Vind verhuisbedrijven in Mierlo

Op zoek naar verhuisbedrijven in Mierlo? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele verhuisbedrijven zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde verhuisbedrijven in Mierlo

 • La fadjais
  La fadjais
  Beoordeling: 4.9 van 54.95221 reviews
  Verhuisbedrijf in Mierlo

  We zijn een bedrijf in de transport sector en bieden allround transport aan, zoals verhuizingen, goederenvervoer, spullen brengen naar de stort en nog veel meer. We zijn in het bezit van een verhuislift, dus ook voor complexere verhuizingen hebben we mogelijkheden. Per direct beschikbaar, 24/7!

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Top verhuizers, vriendelijk en snel!
 • Nienke Brouwer
  Nienke Brouwer
  Beoordeling: 4.9 van 54.956 reviews
  Verhuisbedrijf in Mierlo

  ‘’Ik breng orde in de chaos. Stap voor stap werk ik met mijn klant aan een logische nieuwe indeling en een selectie van spullen die kunnen blijven. Met name obsessieve verzamelaars (hoarders) hebben baat bij mijn duidelijke aanpak.’’ Opdrachtgevers: gemeenten, zorginstellingen, wooncorporaties en particulieren. Opruimcoach - hoarderspecialist - verhuishulp Voor zowel 1-op-1 consults, als verhuizingen, ontruimingen, opruimservice etc., alles is bespreekbaar en wordt op maat gemaakt voor de klant.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Great service for moving.
 • Verhuiskanonnen
  Verhuiskanonnen
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Verhuisbedrijf in Mierlo

  Als je op zoek bent naar een Verhuisbedrijf, dan kan Verhuiskanonnen je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Opslag goederen of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

 • Super Moving & Home Renovation
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Verhuisbedrijf in Mierlo

  Ben u op zoek naar een betrouwbare Verhuisbedrijf, bouw-kluswerk in en rond uw huis? Dan kun u bij Super Moving & Home Renovation terecht voor echt vakwerk. We bieden een uitstekende service aan al onze klanten die hulp nodig hebben met Verhuizing particulier, Transport (piano, meubilair, voertuigen), Verhuizing zakelijk, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw en nog veel meer klussen: laminaat leggen, tegels zetten voor vloer, wanden, badkamer, tuinaanleg, schilderwerk binnen en buiten, lampen hangen... We hebben professioneel gereedschap en ervaring om de hoogste kwaliteit van het werk te garanderen. Laat ons weten welke klus u voor ogen hebt en wij zoeken de beste oplossing voor u. Met vriendelijke groet, Super Moving & Home Renovation

  Laatste review:
  Verhuizen binnen hetzelfde gebouw-
  zeer snel en betrouwbaar. ze hebben me geholpen een bank naar zolder te verplaatsen
 • Klusjesservice De Kameleon
  Klusjesservice De Kameleon
  Beoordeling: 3 van 5352 reviews
  Verhuisbedrijf in Mierlo

  Klusjesservice De Kameleon is een eenmanszaak die zich inzet voor senioren en hulpbehoevende op klusgebied in en om Geldrop/Mierlo/Helmond. Waar reguliere bedrijven als Elektriciens , Loodgieters , Bouwbedrijven of b.v Schilders vaak geen tijd hebben en te duur zijn voor de kleine portemonnee ,kan ik u helpen waar nodig ! Kleinere klussen die niet interessant zijn voor deze bedrijven neem ik graag op me. Door een zeer gunstig uurtarief is het voor de meeste mensen dan ook nog betaalbaar. Of het gaat om een schilderij ophangen, een wastafel hangen, een stopcontact maken of een meubel verplaatsen ik sta graag voor u klaar! Een greep uit mijn werkzaamheden die ik zoal bij mijn klanten doe: -Loodgieterswerk -Elektra -Schilderwerk -Texen/Witten -Verwarming -Tegelwerk -Raambekleding -Meubelmontage -Licht bestratingswerk -Licht timmerwerk -Deuren afhangen -Sanitair vervangen/repareren -Verlichting -Dakgoten/ hemelwaterafvoeren -Trapbekleding/Renovatie -Kitwerken

  Laatste review:
  Diverse kleine klussen-
  Hij is een keer langs geweest om te kijken of hij het kon maken, de Gesprekken liepen goed en hadden afgesproken dat hij het kon en zou maken! Tot zover geen aan of opmerkingen. echter na diverse malen proberen te bellen neemt deze man niet meer op en belt ook niet terug. deze man kan dus zijn afspraak niet nakomen, en krijgt daarom ook maar een Ster!
 • Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Gerard Klussen, Elektra & Verhuizingcentrale
  Beoordeling: 4.3 van 54.3523 reviews
  Verhuisbedrijf in Mierlo

  Gerard Klus Onderhoud en Elektra is een onderdeel van Global Network & Kos Engineering projecten Gerard Klus Onderhoud en Elektra staat klaar ! voor grote en kleine klussen staat Gerard klus Onderhoud & Elektra services voor u paraat. Of het nu om een storing gaat of een complete verbouwing en/of schilderwerk ,wij helpen u verder. Tevens hebben we ook een 24 uurs service voor de regio brabant . - elektrotechniek - data / telecom - intercom - cctv - inbraak alarm systemen - brandmeld systemen .. of voor welke spoed geval dan ook. Naast alle klussen kunt u ook bij ons voor al uw klussen op het gebied van verhuizing of transport. Onze expertise en verhuis bus staat voor u klaar.

  Laatste review:
  Verhuizing particulier-
  Klus is prima uitgevoerd. Prettig contact
 • Multi Sloopservice
  Multi Sloopservice
  Beoordeling: 4.3 van 54.351 review
  Verhuisbedrijf in Mierlo

  MULTI SERViCE uit mierlo is gespecialeers in allerlei sloopwerken

  Laatste review:
  Kitten-
  Prima gedaan, eerlijke prijs en goede communicatie.
 • Niels Boymanns

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Mierlo

  Allround klusbedrijf

 • Mazurek Klussenbedrijf
  Mazurek Klussenbedrijf
  Beoordeling: 5 van 55516 reviews
  Verhuisbedrijf in Mierlo

  Mazurek Klussenbedrijf Al 24 jaar bezig als schilderman, 13 jaar als zelfstandig ondernemer in de regio Noord-Brabant (Helmond). Van schilderwerk tot kleine verbouwingen doe ik met plezier. Lijst van onze diensten: Schilderwerk Stucadoor Kleine verbouwingen Neem gerust contact met ons op als u interesse heeft.

  Laatste review:
  Binnenschilderwerk-
  Andrzey en zijn team hebben bij ons 14 binnenkozijnen geschilderd. Ze hebben zeer net werk afgeleverd en ik ben dan ook 100% tevreden. Ze konden snel beginnen en ook de prijs was prima. Bij een volgende klus zal ik hen zeker weer benaderen.
 • Gregory Lammers

  Nog geen reviews

  Verhuisbedrijf in Mierlo

  GL-Apps kan je helpen met je Elektricien, Klusbedrijf, Sloopbedrijf klus in Helmond en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Plinten plaatsen of vervangen, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Pergola of tuinhuis plaatsen, Stopcontacten en schakelaars installeren, Keuken (de)monteren en plaatsen, Sloopwerk algemeen, Kunst of voorwerpen aan muur ophangen, Binnenwand plaatsen, Gordijnrails ophangen, Lamp ophangen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Verhuizen binnen hetzelfde gebouw, Diverse kleine klussen te beantwoorden. Neem direct contact op met GL-Apps om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

4.9

Top beoordelingen verhuisbedrijven

Onze verhuisbedrijven in Mierlo, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.9 op 5 op basis van 67 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale verhuisbedrijven in Mierlo

Andere vakmensen in Mierlo

Vind vakmensen bij jou in de buurt