Vind verhuisbedrijven in Hedel

Op zoek naar verhuisbedrijven in Hedel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Hedel

 • Ceva Românesc
  Ceva Românesc
  Beoordeling: 4.8 van 54.8527 reviews
  Verhuisbedrijf in Hedel

  Ceva Românesc kan je helpen met je Verhuisbedrijf klus in Zaltbommel en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw te beantwoorden. Neem direct contact op met Ceva Românesc om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Transport (piano, meubilair, voertuigen)-
  Nette, vriendelijke mannen, die goed hebben geholpen met het verhuizen van een wasmachine en droger. Ze hebben zelfs alles aangesloten totdat het goed was en de oude wasmachine meegenomen. De volgende keer zal ik hun zeker weer benaderen voor een klus!
 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95228 reviews
  Verhuisbedrijf in Hedel

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Deze verhuizers zijn zeer vriendelijk,netjes en behulpzaam. Er ging tijdens de verhuizing iets mis. Maar dat hebben ze keurig,en snel opgelost. Bedankt voor de service. En de mooie bos bloemen! Een aanrader voor iedereen!!!
 • Découvrir capitale B.V.
  Découvrir capitale B.V.
  Beoordeling: 4.4 van 54.453 reviews
  Verhuisbedrijf in Hedel

  Ik heb inmiddels al zoveel gedaan voor zoveel mensen, dat iedereen tegen mij zei, GA HIER MEER MEE DOEN! Inderdaad, je moet doen wat je leuk vindt, dan geniet je iedere dag.. Zover mijn geschiedenis... Heeft u geen tijd en/of heeft u twee linkerhanden? Geen probleem! Ik ben er voor al uw kleinere klusjes. Van badkamerkraan vervangen, lampen ophangen, muren of deurposten schilderen (eerdere carrière), timmerwerk tot douche vervangen, en meer. Na dat ik klaar ben, laat ik alles netjes achter en zorg dat mijn klanten altijd tevreden voor dat ik de deur uitloop. U kunt rekenen op vakmanschap en professionaliteit! Ik reken een vast laag tarief van €25,- inclusief BTW per uur wat begint als ik vertrek vanaf een adres. Ik zal dit altijd vooraf aan u doorgeven en voor elke klus vooraf een schatting maken. Heeft u een grotere klus, dan betaalt u 25% kosten vooraf en krijgt u van mij een schatting van het aantal te verwachten uren! Als de klus meer dan 15 uur omvat, betaalt u tussentijds alvast 50% aan voor de tot dan toe gemaakte uren. Aan het einde rekenen we alles meteen af. Materialen kan ik voor u kopen en dienen door u betaald te worden Parkeerkosten, kosten voor Werkspot etc worden aan u doorberekend. Alleen regio: 's-Hertogenbosch ~ Oss ~ Uden ~ St Oederode ~ Boxtel ~ Helvoirt ~ Vught ~ Drunen LET OP Tarief is inclusief BTW, maar exclusief wervingskosten Werkspot (ter voorbeeld schilderwerk is altijd €34,- ex Btw opslag). Deze wervingskosten van Werkspot worden altijd als opslag in rekening gebracht op het totaal, houd hier rekening mee!

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  Heel aardig team, ze voerde de klus snel en soepel uit, ik raad ze aan!
 • naambordjesenmeer

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hedel

  Hout&klus is een onderdeel van firma naambordjesenmeer Voor kleine en middelgrote klussen reparatie en creaties Houten banken tafels etc. Zeer handige ondernemer creatief en nauwkeurig met andere woorden en handige allround handyman

 • A. Bioch Timmerwerken
  A. Bioch Timmerwerken
  Beoordeling: 4.7 van 54.751 review
  Verhuisbedrijf in Hedel

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Andries Bioch. Na mijn schoolperiode ben ik gestart in de bouw en alweer 10 jaar werkzaam als zelfstandige. Veel verschillende projecten heb ik met plezier gerealiseerd. Denk hierbij aan een badkamer renoveren of helemaal vernieuwen, het afhangen van deuren, het plaatsen van tuinoverkappingen of tuinhuisjes, repareren dakwerk, renoveren van meubels, laminaat leggen, plaatsen van dakramen of dakkapellen. Een kenmerkende factor in mijn projecten is het streven naar kwaliteit, niet alleen in de afwerking, maar zeker ook in de keuze van de producten en materialen en daar adviseer ik u ook graag in. Vaak betekend dit niet de laagste prijs, maar wel de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben ook een grote meerwaarde, omdat wij gediplomeerd zijn en verschillende cursussen met succes hebben afgelegd, o.a. vbo timmeren 2, basisveiligheid vca, kegro deuren montage partner. Al onze werkzaamheden gaan wij afstemmen met uw wensen en behoeften! Voor de juiste prijs en kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Mail ons vrijblijvend als u nog vragen heeft. Hartelijke groet, Andries Bioch.

  Laatste review:
  Bioch Timmerwerken heeft bij ons een pracht-project gerealiseerd. Het begint met meedenken met onze specifieke wensen en kijken naar de mogelijkheden die er zijn, rondom isolatie, lichtinval, verwarming, materiaalkeuze en praktische gebruiksmogelijkheden. Bioch Timmerwerken levert vakwerk op de millimeter nauwkeurig en verzorgt een perfecte afstemming met stucadoor, loodgieter, dakdekker en electricien. Kortom: voor een perfect resultaat moet je bij Bioch zijn!
 • Het Grune Menneke
  Het Grune Menneke

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hedel

  Wie is "Het Grune Menneke"? Het Grune Menneke is een gemotiveerde man die de passie voor tuinieren en klussen in en om het huis met de paplepel is ingegeven. Hij biedt zijn hulp aan, voor mensen met weinig tijd of die door andere omstandigheden hun tuin niet meer kunnen onderhouden en geen ervaring en of tijd hebben. En ook voor al uw klussen in en om het huis. Hoe gaat Het Grune Menneke te werk? Het Grune Menneke komt altijd eerst ter plaatse kijken. Op dat moment kan hij de werkzaamheden correct inschatten en weet hij exact welk materiaal hij nodig heeft. Daarnaast wordt er een tijdstip en een prijs afgesproken. Zijn machines zijn Co2 neutraal en stil, en zijn werkmethodes dragen positief bij aan het milieu. Het Grune Menneke is betrouwbaar en werkt duurzaam, eventueel met behulp van herbruikbare materialen. Naast dat hij zorgt dat uw buitenomgeving altijd representatief is, gebruikt hij ook organisch materiaal. Werkzaamheden: - Knippen van al uw hagen - Grasmaaien en onderhoud van het gazon - Onkruid wieden - Snoeien - Vellen/rooien van bomen - Afvoeren van tuin en snoeiafval - Schuttingen plaatsen/repareren - Buitenverlichting aanleggen - Allerlei klussen in en om het huis ✓ SCHERP TARIEF ✓ KORTE WACHTTIJD ✓ KWALITEIT ✓ GARANTIE

 • Christopher Abel
  Christopher Abel
  Beoordeling: 5 van 55572 reviews
  Verhuisbedrijf in Hedel

  Geachte heer/mevrouw, Mijn naam is Christopher Abel, gevestigd nabij 's-Hertogenbosch. In 2015 ben ik mijn eigen bedrijf Klus Voor Abel begonnen, waarbij ik onder andere werkzaam ben in tuinonderhoud, stucen van wanden, gevelbeplating, machineonderhoud, vrachtwagen transport en kraanwerk. Met mijn minigraver (1,1ton en 78cm breed) voer ik diverse werkzaamheden uit. Kortom, ik ben een handige Harrie! Ik ben ook online te vinden via mijn bedrijfsnaam. Met vriendelijke groet, Chris

  Laatste review:
  Schutting of hek plaatsen-
  Prettige communicatie vooraf en klus prima geklaard in stromende regen.
 • Bouwbedrijf LevelUp

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hedel

  Bouwbedrijf Level Up is gevestigd in Hedel. Sinds 2015 opgericht. Onze werkzaamheden zijn complete verbouwingen, aanbouw, nieuwbouw. Ook voor kleinere klussen ben je aan het juiste adres. Waar meerdere disciplines samen komen zijn we een sterke schakel. We hebben veel bouwkundige en technische kennis en een groot netwerk waar we mee samenwerken er is een ruim assortiment aan professionele machines aanwezig. Voor een marktconform bedrag ben je aan het goede adres.

 • Amiri Craftsmen
  Amiri Craftsmen
  Beoordeling: 5 van 55528 reviews
  Verhuisbedrijf in Hedel

  Ontdek de veelzijdige expertise van Amiri Craftsmen, de toonaangevende partner voor hoogwaardige diensten zoals , elektrotechniek, hoveniersdiensten, isolatie, Sanitair, schilderwerk, sloopwerkzaamheden, stucwerk en tuinaanleg in Waalwijk en omstreken. Ons toegewijde team staat garant voor vakmanschap en betrouwbaarheid. Bekijk onze uitgebreide portfolio en lees onze positieve reviews voor een diepgaander inzicht in onze dienstverlening

  Laatste review:
  Meubels (de)monteren-
  Communiceert goed over wat de planning is en wat hij gaat doen. Top gozer. Werkt ook netjes.
 • Prefab 4 You B.V.

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Hedel

  Wij zijn een jong en energiek bedrijf dat een uitdaging niet uit de weggaat.

4.8

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Hedel, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 126 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Hedel

Andere vakmensen in Hedel

Vind vakmensen bij jou in de buurt