Vind een schoonmaakbedrijf in Harderwijk

Na een verbouwing of voordat je gaat verhuizen, is het extra fijn om de boel even grondig schoon te maken. Heb je geen zin of tijd om deze klus zelf uit te voeren en woon je in de omgeving van Harderwijk? Schakel dan een schoonmaakbedrijf uit Harderwijk in om deze klus voor je te klaren. Zo kun jij straks moeiteloos genieten van jouw woning in de Zeebuurt, Tweelingstad, Frankrijk of één van de andere Harderwijkse wijken.

Enkele van onze best beoordeelde schoonmaakbedrijven in Harderwijk

 • MEAthuiszorg
  MEAthuiszorg
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Harderwijk

  Heeft u een Schoonmaakbedrijf nodig? MEAthuiszorg kan u helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor u kan uitvoeren, zoals Schoonmaak van uw huis of bedrijfspand, wekelijkse hulp? en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat wij aan elke klant leveren, met volle vertrouwen en ervaring in onze werk gaan wij als Team ook bij u aan de slag. Neem contact met ons op om uw opdracht te bespreken.

  Laatste review:
  Afspraak moest met spoed uitgevoerd worden en Es en haar team was zo flexibel om de volgende dag de klus te klaren. Es en haar team zijn echt lieve en harde werkers, ze hebben in korte tijd de gehele woning schoongemaakt. Alles was zoals afgesproken uitgevoerd. Een aanrader, ik zal in de toekomst zeker weer terug komen. Bedankt Es!
 • Johannes Schoonmaak & Schilderwerk
  Johannes Schoonmaak & Schilderwerk
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Schoonmaakbedrijf in Harderwijk

  Johannes Schoonmaak & Schilderwerk staat garant voor betrouwbaarheid, kwaliteit en de beste prijzen. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap en onze scherpe tarieven voor de beste resultaten.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Goede en vriendelijke service.
 • Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Pastoe Schoonmaakbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.65164 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Harderwijk

  Pastoe Schoonmaakbedrijf ✨️stretch service,en kwaliteit zie wat onze klanten schrijven bij de reviews omdat het beter,slimmer en schoner kan Uw Pastoe Schoonmaakbedrijf meer dan 15 jaar ervaring ✨️Glasbewassing ✨️Oplevring schoonmaken ✨️Houtwerk schoonmaken ✨️Dakgoten reiniging + dakkapel reiniging ✨️Boerderijen schoonmaken ✨️Woning eenmalig schoonmaken ✨️onderhoud schoonmaken ✨️vloer reiniging

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Bilal en zijn team hebben ervoor gezorgd dat alle muren en plafonds in mijn huis nicotine-vrij zijn. Daar ben ik hem heel dankbaar voor. Hij reageerde snel, kwam afspraken na en zelfs toen er nog een klein stukje vergeten was kwam hij in zijn vrije tijd om dit stukje gratis nog te herstellen. Deze man heeft zijn hart op de goede plaats en kan ik alleen maar aanbevelen.
 • Diensten positief
  Diensten positief
  Beoordeling: 3.5 van 53.552 reviews
  Schoonmaakbedrijf in Harderwijk

  TEVREDENHEID GEGARANDEERD! Diensten positief is een gespecialiseerd bedrijf in schoonmaak en schilderwerk. Wij zijn een inclusief bedrijf dat kwaliteitsservice biedt aan onze gewaardeerde klanten. We hebben een gemeenschap van uitvoerende schoonmakers en schilders gecreëerd die gewapend zijn met de vaardigheid, lef en passie. Wij zijn snelle en professionele, grondige en uitstekende schoonmaakdiensten en schilderbedrijf of het nu voor huis of bedrijf is. Het meest vertrouwde bedrijf in de regio te zijn, zowel voor de residentiële als de commerciële markt en biedt verschillende opties om aan de individuele behoeften van onze klanten te voldoen.

  Laatste review:
  Schoonmaak huis of bedrijfspand-
  Tijdens ons eerste contact hadden we een lijst gemaakt met wat er gedaan moet worden: Alles afstoffen/afnemen incl muren en plafonds, zuigen, dweilen. Dus ook Bijv in de koelkast, oven, keukenkastjes, randjes in de badkamer, plintjes, ramen binnen etc. Op basis hiervan werd ook de offerte berekend. Mijn doel was hiermee dat ons opgeleverde huis helemaal schoon zou zijn en wij er meteen in konden zonder schoonmaken. De verhuisdag zelf was hectisch en ik dacht het goed geregeld te hebben. Aardige jongen, kwam binnen, huis laten zien en het zou goedkomen. Ondertussen ben ik andere dingen gaan doen en toen hij belde moest ik het controleren. Ik heb even heel gauw gekeken (ervan uitgaande dat de lijst was aangehouden) en akkoord gegeven. De volgende dag zag ik pas alle viezigheid in de lades, vieze ramen en kozijnen en zelfs dode insecten in de koelkast. Ik baalde als een stekker en moest alsnog zelf gaan schoonmaken. Gebeld, zou teruggebeld worden maar niks meer gehoord…
 • Soins

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Harderwijk

  Soins is opgericht door Sarah Bugera. Een ambitieuze en gepassioneerde echtgenote en moeder van 4 geweldige kinderen. Na een aantal jaren in de sales gewerkt te hebben werd het tijd om het roer om te gooien en buiten de 4 muren van de kantoorwereld te komen. En iets voor zichzelf op te zetten. Soins is ontstaan vanuit het oogpunt om schone huizen, panden etc. kortom; een schone maar ook een verzorgde omgeving te geven aan haar cliënten. Soins is herleid van het Franse woord "soigner" wat verzorgen betekent; ervoor zorgen dat de omgeving schoon is maar er ook verzorgd uit ziet. Wat tevens het bedrijfsmotto is: "Schoon is ook verzorgd!" Het werk wordt accuraat, zorgzaam en met plezier gedaan, mijn mooie glimlach krijgt u er gratis bij. Bij Soins werken wij met kwalitatieve schoonmaak producten. Maar heeft u liever dat wij uw eigen schoonmaakspullen gebruiken, dan kan dat in overleg ook prima. Sinds kort biedt Soins nu ook een boodschappendienst aan. Neemt u snel contact op? Ik hoor graag van u! Vriendelijke groet, Sarah Bugera

 • Frisselucht.nu
  Frisselucht.nu

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Harderwijk

  .

 • HSE Cleaning

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Harderwijk

  Ben je op zoek naar een Aannemer, Schoonmaakbedrijf? Dan kun je in Harderwijk bij HSE Cleaning terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Reinigen zonwering of markies, Muren of gevels reinigen of zandstralen, Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je.

 • Shaho Cleaning

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Harderwijk

  Als je op zoek bent naar een Schoonmaakbedrijf in Harderwijk, dan kan Shaho Cleaning je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Schoonmaak rolluiken, Schoonmaak daken of dakgoten, Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Krc cleaning
  Krc cleaning

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Harderwijk

  Voor uw schone ramen inclusief kozjnen OF voor uw bedrijfspanden binnen en buiten worden stipt schoongemaakt zoals u het wenst.

 • Precies allround Cleaning
  Precies allround Cleaning

  Nog geen reviews

  Schoonmaakbedrijf in Harderwijk

  Heb je een Schoonmaakbedrijf nodig in Harderwijk of omgeving? Ik en mijn collega kunnen we je helpen met alle klussen die een Schoonmaakbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Glazenwassen, Schoonmaak huis of bedrijfspand en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen. Graag zien we u snel!

4.5

Top beoordelingen schoonmaakbedrijven

Onze schoonmaakbedrijven in Harderwijk, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.5 op 5 op basis van 120 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale schoonmaakbedrijven in Harderwijk

Welke kosten rekent een schoonmaakbedrijf uit Harderwijk?

Zoek je een schoonmaakbedrijf voor particulieren in Harderwijk of juist voor een kantoor schoonmaak in Harderwijk? Dan is het logisch dat je eerst wil weten met welke kosten je ongeveer rekening moet houden. Helaas kunnen we je daar niet een eenduidig antwoord op geven. De prijs die betaalt, is afhankelijk van factoren als: wat je precies schoongemaakt wilt hebben, hoe groot die ruimte is en of het om een eenmalige schoonmaak in Harderwijk gaat of dat je het schoonmaakbedrijf uit Harderwijk wekelijks laat terugkomen. Om je toch een idee te geven, hebben we een paar veel voorkomende klussen op een rij gezet:

Waarom de klus uitbesteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf in Harderwijk?

Schoonmaken is een klus die je op zich vaak prima zelf uit kunt voeren. Er gaat alleen zoveel tijd inzitten. Tijd die je vast veel liever aan leukere dingen besteedt. Besteed je de klus uit aan een schoonmaakbedrijf uit Harderwijk dan is het grootste voordeel toch wel dat je zelf geen omkijken hebt naar de klus. Daarnaast heeft de inzet van een professioneel schoonmaakbedrijf meer voordelen, zoals:

 • Je krijgt vaak garantie op het geleverde werk.

 • Een professioneel schoonmaakbedrijf is verzekerd tegen eventuele schades die ze onverhoopt veroorzaken.

 • Beschikken ze over een Keurmerk Schoon of het SIEV-keurmerk, dan geeft jou dat extra zekerheid dat de kwaliteit van de schoonmaak goed is.

Zoek jij de beste schoonmakers van Harderwijk?

Goed dat je naar Werkspot bent gekomen! Hier vind je de beste vakmensen uit de regio. En dat zonder dat je er veel moeite voor hoeft te doen. Je plaatst je klus gewoon online en ontvangt snel reacties van schoonmaakbedrijven uit Harderwijk. Je vergelijkt prijzen, voorwaarden en bekijkt de reviews van andere klanten om vervolgens jouw keuze te maken. Zo eenvoudig is het! Dus zoek je een schoonmaakbedrijf voor het schoonmaken van je woning of je kantoor op bedrijvenpark De Sypel of Groene Zoom? Bij ons vind je de beste schoonmaakbedrijven uit Harderwijk.

Andere vakmensen in Harderwijk

Vind vakmensen bij jou in de buurt