisatie achter de C1000 supermarkten welke vorig jaar zijn overgenomen door Jumbo. Op zijn 27e verhuisde het pas getrouwde stel naar Canada waar hij als ontwerper startte bij een groot warenhuis , Woodwards. Hier werd zijn creatieve kant sterk ontwikkeld, de winkels hadden een oppervlakte van 40 tot 60.000m2 , een zeer uitgebreid assortiment en sjieke uitstraling. Na 2 jaar als ontwerper gewerkt te hebben werd hij projectcoordinator en kreeg de leiding over alle verbouwingen en onderhoud van 4 winkels en het distrubutiecentrum. Na 6 jaar besloot het stel weer richting NL te verhuizen waar hij al snel zijn eigen ontwerp buro oprichtte. In 1985 was Intrend Interieurburo een feit, een ontwerp buro in Hoogland met als specialisatie winkelinterieurs voor optiek en juwelier. Het buro groeide uit zijn jasje en verhuisde in 1997 naar een nieuw pand aan de Databankweg in Amersfoort, een prachtig pand voorzien van alle gemakken. In 2002 kreeg Joop de mogelijkheid een klein interieurbouw bedrijf over te nemen, hij kende het bedrijf goed, het bedrijf had een aantal opdrachten voor hem uitgevoerd. Het was in die tijd niet eenvoudig werk uit te besteden, de interieurbouwers waren druk er was voldoende werk. Het bedrijf ging i2 interieurbouw heten en vestigde zich niet ver van Intrend interieurburo in Amersfoort. Niet veel later in 2003 verhuisde Intrend naar het zelfde pand als i2 interieurbouw, alles onder een dak, ontwerp en productie. Dit heeft veel voordelen, de lijnen zijn kort en werkvoorbereiding en productie kunnen goed op elkaar worden afgestemd. Er zijn echter ook nadelen, de ontwerpafdeling is niet geheel onafhankelijk en heeft de neiging de ontwerpen zoveel mogelijk af te stemmen op de productie, die moet immers aan het draaien blijven. In 2009 ging het mis, na het inrichten van een groot fitnesscentrum ging de hoofdaannemer failliet en werd i2 interieurbouw meegetrokken. Na een poging de boel te redden door verkoop viel ook het doek voor i2 interieurbouw. In eerste instantie dacht Joop iets geheel anders te gaan doen, maar veel oude opdrachtgevers wisten hem toch weer te vinden en over te halen ontwerpen te maken voor hun winkels. Met al zijn ervaring als ontwerper en interieurbouwer is hij natuurlijk als geen ander in staat projecten te realiseren. Nu hij geen interieurbouw bedrijf meer achter zich heeft kan hij veel meer vrijuit ontwerpen en gebruik maken van andere kanalen zoals kant en klare meubels en productie in binnen- en buitenland. Waarschijnlijk door zijn achtergrond is zijn grootste uitdaging winkelinterieurs te realiseren met een beperkt budget, hij zegt dan ook altijd, “een mooie winkel realiseren met een ruim budget is geen kunst, de kunst is een winkel te ontwerpen met een beperkt budget , passend bij de opdrachtgever en zijn klanten.”

  Laatste review:

  Mooi ontwerp van mijn kleine badkamer compleet met een inloopdouche.
 • G1M

  Ontwerper in Bunschoten-Spakenburg

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  G1M is een internationaal georienteerd ontwerp en management bureau met brede ervaring binnen retail en woning gerelateerde projecten. U kunt bij mij terecht voor een divers scala aan projecten variërend van het inmeten van een pand tot het ontwerp en uitvoering van full turn key projecten, hiervoor gebruik makend van moderne hulpmiddelen. Ik ben gepassioneerd over hoe ideeën evolueren tot concepten en vind inspiratie in de uitdagingen om deze concepten tot leven te brengen. Daarnaast geloof ik dat ieder van ons de verantwoordelijkheid heeft om duurzame kwaliteit van leven te garanderen voor toekomstige generaties, uiteraard rekening houdend met project gebonden budget, kwaliteit en tijdslijnen. Dienstverlening: * Bestek en afbouw tekenwerk * Interieur ontwerp incl. productie tekeningen * Aanbesteding * Bouwaanvragen * Inmeten van (bedrijfs)panden * Uitvoering / Project management

  Laatste review:

  Erwin is een topper duidelijk en weet wat hij moet doen. Zeker een aanrader.

Populaire lokale ontwerpers in Bunschoten-Spakenburg

Andere vakmensen in Bunschoten-Spakenburg

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur