Vind hoveniers in Weesp

Op zoek naar hoveniers in Weesp? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele hoveniers zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen hoveniers

Onze hoveniers in Weesp, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 636 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde hoveniers in Weesp

 • Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Hira Power Complete Tuin Onderhoud (HPCTO)
  Beoordeling: 4.9 van 54.95613 reviews
  Hovenier in Weesp

  Mijn naam is Serkan van HPCTO, Ik ben al 8 jaren actief in de tuinwerkzaamheden zoals: snoeien, onkruid verwijderen,boom kappen,boomstronken verwijderen,heg en struiken snoeien verwijderen,tuin leeghalen, algemeen tuin onderhouden ect. Naast deze werkzaamheden kan ik samen met mijn team ook andere werkzaamheden voor u uitvoeren. Onze werkzaamheden: - Schoonmaak - Glazen wassen - Sloopwerken - Transport - Grofvuil afvoeren ect. Wij werken in heel Nederland Wij zijn al 2 jaren actief op Werkspot met honderden goede reviews van klanten dat wij uitgevoerd hebben. Wij waren ook actief op alles slimmer bouwen met 49 reviews en een cijfer van: 9,4. Met mijn ervaring en expertise kan ik u ook een goed advies geven. Ik sta voor een goede kwaliteit tegen een scherpe prijs en ga snel maar ook netjes te werk. Het belangrijkste voor ons is de klanttevredenheid! Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via Werkspot.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Serkan communiceerde duidelijk, was snel beschikbaar en heeft tegen een heel net tarief keihard gewerkt en een mooi resultaat achtergelaten. Mijn tuin is weer winterklaar. Aanrader!
 • Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Anggrek Biru Indah Tuinonderhoud
  Beoordeling: 5 van 55539 reviews
  Hovenier in Weesp

  Anggrek Biru Indah is een allround Zzp hovenier bedrijf opgericht in 1999 KVK 34114670 te Amsterdam Waar vindt u nog een betaalbare en betrouwbare ervaren tuinman die doet wat hij zegt, en zegt wat hij doet? Mag ik mij voorstellen? Mijn naam is Rico en ik onderhoud jarenlang kleine, grote tuinen en bedrijfstuinen tot grote tevredenheid van mijn klanten . Mijn werkterrein omvat Amsterdam tot 50km erbuiten Om mijn werk goed uit te kunnen voeren ben ik in bezit van de meest voorkomende gereedschap op Accu en benzine .. U kunt de foto’s bekijken, en de reviews lezen dan heeft u een idee wie er in uw tuin staat en plaatjes zeggen meer dan woorden kunnen doen. ..De lente staat voor de deur dus het is nu de hoogste tijd om uw gras aan te pakken veticuteren Inzaaien of nieuwe graszoden . Tijd om het Blad op te ruimen en te verwijderen en nieuwe plantjes inplanten . Of wilt u u Wilgen matten of anti inkijk doeken plaatsen voor meer privacy, het beitsen van uw schutting ,hogedrukspuit voor bestrating schoonmaken.. reparaties aan uw bestrating, kleine bestrating .. vijvers, waterornamenten ..enz..enz. Alles is bespreekbaar. De vraag is wilt u op korte termijn uw tuin aangepakt, verzorgt, opgeschoond en er weer fris bij laten zien of andere werkzaamheden die aan de tuin gerelateerd zijn aangepakt hebben ,? Dan zie ik er naar uit om met u samen te werken en uw tuin weer op orde te maken zodat u er 4 seizoenen weer van kunt genieten . Reageer vandaag nog. Vrg uw tuinman Rico. Anggrek Biru Indah tuinonderhoud “ Geef kleur en Fleur aan uw tuin “.

  Laatste review:

  Tuinonderhoud -

  Uit alle aanbiedingen van Werkspot Rico gekozen. Dat blijkt gelukkig een goede keuze. Rico is deskundig, hard werkend en nog vrolijk ook. De tuin was een woekerend rommeltje maar ziet er nu weer piekfijn uit. Rico is een aanrader!
 • Yardin
  Yardin
  Beoordeling: 4.8 van 54.8568 reviews
  Hovenier in Weesp

  Ik doe tuinonderhoud, stobbenfrezen versnipperen, onkruid verwijderen, kleine tot +- 10 meter hoge bomen snoeien, rooien, achterstallig tuinonderhoud, heggen , nieuwe heggen planten en hedra schuttingen plaatsen. Ik heb veel ervaring in het groen en werk bijna altijd samen met een collega zodat we samen snel de klus kunnen klaren en er een korte wachttijd is. We werken louter met professioneel Stihl apparatuur. We beschikken over een stobbenfrees zodat we een boomstronk helemaal weg kunnen frezen. De stobbenfrees past door een gewone deur van minimaal 82 cm. P.S. Als u een adv plaatst zet een foto van wat er gedaan moet worden zoals stobbenfrezen, een foto van de stronk en de omtrek van de stronk vanaf de grond en een duidelijke omschrijving van de klus.. Dan kunnen we een prijs doorgeven en een advies geven. Als ik een prijs doorgeef en u vindt het te duur of u bent niet geïnteresseerd, reageer dan graag niet in verband met de advertentie kosten die ik dan moet betalen. Die varieren tussen de 5 en 35 euro. Ik hoop dat u hier begrip voor heeft. De volgende werkzaamheden: - Boomstronken frezen/verwijderen - Bomen snoeien/rooien - Heggen/struiken snoeien/verwijderen - Onkruid wieden/verwijderen/bestrating schoonmaken met hogedrukreiniger - het plaatsen van grind en/of gazon - Tuinmateriaal aanleveren - Tuininrichting - Tuinonderhoud - Schilderwerk - Afvoeren oude bestrating/tuinmateriaal Ik heb een grote bus en kan daardoor veel tuin afval meteen meenemen. Voor grotere/spoed klussen zijn we met 3 of 4 man.

  Laatste review:

  Bomen snoeien of verwijderen -

  Zeer vriendelijk. Kreeg super snel een reactie en een goede prijs. Goed werk geleverd.
 • ISO Quality
  ISO Quality
  Beoordeling: 4.9 van 54.9525 reviews
  Hovenier in Weesp

  Met mijn 15 jarig ervaring kan ik uw tuin compleet om toveren naar uw wens. Mijn werkzaamheden zijn Herbestrating Reparaties Nieuwe tuin aanleg Hekwerk

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Geeft snel antwoord en de tegels zijn gelegd zoals gewild. Fijn om mee samen te werken!
 • Sultan bestrating
  Sultan bestrating
  Beoordeling: 4.9 van 54.9573 reviews
  Hovenier in Weesp

  Je werk goed doen is geen beloning voor je verdiensten, maar een weerspiegeling van je karakter.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Klus heel goed uitgevoerd . Sultan denkt goed mee naar eventuele aanvullende wensen en geeft daarbij goede adviezen . Adviezen , waar ik zelf soms niet was opgekomen. Mooi strak aangelegd. Een aardige en beleefde vakman.
 • Berentsen klus en schilderwerken
  Berentsen klus en schilderwerken
  Beoordeling: 4.9 van 54.9511 reviews
  Hovenier in Weesp

  Ons bedrijf is gevestigd in Weesp We zijn vrij breed gespecialiseerd in tuinen en timmerwerk. Graag komen we met u in contact om te kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Heldere communicatie tijdens het gehele proces. Opdracht goed uitgevoerd met mooi resultaat. Dus zeer tevreden.
 • H.N. Hovenier
  Beoordeling: 5 van 5551 review
  Hovenier in Weesp

  H.N. Hovenier kan je helpen met je Hovenier klus in Weesp en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over Tuin- of buitenverlichting installeren, Gras, struiken en heggen snoeien of verwijderen, Bomen snoeien of verwijderen, Tuin irrigatie, Tuinaanleg, Bestrating aanleggen, Schutting of hek plaatsen, Tuinonderhoud, Tuinontwerp, Vlonders plaatsen of vervangen, Zwembad plaatsen of renoveren, Vijver aanleggen, Gras leggen of zaaien, Grond afgraven of egaliseren, Bestrating verwijderen/afvoeren, Hek of schutting repareren of onderhouden, Bomen of struiken planten te beantwoorden. Neem direct contact op met H.N. Hovenier om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Vriendelijk, levert goed en nauwkerig werk. Denkt mee aan oplossingen voor problemen. Ik ben erg tevreden.
 • De Heeren van de Tuin
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Hovenier in Weesp

  Mijn bedrijfje 'De Heeren van de Tuin' te Muiden, waarbij de 'Heeren' de bomen voorstellen die als koningen boven de tuin uitsteken. Ervaring bij Hovenier in Weesp. Werkzaamheden: Tegels, stenen en andere in het oog springende 'rommel' c.q. puin afvoeren en de tuin weer netjes maken, Groen afvoeren, Takken afzagen, Snoeien, Onkruid wieden, Planten van bomen, Struiken en Bloemen etc., Hek/omheining reparaties. Maar u kunt altijd vragen of er andere zaken gedaan moeten worden. "Eenzame bomen, als ze eenmaal gaan groeien, worden sterke bomen". (Solitary trees, if they grow at all, grow strong. Winston Churchill)

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Laurence is hard werkende goede kerel die afspraken perfect nakomt.
 • Ricardo Schuurman Dienstverleningen
  Ricardo Schuurman Dienstverleningen
  Beoordeling: 4.8 van 54.853 reviews
  Hovenier in Weesp

  Ricardo Schuurman dienstverleningen/RS loonwerk, wij voeren werkzaamheden uit voor zakelijke en particulieren klanten. Wij zijn gewend om met het juiste en perfecte materiaal aan de gang te gaan, als de klant hier mee akkoord gaat. wij voeren de volgende werkzaamheden uit: - tuinen afgraven - aan en afvoeren van grond, houtsnippers,zand,puin, groenafval, - bomen omzagen / opruimen. - tuinen egaliseren - straatwerk -schuttingen zetten -graszoden leggen - vlonders maken - beschoeing zetten - containers neerzetten (10 kuub/23 kuub). kortom genoeg werkzaamheden die wij vakkundig en zorgvuldig voor u uit kunnen voeren. graag komen wij bij u langs voor een advies en vrijblijvend natuurlijk. U kunt met mij contact opnemen telefoon of per e-mail.

  Laatste review:

  Tuinaanleg -

  Voortuin laten leeghalen, opnieuw laten betegelen en een schutting laten plaatsen. Alles conform afspraak uitgevoerd. Netjes gewerkt en fijne communicatie.
 • Jesse Baars
  Jesse Baars
  Beoordeling: 4.9 van 54.955 reviews
  Hovenier in Weesp

  Ha, Jesse hier hopelijk kunnen wij samen uw klus klaren

  Laatste review:

  Bestrating aanleggen -

  Jesse is erg communicatief, houd zich aan de afgesproken planning. Werk naar tevredenheid uitgevoerd. Ik zou hem weer vragen voor een volgende klus.

Populaire lokale hoveniers in Weesp

Andere vakmensen in Weesp

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Elektricien
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur