Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Bunschoten-Spakenburg

 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.5 van 54.55138 reviews
  Dakdekker in Bunschoten-Spakenburg

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Als je een goede dakdekker zoekt, zoek niet verder. Mert en zijn mannen werken hard en leveren goed werk af. Heldere communicatie. Snelle reactie op de opdracht. Een aanrader.
 • SA Bouwen en Slopen
  Beoordeling: 4.9 van 54.95124 reviews
  Dakdekker in Bunschoten-Spakenburg

  Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Bij elk project gaan we aan de slag alsof het onze eigen project is. We zijn een hechte team die bestaat uit vakmannen en mensen met hbo opleiding. Onze doel is dan ook eerst mee te denken wat u wilt en hoe we dat het beste kunnen aanpakken en kunnen uitvoeren. Natuurlijk hebben wij een vca diploma en werken we zo veilig mogelijk.

  Laatste review:
  Sloopwerk algemeen-
  De mannen hebben de sloop klus (verwijderen tuusenmuur) keurig uitgevoerd. Communicatie is vriendelijk en duidelijk en ze zijn scherp in de prijs. Laten alles ook keurig achter (hebben zelfs nog even gedweild!)
 • Dakraam service Nederland
  Dakraam service Nederland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75154 reviews
  Dakdekker in Bunschoten-Spakenburg

  Dakraam service Nederland is een bedrijf gespecialiseerd in dakramen en lichtkoepels. Met meer dan 10 jaar ervaring zorgen wij voor meer daglicht in huis. Wij doen ook complete zolderverbouwingen en alle soort timmerwerk zaam heden.

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Hele snelle service, contact ging prima en waren ook heel snel klaar. Netjes afgewerkt en erg tevreden.
 • Blad dakwerken
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Dakdekker in Bunschoten-Spakenburg

  Heb je een Dakdekker nodig in Amersfoort of omgeving? Blad dakwerken kan je helpen met alle klussen die een Dakdekker voor je kan uitvoeren, zoals Warmte isolatie, Dakrenovatie of -vervanging, Dakterras aanleggen, Schoonmaak daken of dakgoten, Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Ik ben heel erg blij met de service en resultaat van het werk. Ziet er mooi uit en ook fijn dat ze het erg opgeruimd en netjes achtergelaten hebben. HelmaZwart
 • Jeff Kuipers
  Jeff Kuipers
  Beoordeling: 5 van 55523 reviews
  Dakdekker in Bunschoten-Spakenburg

  Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare dakdekker bij u in de buurt? Dan bent u bij Kuipers Dakbeheer aan het juiste adres! Iets wat vaak vergeten wordt is het onderhoud van je dak. Het dak vereist ook de nodige aandacht. Met schoonmaken en onderhoud voorkom je beschadigingen en lekkages en verleng je de levensduur van je dak. Garant voor kwaliteit - Dakonderhoud - Dakreparaties - Dakrenovatie - Vakkundige dakinspectie Kuipers Dakbeheer biedt vele diensten aan. Voor meer informatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Goede en snelle communicatie. Werk gedaan zoals afgesproken
 • Dorpbouwer B.V.
  Dorpbouwer B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Bunschoten-Spakenburg

  Heb je een Aannemer nodig? Dorpbouwer B.V. kan je helpen met alle klussen die een Aannemer, voor je kan uitvoeren, We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

 • Centraal Dakservice
  Centraal Dakservice
  Beoordeling: 4.4 van 54.4520 reviews
  Dakdekker in Bunschoten-Spakenburg

  Wij voeren altijd vrijblijvend en gratis een dakinspectie uit, zodat we u precies kunnen informeren door middel van een duidelijke vrijblijvende offerte over de conditie van uw dak. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd met alleen hoogwaardige materialen van uitstekende kwaliteit. Garantievoorwaarden Op de door ons geleverde en aangebrachte materialen bent u verzekerd van 10 jaar garantie met de beste garantievoorwaarden. Zoals een lekkage of door ons verkeerd aangebrachte materialen. Onder de garantie vallen niet de volgende punten: Door andere partijen uitgevoerde werkzaamheden Stormschade Scheefliggende dakpannen Brand en/of explosie Het onjuist behandelen van het dak denk dan aan het plaatsen van scherpe objecten op het dak en er overheen lopen met hoge temperaturen

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Heel snelle service. Eerlijk en vakkundig. Harde werkers
 • Dakreparatie Holland
  Dakreparatie Holland
  Beoordeling: 4.7 van 54.75103 reviews
  Dakdekker in Bunschoten-Spakenburg

  Dakreparatie Holland is gespecialiseerd in het onderhouden, repareren en renoveren van platte en hellende daken. Wij werken schoon, veilig en zijn VCA VOL gecertificeerd. Zo kunnen wij u de kwaliteit, service en betrouwbaarheid van onze diensten of producten ten aller tijden garanderen. Inmiddels werken we door heel Nederland doordat we in elke regio u kunnen bedienen. Er is dus altijd een dakdekker van Dakreparatie Holland bij u in de buurt. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe we u kunnen helpen uw dak in topconditie te houden. Onze kwaliteit kunt u terugzien door te kijken bij onze reviews. Daar staan de werkzaamheden die wij in het verleden hebben verricht, samen met de referenties van onze opdrachtgevers. - STORMSCHADE. - DAKGOTEN VERBIEUWEN. - DAKLEER BRANDEN BITUM. - SCHOORSTEEN KAPPEN PLAATSEN. - LOOD VERNIEUWEN. - NOKFORST RENOVATIE. - PANLATTEN VERVANGEN. - DAMPWEEREND FOLIE PLAATSEN. - SCHOORSTEEN VEEG ABONNEMENT. - LEKKAGE. - SPOED REPARATIE.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goed vakwerk geleverd! Ben erg blij met het resultaat. Erg vriendelijke mannen die goed meedenken en helder communiceren!
 • ThermAll B.V.
  ThermAll B.V.
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Bunschoten-Spakenburg

  Uw kachel of haard door een monteur van ons laten aansluiten? Geen probleem, wij zorgen er graag voor dat u veilig kunt stoken. We kunnen veel verschillende montages verzorgen. U kunt daarbij denken aan het aansluiten van een eenvoudige pelletkachel of verandakachel, een houtkachel met dikwandig en dubbelwandig rookkanaal, het plaatsen van een complete inbouwhaard inclusief ombouw/koof, maar ook aan het monteren van een haarddeur of het opbouwen van een pizzaoven. Omdat we gebruik kunnen maken van onze eigen rookkanalen kunnen we de materiaalkosten laag houden. Visie: Aandacht houdend voor de klant en luisterend naar de behoefte van de klant wil ThermAll de meest betrouwbare, snelle en goedkope totaalleverancier zijn op het gebied van hittebestendige materialen. Missie: De missie van ThermAll is de klant het gevoel geven dat er met hem is mee gedacht tijdens het aankoopproces. Daarnaast gaan wij voor de hoogste kwaliteit en een vlekkeloze dienstverlening voor een lage prijs.

 • Rvd loodgieters
  Rvd loodgieters
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Dakdekker in Bunschoten-Spakenburg

  .

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snelle reactie, snelle reparatie van de regenpijpen, vriendelijke service, goede prijs

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Bunschoten-Spakenburg, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 774 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Bunschoten-Spakenburg

Populaire diensten

Andere vakmensen in Bunschoten-Spakenburg

Vind vakmensen bij jou in de buurt