Vind glaszetters in Naarden

Op zoek naar glaszetters in Naarden? Met Werkspot kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele glaszetters zonder enige verplichting.

Enkele van onze best beoordeelde glaszetters in Naarden

 • A.C. Glasservice
  A.C. Glasservice
  Beoordeling: 4.9 van 54.95125 reviews
  Glaszetter in Naarden

  A.C. Glasservice - uw expert in glas Problemen in het gebied van glas, dan kunt u ons met een gerust hart contacteren.Wij zien glas als meer dan alleen glas. Het zorgt ervoor dat uw huis goed geïsoleerd is en het geeft uw bedrijfspand de uitstraling die u zoekt. Of het nu gaat om HR++ glas om uw energierekening lager te krijgen, of om figuurglas voor een artistieke sfeer in uw interieur: wij kunnen het voor u plaatsen. Ook het herstellen van glasschade kunt u aan ons overlaten. Onze glasexperts adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke behoeften.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Na verschillende offertes was dit toch wel de topper. De prijs lag ruim onder de andere aanbieders en de service was Fantastisch! Aardige jongens die verstaan hun vak en werken netjes. Als ik meer ruiten moeten vervangen kom ik zeker bij hun terug. Dikke 10!👍🏻
 • Glashard Hart voor Glas
  Glashard Hart voor Glas
  Beoordeling: 5 van 5553 reviews
  Glaszetter in Naarden

  Heb je een Glaszetter nodig in Almere of omgeving? Glashard Hart voor Glas kan je helpen met alle klussen die een Glaszetter voor je kan uitvoeren, zoals Glas zetten of vervangen en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Glas zetten of vervangen-
  Betreft een grote HR++ ruit van ca. 180x200 cm. Keurige prijsstelling. Vakkennis duidelijk merkbaar. Professionele aanpak, zowel de opname als uitvoering alsmede alle communicatie hierover.
 • BVM Klusbedrijf
  BVM Klusbedrijf
  Beoordeling: 4.9 van 54.958 reviews
  Glaszetter in Naarden

  Heb je een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Timmerman, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf nodig in Hilversum of omgeving? BVM Klusbedrijf kan je helpen met alle klussen die een Schilder, Installatiebedrijf, Stukadoor, Kozijnspecialist, Vloerspecialist, Elektricien, Klusbedrijf, Loodgieter, Dakdekker, Tegelzetter, Badkamer specialist, Sloopbedrijf voor je kan uitvoeren, zoals Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Binnendeur plaatsen of vervangen, Laminaat leggen... en nog veel meer diensten. We zijn trots op het vakwerk dat we aan elke klant leveren. Neem contact met ons op om je opdracht te bespreken en een offerte te ontvangen.

  Laatste review:
  Kattenluikje plaatsen of verwijderen-
  Marcel was super. Hij communiceert duidelijk en snel, hij geeft goed advies en ze werken efficiënt en resultaat gericht. Je ziet dat hij trots is op het werk dat hij levert, en dat is terrecht. Hij heeft een aantal dingen in huis gedaan waaronder het plaatsen van een kattenluik en het passend maken van een deur in het kozijn wat verkeerd geplaatst was door iemand anders en beide zijn zeer netjes opgeleverd. En schoon! Heel erg bedankt en tot volgende keer.
 • vanhuys tuinen & bouwen

  Nieuw op Werkspot

  Glaszetter in Naarden

  Voor het afbouwen van woningen (stuc en schilderwerk), complete woningverbouwingen & renovaties en het aanleggen van de tuin kan je terecht bij Vanhuys tuinen en bouwen!

 • Albertoni Bouw
  Albertoni Bouw
  Beoordeling: 4 van 54520 reviews
  Glaszetter in Naarden

  Albertoni Bouw is een jong bedrijf. Wij bestaan sinds 8 jaar en hebben veel ervaring in de bouw. Onze beste wapen is meedenken met de klant waardoor kosten onderdrukt kunnen worden. Alles kan en kwaliteit is een pre.

  Laatste review:
  Buitenschilderwerk-
  4 jaar geleden schilderwerk laten uitvoeren. Het was snel klaar, zag er op het oog goed uit, na enige tijd kwam ik erachter dat dat het dan ook was. Met de mannen die het werk uitvoerden kon ik niet communiceren.
 • Hof van Edens
  Hof van Edens
  Beoordeling: 4.9 van 54.9543 reviews
  Glaszetter in Naarden

  Mijn naam is Nico Edens en ik ben eigenaar van Hof van Edens. Ik heb jarenlange ervaring op diverse gebieden. Denkt u bijvoorbeeld aan; Laminaat en plinten leggen (inclusief ondervloer) Schilderwerk (binnen en buiten) Meubels in elkaar zetten (bijv. woonwarenhuizen) Allerlei klussen in en om het huis (lampen ophangen, gordijn rail etc.) Maar ook; Tuinwerk (ophogen, stronken uitgraven etc) Tuinonderhoud (gras maaien, snoeien, beplanting etc.) Schuttingen zetten Tegelwerk Ik werk vakkundig en snel en ik zal er mijn uiterste best voor doen, dat u als klant, tevreden bent over mijn werk. Graag kom ik bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

  Laatste review:
  Hek of schutting repareren of onderhouden-
  Tuinpoort netjes gerepareerd, beter dan ik verwacht en voor redelijk prijs.
 • De Samensmelting
  De Samensmelting

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Naarden

  Bij De Samensmelting kijken wij altijd vooruit, nieuwe ontwikkelingen en technieken zijn voortdurend in de maak. Na jaren gewerkt te hebben in diverse sectoren is De Samensmelting ontstaan, hier in zijn verschillende beroepen en technieken binnen de bouw en afwerkingsbranche samengebracht. Wij/Zijn leveren het totaalplaatje, van start to finish. Dat is onze kracht De Technieken die wij beheersen zijn: . Bouw, Renovatie & Onderhoud . Verschillende Lastechnieken met Staal, Rvs, Alluminium, Brons . Schilderwerk . Timmerwerk. . Professioneel houtrotspecialist, Repair Care Systeem Professional . Wandafwerking . Standbouw . Sloop & Demontage

 • Aannemersbedrijf Everts
  Aannemersbedrijf Everts
  Beoordeling: 5 van 5554 reviews
  Glaszetter in Naarden

  Aannemersbedrijf Everts kan je helpen met je Installatiebedrijf, Stukadoor, Aannemer, Kozijnspecialist, Klusbedrijf, Loodgieter, Tegelzetter, Badkamer specialist klus in Naarden en omgeving. Zij staan klaar om al je vragen over CV-ketel installeren of vervangen, Waterleiding en riolering (ver)plaatsen of vervangen, Geluidsisolatie, Renovatie huis, Badkamer plaatsen of renoveren, Dakrenovatie of -vervanging, Keuken plaatsen of renoveren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Wand- of vloertegels zetten, Vloer egaliseren, Aanbouw of opbouw plaatsen, Garage (ver)bouwen, Zolder (ver)bouwen, Dakkapel plaatsen of vervangen, Balkon (ver)bouwen, Veranda aanleggen of vervangen, Kelder bouwen of renoveren, Dakterras aanleggen, Kraan plaatsen, vervangen of repareren, Radiator (ver)plaatsen of vervangen, CV ketel repareren of onderhouden, Keuken (de)monteren en plaatsen, Carport plaatsen, Vliering plaatsen of renoveren, Ombouw/koof plaatsen/vervangen, Sloopwerk algemeen, Binnenwand plaatsen, Sanitair plaatsen of vervangen, Trap plaatsen of renoveren, Vensterbanken plaatsen of vervangen, Gevel of tegels voegen, Keuken gereedmaken voor plaatsing, Toilet renovatie, Dak, dakgoot of dakterras reparatie/onderhoud, Douche of bad reparatie, Kitten, Serre (ver)bouwen, Puin of meubilair afvoeren, Gaten boren, Rookkanaal installeren of vervangen, Dakconstructie plaatsen of vervangen te beantwoorden. Neem direct contact op met Aannemersbedrijf Everts om je klus te bespreken, en een prijsopgave aan te vragen. Site: AannemersbedrijfEverts .nl

  Laatste review:
  Keuken plaatsen of renoveren-
  Het werk werd snel en efficiënt uitgevoerd. Marijn heeft de optimale manier gevonden om ons probleem op te lossen. Bedankt!
 • Nino Bouwbedrijf

  Nog geen reviews

  Glaszetter in Naarden

  Nino bouw voor al u onderhoud en verbouwingen aan badkamers. Tevens voor Schilderwerk binnen en buiten en timmerwerk. Wonen gaat iedereen aan. Of we nu kopen, huren of in de toekomst nieuwe verblijfsvormen bedenken, een eigen plek onder de zon blijft belangrijk. Voor een totaalbouwer als Nino Bouw is woningbouw een thuiswedstrijd, omdat huisvesting nu eenmaal een eerste levensbehoefte is. Hart voor de klant betekent bij ons daarom: de toekomstige bewoners of huidige bewoners altijd centraal stellen, ook als we in opdracht van een corporatie of belegger grootschalige woningprojecten doen. Dat doen we door sociaal vakmanschap te tonen, van de voorbereiding tot de uitvoering en oplevering. Eerst luisteren, dan pas bouwen of verbouwen. Bouwen is voor ons geen doel op zich, maar een manier om in te spelen op behoeften in de samenleving. Dat doen we door goed te luisteren naar klanten en ketenpartners. Bovendien verdiepen we ons bij Nino Bouw graag in maatschappelijke ontwikkelingen. Soms zetten we op basis van opgedane inzichten zelf inspirerende trends en daarnaast werken we in opdracht nieuwe ideeën uit. Elk plan is maatwerk. We zoeken in samenspraak naar de beste oplossingen in woningbouw, passend bij de doelgroep, de locatie en het beschikbare budget. Schroom niet om ons te contacteren voor vrijblijvend advies en een vrijblijvend offerte.

 • Bouw- en Onderhoudsbedrijf Van der Kolk
  Beoordeling: 4 van 5451 review
  Glaszetter in Naarden

  Als je op zoek bent naar een Timmerman in Naarden, dan kan je verder helpen. Wij leveren bij elke klus een uitstekende service en hoogwaardig vakmanschap aan onze klanten. Heb je hulp nodig bij Raamkozijnen plaatsen of vervangen, Raamkozijnen repareren, Binnendeur plaatsen of vervangen, Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen, Hor plaatsen of vervangen... of een andere klus? Stuur ons dan een bericht, zodat we je kunnen helpen en je van een offerte kunnen voorzien.

  Laatste review:
  Vloer egaliseren-
  Snel en goed uitgevoerd. Alleen is de vloer in glans ipv mat en is niet alles uitgevoerd.

4.8

Top beoordelingen glaszetters

Onze glaszetters in Naarden, hebben een gemiddelde reviewscore van 4.8 op 5 op basis van 168 reviews van consumenten.

Kwaliteitscontrole

Al onze vakmensen worden gecontroleerd op een KvK-inschrijving.

Populaire lokale glaszetters in Naarden

Andere vakmensen in Naarden

Vind vakmensen bij jou in de buurt