Enkele van onze best beoordeelde dakdekkers in Mierlo

 • Dakbeheerwest
  Dakbeheerwest
  Beoordeling: 5 van 55598 reviews
  Dakdekker in Mierlo

  Als je op zoek bent naar een Dakdekker in uw regio dan kan Dakbeheerwest je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Dakrenovatie of -vervanging, lekkages , Schoonmaak daken of dakgoten, Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht of kijk op onze site zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud-
  Goed werk verricht
 • Klusjesbedrijf de toekomst
  Klusjesbedrijf de toekomst
  Beoordeling: 4.4 van 54.4532 reviews
  Dakdekker in Mierlo

  Ik ben een klusjes bedrijf. ik doe dakwerkzaamheden en reparaties uitvoeren Wil je je Klus klaar bel de toekomst maar !

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Zeer vriendelijk en gaat snel te werk. Na gekeken te hebben naar de dakgoot was de conclusie al snel dat er met de dakgoot niets mis was. Een tussenschot zorgde ervoor dat het water niet goed wegliep. Hij heeft direct het tussenschot weggehaald en het eater loopt nu goed weg.
 • Nosce Ipsum klussenbedrijf
  Nosce Ipsum klussenbedrijf
  Beoordeling: 4.6 van 54.6531 reviews
  Dakdekker in Mierlo

  Specialist op het gebied van boeiboorden, gevelbekleding, daklijsten en (het repareren van) goten. Jarenlange ervaring in de hout- en betonbouw. Denk hierbij aan het plaatsen van schuttingen, poorten, schuren, carports, tuinhuizen, aanbouwen etc. Zowel het plaatsen van de fundering als de wanden, kozijnen en het dak vallen onder onze werkzaamheden, op dat gebied zijn we echt allround. Zodoende hebben wij ook ruime ervaring opgebouwd in het plaatsen van zowel dakbeschot als dakbedekking. Daarnaast werken we op projecten samen met verschillende dakspecialisten waardoor we alles op dit vlak aan kunnen bieden.

  Laatste review:
  Boeidelen, windveren of rabatdelen vervangen of repareren-
  Paul is een heel aardig en fijn in de omgang. Helaas kan ik niet meer dan 3 sterren geven. Paul had de dag van de klus nog een afspraak staan en wilde dus op tijd weg, dit resulteerde in haast werk waardoor er onnodig dingen zijn beschadigd en schroeven niet zijn aangedraaid of zelfs missen. Heel erg jammer want het begon zo goed…
 • Nick Maas Dakbedekkingen
  Nick Maas Dakbedekkingen
  Beoordeling: 5 van 55518 reviews
  Dakdekker in Mierlo

  Hallo, Ik ben Nick Maas. Vanaf mijn 16de ben ik het dak opgegaan en heb hiervoor ook mijn opleidingen gevolgd. Inmiddels sta ik dan ook alweer 10 jaar op het dak. Sinds maart 2019 ben ik als zzp'er begonnen omdat ik de uitdaging zag zitten om eigen werken aan te nemen en zelf te maken met veel passie voor het vak . Dus voor al uw platte daken en al uw dakbedekkingen bent u bij mij aan het goede adres . Met vriendelijke groet Nick Maas Dakbedekkingen.

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  Nick is vriendelijk en echte vakman. Heeft mij geholpen met het dekken van een nieuwe aanbouw, voor een eerlijke prijs vergeleken met andere bedrijven. Denkt mee met mij als klant en stelt zich flexibel op. Dank Nick en wellicht tot ziens!
 • KlusbedrijfVDG
  KlusbedrijfVDG
  Beoordeling: 4.3 van 54.3559 reviews
  Dakdekker in Mierlo

  KlusbedrijfVDG is 24/7 geopend Dakwerk Schilderwerk Loodgieterswerk/ontstoppingen Heeft u spoed kunt u ook bij ons terecht al u problemen kunnen bij ons binnen een dag opgelost worden heeft u vragen kunt u contact op nemen

  Laatste review:
  Dakrenovatie of -vervanging-
  De heren hebben ons dak voorzien van nieuw bitumen en lood. De communicatie verliep fijn, het werk is netjes afgeleverd en ze waren ook snel beschikbaar.
 • Schoonmaker Pawel
  Beoordeling: 4.7 van 54.756 reviews
  Dakdekker in Mierlo

  Ik: maak bedrijven schoon, trappenhuis, sport centrum, Ramen wassen

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  Op tijd en het dak netjes schoongemaakt! Bedankt!
 • Onderhoudsbedrijf VDM
  Onderhoudsbedrijf VDM
  Beoordeling: 4.6 van 54.6513 reviews
  Dakdekker in Mierlo

  VDM dak&onderhoud. Meer dan 30 jaar vakbekwaam. Specialist in het opsporen van alle voorkomende lekkage's. Gespecialiseerd in duurzame en milieu bewuste daktechniek. Platte daken ( APP, SBS, EPDM, PVC ) Pannendaken, singledaken en leien daken. Lood en zink werkzaamheden. Isolatie werkzaamheden, sloopwerkzaamheden. Dakonderhoud en dakgoten reiniging. Gratis dakinspectie en dak advies.

  Laatste review:
  Dakdoorvoer maken, verplaatsen of vervangen-
  Ik was snel op zoek naar iemand die voor onze nieuw te plaatsen keuken een afvoergat kon maken voor de afzuigkap. Ronald kon al heel snel, zelfs op een zaterdag, dit kwam mij prima uit. Vandaag 16-12-2023 de klus netjes en snel uitgevoerd. En ik kreeg nog een paar fijne tips van Ronald voor in de toekomst. Aardige man, komt netjes op tijd, en houdt zich aan de afspraken.
 • Linde Renovaties
  Linde Renovaties
  Beoordeling: 4.8 van 54.8512 reviews
  Dakdekker in Mierlo

  Door van jongs af aan al in het vak mee te gaan zo doende is mijn liefde gegroeid voor vakmanschap. Wij zijn pas klaar als alles naar de wens van de klant is en doen daar onze uiterste best voor. Wij zijn vak mannen en dat is te zien aan het eind resultaat. Soms is goedkoop duur koop. Dat wil zeggen dat iemand die goedkoop is niet altijd goed werk levert waar door het u uiteindelijk meer geld kost, ons advies laat het meteen professioneel en vakkundig doen zo dat dit niet het geval gaat zijn voor u .

  Laatste review:
  Schoonmaak daken of dakgoten-
  De reactie was zeer snel met goede communicatie. Klus is goed uitgevoerd. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.
 • Zeegers Dak- en Isolatiewerken
  Zeegers Dak- en Isolatiewerken
  Beoordeling: 4.8 van 54.85273 reviews
  Dakdekker in Mierlo

  Zeegers Dak-en isolatiewerken is een bedrijf dat gevestigd is sinds 1994 en zich vooral richt op de particuliere markt. Onze werkzaamheden bestaan uit; Zink-, koper- en loodverwerking m.b.t. het aanbrengen van dakgoten, bekleden van dakkapellen tot komplete fels- en roevendaken. Verder zijn wij gespecialiseerd in bitumineuse dakbedekking en traditionele leipannen, dakshingles en dakpannen. Voor aantoonbare kwaliteit; Zeegers Dak- en isolatiewerken voor wie geen opdracht te groot en reparatie te klein is !

  Laatste review:
  Dakgoten en/of regenpijp plaatsen of vervangen-
  Samen met de buren de dakgoten laten vervangen. Ton is een fijne man die samen met zijn collega netjes werk levert. Zeer tevreden zijn we. Zeker een aanrader.
 • MD Daktechniek
  MD Daktechniek
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Dakdekker in Mierlo

  MD Daktechniek is uw speciallist in het renoveren van uw oude hellende, platte daken & het isoleren van uw bestaande dak. Wij bieden u een breed scala aan disciplines op het gebied van dakrenovatie. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende mogelijkheden: Daken isoleren Daken renoveren Daken vervangen Boeidelen en/of goten vernieuwen Bestaande dakkapel aanpassen Platte daken vervangen Hwa bijplaasten Overstort plaatsen Veel schades kunnen voorkomen worden door tijdig onderhoud uit te voeren. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht

4.7

Top beoordelingen dakdekkers

Onze dakdekkers in Mierlo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 1102 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale dakdekkers in Mierlo

Populaire diensten

Andere vakmensen in Mierlo

Vind vakmensen bij jou in de buurt