Vind Installatiebedrijven in Mierlo

Op zoek naar Installatiebedrijven in Mierlo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele Installatiebedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde installatiebedrijven in Mierlo

 • la Fontaine Installatie Service
  la Fontaine Installatie Service
  Beoordeling: 5 van 55534 reviews
  Installatiebedrijf in Mierlo

  Tarief Eerste uur of een gedeelte daarvan €65.- excl. btw. Vanaf het 2e uur wordt per 15 min. gerekend. ('s Avonds, 's nachts, zaterdag 150%, zon- en feestdagen 200%).   Voorrijkosten                                      €25.- excl. btw. Leadkosten Werkspot. €6.- / €30.- excl. btw. Mijn naam is Sylvain la Fontaine en op mijn 19e ben ik het vak ingerold bij een installatiebedrijf te Maastricht. In 16 jaar tijd heb ik bij diverse bedrijven, zowel in de installatietechniek als in de lekdetectie, gewerkt. Hierdoor heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een ervaren en allround installatiemonteur Inmiddels heb ik Maastricht ingeruild voor Helmond en ben ik mijn eigen installatiebedrijf gestart. Ik verleen graag de service zoals ik die zelf ook verwacht.   Totaal service is dan ook hetgeen dat mij drijft om tot de beste oplossing voor de klant te komen. Kijk ook eens op mijn website lafontaineinstallatieservice .nl

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  Super uitgevoerd
 • Gulgul installatie
  Gulgul installatie
  Beoordeling: 4.9 van 54.95120 reviews
  Installatiebedrijf in Mierlo

  .

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Super netjes en snel klaar, echt een aanrader! Aangezien dit mijn 1e klusje was via werkspot en wat huiverig was toch volkomen naar wens.
 • SOLAR ROSE
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Installatiebedrijf in Mierlo

  SOLAR ROSE kan je helpen met je Installatiebedrijf klus in Helmond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Zonnepanelen installeren of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met SOLAR ROSE om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Zonnepanelen installeren of vervangen-
  Clean communication
 • Kraaijeveld 3 in 1 Service
  Kraaijeveld 3 in 1 Service
  Beoordeling: 4.7 van 54.7582 reviews
  Installatiebedrijf in Mierlo

  Kraaijeveld 3 in 1 Service is in 1997 opgericht door Peter Kraaijeveld. Daarvóór had Peter al ruim 20 jaar ervaring met scheepsbouw en woningbouw, zowel bij particulieren als op grootschalige projecten. Kraaijeveld 3 in 1 Service is genoemd naar de drie vakgebieden timmeren, tegelen en metselen, waarmee Peter bijna elke klus onder handen kan nemen. Hij is gespecialiseerd in het verbouwen en plaatsen van badkamers en keukens, maar ook voor andere klussen en verbouwingen kunt u bij Peter terecht. Op de pagina soorten verbouwingen vindt u hier meer informatie over. Peter staat bekend om zijn hart voor het vak, nauwkeurige manier van werken, materiaalkennis en inventiviteit. Hij is gediplomeerd als uitvoerder en heeft zijn VCA en BHV diploma. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte en laat u verrassen door de scherpe prijs!

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Snel en fijn geholpen!
 • BB-services
  BB-services
  Beoordeling: 4.6 van 54.6569 reviews
  Installatiebedrijf in Mierlo

  Hallo Wij zijn gevestigd in Eindhoven en we werken voornamijk in regio Noord-Brabant. We hebben al jaren ervaring in het vervangen van CV-ketels, radiatoren, radiatorkranen, afstellen van uw CV (om het meest rendement uit uw ketel te halen met het minst verbruik) en kleine installatie werk(KIW). Daarnaast hebben we ook ervaring met kruipruimtes en rioleringen. Wij werken met kwalitatief hoog gereedschap en daarnaast presteren wij met expertise en servicegerichtheid. Wij vertrekken pas uit uw woning als het veilig is gemonteerd en u tevreden bent!

  Laatste review:
  Radiator (ver)plaatsen of vervangen-
  He is friendly, helpful and comfortable to have working in your house.
 • Diversity Performance
  Diversity Performance
  Beoordeling: 5 van 5559 reviews
  Installatiebedrijf in Mierlo

  Ben je op zoek naar een Installatiebedrijf, Elektricien? Dan kun je in Eindhoven bij Diversity Performance terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Airco installeren of vervangen, Zonnepanelen installeren of vervangen, Stopcontacten en schakelaars installeren... en nog veel meer klussen. Laat ons weten welke klus je voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor je. Tevens zijn wij ook flexibel inzetbaar dus ook in de weekend en avond.

  Laatste review:
  CV ketel repareren of onderhouden-
  Contact verliep heel keurig en duidelijk. Cv ketel heeft een onderhoudsbeurt gehad waarbij verschillende onderdelen Ijn vervangen. Alles werd goed uitgelegd, werk werd netjes en professioneel uitgevoerd. Omar staat in mijn agenda geboekt voor volgend jaar! Prima kundig werk afgeleverd!
 • Pictogram
  Pictogram
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Installatiebedrijf in Mierlo

  Nick kan je helpen met je Installatie klus in Helmond en omgeving en ook je elektraklus. Hij staat klaar om al je vragen over CV installaties, Warmtepompen, waterleiding te beantwoorden. Maar ook een groepenkast uitbreiding, aanleg extra lichtpunten, etcetera. Neem direct contact op met mij om je klus te bespreken en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:
  Stopcontacten en schakelaars installeren-
  Snel gereageerd en de volgende dag uitgevoerd. Prima!
 • Pro-Fix
  Pro-Fix
  Beoordeling: 4.9 van 54.9536 reviews
  Installatiebedrijf in Mierlo

  Pro-Fix onderhouds- en renovatiebedrijf: -Elektra -Badkamer, toilet renovatie -Tegelwerk -Sanitair -Stuckwerk -Schilderwerk (binnen / buiten)

  Laatste review:
  Toilet renovatie-
  Thomasz heeft ons toilet gerenoveerd en we zijn super blij met het eindresultaat! Thomasz heeft alles van a tot z uitgevoerd, is vriendelijk, komt afspraken na en denkt continu met je mee. Hij heeft oog voor detail en werkt heel netjes. Wij raden hem zeker aan!
 • COBRABANT Bouw & Renovatie B.V.
  COBRABANT Bouw & Renovatie B.V.
  Beoordeling: 4 van 5455 reviews
  Installatiebedrijf in Mierlo

  COBRABANT Bouw & Renovatie B.V.

  Laatste review:
  Badkamer plaatsen of renoveren-
  Toppertje de mensen die kwamen werken
 • Klusservice Helmond
  Klusservice Helmond
  Beoordeling: 4.5 van 54.5594 reviews
  Installatiebedrijf in Mierlo

  Kluswerkzaamheden in en rondom huis? Klusservice Helmond, beschikt over 40 jaar ervaring in loodgieterswerk, tegelwerk, sanitair, rioloring, klein dakwerk etc. Ook werken we VCA gecertificeerd, dus wordt uw klus veilig afgewerkt.

  Laatste review:
  Toilet repareren-
  Vriendelijke communicatie, zeer tevreden

4.7

Top beoordelingen Installatiebedrijven

Onze Installatiebedrijven in Mierlo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 529 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale Installatiebedrijven in Mierlo

Populaire diensten

Andere vakmensen in Mierlo

Vind vakmensen bij jou in de buurt