Vind domotica specialisten in Mierlo

Op zoek naar domotica specialisten in Mierlo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele domotica specialisten zonder enige verplichting.

4.9

Top beoordelingen domotica specialisten

Onze domotica specialisten in Mierlo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 16 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde domotica specialisten in Mierlo

  • Groene Kast Techniek & Advies

    Domotica specialist in Mierlo

    Beoordeling: 4.8 van 54.8533 reviews

    Groene Kast Techniek & Advies Ik ben Jac Vermulst en woon in Mierlo, in januari 2020 heb ik op mijn zestigste een eigen klusbedrijf opgericht, na 40 jaar ervaring in de elektrotechniek ben ik er aan toe om zelf de touwtjes in handen te nemen. De Groene Kast Techniek & Advies wil zich graag inzetten voor de hulpbehoevende (seniore) medemens zodanig dat deze de technische hulp krijgt om nog comfortabel thuis te blijven wonen. Denk aan het aanpassen of vervangen van u verlichting voor LED-verlichting, problemen met uw TV of wifi, het installeren en in bedrijf stellen van een video-intercom bij de voordeur. Het verzorgen van een goede buitenverlichting. Een kleine verbouwing, aanleggen van een extra groep. Maar ook het ophangen van een boekenplank of leeslamp. Waar kan ik U mee van dienst zijn? Durf te vragen.

    Laatste review:

    Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

    Hij durfde het aan om een ongewisse klus aan te pakken. Heeft binnen no time de coaxkabel eruit getrokken en door een UTP-kabel vervangen. En de tv geïnstalleerd. 2 uur gewerkt, 2 uur betaald, geen voorrijkosten in rekening gebracht, voor een schappelijk uurtarief. Over een paar weken gaat hij een grotere electricienklus bij mij doen.
  • BlueTelecom Rob de Bruin

    Domotica specialist in Mierlo

    Beoordeling: 4.9 van 54.9524 reviews

    Ik ben een field service engineer van origine. Dit werk doe ik nu inmiddels 20 jaar, deels in loondienst Ericsson Vodafone KPN Philips Health Care. De technieken die ik heb opgedaan inclusief trainingen zijn gericht op installatie en reparatie , storingen zoeken en testen. Dat loopt uiteen van mobiele en vaste telecom electrische installatie tot aan röntgentechniek. Ik ben in bezit van de certificaten NEN 3140 inspectie electrische installaties NEN3140/1010 VCA-vol Installatie technieken en Effectief storing zoeken. Alle door mij geinstalleerde installaties is natuurlijk met garantie op werking. Om een goed beeld te krijgen van uw opdracht, plaats er alstublieft foto's bij en een duidelijk verhaal. Dit helpt om te bepalen of een opdrachtnemer uw opdracht kan doen.!!! Perilex aansluiting voor kookplaat kunt u ook vragen. Ik ga door andere werkzaamheden nu alleen op zaterdagen werken. Scheelt u weer een verlof dag. Google Nest thermostaat installatie. Ik spreek Engels Duits en natuurlijk Nederlands.

    Laatste review:

    Deurbel of intercom installeren of repareren -

    100% tevreden, prima vakkundige gast, die keurig werk heeft geleverd!
  • Cameramontage

    Domotica specialist in Mierlo

    Beoordeling: 4.6 van 54.656 reviews

    Laten wij maar gelijk met de deur in huis vallen: iedereen in Nederland zou voorzien moeten zijn van een goed beveiligingssysteem. Aangezien inbraken steeds vaker voorkomen is een hogere mate van veiligheid voor uw pand immers wel zo prettig. Dit is dan waar wij om de hoek komen kijken, bij ons bent u aan het juiste adres voor een betrouwbaar beveiligingssysteem. Of het nu gaat om camerabeveiliging of alarmbeveiliging of het onderhoud daarvan. Wij zijn al geruime tijd actief op het gebied van professionele beveiliging waardoor wij u prima van dienst kunnen zijn.

    Laatste review:

    Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

    Zeer netjes gewerkt. Goed meegedacht om kabels uit het zicht te houden. Ontzettend blij met het resultaat.
  • ICT Allround Amari

    Domotica specialist in Mierlo

    Beoordeling: 5 van 5558 reviews

    Aanleggen van databekabeling utp , coax Aansluiten van modem, routers en randapparatuur Wifi oplossing aanbieden en eventueel access points plaatsen

    Laatste review:

    Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

    Duidelijke communicatie. Snel en mooi het probleem opgelost. Erg tevreden.
  • MijnHuisAansluiting

    Domotica specialist in Mierlo

    Beoordeling: 5 van 5551 review

    gespecialiseerd in smart home installaties, opzetten van wifi netwerken, switch implementaties en het oplossen van storingen. voor meer informatie: mijnhuisaansluiting ziggo & kpn gecertificeerde monteur !

    Laatste review:

    Databekabeling (Internet, UTP, Coax) aanleggen of repareren -

    Zeer deskundig. Problemen met utp-connectoren en -contactdozen zijn snel en adequaat opgelost. Mijn netwerk staat weer gesteld voor de komende jaren. Monteur werkt regelmatig voor grote bedrijven zoals Ziggo en KPN en weet problemen adequaat aan te pakken. Tevens goede adviezen over aanleg bedraad netwerk mbv switches en mesh (draadloos). Mijn Wi-Fi draait weer als een zonnetje.
  • Digi Digi Support

    Domotica specialist in Mierlo

    Beoordeling: 4.8 van 54.8557 reviews

    Tegenwoordig is voor vrijwel alles een adviseur te vinden. Maar een adviseur voor technische zaken? Die is er nog niet! Met Digi Digi Support als Technisch adviseur wordt alles voor u tot in de puntjes geregeld, leveren we perfecte ondersteuning en daarbij wordt alles nauwkeurig aangelegd en weggewerkt. Alle technische zaken kunt u met een gerust hart uit handen geven. Daarbij is de DigiDigi adviseur gecertificeerd en gediplomeerd. Zo kunt u kwaliteit, duidelijkheid en tevredenheid verwachten! Maar wat kan Digi Digi Support allemaal voor u betekenen? Zie hieronder een lijst van voorbeelden! Automatisering van elektronische apparatuur(google home etc) Aanleggen, vervangen, bundelen of wegwerken van bekabeling Verwijderen van onnodige apparatuur en bekabeling Oriënteren, aanschaffen, installeren (nieuwe) apparatuur en uitleg geven Plaatsen draadloze deurbel met camera en scherm Aanleg camera systemen voor veiligheid Plaatsen van buiten verlichting Onderhouden van apparaten Advies en ondersteuning bij het aanvragen van internet/tv abonnement Opsporen en oplossen van storingen Optimaliseren van wifi netwerk Bouwpakketten van meubilair(ikea/leenbakker/jysk etc) in elkaar zetten Plaatsen van LED verlichting, LED strips of bestaande niet LED verlichting vervangen Inbouw stopcontacten vervangen/plaatsen Stroomvoorzieningen realiseren waar nodig Maar zelfs voor onderstaande voorbeelden kunt u DigiDigiSupport inzetten! Bouwpakketten van meubilair(ikea/leenbakker/jysk etc) in elkaar zetten Etc.

    Laatste review:

    Deurbel of intercom installeren of repareren -

    Erg fijne ervaring gehad met Digi Digi Support! De communicatie met Frank ging erg goed, hij komt z’n afspraken na en overlegd alles. In plaats van meteen een nieuwe intercom te plaatsen heeft hij geadviseerd om de huidige intercom te repareren. Dit is ook meteen uitgevoerd. We contacteren hem in de toekomst zeker opnieuw!
  • Stokbroeks Solutions

    Domotica specialist in Mierlo

    Beoordeling: 4.9 van 54.9530 reviews

    Stokbroeks Solutions "Your Guide to Automated Solutions" Is ontstaan in België (2010), daar waren mijn werkzaamheden voor gericht op olie tanks voor niveau metingen en gasfles schakelingen. Inmiddels weer terug in Nederland en het bedrijf daar verder voortgezet (sinds 2015). Ook al veel ervaring opgedaan en goede beoordelingen mogen ontvangen. De specialiteiten zijn erg breed en vindt voor iedere elektrische vraag wel een oplossing. Verder bied ik o.a. Video intercoms, Thermostaten (waaronder ook Tado), alarm-, camera-, toegangscontrole-, WiFi systemen als ook Airco Installaties, Reparaties en Onderhoud. Zie ook kluswebsite(.)nl/profiel/stokbroeks-solutions/ Voor het plaatsen van een Thermostaat, Video Intercom, staat normaal gesproken 1 uur gepland. De kosten hiervoor, wanneer alle producten aanwezig zijn, zijn € 75,- excl. BTW. Dus wanneer hiervoor interesse is, hoor ik het graag van u. Dus verlichting schakelen via smart home, te bedienen via o.a. Google assistant. Hé Google, lampen aan, of gewoon helemaal geautomatiseerd. Van verlichting (ook LED strips) tot het schakelen van bijna alles. Verder alles op basis van 4G, zoals Video Intercoms en ook 4G routers met verschillende mogelijkheden. Ervaringen zitten vooral in de werkzaamheden die ik allemaal heb gedaan op het gebied zoals hierboven weergegeven. Ook parkeerinstallaties was hier een onderdeel van. Aarzel niet en neem gerust contact op wanneer u een uitdaging heeft, waar u een vakman voor nodig heeft. Met vriendelijke groet, Antoine Stokbroeks Stokbroeks Solutions

    Laatste review:

    Deurbel of intercom installeren of repareren -

    Snelle en goede service!
  • Kusters Systems

    Domotica specialist in Mierlo

    Beoordeling: 4.9 van 54.952 reviews

    Specialist in telecom & datanetwerken. > Telefooncentrales > VoIP systemen > Intercom systemen > data netwerken (switching, routing) > Straalverbindingen (Point to Point/Multipoint) > WiFi netwerken (particulier / bedrijfsnetwerken) > Camera systemen > Inbraak / observatie systemen > GSM versterking / oplossingen > Coax (CAI) installaties > Glasvezel techniek Aanleg data netwerken / glasvezel - gecertificeerd.

    Laatste review:

    Alarmsysteem installeren of vervangen -

    Keurig werk geleverd.
  • Elektromaani

    Domotica specialist in Mierlo

    Beoordeling: 4.6 van 54.6555 reviews

    Elektromaani is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat zelfstandig het aanleggen van elektra uitvoert. Ik zit al 13 jaar in het vak. Mijn specialiteiten: - Verbouw en renovatie; - Storingen, zwakstroom, krachtstroom; - Volledige elektriciteitsleidingen verleggen of aanleggen; - Verlichting aanleggen, groepenkast aanpassen/vernieuwen; - Diverse frees werkzaamheden etc.; - Groepenkasten / stoppenkast vervangen en of uitbreiden. Voor een prijsindicatie kom ik graag aan huis om te overleggen en in te schatten welke werkzaamheden er moeten gebeuren en wat daarvan de prijs voor moet zijn. Op basis daarvan maak ik een vrijblijvende offerte voor u en begeleid ik u door de gehele gang van zaken, zodat u zonder zorgen het werk tegemoet kunt zien. Voor meer info google (elektromaani)

    Laatste review:

    Stopcontacten en schakelaars installeren -

    Uitermate goede ervaring. Elektromaani werkt netjes, legt alles duidelijk uit en vraagt een schappelijke prijs. Een echte vakman!
  • MUSALES

    Domotica specialist in Mierlo

    Nog geen reviews

    De KabelDokter is een groep flexibele, ervaren en deskundige technicians die u kunnen helpen met het oplossen van al uw TV, Internet en Computer gerelateerde zaken. Slecht beeld door verouderde coax bekabeling, of niet overal in huis goede wifi, misschien wel een vaste internetaansluiting in huis laten aanleggen, of liever gaan voor een nieuwe Mesh netwerk voor een ultieme internet ervaring ? Bij ons heeft u de garantie dat u eerlijke advies krijgt onafhankelijk van uw provider. Daarnaast zijn we altijd transparant over onze werkwijze en tarieven.

Populaire lokale domotica specialisten in Mierlo

Andere vakmensen in Mierlo

  • Aannemer
  • Badkamer specialist
  • Behanger
  • Dakspecialist
  • Elektricien
  • Gevelspecialist
  • Glaszetter
  • Hovenier
  • Installatiebedrijf
  • Isolatiebedrijf
  • Keukenmonteur
  • Klusbedrijf
  • Kozijnspecialist
  • Loodgieter
  • Metselaar
  • Ontwerper
  • Schilder
  • Schoonmaakbedrijf
  • Sloopbedrijf
  • Stoffeerder
  • Stratenmaker
  • Stukadoor
  • Tegelzetter
  • Timmerman
  • Verhuisbedrijf
  • Vloerspecialist
  • Voertuig monteur
  • Witgoed reparateur