Aannemers in Oosterhout

Vind eenvoudig gekwalificeerde en goed beoordeelde aannemers in Oosterhout. Plaats eenvoudig je klus om gratis offertes te ontvangen van de aannemers van Werkspot in Oosterhout

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Oosterhout

 • Dakspecialist De Arend
  Dakspecialist De Arend
  Beoordeling: 4.8 van 54.85350 reviews
  Aannemer in Oosterhout

  Wij passen ons volledig aan uw wensen aan. Daarbij kunt u steeds rekenen op een prima en snelle service, met een uitstekende garantie. Door een goede communicatie met de klant en door onze kennis en ervaring zorgen wij dat uw probleem altijd netjes wordt opgelost. Wij zijn werkzaam door heel Nederland. Wij hebben vakmannen bij ons werken waar er sommige van al 15 jaar ervaring hebben. Wij zijn gespecialiseerd in dakwerkzaamheden en in sloopwerkzaamheden.Daar hebben we verschillende teams voor. Als de klant tevreden is dan pas zijn wij tevredn!

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Carlo kwam voor een inspectie, gaf me goed advies en zijn team vernieuwde mijn bitumen in twee dagen. De communicatie was vlot en efficiënt. Zeer tevreden met het resultaat!
  Kom in contact
 • Andrzej Nosal
  Beoordeling: 5 van 55559 reviews
  Aannemer in Oosterhout

  Bedrijf met 15 jaar ervaring in de sloop en renovaties. Wij zijn beschikbaar in regio Noord Brabant maar buiten NB is ook geen probleem. In ons bezit zijn alle geerdschaap ook bobcat en minigraver. Wij doen sloop, opruiming en afvoeren.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Top werk geleverd, en snel ook!
  Kom in contact
 • Klussenbedrijf Kurkiewicz
  Beoordeling: 5 van 55530 reviews
  Aannemer in Oosterhout

  Div boor en freeswerk voor elektricien loodgieter. 10 ervaring. Ik heb goede gereedschap.

  Laatste review:
  Gaten boren-
  Lukasz drilled a hole which was easily arranged, quick response, just what we needed
  Kom in contact
 • Adi klusjesman
  Adi klusjesman
  Beoordeling: 4.8 van 54.85172 reviews
  Aannemer in Oosterhout

  Hallo allemaal. Mijn naam is Adrian, Ik woon in Oosterhout. ik houd mij bezig met het repareren van schoorstenen ,sloop schoorsteen en het renoveren van huismuren. Ik houd me bezig met verschillende bouwwerkzaamheden, Met vriendelijke groet, Adrian.

  Laatste review:
  Schoorsteen metselen of repareren-
  Adrian is een nette en professionele vakman. Goede communicatie en netjes zijn werk uitvoeren. Na afloop heeft hij alles netjes opgeruimd. Aanbevolen. Thanks Adrian!
  Kom in contact
 • Klussen- en Schoonmaakbedrijf van Wanrooij
  Klussen- en Schoonmaakbedrijf van Wanrooij
  Beoordeling: 4.3 van 54.3524 reviews
  Aannemer in Oosterhout

  30 jaar zelfstandig gespecialiseerd in gevel renovatie waaronder Hakken,slijpen,reinigen/ stralen,voegen en impregneren Ook schoorsteen renovatie en lood Vervangen VSA gecertificeerd Alle gereedschappen in eigen bezit van slijptol tot dwang menger steigers en stof afzuiging 10 jaar garantie op het werk Als wij klaar zijn kun je alleen aan de gevel zien dat we geweest zijn alles wordt keurig netjes opgeruimd

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Top bedrijf
  Kom in contact
 • IMGMM
  IMGMM
  Beoordeling: 4.9 van 54.959 reviews
  Aannemer in Oosterhout

  Bij IMGMM Dakdekkers bent u verzekerd van een kwalitatievere you aanpak gericht op uw wensen. Mijn vakkundige met jarenlange ervaring hebt beschikking tot de juiste kennis en materialen om elke klus tot een goed einde te brengen. Hierbij staat transparantie voorop. Ik vind het belangrijk dat de klant weet waar hij of zij aan toe is. Duidelijke communicatie en gesprekken met de klant zorgen voor een kwalitatieve en klantgerichte aanpak met het beste resultaat voor de scherpste prijs. Bitumen-Pvc-Coting Nieuwe Bouw. Renovatie. Lekkage/reparatie. Goten reinigen . Dakpannen reinigen. Onderhoud. Garantie 100% Heeft u een interessante opdracht voor me? Laat het me weten en neem contact met me op! Ik help u graag. Mvg Imad IMGMM

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Regenpijp reparatie. Snel en top gedaan!
  Kom in contact
 • J.M.L. Design
  J.M.L. Design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9540 reviews
  Aannemer in Oosterhout

  Badkamermotage JML is gespecialiseerd in het (ver)bouwen van badkamers en toiletten van A tot Z. Dit alles in eigen beheer zonder tussenkomst van derden. Hoofdspecialisatie: "zetten" van gerectificeerde tegels met minimale voeg*" Bedrijf opgericht in 1995 JML Design V.O.F. Inmiddels is het nu JML Design. Op alle aanvragen willen wij de situatie eerst komen bekijken om een correcte offerte te kunnen maken, wij geven geen prijsinformatie door de telefoon. Dit is natuurlijk geheel kosteloos en vrijblijvend. Vaak kunt u komen kijken bij de huidige werkzaamheden (indien onze klant er geen bezwaar tegen heeft). Ook is het mogelijk om referenties aan te vragen. * De zuiverheid van het werk hangt enorm af van de tegelkwaliteit. Indien u tegels ergens wil uitzoeken is het mogelijk dat ik meegaat om deze samen met u te controleren.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Volgens afspraak top werk geleverd.
  Kom in contact
 • R. Maton metsel- en voegwerken
  R. Maton metsel- en voegwerken
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Aannemer in Oosterhout

  Wij zijn een familie bedr dat al 50jaar bestaat en gespecialiseerd is in alle types gevelwerk mbt stenen gevels! Van nieuwbouw tot renovatie, tot aanbouw of opbouw! Ook voegwerk en het benodigde stelwerk kunnen wij allemaal verzorgen zodat u maar met 1 partij te maken heeft en met een compleet pakket alles mbt tot het te vervaardigen gevelwerk in 1x kan afvinken!

  Laatste review:
  Buitenmuur plaatsen-
  Klus snel geklaard, goed werk geleverd! Zou Ruud zeker aanraden
  Kom in contact
 • Hakimi Construction
  Hakimi Construction
  Beoordeling: 4.8 van 54.8534 reviews
  Aannemer in Oosterhout

  Hakimi constructions is de specialist voor uw gevelrenovatie. Met meer dan 15 jaren ervaring bij een erkend gevelrenovatie bedrijf, bieden wij nu zelfstandig hakwerk en voegwerk, maar ook reiniging en impregneren van uw gevel behoren tot onze kwaliteiten.

  Laatste review:
  Gevelrenovatie-
  Prima werk geleverd en snel geschakeld. Uiteindelijk zijn we zeer tevreden.
  Kom in contact
 • Gielen Elektro
  Gielen Elektro
  Beoordeling: 5 van 55519 reviews
  Aannemer in Oosterhout

  Gielen Elektro Wij zijn een jong en enthousiast bedrijf die met zijn 15 jaar ervaring in alle facetten van het vak onze sporen al verdient heeft. Zowel onze particuliere klant maar zeker ook onze zakelijk relaties hebben onze service en kwaliteit mogen ervaren. De erkende en gecertificeerde monteurs draaien hun handen niet om voor het plaatsen van groepenkasten, volledige installatie van uw elektra of storingen. Wij proberen u met onze snelle service altijd de juist oplossing te bieden en door ons grote netwerk zijn we in staat u snel van dienst te zijn. Uw unieke situatie vraagt altijd een oplossing op maat en daar zal onze elektricien altijd voor zorgen.

  Laatste review:
  Keuken gereedmaken voor plaatsing-
  Reageert snel en denkt goed mee!
  Kom in contact

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Oosterhout, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 2331 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale aannemers in Oosterhout

Andere vakmensen in Oosterhout

Vind vakmensen bij jou in de buurt