Vind dakdekkers in Wijchen

Staat jouw woning in de Gelderse wijk Heilige Stoel, Huurlingsedam of Saltshof en heb je lekkage? Dan ligt het voor de hand om een dakdekker uit Wijchen in te schakelen. Deze professional zorgt dat jij de komende tientallen jaren weer een droog dak boven je hoofd hebt. Overigens is de professional ook voor diverse andere klussen in te schakelen, zoals het vervangen van dakbedekking of het plaatsen van een dakopbouw. Ontdek de mogelijkheden!

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Wijchen

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85275 reviews
  Dakdekker in Wijchen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo reageert zeer snel en komt zijn afspraken na. Heel belangrijk als je met een lekkage zit, je wil dat het zo snel mogelijk opgelost wordt voordat er nog meer schade ontstaat en daar zorgt Carlo voor. Het contact is prettig en duidelijk en de reparatie wordt snel en goed uitgevoerd. Ik kan dit bedrijf zeker aanbevelen.
 • Dakgeveltechniek Verburgt
  Dakgeveltechniek Verburgt
  Beoordeling: 4.7 van 54.75139 reviews
  Dakdekker in Wijchen

  Mijn naam is Manuel Verburgt Ik werk al 18 jaar in de dak gevel techniek En sinds 2017 heb ik dus ook mijn eigen bedrijf opgezet Ons werkterrein is landelijk Wij zijn gespecialiseerd in bitumendaken, pannendaken, renoveren en vernieuwen, voegwerk, zinkwerk, dakreiniging, dakkapellen renoveren en het nieuw plaatsen hiervan

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Goed en snel gemaakt.
 • Xada Dakwerken
  Xada Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95185 reviews
  Dakdekker in Wijchen

  Xada Dakwerken is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken & dakconstructies. Met al ruim 20 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Xada Dakwerken is een vertrouwd adres voor zowel bedrijven als particulier. 100% tevredenheidsgarantie 100%waterdichtheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte of dakinspectie. Met vriendelijke groet , D. Bartels Xada dakwerken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Duidelijke communicatie vooraf. De klus was snel en effectief gedaan en ziet er vakkundig uit.
 • Sinjeur Service
  Sinjeur Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9557 reviews
  Dakdekker in Wijchen

  Eerst zal ik beginnen met het voorstellen van mij zelf en mijn bedrijf. Mijn naam is Ron Derks en ben de eigenaar van Sinjeur Service. De naam Sinjeur is onstaan door de namen van de kinderen van mij en mijn partner. Ik ben zelf afkomstig uit de bouwwereld en heb in verschillende beroepen mijn ervaringen opgedaan. ik heb ruim 35 jaar ervaring als dakdekker, zinkwerk heb ik de laatste jaren in geïnvesteerd om het onder de knie te krijgen. en heb daar inmiddels een leuke ervaring mee opgedaan, waardoor ik ook hier in ben gespecialiseerd. Sinjeur Service is een bedrijf dat gespecialiseerd is in platte bitumen daken en zinkwerk, denk hierbij aan zinken dakgoten zinken regenpijpen en erkers van zink enz enz.

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Snel een duidelijke offerte gekregen na de opname bij ons thuis. Je kon direct merken dat je met een vakman te maken had. De goot is netjes en strak geplaatst, rekening houdend met al onze wensen. Alles netjes opgeruimd en achtergelaten.
 • DMB Meijers Bouw
  DMB Meijers Bouw
  Beoordeling: 4.7 van 54.7583 reviews
  Dakdekker in Wijchen

  Mijn naam is Dominique Meijers en eigenaar van DMB Meijers Bouw. Vraag uw offerte aan via de website DakwerkGelderland .NL. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak zijn wij gepassioneerde dakdekkers die graag uw dak realiseren van een nieuw pannendak. Het verduurzamen ervan en het voorkomen van lekkages. Ook is iedereen in het bezit van zijn VCA-certificaat. Waarin wij prioriteit handhaven in veilig werken. Wij bieden dak garantie, deze verschillen op basis van welk materiaal er is gebruikt. Gebruikelijk passen wij 10 jaar waterdicht garantie toe. Heeft u een nieuw dakraam nodig? Of wil je het dak verduurzamen? Dan ben je op het juiste adres. Altijd tegen de scherpste prijzen. "Gespecialiseerd in het vak, dus geen zorgen voor uw dak" Met vriendelijke groet, D. (Dominique) Meijers. Team DMB MEIJERS Bouw

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Dominique is een aardige kerel die snel reageert op de opdracht. Hij heeft bij ons een lekkende dakdoorvoer vervangen die half onder de zonnepanelen zat. Voor hem geen probleem en klus was snel geklaard. Alles netjes afgemaakt. Erg tevreden en zal hem zeker de volgende keer weer vragen!
 • De Fretes VLOERISOLATIE
  De Fretes VLOERISOLATIE
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Wijchen

  De Fretes Vloerisolatie werkt uitsluitend met Hollands kwaliteitsproduct PIF / TONZON. De gepatenteerde thermoskussens hebben in vele duizenden huishoudens bewezen kou, tocht en een koude vloer effectief tegen te gaan. Bovendien bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. PIF / TONZON Vloerisolatie kan worden aangebracht onder houten of betonnen vloeren. Oók bij nieuwbouwwoningen met vloerverwarming scheelt het aanzienlijk als aan de onderzijde van uw vloer PIF / TONZON vloerisolatie wordt aangebracht. Door mijn familienaam te gebruiken verplicht ik mij om ALTIJD te zorgen voor SERVICE en 100% tevreden klanten. Ik ben PIF / TONZON-gecertificeerd en u krijgt 10 jaar garantie. Speciaal voor Werkspot, snelle service bij: GRATIS kruipruimte-vloerinspectie. Mijn collega en ik komen overal in Nederland. Met vriendelijke groet, Wesley De Fretes

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Inspectie verliep helder en snel. We wisten hierdoor waar we aan toe waren. Klus zelf vlot en netjes uitgevoerd. Heldere communicatie.
 • Bouga-dak
  Beoordeling: 4.7 van 54.759 reviews
  Dakdekker in Wijchen

  Plattedak en Hellemans werken

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  He came in time and did a good job. He did not take safety measures for himself though.
 • Roof Prestige
  Roof Prestige
  Beoordeling: 4.7 van 54.7562 reviews
  Dakdekker in Wijchen

  Roof Prestige is een professioneel dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in het leggen en repareren van zowel pannendaken als bitumen daken. Met jarenlange ervaring en expertise in de branche, bieden wij hoogwaardige dakdiensten aan zowel particuliere als zakelijke klanten. Onze toegewijde en deskundige dakdekkers staan garant voor vakmanschap en kwaliteit. Of het nu gaat om het leggen van een nieuw pannendak of het herstellen van een lekkage in uw bitumen dak, wij leveren altijd duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen. Bij Roof Prestige streven we naar volledige klanttevredenheid. We luisteren aandachtig naar de wensen en behoeften van onze klanten, zodat we maatwerkoplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij hun specifieke situatie. Onze professionele en vriendelijke benadering zorgt voor een prettige samenwerking gedurende het hele project. Naast onze uitstekende dakdiensten, staan wij ook klaar om advies te geven over dakelementen en materialen die het beste bij uw woning of bedrijfspand passen. We werken alleen met hoogwaardige en duurzame materialen om de levensduur en de kwaliteit van uw dak te waarborgen. Kies voor Roof Prestige als uw betrouwbare partner voor al uw dakwerkzaamheden. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. Wij staan klaar om u te helpen met uw pannendak- en bitumendakbehoeften.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Roof Prestige heeft goed werk geleverd bij het oplossen van mijn daklekkage. Ze werkten snel, netjes en leverden uitstekend vakmanschap. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan ze ten zeerste aanbevelen.
 • Dakspecialistdbw
  Dakspecialistdbw
  Beoordeling: 4.1 van 54.1578 reviews
  Dakdekker in Wijchen

  Wij verrichten vakkundig dakonderhoud- en reparatie. Onze werkzaamheden worden verricht door ons zelf, en we zitten zelf allemaal minimaal 7 jaar in het vak. We hebben ervaring opgebouwd bij andere bedrijven en zijn een eigen bedrijf gestart. Het is voor ons niet alleen een baan maar ook een hobby. Wij weten dat het omgaan met al die alledaagse klussen behoorlijk stressvol kan zijn, maar we zijn hier juist om die last van uw schouders te nemen. Wij worden gestimuleerd door onze toewijding aan uitmuntendheid en we doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat klanten volledig tevreden zijn met het werk dat we voor ze verrichten. Dus moeten er dakwerkzaamheden verricht worden bij u? Dan kunnen wij langs komen en direct een offerte maken. En als u dan akkoord gaat, kunnen we meteen aan de slag!

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Yessin en zijn collega hebben keurig en goed werk geleverd. Ze waren zeer vriendelijk en kundig.
 • de Natris Bouwservice
  de Natris Bouwservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.9527 reviews
  Dakdekker in Wijchen

  Al 20 jaar actief in de nieuwbouw , renovatie en onderhoud. U kunt bij ons terecht voor alle timmer werkzaamheden in en om het huis, van ruwbouw tot afwerking, kleine klussen van een uurtje tot grote verbouwingen . oa zolder verbouwing, badkamer renovatie, overkapping, dakramen, wij verzorgen het van A tot Z

  Laatste review:
  Vliering plaatsen of renoveren-
  Klus van vliering maken met vlizotrap. Zeer snelle reactie en konden ook snel met klus beginnen. Keurig op afgesproken tijd aanwezig en klus met 2 man binnen een dag af. Alles ziet er zeer goed uit. Bij een volgende klus zullen we zeker weer contact met de Natris bouwservice opnemen.

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Wijchen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1124 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Wijchen

Ontdek wat je voor een dakdekker uit Wijchen betaalt

Een van de meestgestelde vragen op ons platform is: wat zijn de gemiddelde kosten voor die klus? Het is dan ook logisch dat jij wilt weten wat het inschakelen van een dakdekker kost. Helaas is er niet één tarief te noemen. De klussen die een dakdekker uit Wijchen uitvoert, verschillen nogal en daarom hebben alle werkzaamheden ook een ander prijskaartje. Voor een prijsvoorstel op maat neem je contact op met een professional uit jouw regio. Voor een indicatie hebben we een aantal klussen op een rijtje gezet.

Kosten besparen op een dakdekker uit Wijchen doe je zo

Niemand wil teveel betalen, dat geldt natuurlijk ook als je een klus aan je dak hebt. Daarom ben je vast nieuwsgierig hoe je bespaart op een dakrenovatie of dakinspectie in Wijchen. Allereerst kan het interessant zijn om klussen te combineren met je buren. De dakdekker uit Wijchen heeft dan namelijk meerdere dagen werk en dat resulteert soms in een lagere vierkantemeterprijs. Een ander optie is door te onderzoeken of je in aanmerking komt voor een subsidie van de Rijksoverheid, bijvoorbeeld als je ook je dak laat isoleren.

Kom in contact met vakmensen

Of je nu een lekkage hebt, of gewoon toe bent aan iets nieuws op je dak: op Werkspot kom je in contact met een dakdekkersbedrijf uit Wijchen. Plaats gratis en vrijblijvend je klus en ontdek de mogelijkheden. Vind je het moeilijk om een keuze te maken uit het aanbod? Lees dan ook zekers de reviews van eerdere klanten.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Wijchen

Vind vakmensen bij jou in de buurt