Vind dakdekkers in Beuningen

In Beuningen vind je veel bijzondere woningen. Zo heb je karakteristieke boerderijen in Heuve, of architectonische hoogstandjes in Beuningse Pas. En net zo divers als de huizen, is ook de dakbedekking heel verschillend. Riet, dakpannen, sedum of bitumen: je vindt het allemaal in de Gelderse plaats. Gelukkig kan de dakdekker uit Beuningen met alle soorten daken uit de voeten. Ontdek de gemiddelde prijs.

Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Beuningen

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55592 reviews
  Dakdekker in Beuningen

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Snelle reactietijd en heeft alles naar volle tevredenheid opgelost.
 • Sinjeur Service
  Sinjeur Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9559 reviews
  Dakdekker in Beuningen

  Eerst zal ik beginnen met het voorstellen van mij zelf en mijn bedrijf. Mijn naam is Ron Derks en ben de eigenaar van Sinjeur Service. De naam Sinjeur is onstaan door de namen van de kinderen van mij en mijn partner. Ik ben zelf afkomstig uit de bouwwereld en heb in verschillende beroepen mijn ervaringen opgedaan. ik heb ruim 35 jaar ervaring als dakdekker, zinkwerk heb ik de laatste jaren in geïnvesteerd om het onder de knie te krijgen. en heb daar inmiddels een leuke ervaring mee opgedaan, waardoor ik ook hier in ben gespecialiseerd. Sinjeur Service is een bedrijf dat gespecialiseerd is in platte bitumen daken en zinkwerk, denk hierbij aan zinken dakgoten zinken regenpijpen en erkers van zink enz enz.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goede service en goed werk geleverd!
 • RNT isolatie & meer
  RNT isolatie & meer
  Beoordeling: 5 van 5558 reviews
  Dakdekker in Beuningen

  Wilt u ook besparen ? wij gebruiken voor de spouwmuur isolatie aminofoam Aminofoam een een lucht geblazen foam dat uiterst geschikt is van het isoleren en naisoleren van een woning. Omdat het foam vloeibaar de muur in gaat bereikt het alle naden en kieren die u niet ziet. Aminofoam heeft isolatiewaarde van 0.032 Brandklasse b2 ,Waterafstotend , vocht doorlatend Wij gebruiken pif voor vloeren daken en tussenwanden PIF isolatie is een folie die stilstaande lucht in luchtkamers met een aluminium coating combineert. Hierdoor ontstaat een uniek isolatiemateriaal dat het gehele warmteverlies van de woning reduceert. Ondanks een geringe dikte wordt een zeer hoge isolatiewaarde behaald. Vriendelijke groet Robin struijck Rnt isolatie & meer

  Laatste review:
  Vloer isoleren-
  Snel geregeld. Goede communicatie.
 • De Fretes VLOERISOLATIE
  De Fretes VLOERISOLATIE
  Beoordeling: 4.9 van 54.957 reviews
  Dakdekker in Beuningen

  De Fretes Vloerisolatie werkt uitsluitend met Hollands kwaliteitsproduct PIF / TONZON. De gepatenteerde thermoskussens hebben in vele duizenden huishoudens bewezen kou, tocht en een koude vloer effectief tegen te gaan. Bovendien bespaart u aanzienlijk op uw energierekening. PIF / TONZON Vloerisolatie kan worden aangebracht onder houten of betonnen vloeren. Oók bij nieuwbouwwoningen met vloerverwarming scheelt het aanzienlijk als aan de onderzijde van uw vloer PIF / TONZON vloerisolatie wordt aangebracht. Door mijn familienaam te gebruiken verplicht ik mij om ALTIJD te zorgen voor SERVICE en 100% tevreden klanten. Ik ben PIF / TONZON-gecertificeerd en u krijgt 10 jaar garantie. Speciaal voor Werkspot, snelle service bij: GRATIS kruipruimte-vloerinspectie. Mijn collega en ik komen overal in Nederland. Met vriendelijke groet, Wesley De Fretes

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Inspectie verliep helder en snel. We wisten hierdoor waar we aan toe waren. Klus zelf vlot en netjes uitgevoerd. Heldere communicatie.
 • Xada Dakwerken
  Xada Dakwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.95191 reviews
  Dakdekker in Beuningen

  Xada Dakwerken is een gespecialiseerd bedrijf in Platte en Hellende bitumen daken & dakconstructies. Met al ruim 20 jaar ervaring en passie voor het vak , werken wij met professionele en duurzame materialen. Xada Dakwerken is een vertrouwd adres voor zowel bedrijven als particulier. 100% tevredenheidsgarantie 100%waterdichtheidsgarantie Prijs = Prijs 10 jaar Garantie op onze werkzaamheden 24/7 uur service voor spoed lekkages Bel of mail ons voor een geheel vrijblijvende offerte of dakinspectie. Met vriendelijke groet , D. Bartels Xada dakwerken

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Fijne mensen, vriendelijk. Dak ziet er goed uit. Eerlijke prijs
 • BILD GROEP B.V.
  BILD GROEP B.V.
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Dakdekker in Beuningen

  Door je huis te isoleren, maak je de wereld duurzamer en groener en krijg je ook aanzienlijk lagere stookkosten. De medewerkers van BILD Groep B.V. hebben meer dan 10 jaar ervaring in isolatie. Ons team houdt van hun werk en doet het met de grootste vreugde en passie. Wij bieden een gratis adviesgesprek, voorbereiding voor isolatie en garantie aan. Wij isoleren uw woning met schuim (Aminofoam) We maken gebruik van de nieuwste isolatie technologieën We zijn altijd punctueel – we komen op de afgesproken tijd voor de inspectie en isolatie Wij garanderen de hoogste kwaliteit isolatie – zowel voor ons werk als materiaal (SKG-IKOB certificatie) Onze prijzen zullen u aangenaam verrassen (materiaal, werk, garantie inbegrepen, BTW)

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Edgar heeft een redelijk eind moeten rijden voor onze klus, maar heeft zich uitgebreid de tijd genomen voor ons. Samen hebben we een berekening gemaakt en een goede prijs afgesproken. Werk dient wel nog uitgevoerd te worden na plaatsing van kozijnen. Edgar was heel sympathiek om hier rekening mee te houden.
 • Dakgeveltechniek Verburgt
  Dakgeveltechniek Verburgt
  Beoordeling: 4.7 van 54.75153 reviews
  Dakdekker in Beuningen

  Mijn naam is Manuel Verburgt Ik werk al 18 jaar in de dak gevel techniek En sinds 2017 heb ik dus ook mijn eigen bedrijf opgezet Ons werkterrein is landelijk Wij zijn gespecialiseerd in bitumendaken, pannendaken, renoveren en vernieuwen, voegwerk, zinkwerk, dakreiniging, dakkapellen renoveren en het nieuw plaatsen hiervan

  Laatste review:
  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen-
  Zeer netjes gedaan en ook snel. Zeker aanrader
 • fortuin timmerwerken
  fortuin timmerwerken
  Beoordeling: 4.6 van 54.6523 reviews
  Dakdekker in Beuningen

  Fortuin isolatie BV Wijchen De spouwmuurisolatiewerkzaamheden worden uitgevoerd onder KOMO-procescertificaat conform de richtlijnen uit de BRL 2110. Zolder isolatie: - Knauf timberframe glaswol - Pir - Kingspan - Unidek - Isovlas - Gips - Agnes - Pif Kelder/vloer isolatie: - Hr+++ parels - Pif isolatie Spouwmuur isolatie: - Knauf supafil cavity - Hr ++ parels - Voorzetwand Dakramen Epdm Standaard 10 jaar garantie op uw montage en isolatie

  Laatste review:
  Warmte isolatie-
  Isoleren vh dak en de gevel. Ze konden snel komen. Hardwerkende mannen die de klus snel hebben geklaard. Vinden het niet erg om iets extra's te doen. Denken mee. Communicatie verliep soms wel wat lastig.
 • Bouga-dak
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Dakdekker in Beuningen

  Plattedak en Hellemans werken

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Helemaal goed. Op tijd aanwezig, denkt mee over oplossingen, komt afspraken na
 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85319 reviews
  Dakdekker in Beuningen

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo is al volgende dag met een collega gekomen, loodvervanging rondom de schoorsteen gerepareerd, paar tips over de potentiële problemen gegeven. Prima service, goede prijs. Bedankt Carlo!

4.6

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Beuningen, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 1384 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Beuningen

Gemiddelde prijs voor dakdekkers in Beuningen

Hoeveel je precies betaalt voor een dakdekker uit Beuningen is afhankelijk van het soort klus, dakbedekking, dak (schuin of plat) en de hoogte. Om met de hoogte te beginnen. Voor vakmensen geldt: hoe hoger het dak, hoe groter het risico. Daarom betaal je per vierkante meter vaak iets meer als de dakdekker uit Beuningen op grote hoogte moet werken. Daarnaast speelt ook het soort dakbedekking een rol. Een rieten dak is nu eenmaal wat kostbaarder dan bitumen, en dat zie je dan ook terug in de prijs. Wil je vooraf weten hoeveel budget je moet reserveren? Onderstaand overzicht geeft je een indicatie.

 • Dakrenovatie plat dak: € 75,- tot € 100,- per vierkante meter
 • Dakrenovatie schuin dak: € 75,- tot € 130,- per vierkante meter
 • Dakpannen vervangen: € 85,- tot € 150,- per vierkante meter
 • Dakgoot reparatie: € 100,- tot € 200,-
 • Dakgoot vervangen: € 50,- tot € 200,- per meter

Besparen op een dakdekkersbedrijf uit Beuningen

Wil je zeker weten dat je niet teveel betaalt? Laat de dakdekker dan eerst een dakinspectie op jouw huis in Beuningen uitvoeren. Zo krijg je een goed beeld van de staat van jouw dak, en welke kosten je nu moet maken om lekkage in de toekomst te voorkomen. Laat je de dakdekker uit Beuningen ook direct je woning isoleren? Dan is het de moeite waard om te onderzoeken of je hiervoor subsidie kunt krijgen van de Rijksoverheid. Dat scheelt toch weer in de kosten.

Vind een dakdekker uit Beuningen

Of je nu in Beuningen Overijssel, of Beuningen Gelderland woont: bij onze vakmensen ben je altijd aan het juiste adres voor het renoveren, repareren of schoonmaken van jouw dak. Plaats gratis en vrijblijvend je klus op Werkspot en kom in contact met echte professionals. Wil je weten hoe anderen klanten het contact met de professional hebben ervaren? Bezoek dan zeker het profiel van de dakdekker uit Beuningen en lees de reviews.

Populaire diensten

Andere vakmensen in Beuningen

Vind vakmensen bij jou in de buurt