Vind metselaars in Sint-Michielsgestel

Op zoek naar metselaars in Sint-Michielsgestel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele metselaars zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen metselaars

Onze metselaars in Sint-Michielsgestel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 67 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde metselaars in Sint-Michielsgestel

 • Dakwerken Hintham

  Metselaar in Sint-Michielsgestel

  Beoordeling: 4.7 van 54.7591 reviews

  Welkom op het profiel van Dakwerken Hintham! Uw specialist, voor al uw werkzaamheden op het dak. Wij zullen ons eerst even voorstellen. Dakwerken Hintham is een klein bedrijf met als specialisme alle voorkomende werkzaamheden op de daken. Uiteraard zijn dakwerkzaamheden niet het enige wat we voor u kunnen betekenen, of het nu gaat om klein timmerwerk of het plaatsen van een openhaard, bij ons kunt u terecht. Onderstaand een greep uit onze werkzaamheden : - Klein timmerwerk - Plaatsen van een openhaard - Dakkapel reinigen - Vogelwering aanbrengen - Nokvorst reparaties - Schoorsteen vegen -aanleggen nieuwe rookkanalen - Dakinspectie We luisteren graag naar uw wensen en zullen u op alle mogelijke manieren adviseren en bijstaan om uw wensen ten uitvoer te brengen. Goede garanties bieden u de zekerheid dat u jaren vrij van zorgen bent. Ook een goede service behoort tot onze plicht.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Bob is een prof. Denkt mee met de klus. Wil het goed doen, levert geen half werk. Komt afspraken goed na
 • Dakbeheer DBT

  Metselaar in Sint-Michielsgestel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9542 reviews

  Na ruim 12 jaar ervaring opgedaan te hebben bij diverse dakdekkersbedrijven. Zijn opgedane kennis goot hij in Dakbeheer DBT, waarmee hij een zeer compleet pakket aan dakwerken aanbiedt. Van dakwerken tot gerelateerde werken zoals gevelreiniging en -impregnatie. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten, van maandag tot en met vrijdag en daarbuiten ook voor noodsituaties.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Dakvenster DBT heeft alles netjes uitgevoerd, kan hem dus voor iedereen aanraden
 • Verboord totaal onderhoud

  Metselaar in Sint-Michielsgestel

  Beoordeling: 4.4 van 54.45235 reviews

  Dak- en Schoorsteentechniek Verboord is al 20 jaar een betrouwbare partner met een specialisatie die bestaat uit alles wat er rond en op het dak plaats vind. Denk hierbij aan het vervangen van oude/kapotte pannen , alle soorten zinkwerk ,dakgoot /daken bekleden dmv epdm , bitume daken , daken isoleren ,lood vervangen/repareren , schoorstenen voegen/opmetselen , rvs rook afvoer kanalen . Maar ook voor advies en informatie mag u ons altijd bellen. Mvg Stef Verboord

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Duidelijke communicatie, goed verhaal en snel uitgevoerd.
 • H.v.Haaren metselwerken

  Metselaar in Sint-Michielsgestel

  Beoordeling: 4.7 van 54.7530 reviews

  Hallo ik ben Henk v Haaren Ik ben ruim 30 jaar bezig in de metselbrance voor particulieren en bedrijven.Ik ben begonnen in 1995 als zelfstandige.het werk bestaat uit klein tot groot metselwerk, nieuwbouw en restauratie ed. incl voegwerk. ik werk veel alleen dus ik kan een voor een redelijk scherp tarief werken .Heeft u zelf vragen over bepaalde zaken kunt u mij altijd vrijblijvend bellen of mailen .ik ben VCA gecertificeerd heeft u nog vragen kunt u mij altijd vrijblijvend bellen of mailen tel 0619674987 email h.haaren01@home.nl mvg Henk v Haaren metselwerken

  Laatste review:

  Buitenmuur plaatsen -

  Snel en vakbekwaam, goede communicatie
 • B & R Dak- en Schoorsteentechniek

  Metselaar in Sint-Michielsgestel

  Beoordeling: 4.6 van 54.6584 reviews

  BenR dak en schoorsteen techniek is de dakspecialist in de regio. Alle werkzaamheden voeren wij vakkundig, efficient en schoon uit. Als familie bedrijf staan deze termen hoog in ons vaandel. Vader en zoon doen samen de planning en de klussen. Een heleboel ervaring met daarnaast veel nieuw inzichten. Deze mix zorgt dat wij onze klussen altijd perfect uitvoeren. Voor al onze werkzaamheden ontvangt u daarnaast tien jaar garantie! Waar zijn wij specialist in; - Schoorsteenvegen - Reparaties op uw dak - Schoorsteen uitslijpen/voegen - Bescherming voor uw goten en kanalen - Techniek (Vervangen en plaatsen van rookkanalen) Kort om; Vertrouw op kwaliteit voor uw veiligheid.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Hristo heeft perfect werk afgeleverd en was prettig in de omgang. Schoorstenen zien er weer top uit en de lekkage behoort tot het verleden.
 • B.d.R. Koerier

  Metselaar in Sint-Michielsgestel

  Beoordeling: 4.6 van 54.65360 reviews

  IK BEN AL MIJN HELE LEVEN IN DE BOUW EN VERVOER SECTOR BEZIG EN HEB DUS VOLDOENDE ERVARING IN HETGEEN WAAR IK OP REAGEER GR BENNIE

  Laatste review:

  Sloopwerk algemeen -

  De klus was vlot geklaard. Bennie is een fijne eerlijke vakman. Geeft goede adviezen ik zou hem direct weer inhuren.
 • WHB Dakspecialist

  Metselaar in Sint-Michielsgestel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9514 reviews

  WHB DAKspecialist is een professioneel, jong bedrijf gespecialiseerd in dakwerken. Wij bieden Snelle service door heel Nederland, vakbekwaam en werken met de nieuwste materialen en technieken is waar wij voor staan. Door jarenlange ervaring, scholing en contacten met de beste leveranciers zorgen wij voor een goed en degelijk product en bent u verzekerd van een kundige en betrouwbare dakspecialist. Wij geven u het juiste advies en de beste en betaalbare oplossing voor al uw dakwerkzaamheden.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Vanaf de start was de communicatie uitstekend! De afspraak stond ingepland in de middag, en op de dag zelf hebben hun nog een belletje gepleegd met de mededeling dat hun onderweg waren. Bij aanvang hebben we alles even doorgenomen, vervolgens zijn hun begonnen aan de werkzaamheden. De werkzaamheden waren een schoorsteen renovatie en 1 meter nokvorst opnieuw vastlijmen met flemix. Alle werkzaamheden zijn in logische volgorde uitgevoerd, de mannen weten precies waarmee ze bezig zijn en werken hard door. Er zijn foto’s vooraf en achteraf gemaakt van de situatie met de bijbehorende uitleg. WHB Dakspecialist doet tijdens hun werkzaamheden eventuele bijzonderheden aankaarten en indien nodig acute problemen in overleg direct oplossen. Eventuele overbodige werkzaamheden worden ook aangekaart, en zo worden onnodige reparaties/werkzaamheden voorkomen. De mannen vertrekken pas zodra de klus echt af is, en ruimen alles na afloop netjes op. Ik raad WHB Dakspecialist zeker aan!
 • Vosmans klus-, dak- en geveltechniek

  Metselaar in Sint-Michielsgestel

  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews

  Vosmans staat voor goed, gedegen en kwalitatief hoogwaardig vakwerk! Wij werken met het motto dat alles tot in de puntjes voor u verzorgd moet zijn; van A tot Z. Wij voeren de volgende werkzaamheden uit; * vernieuwen van pannen-daken. * vernieuwen van bitumen-daken. * inspecteren van een dak, doormiddel van een dakinspectie. * renovatie van schoorsteen/ uitslijpen opvoegen. * repareren/ vernieuwen van lood. * reinigen van daken. * coaten van daken. * dubbelwandig kanalen. * flexibel kanalen. * stucen van wanden en plafonds. * spackspuiten van wanden en plafonds. Op al onze werkzaamheden krijgt u bij ons 10 JAAR GARANTIE. Mocht u vragen hebben u kunt ons ten alle tijden bereiken op 06-59604638, wij staan u graag te woord. Ook kunt u ons per mail benaderen via perryvossen-vosmans@hotmail.com. WWW.VOSMANS.NL

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Als je een opdracht plaatst via Werkspot ontvang je meestal al snel veel reacties welke ook sterk afwijken in prijs. Ga niet automatisch in op de aanbieding van de goedkoopste als je kwaliteit ook belangrijk vindt. Vosmans levert degelijk vakwerk, snel en voor een prijs die het waard is. Ze waren ook een van de weinige aanbieders die de situatie van tevoren kosteloos ter plaatse kwamen bekijken, zodat ze een goede offerte konden opstellen. Werkzaamheden worden ook op een veilige manier uitgevoerd, wat ik persoonlijk ook belangrijk vindt. Mijn schoorstenen van bijna een eeuw oud zijn weer netjes gevoegd en geimpregeneerd. De zaak is ook netjes achtergelaten. We kunnen er de komende decennia weer mee vooruit dankzij de kwalitatief goede werkzaamheden van deze aannemer.
 • M. van den Brand Lijmwerken

  Metselaar in Sint-Michielsgestel

  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews

  Hallo Ik ben Mark van den Brand Zelfstandig sinds 2005 als blokkenlijmer in de bouw Ik ben gespecialiseerd in het verlijmen van -kalkzandsteen elementen(zetten met kraantje) -kalkzandsteen handzame blokken(schoon en vuilwerk) -ytong blokken(alle soorten en maten) Heeft u een zolder verbouwing of iets dergelijks ik verzorg ook stellen van de profielen en eventueel kozijnen ik kan altijd vrijblijvend op de locatie komen kijken en/of eventueel advies geven met vriendelijke groeten Mark van den Brand

  Laatste review:

  Binnenmuur metselen -

  Mark is in totaal 2 (of 3 inmiddels?) keer bij mij geweest om e.e.a. uit te voeren. Erg tevreden over de kwaliteit!
 • Verdonk Dak- & Geveltechniek

  Metselaar in Sint-Michielsgestel

  Beoordeling: 4.6 van 54.6517 reviews

  Geachte mensen Wij zijn een All-Round bedrijf en kunnen u bijna in alle vakgebieden van dienst zijn.in het renoveren en vernieuwen van daken, schoorstenen,vogelnesten verwijderen,het verrichten van dakgoten reparatie.vernieuwen van gehele dakgoten,dakgoot bekleden met E.P.D.M . loodreparatie en het vernieuwen van lood. Reinigen van dakgoten en schoorsteenkanalen, R.V.S kanaal Kortom, een gespecialiseerd bedrijf dat qua werkzaamheden alles verricht, gelegen vanaf de dakgoten. Expert in het opsporen van lekkages. Aangesloten bij het H.B.A. Hoofd Bedrijfschap Ambachten.

  Laatste review:

  Schoorsteen metselen of repareren -

  Helaas door file ruim een uur later op de werkplek. Heb me iets te snel laten overhalen om de klus te klaren waardoor de klus met wat extra's 9 x duurder werd dan gepland. Na vertrek ontdenkte de bewoner ook zwarte handenvegen op de muur, beetje slordig. Na 2 uur werk heb ik nog steeds een onprettig gevoel over gemaakte prijsafspraak.

Populaire lokale metselaars in Sint-Michielsgestel

Andere vakmensen in Sint-Michielsgestel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur