Vind Tuinmannen in Bunschoten-Spakenburg

Op zoek naar Tuinmannen in Bunschoten-Spakenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Tuinmannen zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde tuinmannen in Bunschoten-Spakenburg

 • Hovenier Roel
  Beoordeling: 4.3 van 54.35214 reviews
  Tuinman in Bunschoten-Spakenburg

  Na verlies van vrouw heb ik voor drie verschillende erkende hoveniersbedrijven gewerkt Sinds kort werk ik weer als zzp er hovenier Wilt u ook gebruik maken van mijn kennis en ervaring Vriendelijke groeten Roel Warring

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Zware klussen snel en netjes gedaan. Alles opgeruimd en weggehaald. Prima!
 • Uw-tuinhulp.nl
  Uw-tuinhulp.nl
  Beoordeling: 4.9 van 54.95106 reviews
  Tuinman in Bunschoten-Spakenburg

  Heeft u iemand nodig om uw tuin te onderhouden? Ik kan voor u uw tuin onderhouden. Volgende werkzaamheden kan ik voor u onderandere doen: - Onkruid verwijderen - Grasmaaien - Struiken snoeien - Heggen snoeien - Terras/tegel schoonmaken - Schutting verwijderen en nieuw schutting plaatsen - Alle Aanvullende Tuinwerkzaamheden. Ik ben een gediplomeerd hovenier. Behalve tuinwerk doe ik ook huis en badkamer renovatie. Zie foto's op mijn profiel voor voorbeeld.

  Laatste review:
  Bomen snoeien of verwijderen-
  Goed uitgevoerd. Stipt, aardig en netjes.
 • Hoveniersbedrijf Eemland
  Hoveniersbedrijf Eemland
  Beoordeling: 4.9 van 54.9519 reviews
  Tuinman in Bunschoten-Spakenburg

  Hoveniersbedrijf Eemland kan je helpen met je vragen over Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Specialiteiten zijn: Gazon aanleggen, vervangen en renoveren Neem direct contact op met Hoveniersbedrijf Eemland om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Duidelijke communicatie en afspraken. Goed uitgevoerd en mooi groen gazon gelegd. Aanbevolen!
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 555102 reviews
  Tuinman in Bunschoten-Spakenburg

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Wij zijn super tevreden over Rico (en zijn vrouw) Goede en duidelijke communicatie, komt zijn afspraken na, levert netjes werk en is erg vriendelijk. Kortom, alles wat je zoekt in een betrouwbare, goede hovenier! Dank je wel Rico 😉
 • De Grasspecialist
  De Grasspecialist
  Beoordeling: 4.8 van 54.8540 reviews
  Tuinman in Bunschoten-Spakenburg

  Wilt u uw gras laten verticuteren of bemesten? U kunt natuurlijk ook uw totale grasmat laten vervangen door ons. Ook voor graszoden kunt u bij ons terecht. We bezorgen door heel Nederland. Wij zijn professionals met meer dan 10 jaar ervaring in binnen- en buitenland die het werk voor een goede prijs kunnen verrichten. Schakel ons daarom vandaag nog in! Wij bieden een totaal pakket voor uw buitenruimte met regulier hoveniers, boomverzorging en bestratingswerk.

  Laatste review:
  Bestrating verwijderen/afvoeren-
  Christiaan heeft fantastisch werk geleverd bij het transformeren van mijn tuin. Het verwijderen van het terras en het aanleggen van gras verliep vlekkeloos, en het nieuwe terrasje is een perfecte toevoeging. Zijn professionaliteit, toegankelijkheid voor tips en nette afwerking maken hem een absolute aanrader. Zeer tevreden klant hier!
 • TS Allround Dienstverlening
  TS Allround Dienstverlening
  Beoordeling: 4.9 van 54.9512 reviews
  Tuinman in Bunschoten-Spakenburg

  Hallo, ik ben Thijs en met mijn bedrijf (TS Allround Dienstverlening) voeren wij alle klussen in en om het huis voor u uit.

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Vlot contact gelegd waarna een afspraak om de klus te bekijken en een prijsindicatie te maken. Daarop snel de offerte gekregen, de klus was snel en perfect uitgevoerd! Zeer tevreden!
 • Hoveniersbedrijf Westeneng
  Hoveniersbedrijf Westeneng
  Beoordeling: 4.4 van 54.4537 reviews
  Tuinman in Bunschoten-Spakenburg

  Ik ben een zelfstandige hovenier met daarnaast ervaring in de hulpverlening. Sinds 15 jaar heb ik een eigen bedrijf met vaste klanten die het fijn vinden om te weten waar ze aan toe zijn met mij. Ik vind het prettig om samen met de klant te kijken wat zijn of haar wensen zijn en dan in overleg te kijken naar wat er mogelijk is. Als een klant niet tevreden is, kom ik hier gelijk op terug en probeer te blijven afstemmen. Omdat ik géén vast personeel heb en al een eigen klantenkring, kan ik snel reageren en inspringen op de vraag van de klant. Mijn uurloon is afhankelijk van de afstand en het werk dat gedaan moet worden, maar zit beduidend onder het algemeen geldende tarief van een hovenier, dit komt ook omdat ik vaak wel een hulp meeneem die zorgt voor het opruimen en afvoeren van het tuinafval. Graag maak ik een afspraak met u voor een oriënterend gesprek. Met vriendelijke groet, Kees Westeneng

  Laatste review:
  Tuinonderhoud-
  Ik ben dik tevreden. Vriendelijke mensen die alles na afloop keurig achterlieten.
 • Hermsen Tuinen
  Hermsen Tuinen
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Tuinman in Bunschoten-Spakenburg

  Jeroen werkt al ruim 15 jaar als hovenier, heeft een ruime ervaring en is sinds kort voor zichzelf begonnen. Jeroen is bij alles betrokken, van het eerste gesprek over uw tuinwensen, via het ontwerp tot de uitvoering van het werk. Door soms ook personeel in te huren kan ik heel flexibel allerlei soorten werk snel en doelmatig uitvoeren. Ik ben beschikbaar voor het aanleggen van tuinen en het onderhoud daarvan, alles wat met hout te maken heeft. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in boomverzorging. Ook ben ik sinds kort gecertificeerd voor aanleg elektra en verlichting. Kortom alles wat met een tuin te maken kan hebben, kan ik. U kunt voor foto´s altijd een kijken nemen op mijn website. Hartelijke groet, Jeroen Hermsen

  Laatste review:
  Gras leggen of zaaien-
  Zeer goede ervaring! Zeer netjes gewerkt! Aanrader.
 • Funky Gardens
  Funky Gardens
  Beoordeling: 4.8 van 54.8526 reviews
  Tuinman in Bunschoten-Spakenburg

  Mijn naam is Jan Willem van der Poll. Ik heb een technische studie afgerond aan de TU Delft en een tijd als ingenieur in de olie industrie gewerkt. Naar een jaar in het buitenland te zijn geweest heb ik besloten om buiten te gaan werken. Meer met de natuur. Ik heb drie jaar bij de verscheidene hoveniers gewerkt en ben nu voor mezelf begonnen. Ik werk snel, denk mee en ben betrouwbaar. Kwaliteiten: -algemeen tuinonderhoud -advies -snoeiwerkzaamheden van bomen en struiken -kappen/rooien/snoeien van bomen/stronkenfrezen -timmermanswerk (binnen en buiten) -Overkappingen -bestrating -irrigatie -algemeen kluswerk

  Laatste review:
  Vlonders plaatsen of vervangen-
  Hele goeie ervaring. Betrouwbaar, netjes, op tijd. Vlotte communicatie en heel mooi werk afgeleverd (vlonder en grind). We kunnen Jan Willem zeker aanraden!
 • Hortus Cura
  Hortus Cura
  Beoordeling: 5 van 55536 reviews
  Tuinman in Bunschoten-Spakenburg

  Hoveniersbedrijf in Nijkerk. We staan voor kwaliteit en tevreden klanten.

  Laatste review:
  Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen-
  Heldere communicatie, snel een afspraak en alle heggen in een dag mooi strak gesnoeid. Wij zijn heel tevreden!

4.7

Top beoordelingen Tuinmannen

Onze Tuinmannen in Bunschoten-Spakenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 266 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Tuinmannen in Bunschoten-Spakenburg

Andere vakmensen in Bunschoten-Spakenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt