Vind vloerspecialisten in Weesp

Op zoek naar vloerspecialisten in Weesp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele vloerspecialisten zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde vloerspecialisten in Weesp

 • TSD Sloopwerken & Onderhoud
  TSD Sloopwerken & Onderhoud
  Beoordeling: 4.6 van 54.6528 reviews
  Vloerspecialist in Weesp

  TSD sloopwerken en onderhoud Voor hand of grof sloop werk wij doen het allemaal Muur eruit of u hele huis gestript dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het plaatsen van een vloer kunt u bij mij terecht.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Prima geregeld veel dank
 • Vloeren van Fulpen
  Vloeren van Fulpen
  Beoordeling: 4.8 van 54.8537 reviews
  Vloerspecialist in Weesp

  Heb een eigen bedrijf, maar werk samen met vakmannen die al 25 jaar in het vak zitten. Doe het werk nu zelf ook een aardige tijd. Het is zeker geen garantie tot de deur. Mocht er overhoop wat gebeuren dan zal ik het ten allen tijde oplossen. Mocht u alleen wat advies willen dan sta ik daar ook voor open. Waar een wil is, is een weg. Echte situatie is anders en er is altijd een mouw aan te passen

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Peter komt zijn afspraken na, de vloer is keurig gelegd.
 • N.I.A Stoffeer- en Klusbedrijf
  N.I.A Stoffeer- en Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.95349 reviews
  Vloerspecialist in Weesp

  Ik heb vijftien jaar ervaring van tapijt ,vinyl ,laminaat pvc click ,en lamelparket vloeren,als verkoper bij carpet-right gewerkt . Ik heb heel veel kennis van alle vloeren ,plinten en peroefielen plaatsen .Naast dat ik alle vloeren gestoffeerd heb,en door tevredenheid van alle klanten ,dacht ik !!!waarom niet mijn eigen bedrijf gaan starten?'' Als service ben ik altijd bereid om gratis advies te geven betreft het kwaliteit van alle vloeren ,ik kom ook gratis opmeten en klachten oplossen ,ik reken geen voorrijkosten en geen parkeer geld.Ik geef ook een jaar garantie op het leggen van alle vloeren . Met vriendelijke groeten van Mohamed el rhalfioui (en als u wilt zien hoe ik werk kunt u me YouTube abonneren en zien hoe ik werk mijn account is Mohamed El rhalfioui) https://youtu.be/fEWuiSgD-sA

  Laatste review:
  Vloerbedekking leggen of vervangen-
  Snelle reactie en prima uitgevoerd
 • Run Up Multiediensten
  Run Up Multiediensten
  Beoordeling: 4.9 van 54.95131 reviews
  Vloerspecialist in Weesp

  Runup Multiediensten: Is een Professioneel bedrijf en gespecialiseerd in het verwijderen van vloeren zoals parket, spaanplaat, tegels, plavuizen, cementdekvloeren en alle soorten gelijmd vloerbedekking. Sterk in het ondersteunen van bouw en renovatie werkzaamheden. Doet alle sloop werkzaamheden, Woningstrippen, tot intensive sloopwerken. Ook zijn wij met ons professioneel materiaal goed in het verwijderen van vloeren; parket/spaanplaat gelijmd/gespijkerd verwijderen, Tapijt. PVC, Vinyl gelijmd verwijderen, zwevende vloeren Laminaat en onder vloeren, vlak schuren van vloeren, Egaline laag van vloeren verwijderen. Vloeren worden met Speciale machines verwijderd en schoon opgeleverd. Verder bieden wij ook ondersteuning in verbouwing, opleveringen van woningen of gebouwen inclusief casco oplevering. Alle medewerkers zijn in het bezit van een VCA en verzekerd tegen schades die kunnen ontstaan tijdens het werk. En hebben een diversiteit aan werk materiaal bij zich, die nodig zijn om uw werkzaamheden zo goed en professioneel uit te voeren.

  Laatste review:
  Vloer verwijderen-
  Moeilijke gelijmde pvc-vloer, en toch met een paar uur alles eruit. Heel vriendelijk en snel. Zeker een aanrader.
 • Pimp my floors
  Beoordeling: 4.4 van 54.4568 reviews
  Vloerspecialist in Weesp

  Kwalitatief laminaat leggen al voor 7,5€ per m2 laminaat 7,5€ per m2 Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van laminaat leggen Leg werkzaamheden !!! 15€ per m2 Plakplinten en ondervloer hoort in de prijs van visgraat leggen Leg werkzaamheden !!! 2,5€ per m2 Hoog plinten We hebben ook een groothandel waar we samen meewerken en goedkoop kwaliteit laminaat regelen dus let me know

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Murat is een betrouwbare vakman met jarenlange ervaring en werkt erg snel en nauwkeurig. Communicatie liep vlot. De klus liep een dag uit, maar in overleg was dat prima. Ik vond het fijn dat hij er de tijd voor nam om alles netjes af te werken.
 • Angeles-Art of Synergy
  Angeles-Art of Synergy
  Beoordeling: 4.9 van 54.9546 reviews
  Vloerspecialist in Weesp

  Art of synergy (upgraden naar 100%) bestaat al meer dan 30 jaar . Voorheen 3 eigen Parketzaken gehad in Duitsland Het Schuren gebeurt met hoogwaardige apparatuur voornamelijk stofvrij Er wordt uitsluitend gewerkt met met hoogwaardige materialen die bekend staan als zeer goed in de Parketbranche. Natuurlijk altijd een bezoek om een correcte offerte af te geven waardoor geen verassingen ontstaan achteraf.

  Laatste review:
  Vloer schuren, oliën of lakken-
  Jon reageert snel en denkt echt met je mee. Met vakkundig advies heeft hij ons goed geholpen om de juiste keuze te maken, waardoor de vloer weer helemaal tot zijn recht komt!
 • Yassine Boulahtari
  Yassine Boulahtari
  Beoordeling: 5 van 55577 reviews
  Vloerspecialist in Weesp

  Ik ben Yassine 29 jaar woonachtig in Amsterdam. Ik heb al 8 jaar ervaring in het leggen van vloeren. Dat vindt ik ook erg leuk om te doen, Vooral als het eenmaal klaar is en de klant tevreden is. Ik doe alles om de klant zo goed mogelijk te helpen. Wil jij zeker zijn van een mooi en duurzaam resultaat? Besteed het laten leggen van laminaat dan uit aan een professionele vloerenlegger. Hierdoor ben je verzekerd van een vloer waar je nog jarenlang van kan genieten. Ook heb ik 5 jaar ervaring in de instalatie Techniek. En doe ik onderhoud aan Cv ketels. Ik ben vooral Gespecialiceerd in Intergas&remeha cv ketels. Hopelijk tot snel!

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  Makkelijk in het maken van afspraken, vloer vlot en netjes gelegd, incl plakplinten.
 • Golden FloorHouse
  Golden FloorHouse
  Beoordeling: 4.2 van 54.2528 reviews
  Vloerspecialist in Weesp

  Golden Floorhouse staat garant voor uw Golden Floor. Met alle specialiteiten die wij in huis hebben zorgen wij ervoor dat er een mooie en strakke vloer komt te liggen in uw woning. Garantie? Wij leveren tot wel 15 jaar garantie! Communiceren is bij ons the key. Wij denken altijd mee in oplossingen. Ook kunt u bij ons terecht voor het zien van onze uitgebreide showroom. Wilt u uw PVC vloer laten leggen en of het egaliseren van uw woning? Dan bent u op het juiste adres. Met onze jaren ervaringen en A merk matrialen die wij leveren krijgt u de beste kwaliteit en garantie. Wij leggen vloeren door het hele land. Door ons gemotiveerde team staan wij altijd voor u klaar. U kunt contact met ons opnemen als u vragen heeft. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst.

  Laatste review:
  Vinyl / Linoleum / PVC vloer leggen-
  Kwam al niet op de eerst afgesproken tijd. Werkte wel vlot. Maar de afwerking is slecht! Ook jammer dat pakken pvc die niet aangebroken hadden hoeven te worden, wel aangebroken waren om alleen puntjes van af te snijden. Nu 2 pakken over waar alleen puntjes van af zijn gehaald, dus niet retour kunnen (zonde) Terwijl er genoeg over was, Om daar de afwerking mee te kunnen doen.
 • Efe Vloeren
  Efe Vloeren
  Beoordeling: 4.8 van 54.85146 reviews
  Vloerspecialist in Weesp

  Wij zijn een familiebedrijf die werkt in de provincies Noord-Holland, Utrecht en Flevoland natuurlijk kunnen de grenzen gestrekt worden in overleg. Ruime ervaring doordat we al zes jaar in deze branche zitten waarbij we laminaat, vinyl en tapijt leggen en trap bekleden. Er wordt zeer schoon en precies gewerkt. Wij geven heel erg veel om veiligheid en gezondheid waar we een certificaat van hebben. We geven ook garantie op het leggen. De garantie houdt in als er een bobbeling ontstaat of het laminaat komt naar boven. Helaas kunnen wij geen garantie geven voor het monteren van hoge plinten en plakplinten, omdat dat te maken heeft met de plakkwaliteit van de plint/montagekit zelf. Mocht het probleem ontstaan door waterschade of vocht valt dat buiten de garantie en vervalt uw garantie. De prijzen(excl.Btw) die we hanteren vindt je hieronder: Laminaat leggen :€7,- p/m2 Laminaat visgraat :€18,- p/m2 Laminaat pvc click :€12,- p/m2 Hoogplint :€2,- p/m2 Hoge plint los monteren. :5,75 p/m Plakplint :€1,- p/m2 Ondervloer leggen :€2,- p/m2 Tapijt/vinyl leggen :€6,- per m2 Trap bekleden tapijt :€20,- Per treed Met zijkant :extra €5,- per treed Trap renovatie laminaat :€50,- Per treed Hoge plinten later toevoegen of los extra hoge plint laten monteren is €5,75 per meter excl. btw. Mocht het aan het begin al bekend zijn dan kost het extra €2,- p/m2. Deze prijzen zijn standaard het kan zijn dat de prijzen afwijken na het bezichtigen/bespreken van de klus. Afhankelijk van de situatie. We vragen wel voorrijkosten. De prijs hangt af van hoeveel km de afstand is vanuit Almere. Momenteel berekenen we geen extra kosten voor het leggen van ondervloer. Dit is wel tijdelijk. Indien u uw contactgegevens deelt komt Serpil in contact met u.

  Laatste review:
  Laminaat leggen-
  De vloer is professioneel gelegd. Aardige specialisten. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en meegedacht met passende oplossingen voor de woning. Super blij met het eindresultaat!
 • Vloeralsnieuw
  Vloeralsnieuw
  Beoordeling: 4.6 van 54.6560 reviews
  Vloerspecialist in Weesp

  Welkom bij Vloeralsnieuw Wilt u het onderstaande alstublieft goed doorlezen, voor u uw mij toe voegt aan uw selectie, en contact gegevens verstuurd, op dat moment worden nl. behoorlijke kosten voor mij in rekening gebracht. Hieronder vind u ook mijn prijzen en werkwijze, bedankt. Ik ben Mischa Verdoes uit Weesp. Freelance parketteur, en werk al ruim 22 jaar voor diverse winkels en particulieren. En heb mij gespecialiseerd in het leggen, repareren, schuren en afwerken van bestaand parket, en plankenvloeren. Maar ik kan uiteraard ook een parket of laminaatvloer voor u leggen. Ik kom vooraf altijd even langs om even naar de vloer te kijken, het een en ander door te nemen, en een offerte te maken. En voer uiteindelijk het schuren en afwerken van de vloer altijd zelf uit. Voor het schuren van uw vloer ,werk ik altijd met vaste M2 prijzen. Deze prijs is all in ! Dus incl. btw, vooraf inspectie en offerte van de vloer en reiskosten. Dus geen rare verrassingen achteraf. De prijs is dus voornamelijk afhankelijk van de gekozen afwerk methode B.v. olie, Hardwaxolie, lak of Skylt lak. Ik kan de vloer stofvrij voor u schuren en polijsten, en daarna afwerken met bv: Royl Bio olie 1 laags olie behandeling € 20,- p/m2 Osmo Hardwax-olie. 2 lagen OSMO Hardwaxolie € 25,- p/m2 Bona Traffic 2-comp lak 3 maal lakken 2 comp lak € 32,50 p/m2 Skylt lak 3 maal lakken Skylt ultramat € 32,50 p/m2 Als u de vloer licht wilt houden, en er zo natuurlijk mogelijk uit wilt laten zien, kan ik u Skylt lak aanbevelen. Dit is een “onzichtbare” lak dit het hout niet (geel of donker) kleurt. Maar het hout de natuurlijk lichte kleur van het kale hout behoud. Omdat ik de vloer graag netjes en compleet aflever, kan ik de vloer ook netjes voor u afwerken met afdeklijstjes of strakke hoge witte plinten. U kunt voor informatie over de verschillende afwerk methode, referenties, en prijzen Een kijkje nemen op mijn website : vloeralsnieuw Als u nog vragen heeft hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Mischa Verdoes Vloeralsnieuw

  Laatste review:
  Houten vloer of parketvloer leggen-
  Perfect afgewerkt en goede adviezen

4.7

Top beoordelingen vloerspecialisten

Onze vloerspecialisten in Weesp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 944 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale vloerspecialisten in Weesp

Andere vakmensen in Weesp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakdekker
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Voertuig monteur
 • Witgoed monteur

Vind vakmensen bij jou in de buurt