Vind dakspecialisten in Wijchen

Ben je op zoek naar dakspecialisten in Wijchen? Met Werkspot kan je gemakkelijk in contact komen met vakmensen bij jou in de buurt. Ontvang en vergelijk vrijblijvend voorstellen van professionele dakspecialisten.

4.6

Top beoordelingen dakspecialisten

Onze dakspecialisten in Wijchen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 640 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde dakspecialisten in Wijchen

 • Klus en onderhoudsbedrijf Duo
  Klus en onderhoudsbedrijf Duo
  Beoordeling: 4.7 van 54.7568 reviews
  Dakspecialist in Wijchen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevreden!

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snel beschikbaar en op de dag zelf nog de dakgoot gerepareerd en een coating aangebracht. Eerste indruk is goed, vriendelijke mensen. Alleen niet per se de goedkoopste.
 • Xada Dakwerken
  Xada Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95173 reviews
  Dakspecialist in Wijchen

  Xada Dakwerken is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken & dakconstructies. Met al ruim 20 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Xada Dakwerken is een vertrouwd adres voor zowel bedrijven als particulier. 100% tevredenheidsgarantie 100%waterdichtheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte of dakinspectie. Met vriendelijke groet , D. Bartels Xada dakwerken

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Dave kwam eerst kijken en was mooi op tijd, prettig in de communicatie. Heeft vervolgens netjes conform afspraken de klus uitgevoerd en hield ons gedurende de voortgang goed op de hoogte.
 • Hwm onderhoud
  Hwm onderhoud
  Beoordeling: 4.9 van 54.9587 reviews
  Dakspecialist in Wijchen

  Welkom op het profiel van: HWM Onderhoud Voor al uw onderhoud op en rond om het huis. Gespecialiseerd in schoorsteen en dakwerkzaamheden, reparaties, renovaties en reinigingswerk rond het huis. U kunt ons ook vinden via Google. Diensten o.a: - Isolatie - Dakkapel renovatie - Bitumen dakbedekking - Pannendaken herstellen/renoveren - Vervangen van lood - Nokvorsten renovatie - Schoorsteen renovatie - Schoorsteen Vegen - Dakgoot vervangen - Dakgoot coaten - Dakgoot reinigen - Plaatsen van vogelwering 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een Dakinspectie.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  top werk en flexibel.
 • TORCHSEAL ROOFING SERVICES
  TORCHSEAL ROOFING SERVICES
  Beoordeling: 4.8 van 54.8524 reviews
  Dakspecialist in Wijchen

  Sinds 1986 gespecialiseerd in nieuwbouw, vernieuwing en herstel van bitumineuze/kunststof dakbedekking Ook 15 jaar ervaring met dakwerkzaamheden binnen de unitbouw. Nieuwbouw en renovatie van bouwketen en woonunits. - Dakisolatie - Dakbeschot - Trespa boeiborden Wij bieden een vrijblijvende dakinspectie en 10 jaar garantie op nieuw werk

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Wij zijn zeer te spreken over Nick van Torchseal Roofing Services. Zeer vriendelijk, kundig en precies. Keurig werk geleverd en netjes gewerkt. Mooi resultaat. Wij kunnen weer een tijd genieten van ons nieuwe dak.
 • Heda Daktotaal Onderhoud
  Heda Daktotaal Onderhoud
  Beoordeling: 4 van 54539 reviews
  Dakspecialist in Wijchen

  Goedendag, wij van HEDA dak totaal onderhoud & renovatie richten ons al tientallen jaren op het realiseren van uw project. Of dit nu een spoed lekkage, geplande renovatie of nodig onderhoud betreft, wij van HEDA zijn uw specialist op het gebied van platte daken, pannen daken, kunstof daken en lood en zink werk. Wij van HEDA dak nemen al uw zorgen over betreft dakwerken, neem gerust contact op voor vrijblijvend advies. Onze specialisten staan dag en nacht voor u klaar.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  verschrikkelijk
 • Excellent dak
  Excellent dak
  Beoordeling: 2.8 van 52.854 reviews
  Dakspecialist in Wijchen

  Ik ben Kevin u allround specialist voor hellende daken

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  netjes gewerkt alles netjes opgeruimd. goed werk geleverd als het goed is is mijn lekkage verholpen
 • Peters Dak Technieken
  Peters Dak Technieken
  Beoordeling: 4.5 van 54.5528 reviews
  Dakspecialist in Wijchen

  Peters Dak Technieken, voor al uw dak werkzaamheden !

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Opdracht om lekkage op schoorsteen te verhelpen. De aangeboden oplossing is om de lood te vervangen. Aanbod geaccepteerd. De volgende dag kwam de man met een zelfklevend EPDM Loodvervanger en meende dat deze de aangeboden oplossing was om deze loodvervanger aan te plakken op de bestaande (en scheurende) lood. Omdat ik de aanbod al van te voren al geaccepteerd, liet ik hem verder met zijn oplossing. 1 uur later ziet het idd er netjes uit. De oude bestaande lood is helemaal gedekt. Maar 4 maanden later, zit de zogenaamde loodvervanger los. Achteraf krijg ik te horen van een andere dakbedekker dat deze is niet de juiste mannier om de loodvervanger aan te brengen.
 • Klusbedrijfgerwin
  Klusbedrijfgerwin
  Beoordeling: 4.5 van 54.5510 reviews
  Dakspecialist in Wijchen

  Klusbedrijf Gerwin 27 jaar ervaring allround timmerman. Voor elke probleem is een oplossing. Maakt het zoals je het ook thuis zou maken. - Meerpuntssluiting vervangen of nieuw aanbrengen. (vraag naar de mogelijkheden) - Sleutel afgebroken of deur of raam voor deze gebeurtenissen kunt u ons altijd bellen komen wij u helpen. - Tocht verhelpen onder andere deuren, ramen, .... - Deuren sluitend maken - Vervangen en aanbrengen hang- en sluitwerk - Alle deuren en ramen inbraak vellig maken (Politie keurmerk) - Kitvoegen vervangen in uw woning - Tegelwerk herstellen of vernieuwen vloer- of wandtegels - Kozijn reparatie (houtrot) van vervangen - Gipswanden, wand voor een muur plaatsen, .... - Gootsteen ontstoppen - Vaatwasser aansluiten - Douche renovatie. - Douchesets, douchekop, ... vervangen / vastmaken - Schilderen in en om de woning. - Schilderen van kozijnen, deuren, ramen, muren, plafons, vloeren, boeidelen. - Meerjarig contract schilderwerk van uw woning, meer info vraag het ons! - U kunt ons altijd bellen voor een klus in of om het huis Mijn uurloon € 45,00 excl. BTW. excl. materiaal. vraag naar de mogelijkheden of andere info. Wij rekenen een half uur reistijd standaard bij de werktijd. Bij een spoed betaald u € 50,- als ik kom, komen de andere kosten er nog bij zo is het voor iedereen duidelijk en helder. U kunt pinnen als wij geweest zijn de factuur krijgt u gelijk in uw email.

  Laatste review:

  Buitendeuren repareren -

  Prima opgelost. Diverse oplossingen geprobeerd om de deur open te krijgen. Uiteindelijk was de enige oplossing een slijptol er tussen, gelukkig met minimale schade aan kozijnen.
 • HJ Renovatie en Bouwwerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.851 review
  Dakspecialist in Wijchen

  Voor al uw wensen in het gebeuren van de bouw en renovatie van uw woning. Kantoor, badkamer, toilet, binnen en buiten muren. Hier hoort ook de kunde van metselwerk, timmerwerk, stucwerk enz bij. Vraag naar een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:

  Wand- of vloertegels zetten -

  Deze twee mannen zijn bij ons thuis aan het werk geweest. Werkzaamheden: Toilet betegelen en plaatsen. Badkamer betegelen en plaatsen. Stucken in de hal. Stucken in de woonkamer. Wij zijn zeer tevreden over het werk wat deze mannen bij ons hebben geleverd! Het zijn betrouwbare en fijne vaklui. Zoals je aan de sterren kunt zien, zijn wij meer als tevreden en hopen wij nog lang plezier te hebben van het afgeleverde werk!
 • Burki Design
  Burki Design
  Beoordeling: 4.5 van 54.5514 reviews
  Dakspecialist in Wijchen

  Google mijn naam! Tony Burki van Burki Design uit Wijchen (bij Nijmegen) is een creatieve duizendpoot op het gebied inrichten. Burki Design is op afspraak te bezoeken op De Smeltkroes Unit 13 in de oude honigfabriek te Nijmegen. Samen met echtenote Karin zijn ze van huis uit gespecialiseerd in woning- en projectinrichting. Maar de werkzaamheden zijn in de loop der jaren zeer uitgebreid. Inmiddels kunnen zij, mede door fantastische samenwerking met gespecialiseerde kleine ondernemers, heel veel verschillende projecten aan. Schilderwerk, Wanden en Plafonds, Diverse Vloerbedekkingen en Interieurbouw. Sinds een aantal jaren zijn ze gespecialiseerd in beton ciré op wanden, vloeren en meubelen. Volg burki_design op instagram!! Daar staan honderden foto's in meer dan 300 berichten. Echt de moeite van het bekijken waard!!

  Laatste review:

  Meubel(s) maken -

  Heel erg tevreden over! Hij denkt heel erg met je mee en probeert je niet te sturen in een bepaalde richting. Heeft heel veel extra leuke zaken kunnen toevoegen aan ons idee waardoor het een prachtig eindresultaat was. Gevoel voor details en gebruiksvriendelijkheid. Zeer vriendelijk in de omgang. Soms wel moeilijk bereikbaar en een iets langere doorlooptijd dan wat we voor ogen hadden maar een perfecte prijs/kwaliteit verhouding en een aanrader voor iedereen die een meubel wil laten maken! Bedankt Tony!

Populaire lokale dakspecialisten in Wijchen

Ontdek wat je voor een dakdekker uit Wijchen betaalt

Een van de meestgestelde vragen op ons platform is: wat zijn de gemiddelde kosten voor die klus? Het is dan ook logisch dat jij wilt weten wat het inschakelen van een dakdekker kost. Helaas is er niet één tarief te noemen. De klussen die een dakdekker uit Wijchen uitvoert, verschillen nogal en daarom hebben alle werkzaamheden ook een ander prijskaartje. Voor een prijsvoorstel op maat neem je contact op met een professional uit jouw regio. Voor een indicatie hebben we een aantal klussen op een rijtje gezet.

Kosten besparen op een dakdekker uit Wijchen doe je zo

Niemand wil teveel betalen, dat geldt natuurlijk ook als je een klus aan je dak hebt. Daarom ben je vast nieuwsgierig hoe je bespaart op een dakrenovatie of dakinspectie in Wijchen. Allereerst kan het interessant zijn om klussen te combineren met je buren. De dakdekker uit Wijchen heeft dan namelijk meerdere dagen werk en dat resulteert soms in een lagere vierkantemeterprijs. Een ander optie is door te onderzoeken of je in aanmerking komt voor een subsidie van de Rijksoverheid, bijvoorbeeld als je ook je dak laat isoleren.

Kom in contact met vakmensen

Of je nu een lekkage hebt, of gewoon toe bent aan iets nieuws op je dak: op Werkspot kom je in contact met een dakdekkersbedrijf uit Wijchen. Plaats gratis en vrijblijvend je klus en ontdek de mogelijkheden. Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit het aanbod? Lees dan ook zekers de reviews van eerdere klanten.

Andere vakmensen in Wijchen

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur