Vind elektriciens in Naarden

Op zoek naar elektriciens in Naarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele elektriciens zonder enige verplichting.

4.7

Top beoordelingen elektriciens

Onze elektriciens in Naarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.7 op 5 op basis van 911 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Enkele van onze best beoordeelde elektriciens in Naarden

 • Manpowersupply
  Manpowersupply
  Beoordeling: 4.8 van 54.85203 reviews
  Elektricien in Naarden

  Mijn naam is Adrian , ik heb 34 jaar en mijn bedrijf is gevestigd in Hilversum. Door de jaren heen ben ik me steeds meer gaan ontwikkelen als elektricien. Inmiddels heb ik meerdere cursussen gevolgd om up to date te blijven met de laatste ontwikkelingen op het gebied van elektra. Een greep uit de opdrachten die ik uitvoer: - Groepenkasten vervangen - Licht/Stopcontacten plaatsen - meubelinstallatie / montage

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  Adriaan heeft fantastisch, mooi en snel werk geleverd. Eigenlijk heeft hij meer gedaan dan gevraagd. Geweldig!
 • Monamo Installatietechniek
  Monamo Installatietechniek
  Beoordeling: 4.6 van 54.65204 reviews
  Elektricien in Naarden

  Monamo installatietechniek is gespecialiseerd in het installeren, onderhouden, repareren of testen van uiteenlopende elektrotechnische installaties en systemen (of onderdelen daarvan). Denk hierbij aan licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Met ruim 20 jaar ervaring kunnen wij u ook VRIJBLIJVEND een goed advies geven. Mocht u een vrijblijvende afspraak willen of vragen hebben kunt u altijd even mailen via werkspot.

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Monamo is pretty amazing. He's very professional, careful, organized and knowledgeable. Definitely recommend.
 • YM Service
  YM Service
  Beoordeling: 4.6 van 54.6529 reviews
  Elektricien in Naarden

  YM Service: Is een elektro techniek bedrijf die goed ervaring heeft meer dan 15 jaar Wij zijn een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in elektrische huis installatie - elektrische installatie - Groepenkast installeren of vervangen - Keukenapparatuur plaatsen - Stopcontacten en schakelaars - verlichting installeren of verplaatsen - tuinverlichting - Reparatie van elektrische storingen Heeft u een nieuwe of oude woning en wilt u elektra aanleggen ? wij staan ​​klaar om de werkzaamheden nauwkeurig en vakkundig uit te voeren

  Laatste review:

  Stopcontacten en schakelaars installeren -

  Snel contact opgenomen, erg blij met de hulp. Er is netjes gewerkt en zijn blij met het resultaat.
 • Roosmijn Techniek B.V.
  Roosmijn Techniek B.V.
  Beoordeling: 5 van 55520 reviews
  Elektricien in Naarden

  Bent u op zoek naar een erkend vak bedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! LETOP WIJ GEBRUIKEN WERKSPOT OM DE LOZE UREN OP TE VULLEN! Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij weten elk project op maat en met precisie te begeleiden. In onze huidige maatschappij kunnen en willen we niet om verduurzaming heen. Hierin kunnen wij u adviseren om zodoende ons steentje bij te dragen. Wij werken door heel Nederland vanuit onze twee vestigingen Gooi en Eemland (NH) en de Bollenstreek (ZH). Wij hebben bereikbaarheid hoog in het vaandel. Sinds kort zijn wij ook te bereiken via onze WhatsApp service. Wanneer u onze website via uw mobiel of tablet opent, ziet u onderaan deze pagina het WhatsApp logo. Zo heeft u toch snel antwoord van één van onze specialisten. Uw voordeel wij gebruiken werkspot om de uitgevallen uurtjes op te vullen. Als wij reageren op uw klus weet u zeker dat er een echte vak man bij u staat. wij geven ook nog eens 5 jaar garantie op alles wat wij doen. Voor de koel techniek zijn wij gecertificeerd en in de bouw techniek hebben wij ook alle bedrijf papieren en beschikken we over VCA en SSVV. Wie weet spreken we elkaar gauw. Electro Techniek-loodgieterswerk- aircosystemen-warmtepompen-zonnepanelen-montage-keukens-vloeren-sloten-cv onderhoud-verstoppingen-camera inspectie en veel meer zie onze website Roosmijn Techniek BV

  Laatste review:

  Airconditioning reparatie of onderhoud -

  Excellent and very professional service. Fixed a leaking aircon due to a broken plate in few mins. Highly recommend
 • Alpha Elektra
  Alpha Elektra
  Beoordeling: 5 van 5552 reviews
  Elektricien in Naarden

  Hoi ik ben een jonge elektriciën met al veel ervaring. Ik werk snel, secuur en stop niet totdat er aan de wensen van de klant is voldaan. Stuur me gerust een berichtje dan kom ik snel bij u terug!

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Medewerker is zeer flexible en komt bekwaam over. Direct extra klusje opgepakt en uitgevoerd. Daarnaast ook advies gegeven over aanpassingen ter bevordering van veiligheid en voldoen aan regelgeving.
 • Reparatiedienst MPM
  Reparatiedienst MPM
  Beoordeling: 4.6 van 54.65316 reviews
  Elektricien in Naarden

  Uw wasmachine, wasdroger doet het plotseling niet meer of de installatie in uw huis is defect. Meestal op het moment dat het u niet uitkomt. Ik repareer uw apparatuur of installatie snel en vakkundig. Ik kan dat niet gratis doen, het is mijn beroep. Prijsindicaties zijn vooraf moeilijk te geven omdat dit afhankelijk is van de aard van de storing. De expertise- en diagnosekosten starten bij € 55, 00 en is afhankelijk van de afstand tussen mijn bedrijf en uw woning/bedrijf. Voor reparatie reken ik € 24,00 per kwartier. Meer informatie over prijzen en algemene voorwaarden vindt u op de website “reparatiedienstmpm.nl”. Om verrassingen te voorkomen doe ik van tevoren een prijsopgave. Ik kom daarvoor bij u langs. U beslist daarna of u het wel of niet laat repareren. Indien u het niet laat repareren dan reken ik alleen de expertise- en diagnosekosten. Wilt u het apparaat niet laten repareren, omdat bijvoorbeeld de kosten te hoog zijn, dan kunt u bij mij eventueel een nieuw apparaat kopen, tegen een aantrekkelijke prijs. Ik heb altijd nieuwe apparatuur in mijn service-bus. Heeft u in de tussentijd een vervangend apparaat nodig dan is een gratis leenapparaat in overleg mogelijk. Dat is de service van de zaak. Ik geef 3 maanden garantie op mijn reparaties. Voor vragen kunt u uiteraard contact met mij opnemen via Whatsapp. (mobiel 59004662)

  Laatste review:

  Reparatie witgoed -

  Officiële reparatiedienst van ATAG wilde niet eens komen, deden alleen per mail een "inruilvoorstel" voor een nieuwe kookplaat voor 699 euro. Mo had oorzaak binnen paar minuten gevonden. Was ik voor 99 euro klaar en heb weer steentje bijgedragen aan millieu door niet meteen apparaat weg te gooien ;-) . Aardige vent, goed werk!
 • KIANTECH
  KIANTECH
  Beoordeling: 4.5 van 54.5579 reviews
  Elektricien in Naarden

  KIANTECH is een erkende elektra bedrijf met nauwkeurig werkende en professionele elektricien's. Wij kunnen alle soorten klussen op korte termijn uitvoeren zoals alle soorten elektra installatie, spotjes installatie, aanleggen van groepen, verplaatsingen in beton en steen, freeswerk, utiliteit en renovatie. Aarzel niet om ons een bericht te sturen om een afspraak te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in KIANTECH.

  Laatste review:

  Groepenkast installeren of uitbreiden -

  Prima electricien, toen tijdens het werken de aardlekschakelaar het spontaan begaf, verving hij die de volgende ochtend ook nog.
 • Willard Services
  Willard Services
  Beoordeling: 4.7 van 54.7513 reviews
  Elektricien in Naarden

  Willard services Allround klus bedrijf Ervaring in Monteer werkzaamheden Badkamers, toiletten, keukens Leidingen aanvoer afvoer Meubels kasten fitness apparaten Schilder werkzaamheden Schuren krabben plamuren Primer, lak, latex , beits Electra werkzaamheden Stopcontact , schakelaars , groepen, bekabeling verleggen , Hout werkzaamheden Montage , reparaties , bewerkingen ,boren ,zagen ,frezen schaven schuren lakken beitsen Leidingen aanvoer/afvoer water Vca certificaat NEN 3140 vp certificaat (electro) Rolsteiger Arbo pas bij oplevering / einde klus Direct Betalingen : Contant of pin betalingen Factuur: direct via de mail of achteraf via de post opgestuurd

  Laatste review:

  Keukenapparatuur plaatsen of vervangen -

  Betrouwbaar, erg aardig en netjes, super!
 • Start Solar
  Start Solar
  Beoordeling: 5 van 55513 reviews
  Elektricien in Naarden

  Bij Start Solar geloven wij in een veel duurzamere wereld en we willen dit graag voor iedereen toegankelijk maken. Duurzaamheid is een mooi begrip, dat een stuk mooier wordt als het u ook voordeel oplevert. Dit is ook een van de redenen waarom wij ons bedrijf zijn gestart. Met onze zonnepanelen installaties willen wij duurzaamheid en kostenverlaging voor u samenbrengen! Duurzaamheid hoort toegankelijk en laagdrempelig te zijn voor iedereen!

  Laatste review:

  Zonnepanelen installeren of vervangen -

  Intake met Levon was verrassend informatief. Hij nam de moeite om de mogelijkheden in de woning goed te bestuderen. De plaatsing van panelen werd met professionele software berekend, zodat de opbrengst optimaal is en er geen valse verwachtingen worden gecreëerd. We hadden een aantal bedrijven laten komen en Start Solar kwam met het beste plan, tegen een competitief tarief. Er werden drie mogelijkheden besproken over de plaatsing van de omvormer en bekabeling. Uitzonderlijk dat er van tevoren rekening werd gehouden met wat wel en niet zou werken. Op de dag van plaatsing kwam er een jonge groep enthousiaste monteurs die niet moeilijk deden toen het werk tegenviel qua complexiteit. Hierdoor werd hun werkdag langer, ze bleven echter beleefd en opgetogen. Dat verdient een dikke pluim!
 • Dag Techniek
  Dag Techniek
  Beoordeling: 4.7 van 54.755 reviews
  Elektricien in Naarden

  Ik ben Bekir ik ben gespecialiseerd in elektra/ data ik werk sinds 2021 in de bouw echter doe ik alles met wat met kabels te maken. modem thermostaten en meterkast nieuwekabels leggen nieuwbouw woningen En ik ben ook nog een klusser Vloerspecialist laminaat leggen tegel legger

  Laatste review:

  Lamp ophangen -

  De electricien was goed optijd en heeft alle opdrachten netjes afgemonteerd ik zie dat hij goed ervaring heeft in monteren van electra ben heel tevreden

Populaire lokale elektriciens in Naarden

Andere vakmensen in Naarden

 • Aannemer
 • Badkamer specialist
 • Behanger
 • Dakspecialist
 • Domotica specialist
 • Gevelspecialist
 • Glaszetter
 • Hovenier
 • Installatiebedrijf
 • Isolatiebedrijf
 • Keukenmonteur
 • Klusbedrijf
 • Kozijnspecialist
 • Loodgieter
 • Metselaar
 • Ontwerper
 • Schilder
 • Schoonmaakbedrijf
 • Sloopbedrijf
 • Stoffeerder
 • Stratenmaker
 • Stukadoor
 • Tegelzetter
 • Timmerman
 • Verhuisbedrijf
 • Vloerspecialist
 • Voertuig monteur
 • Witgoed reparateur