Vind schoonmaakbedrijven in Bunschoten-Spakenburg

Op zoek naar schoonmaakbedrijven in Bunschoten-Spakenburg? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele schoonmaakbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Bunschoten-Spakenburg

 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65164 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Bilal en zijn team hebben ervoor gezorgd dat alle muren en plafonds in mijn huis nicotine-vrij zijn. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Hij reageerde snel, kwam afspraken na en zelfs toen er nog een klein stukje vergeten was kwam hij in zijn vrije tijd om dit stukje gratis nog te herstellen. Deze man heeft zijn hart op de goede plaats en kan ik alleen maar aanbevelen.
 • Lavos Reiniging BV
  Lavos Reiniging BV
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

  Lavos Reiniging BV Zoekt u een betrouwbare schoonmaakpartner die met u mee denkt? Dan bent u bij Lavos Reiniging BV aan het juiste adres. Lavos Reiniging BV kan dagelijkse of periodieke schoonmaakdiensten aanbieden. U kunt er op rekenen dat de ruimtes schoon zijn en dat alles goed functioneert. U kunt als particulier of bedrijf bij Lavos Reiniging BV terecht voor diverse schoonmaak en reiniging diensten. Lavos Reiniging BV is een betrouwbaar, professioneel en efficiënt bedrijf. Hieronder ziet u de diensten die aangeboden worden: - Diepte reiniging. - Woning schoonmaak. - Glasbewassing. - Woning ontruiming. - Schoonmaak onderhoud. - Kantoor schoonmaak. - Horeca schoonmaak. - Calamiteitenschoonmaak. - Bouwproject schoonmaak. - Tapijt- en meubelreiniging. Lavos Reiniging BV kan dus een breed pakket aan schoonmaakdiensten aanbieden. U kunt ook kiezen voor eenmalige schoonmaakdiensten, bijvoorbeeld bij een nieuwbouwproject of de oplevering van woningen of bedrijfspanden. U kunt de website bekijken voor de mogelijkheden en meer informatie. Heeft u een vraag aan Lavos Reiniging BV? Neemt u dan contact op. U zal netjes te woord worden gestaan

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Prima bedrijf, welke goede kwaliteit levert. De medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.
 • Schoonmaakbedrijf Van Dun
  Schoonmaakbedrijf Van Dun
  Beoordeling: 5 van 5555 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

  Bij Schoonmaakbedrijf Van Dun kun je vakmanschap verwachten. Wij streven alleen naar het allerbeste. Zowel bedrijven als particulieren voorzien wij van onze diensten Wij doen voornamelijk glasbewassing. Zowel traditioneel als met osmose water. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor opleveringen, houtwerk reinigingen, zonnepanelen reinigen en periodiek interieur verzorging. Mocht u andere schoonmaakwerkzaamheden heden hebben die hier niet bij staan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wie weet wat wij voor u kunnen betekenen.

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Klus is super goed en snel uitgevoerd. Kwam op afgesproken tijd.
 • Ster Glasbewassing
  Beoordeling: 4.8 van 54.855 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Gooi en Vechstreeks of omgeving? Ster Glasbewassing kan je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen,Zonnepanellen reinigen ,Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glazenwassen-
  Konden dezelfde dag nog komen om de ruiten te wassen. Vriendelijk en bekwaam!
 • Timmers schoonmaak en onderhoud
  Timmers schoonmaak en onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9515 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

  Wij zijn schoonmaakbedrijf Timmers Schoonmaak & Onderhoud. Wij zijn een allround schoonmaakbedrijf dat schone, frisse leef-, werk- en leeromgevingen levert voor verschillende branches. Met onze jarenlange ervaring in het vak, kunt u van ons erop aan dat onze diensten kundig en professioneel worden uitgevoerd. Dit doen wij onder andere in regio Gooi en Vechtstreek, Utrecht en Groot-Amsterdam. Naast reguliere schoonmaakdiensten, kunt u ook bij ons terecht voor glasbewassing en gevelreiniging. Graag komen wij vrijblijvend bij u langs en gaan we met u aan de slag! Timmers Schoonmaak & Onderhoud

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Prettig contact, maar afstemming had iets beter gekund. Ondanks onverwachte werkzaamheden, toch minder uren gemaakt dan aanvankelijk begroot. Onverwachte meerkosten vanwege onverwacht gebruik van benodigde middelen. Toch bedankt voor het denken in oplossingen en de boel is zichtbaar opgeknapt!
 • Schoonmaakbedrijf Schoonschip
  Schoonmaakbedrijf Schoonschip

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

  Schoonmaakbedrijf Schoonschip kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Schoonmaakbedrijf Schoonschip om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

 • Schoonmaakbedrijf 033
  Schoonmaakbedrijf 033

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

  Schoonmaakbedrijf 033 kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Bunschoten-Spakenburg en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Schoonmaakbedrijf 033 om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Kantoren/Bedrijf 's Hal /Kantines / Scholen Wij verzorgen schoonmaak op maat. Onze diensten omvatten stofzuigen, dweilen en desinfectie om een ​​gezonde en veilige werkplek te behouden. Huis Schoonmaken Huur onze hoogwaardige schoonmaakservice in voor een brandschoon, fris huis. We zijn er trots op dat we uitstekende diensten kunnen leveren om aan uw huishoudelijke behoeften voor een gezelliger en comfortabeler huis te voldoen.

 • GLB Trust

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

  .

 • Denito Schoorsteentechniek - Schutte
  Denito Schoorsteentechniek - Schutte
  Beoordeling: 4.8 van 54.8518 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

  De werkzaamheden van Schutte schoorsteentechniek bestaan uit: - Schoorsteenvegen - Elektrisch roterend schoorsteenvegen - Schoorsteen frezen - Verwijderen van vogelnesten in de schoorsteen of rondom het dak - Schoorsteen inspecties - Reinigen van dakgoten - Schoorstenen renoveren - Schoorstenen voegen - Lood en/of loodvervanger - Installeren van houtkachels en inzethaarden - Installeren van een enkelwandig flexibel en/of dubbelwandig rookkanaal - Installeren van schoorsteenkappen en schoorsteenventilatoren - Dak en gevel reiniging Werkzaam in de omgeving van: Gooi en Vechtstreek, provincie Utrecht , provincie Noord Holland.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Snel beschikbaar, komt deskundig over.
 • Multidienstverlening Het Gooi
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Bunschoten-Spakenburg

  Multidienstverlening Het Gooi kan je helpen met je Schoonmaakbedrijf klus in Hilversum en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand te beantwoorden. Neem direct contact op met Multidienstverlening Het Gooi om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Zeer tevreden. Maakt een redelijke prijs en komt vervolgens de afspraken met goede contactmomenten na.

4.5

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Bunschoten-Spakenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 138 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Bunschoten-Spakenburg

Andere vakmensen in Bunschoten-Spakenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt