Vind aannemers in Hedel

Op zoek naar aannemers in Hedel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele aannemers zonder enige verplichting.

4.6

Top beoordelingen aannemers

Onze aannemers in Hedel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 394 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde aannemers in Hedel

 • Wand & Plafond Specialist

  Aannemer in Hedel

  Beoordeling: 4.7 van 54.75129 reviews

  Beste opdrachtgever, Wilt u een nieuwe gipsplafond, gipswand, verlaagd plafond, koof, geluidswerende wand of voorzetwand in uw huis door of van een ruimte meerdere ruimtes maken, of moet er isolatie worden aangebracht in uw woning ? Met onze jarenlange ervaring & kennis bent u bij ons in goede handen! Gespecialiseerd in : - gipsplafonds/ verlaagde plafonds monteren - stopcontacten/ lichtschakelaars / spotjes installeren - gipswanden/ voorzetwanden / scheidingswanden / geluidswerende wanden monteren - cinewalls ( tv / open haard ) monteren - isolatie aanbrengen ( glaswol / steenwol ) - deuren + kozijnen monteren - behangklare oplevering Wij zijn werkzaam door heel Nederland & België. Met vriendelijke groet, Wand & Plafond Specialist

  Laatste review:

  Garage (ver)bouwen -

  Mario reageerde snel op onze opdracht. Communicatie verliep vanaf begin af aan prettig, geen vraag was teveel. Uiteindelijk met drie man sterk onze volledige garage (40m2 muur en 20m2 plafond) geïsoleerd, muren afgewerkt, voorzien van nieuwe stopcontacten/spots, oude electra opnieuw aangesloten. De mannen werken hard door, zijn prettig in de omgang, komen hun afspraken na. Als we iets extra's vragen is dat ook geen probleem. Ondanks een flinke tegenvaller (per ongeluk electra leiding geraakt) werd dit naar onze wens weer opgelost. Dit heeft ze flink wat extra werk bezorgd, maar ondanks dat bleven ze hard doorwerken totdat alles erin zat! Om 23uur was de klus na 3 dagen geklaard. Wat ons betreft een echte aanrader!
 • Maison Bouw en Onderhoud

  Aannemer in Hedel

  Beoordeling: 4.4 van 54.4519 reviews

  Waarom Maison Bouw en Onderhoud. Meer als 15 jaar ervaring in het bouwen en onderhouden van uw huis. Alle vakspecialisten in huis. Altijd garantie op ons werk. Meer dan 2000 tevreden klanten. Gratis en vrijblijvende offerte. Twijfel niet en stel u vraag we helpen u graag.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Snelle en nette service. Duidelijke uitleg van de werkzaamheden die verricht zijn. De heren konden snel langskomen. Prima
 • Schoorsteenveegbedrijf Van de Ven V.O.F.

  Aannemer in Hedel

  Beoordeling: 4.9 van 54.95381 reviews

  In 2006 heb ik besloten om samen met mijn zoon een eigen Schoorsteenveegbedrijf te starten, wij zijn gespecialiseerd in: -voegen en repareren van uw schoorsteen,-plaatsen van flexibele rookkanalen,-Nokvorst reparaties,-Kanaal bescherming plaatsen,-Vogelwering plaatsen en Coating Dakgoten.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Onze nokvorsten lagen los op het dak, dus ik zocht iemand die dat kon herstellen. We hadden snel reactie, en hij kon snel langskomen. Een vriendelijke man. Heel netjes gewerkt, je ziet een enorm verschil tussen het werk dat een ander bedrijf bij de buren heeft geleverd en wat vd Ven gedaan heeft. Vele malen netter, en ook nog eens in de kleur van de dakpannen. Ideaal. Bovendien is hij de enige die eerlijke prijzen hanteert, en ook nog eens vijf jaar garantie! Ik kan hem van harte aanbevelen!
 • Alert dak- en schoorsteentechniek

  Aannemer in Hedel

  Beoordeling: 4.6 van 54.6582 reviews

  Hallo mijn naam is Eric . Ik ben 49 jaar en kom uit Den Bosch. Inmiddels ben ik ruim 25 jaar actief in de branche dak en schoorsteentechnieken. ( Alleen pannen daken geen platte daken) Mijn werkzaamheden bestaan vooral uit: - Nokvorst reparatie. - Loodreparaties schoorsteen en dakkappel en overige loodslappen. - Uitvoeren van dak inspecties bijv. opsporen en verhelpen van lekkages. - Slijpen en voegen van schoorstenen. - Schoorsteen vegen en dakgoten reinigen. - Plaatsen schoorsteenkappen en plaatsen vogelweringen. - Cleanen dakkappel.

  Laatste review:

  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud -

  Ik heb goede ervaring, de vakman heeft de klus uitgevoerd zoals afgesproken, voor de vooraf afgesproken prijs. Na kort overleg hebben we op zijn advies zelfs nog een extra loodslab vervangen, om toekomstige problemen voor te zijn.
 • Christopher Abel

  Aannemer in Hedel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9534 reviews

  Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Christopher Abel en ik ben werkzaam in de omgeving van 's-Hertogenbosch. In 2015 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen, waarbij ik onder andere werkzaam ben in tuinonderhoud, stucen van wanden, gevelbeplating, machineonderhoud, vrachtwagen transport en kraanwerk. Kortom ben ik een handige Harrie! Met vriendelijke groet, Chris

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vriendelijke vakman. Werkt snel en goed, komt afspraken na, doet meer dan afgesproken toen klus sneller klaar bleek dan verwacht. Dat hoeft hij niet te doen.
 • Klusbedrijf H.C.

  Aannemer in Hedel

  Beoordeling: 4.7 van 54.75163 reviews

  Mijn naam is Henri Craane van Klusbedrijf H.C. Gespecialiseerd in vloeren. Het Bedrijf bestaat inmiddels 25jaar. Ik heb meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van betonvloeren, het leggen van zandcementdekvloeren en pleistervloeren en het egaliseren van vloeren Het leggen van badkamervloeren met afschot naar drain Het leveren en leggen van zwaluwstaartplaten(lewisplaten) En het leveren en aanleggen van vloerverwarming Het ombouwen van houtenvloer met kruipruimten naar een goede geïsoleerde vloer met vloerverwarming Combinatie vloer (broodjesvloer) Duofor combinatievloer Betonlook vloeren Schuimbeton Sloopwerkzaamheden Draagmuren slopen en stalendraagbalk plaatsen Badkamer renovatie Ik werk door heel Nederland. Met vriendelijke groet, Klusbedrijf H.C. Henri Craane

  Laatste review:

  Cementdekvloer aanbrengen -

  Nadat de opdracht op werkspot was gezet, belde Henri binnen 10 minuten op. Hij was in de buurt en vroeg of hij mocht komen kijken. Dat heeft hij gedaan en wij hebben samen onze wensen besproken. Binnen een half uur hadden wij erg veel vertrouwen en hebben hem de opdracht gegeven. Tot aan de start van de verbouwing hebben we middels Whatsapp contact gehad en dat was heel plezierig. Op de dag van beginnen kwam Henri met zijn zwager, schoonzoon en diens broer de klus klaren en hierover zijn wij zeer tevreden! Als Henri zegt dat hij er om 07:00u is, dan staat hij om 06:45u al in de straat te popelen om te kunnen beginnen. Hij straalt rust en overzicht uit en communiceert erg goed. Als je om uitlegt vraagt, dan krijg je het. Al met al zéér tevreden en wij bevelen H.C. Klusbedrijf zeker aan!
 • Verboord totaal onderhoud

  Aannemer in Hedel

  Beoordeling: 4.5 van 54.55244 reviews

  Dak- en Schoorsteentechniek Verboord is al 20 jaar een betrouwbare partner met een specialisatie die bestaat uit alles wat er rond en op het dak plaats vind. Denk hierbij aan het vervangen van oude/kapotte pannen , alle soorten zinkwerk ,dakgoot /daken bekleden dmv epdm , bitume daken , daken isoleren ,lood vervangen/repareren , schoorstenen voegen/opmetselen , rvs rook afvoer kanalen . Maar ook voor advies en informatie mag u ons altijd bellen. Mvg Stef Verboord

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Stef is een betrouwbare werker die uitstekend en helder communiceert. Hij maakt zijn beloftes waar, werkt snel, is flexibel als het tegenzit en laat je ook niet zitten met een half afgeronde klus. Ons dak had aardig wat stormschade en nu bleek er ook nog nokbalken te zijn aangetast door termieten. Stef offerde zijn eigen verjaardag op om de klus af te krijgen en kwam met een scherpe prijs boor het vervangen van de nokbalken en het plaatsen van dakvorspannen. Het ziet er nu weer helemaal goed uit. Bovendien heeft Stef ook hardwerkende en betrouwbare werknemers in dienst. Ze blijven tot het donker werd op het dak om de klus af te krijgen en ruimden daarna ook alles keurig netjes op. Een uitstekend uitgevoerde klus! Ik zou Verboord Totaal Onderhoud zeker aanraden voor je dakklus!
 • 1001 Diensten

  Aannemer in Hedel

  Beoordeling: 4.3 van 54.35140 reviews

  Hallo ik ben Sina, Ik heb 9 jaar gewerkt voor een baas en ik ben nu inmiddels voor me eigen begonnen omdat ik werken leuk vind en graag bezig ben met mijn handen. het meeste werk wat ik altijd deed zijn daken, goten, schoorstenen, gevels renoveren/vernieuwen/isoleren. Ik doe ook veel schoonmaak werkzaamheden, schilderwerken rond om huis/dak. En eventueel andere werkzaamheden die nog bespreekbaar zijn zoals loodgieter, sloopwerk, hulp bij tillen, opruimwerkzaamheden, laminaat leggen, en onderhoud aan uw tuin. U kunt mijn ook altijd bellen voor een afspraak dan kom ik vrijblijvend langs voor een offerte. Ik geef duidelijk advies en bespreek de werkzaamheden vooraf zodat we altijd weten waar we over praten. Van al de werkzaamheden maak ik foto's zodat u die achteraf allemaal terug kan zien. Ik werk door heel Nederland.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Persoonlijk vond ik het wel vaag dat de lekkage zonder te kijken al een vaste prijs had. Ik ben ook van mening dat ik teveel betaald heb. Het was een reparatie van nog geen half uur voor 520,00 euro nu dat is niet prijsvriendelijk. Zal volgende x toch naar een ander gaan die vooraf komt kijken en dan een eerlijke prijs afgeeft. Wij zullen dan ook geen gebruik maken van de offerte voor de daknokken.
 • Dakwerken Hintham

  Aannemer in Hedel

  Beoordeling: 4.7 van 54.75100 reviews

  Welkom op het profiel van Dakwerken Hintham! Uw specialist, voor al uw werkzaamheden op het dak. Wij zullen ons eerst even voorstellen. Dakwerken Hintham is een klein bedrijf met als specialisme alle voorkomende werkzaamheden op de daken. Uiteraard zijn dakwerkzaamheden niet het enige wat we voor u kunnen betekenen, of het nu gaat om klein timmerwerk of het plaatsen van een openhaard, bij ons kunt u terecht. Onderstaand een greep uit onze werkzaamheden : - Klein timmerwerk - Plaatsen van een openhaard - Dakkapel reinigen - Vogelwering aanbrengen - Nokvorst reparaties - Schoorsteen vegen -aanleggen nieuwe rookkanalen - Dakinspectie We luisteren graag naar uw wensen en zullen u op alle mogelijke manieren adviseren en bijstaan om uw wensen ten uitvoer te brengen. Goede garanties bieden u de zekerheid dat u jaren vrij van zorgen bent. Ook een goede service behoort tot onze plicht.

  Laatste review:

  Rookkanaal installeren of vervangen -

  Prettige ervaring van bevlogen en vrolijke vakmannen. Het werk is volledig volgens afspraken uitgevoerd en voor een redelijke prijs. Ik kan Bob van harte aanbevelen. (Flexibel rookkanaal aangelegd, kachelpijp vervangen en schoorsteen gerenoveerd.)
 • Klussenbedrijf de Tulp

  Aannemer in Hedel

  Beoordeling: 4.5 van 54.55111 reviews

  Welkom op de Werkspot pagina van Klussenbedrijf De Tulp. Klussenbedrijf De Tulp is een professioneel klussenbedrijf met enthousiaste medewerkers. Met meer dan 10 jaar ervaring in de branche staan wij garant voor kwaliteit, die doorgaans begint met een goed en betrouwbaar advies Door onze flexibele en vakkundige opstelling bieden we voor elke situatie een passende oplossing. Ook kunnen we op uw verzoek dak inspecties. Uiteraard gevolgd door een uitgebreid inspectierapport. Of het nu gaat om een groot of klein project, Klussenbedrijf De Tulp zorgt voor een optimale uitvoering, waarbij de relatie met u altijd van grote waarde is. Klussenbedrijf De Tulp onderscheidt zich van andere klusbedrijven door een compleet pakket aan mogelijkheden en de bijbehorende werkzaamheden aan te bieden. Of het nu gaat over dakbedekking, pannendaken, schoorsteen, lood/zinkwerk, voeg en metsel werken, enzovoorts. Klussenbedrijf De Tulp werkt conform de richtlijnen die hiervoor zijn opgesteld. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Vriendelijke en vakbekwame mensen. Sommige afspraken (voor het langskomen voor de opmaak van een offerte, voorbereidend werk) werden wel vaak verplaatst maar hier werd wel goed over gecommuniceerd. Wellicht niet de goedkoopste maar er is heel net werk geleverd.

Populaire lokale aannemers in Hedel

Andere vakmensen in Hedel

 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur