Enkele van onze best beoordeelde kozijnspecialisten in Mierlo

 • H2 BOUW
  H2 BOUW
  Beoordeling: 4.7 van 54.7553 reviews
  Kozijnspecialist in Mierlo

  H2 Bouw & Onderhoud bestaat uit een gedreven team met ervaren vakmannen. Door ons brede netwerk en mogelijkheden zijn wij snel inzetbaar op uw opdracht. Zie ons website voor meer info; www .H2-bouw. nl

  Laatste review:
  Deuren repareren-
  Tijdens de communicatie is van te voren niet volledig doorgevraagd, waardoor er ruimte was voor aannames en waardoor het eindresultaat niet helemaal naar verwachting en tevredenheid is. Prijs/kwaliteit verhouding is ook niet helemaal naar tevredenheid. Reageert wel snel en kan snel een oplossing bedenken.
 • Claassen Glas
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Mierlo

  Hallo ik ben Erwin Claassen van Claassen Glas. Specialist in het plaatsen en vervangen van glas. Denkt u eraan om uw woning te verduurzamen door het plaatsen van HR++ isolatie glas neem dan gerust contact met me op. Naast het plaatsen van isolatie glas, figuurglas en glas voor interieur ben ik specialist in het plaatsen van glazen schuifwanden voor onder uw overkapping.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Erwin bracht op maat gemaakte offertes uit, communiceert helder en prettig en is met zijn collega’s fijn om over de vloer te krijgen. Vakwerk en zeker een aanrader! Uiteindelijk 30 ruiten laten vervangen.
 • Driessen montage
  Driessen montage
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Mierlo

  Bent u opzoek naar een vakman die uw klus klaart naar jullie wensen .dan kom ik graag langs om de klus te bekijken te beoordelen en mijn ideeën hierover met jullie te delen .

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  Ik wilde in mijn halletje een vouwdeur laten plaatsen. Dat bleek best nog ingewikkeld te zijn. Leon heeft me prima geholpen door mee te denken en voorstellen te doen. Hij reageert snel en komt afspraken na. Ik ben heel tevreden over het bereikte resultaat en zal bij een volgende klus zeker weer contact met hem opnemen.
 • Timmer- en Afbouwbedrijf T. vd Hurk
  Timmer- en Afbouwbedrijf T. vd Hurk
  Beoordeling: 4.5 van 54.5550 reviews
  Kozijnspecialist in Mierlo

  Bouw- en Verbouwingen, (Af)-Timmerwerken, Monteren van Gipswanden- en Plafonds, Isoleren, Houtrot Sanering.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Ramen zitten er nog steeds mooi in, netjes gedaan
 • JVL Zonweringen
  JVL Zonweringen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Kozijnspecialist in Mierlo

  Ik ben Johan van Lierop, 28 jaar. ik ben gespecialiseerd in het plaatsen van zonweringen. denk daarbij aan het plaatsen van Rolluiken, Screens, uitvalschermen, luifel enzovoort. Ik doe dit werk nu al 10 jaar, vanaf me 18e vanuit school begonnen in de zonweringen branche. en nu mijn eigen bedrijf opgezet. ik voer mijn werk met alle liefde en plezier uit voor de klanten, en ga pas naar huis wanneer de klant tevreden is met mijn uitgevoerde werkzaamheden.

  Laatste review:
  Rolluik plaatsen of vervangen-
  Montage en plaatsing van nieuwe solar rolluiken even als vervanging zonnescreendoeken. Johan heeft prima werk geleverd, komt afspraken na en levert prima service en kwaliteit.
 • YaYa design
  YaYa design
  Beoordeling: 4.9 van 54.9551 reviews
  Kozijnspecialist in Mierlo

  Yaya design timmerwerk bestaat sinds 2017 Interieurbouw-Timmeren Ervaren timmerman voor alle timmerwerkzaamheden in en om het huis. Ook voor keukens en dakkapellen plaatsen/restaureren/kasten (op)bouwen.

  Laatste review:
  Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen-
  Prima timmerman. Heeft mijn superzware buitendeur in zijn eentje afgehangen! Houd zich perfect aan afspraken en is goed in zijn communicatie. Ik zou Yanal zeker aanbevelen aan andere mensen.
 • LC Deuren
  LC Deuren
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Kozijnspecialist in Mierlo

  Monteur van: Industriedeuren Garagedeuren ed..

 • MSQ-Service
  Beoordeling: 4.9 van 54.9516 reviews
  Kozijnspecialist in Mierlo

  Wij zijn een klein bedrijf met zeer uitgebreide ervaring in renovaties van huizen en winkelpanden. Wij werken in overleg met de klant over de wensen, en geven hier indien gewenst ook advies in.

  Laatste review:
  Binnendeur plaatsen of vervangen-
  dankjewel minos! ik ben super blij met het werk dat jij geleverd hebt! minos is zelfs eerder langs geweest dan gepland was. HAPPY ME. minos weet wat hij doet, mijn deur was iets te groot en minos heeft het laten passen hoor! ik raad hem zeker aan! 10 out of 10 ! zelfs leuk een telefoontje de volgende dag gekregen om te vragen of ik blij ben met mijn deur 👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿 im so happy, THANKYOU AGAIN MINOS
 • Studio Houtwerk
  Studio Houtwerk
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Kozijnspecialist in Mierlo

  Studio Houtwerk - zet zich in om uw houtproject tot een succes te maken. Zie 'studiohoutwerk.nl' voor eerdere projecten

  Laatste review:
  Raamkozijnen repareren-
  Heel precies werk geleverd en fijne communicatie!
 • het Buitenleven, Veranda's en Zonwering
  het Buitenleven, Veranda's en Zonwering
  Beoordeling: 4.8 van 54.85164 reviews
  Kozijnspecialist in Mierlo

  Het Buitenleven Veranda's & Zonwering is een bedrijf wat aluminium & houten veranda's en alle soorten van buiten zonwering; zoals rolluiken, screens, zonneschermen en veranda zonwering verkoopt en monteert. Daarnaast kunt u terecht voor reparaties. We bieden goede service, een eerlijke en duidelijke prijsopgaaf en advies op maat zodat u optimaal kunt genieten van Het Buitenleven!

  Laatste review:
  Rolluik repareren-
  Goede communicatie, uiterst vriendelijk, snel en vakkundig. Kortom, aanrader!

4.6

Top beoordelingen kozijnspecialisten

Onze kozijnspecialisten in Mierlo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.6 op 5 op basis van 228 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale kozijnspecialisten in Mierlo

Populaire diensten

Andere vakmensen in Mierlo

Vind vakmensen bij jou in de buurt