Als je Werkspot gebruikt, ga je akkoord met ons cookie-beleid.

Vind kozijnspecialisten in Hedel

Op zoek naar kozijnspecialisten in Hedel? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele kozijnspecialisten zonder enige verplichting.

Wat is je klus?

Kozijnspecialist

Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Hedel

 • MDDF-AFBOUW

  Kozijnspecialist in Hedel

  Beoordeling: 4.9 van 54.9522 reviews

  Sinds 2003 werk ik al in de Afbouw. Ik heb mij opgewerkt vanaf leerling tot nu een zeer kundige afbouwspecialist, die zelfstandig hele projecten kan aannemen, plannen, uitvoeren en naar plan opleveren. Kwaliteit van werken in een zeer goede prijs, kwaliteit en tijds verhouding zal mijn specialiteit zijn.

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Johan heeft bij ons mooie oude paneeldeuren en een moderne glazen deur geplaatst en we zijn erg blij met het resultaat. Johan is een erg vriendelijke enthousiaste vakman.
 • Klussen- en Montagebedrijf Gebr. van der Velden

  Kozijnspecialist in Hedel

  Beoordeling: 4.6 van 54.659 reviews

  Zitten al 22 jaar in het vak van kozijnen tot vliesgevels, timmerwerk en glaszetten

  Laatste review:

  Glas zetten of vervangen -

  Vriendelijke mensen, houden zich aan de afspraak, achteraf bleek het wel een stuk goedkoper te kunnen.
 • A dakonderhoud

  Kozijnspecialist in Hedel

  Beoordeling: 4.6 van 54.6533 reviews

  Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen van platte en hellende daken zowel bij woningen, appartementen als bedrijfspanden. Ook op de planning die we afgeven kunt u bouwen. Op basis van onze ervaring kunnen we de tijdsduur van werkzaamheden goed inschatten en u een reële planning geven. Last van daklekkage? Wij helpen u snel: binnen 8 uur zijn we aanwezig om de lekkage te verhelpen. Alle dagen van de week. Nokvorsten herstellen Dak lekkage melden Vlonders Bitumen dakbedekking Vogeloverlast Pannendak Dakgoot Dakisolatie Graag alleen reageren als u de klus daadwerkelijk wil uitvoeren Inplaats van alleen kosten op vragen I.v.m leadkosten die wij moeten betalen als we met u in contact komen Mvg A dakonderhoud

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Ze kwamen direct nu nog kijken of stopt met lekker als gaat regenen
 • Richard Casteleijn

  Kozijnspecialist in Hedel

  Beoordeling: 4.8 van 54.85145 reviews

  Richard Casteleijn is een goed opgeleide timmerman met 15 jaar ervaring in het vak.. Mijn klussen zijn vooral complete zolderverbouwingen/vlieringen, dakramen plaatsen, wanden en plafonds plaatsen, aftimmeren en kozijnen en deuren plaatsen. Met mijn gemotiveerde mensen streef ik erna om de klus in 1 x achter elkaar af te maken. Voor inlichtingen en een vrijblijvende offerte kunt u contact met mij opnemen. Richard Casteleijn

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Snelle communicatie en installatie. Raam ziet er perfect uit met wat gips.
 • Luif Interieur & Timmerwerken

  Kozijnspecialist in Hedel

  Beoordeling: 4.7 van 54.7537 reviews

  Luif Interieur en Timmerwerken heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het afhangen van deuren en het compleet aftimmeren van woningen. Van plinten, deuren en een verlaagd plafond tot en met complete zolderverbouwingen, wij kunnen het. Samen met deskundige collega's brengen wij iedere klus tot een goed einde. Het overige timmerwerk dat wij uitvoeren zijn: - Verbouwingen - Renovatie - Nieuwbouw - Terrasoverkappingen - Interieurwerk. - Dakkapellen en dakramen. Met moderne gereedschappen mallen en materialen werken wij zeer nauwkeurig tot op de mm. Hierin wordt ook regelmatig geïnvesteerd om up-to-date te blijven in de huidige technieken.

  Laatste review:

  Binnendeur plaatsen of vervangen -

  Erno heeft uitstekend werk geleverd. Afspraak is afspraak. Het gebeurde op korte termijn, snel en goed. Ik ben erg tevreden
 • A. Bioch Timmerwerken

  Kozijnspecialist in Hedel

  Beoordeling: 4.7 van 54.751 review

  Beste opdrachtgever, Mijn naam is Andries Bioch. Na mijn schoolperiode ben ik gestart in de bouw en alweer 10 jaar werkzaam als zelfstandige. Veel verschillende projecten heb ik met plezier gerealiseerd. Denk hierbij aan een badkamer renoveren of helemaal vernieuwen, het afhangen van deuren, het plaatsen van tuinoverkappingen of tuinhuisjes, repareren dakwerk, renoveren van meubels, laminaat leggen, plaatsen van dakramen of dakkapellen. Een kenmerkende factor in mijn projecten is het streven naar kwaliteit, niet alleen in de afwerking, maar zeker ook in de keuze van de producten en materialen en daar adviseer ik u ook graag in. Vaak betekend dit niet de laagste prijs, maar wel de beste kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij hebben ook een grote meerwaarde, omdat wij gediplomeerd zijn en verschillende cursussen met succes hebben afgelegd, o.a. vbo timmeren 2, basisveiligheid vca, kegro deuren montage partner. Al onze werkzaamheden gaan wij afstemmen met uw wensen en behoeften! Voor de juiste prijs en kwaliteit verhouding bent u bij ons aan het juiste adres. Mail ons vrijblijvend als u nog vragen heeft. Hartelijke groet, Andries Bioch.

  Laatste review:

  Bioch Timmerwerken heeft bij ons een pracht-project gerealiseerd. Het begint met meedenken met onze specifieke wensen en kijken naar de mogelijkheden die er zijn, rondom isolatie, lichtinval, verwarming, materiaalkeuze en praktische gebruiksmogelijkheden. Bioch Timmerwerken levert vakwerk op de millimeter nauwkeurig en verzorgt een perfecte afstemming met stucadoor, loodgieter, dakdekker en electricien. Kortom: voor een perfect resultaat moet je bij Bioch zijn!
 • Het Grune Menneke

  Kozijnspecialist in Hedel

  Nog geen reviews

  Wie is "Het Grune Menneke"? Het Grune Menneke is een gemotiveerde man die de passie voor tuinieren en klussen in en om het huis met de paplepel is ingegeven. Hij biedt zijn hulp aan, voor mensen met weinig tijd of die door andere omstandigheden hun tuin niet meer kunnen onderhouden en geen ervaring en of tijd hebben. En ook voor al uw klussen in en om het huis. Hoe gaat Het Grune Menneke te werk? Het Grune Menneke komt altijd eerst ter plaatse kijken. Op dat moment kan hij de werkzaamheden correct inschatten en weet hij exact welk materiaal hij nodig heeft. Daarnaast wordt er een tijdstip en een prijs afgesproken. Zijn machines zijn Co2 neutraal en stil, en zijn werkmethodes dragen positief bij aan het milieu. Het Grune Menneke is betrouwbaar en werkt duurzaam, eventueel met behulp van herbruikbare materialen. Naast dat hij zorgt dat uw buitenomgeving altijd representatief is, gebruikt hij ook organisch materiaal. Werkzaamheden: - Knippen van al uw hagen - Grasmaaien en onderhoud van het gazon - Onkruid wieden - Snoeien - Vellen/rooien van bomen - Afvoeren van tuin en snoeiafval - Schuttingen plaatsen/repareren - Buitenverlichting aanleggen - Allerlei klussen in en om het huis ✓ SCHERP TARIEF ✓ KORTE WACHTTIJD ✓ KWALITEIT ✓ GARANTIE

 • Lindeboom Kozijnen en Zonwering

  Kozijnspecialist in Hedel

  Beoordeling: 4.8 van 54.8587 reviews

  Bedrijfsvorm: Eenmanszaak Opgericht: 2007 Mijn naam is Gert Lindeboom. Ik ben sinds 1997 actief als monteur van kozijnen en zonwering. Tot 2007 was ik in loondienst bij een bedrijf en heb ik vooral ervaring opgedaan met het inmeten en monteren van kunststof kozijnen. Daarnaast heb ik horren, rolluiken en zonwering opgehangen. Sinds 2007 ben ik voor mezelf begonnen. Ik heb geen personeel in dienst, maar werk samen met andere zzp 'ers. Ik heb veel ervaring met renovaties van woningen, in het vervangen van houten kozijnen door kunststof kozijnen en vervangen van houten rabat delen door kunststof rabat delen. Ik heb de afgelopen jaren diverse trainingen gevolgd voor de montage van kozijnen en rolluiken. Daarnaast ook trainingen voor de installatie van draadloos bedienbare motoren voor zonwering. Voor het uitbrengen van een definitieve prijsopgave bezoek ik de klanten om de situatie goed te bekijken. Dat kan ook in de avonduren. Bij grotere verbouwingen werk ik samen met een vertrouwde en degelijke aannemer. Bij een opdracht wordt geen aanbetaling gevraagd. Ik lever en monteer rolluiken en zonwering, handbediend of elektrisch. Ook voor reparaties en service kunt u bij mij terecht.

  Laatste review:

  Raamkozijnen plaatsen of vervangen -

  Gert levert top werk af, ruimt alles netjes op, fijn zaken te hebben gedaan.
 • SB Montage B.V.

  Kozijnspecialist in Hedel

  Beoordeling: 4.9 van 54.953 reviews

  timmerwerkzaamheden

  Laatste review:

  Dakramen of lichtkoepels plaatsen of vervangen -

  Prettig in contact. Komt afspraken na. Werkt netjes. Zeer aan te bevelen.
 • Dak Kwaliteit Nederland

  Kozijnspecialist in Hedel

  Beoordeling: 4.3 van 54.3585 reviews

  Dak kwaliteit Nederland is een dakdekkersbedrijf, werkzaam door heel Nederland. Dak kwaliteit Nederland biedt u dienstverlening bij al uw dakwerkzaamheden. Heeft u een verbouwing, een lekkage, onderhoud, renovatie of zijn er andere werkzaamheden waarbij u wel een dakdekkersbedrijf kunt gebruiken? Neem dan snel contact op met ons. Wij zijn u graag tot uw dienst! In overleg is veel mogelijk, geen opdracht is te groot of te klein! Voor al uw dakwerkzaamheden moet u bij Dak kwaliteit Nederland zijn! Wij zijn een erkend leerbedrijf.

  Laatste review:

  Dakrenovatie of -vervanging -

  Dak Kwaliteit staat redelijk goed aangeschreven, en de keuze tussen vakmensen was beperkt. Dus ik heb ze het werk laten uitvoeren. Na het opmaken van de offerte ben ik akkoord gegeaan. Daarna leken ze mij vergeten te zijn. Ik heb maar eens gebeld en ze zouden snel komen. Dat klopte, maar ze hadden een meetfout gemaakt waardoor ze de boeiboorden niet hadden. De eerste keer kwam ze te laat, en deden alleen de dakbedekking met de afdekrand. Een week of wat later kwamen ze nog eens voor de andere werken. Ook deze keer waren ze veel te laat. Aangezien de boorden onder de rand moesten moest het halve dak er weer af. Daarna bleek de afdekrand niet goed meer te passen wegens de extra ruimte van de boorden. Ik heb het zo gelaten. Ik hoef ze niet meer op mijn dak.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Hedel

Andere vakmensen in Hedel

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur